- Άβυσσος η ψυχή - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Αλλα εμενα μου αρεσε περισσοτερο το απο τη Γη στη Σεληνη.
Τι τα θες το αχανες Διαστημα εχει αλλη γοητεια. Οχι οτι υποτιμω τον Πλανητη μας αλλα πως να το πω οταν στρεφεις τα ματια στον Ουρανο οδευεις προς την ανοδο.
Εσυ εχεις διαφορετικη γνωμη ?
quote:Άλλο κι αυτό - πάλι με τούνελ ξεκίνησαν - το κανόνι και σας το μήλο επέστρεψαν... τυχαίο;;;!!!
Κατι θυμαμαι.
Αλλα εμενα μου αρεσε περισσοτερο το απο τη Γη στη Σεληνη.
Τι τα θες το αχανες Διαστημα εχει αλλη γοητεια. Οχι οτι υποτιμω τον Πλανητη μας αλλα πως να το πω οταν στρεφεις τα ματια στον Ουρανο οδευεις προς την ανοδο.
Εσυ εχεις διαφορετικη γνωμη ?
Τωρα λεει θα πανε στον αρη και αλλους πλανητες. Μαλιστα μοιρασαν και το διαστημα. Κατα ποια μερια λες να παν οι Αμερικανοι κι οι ρωσοι ωστε οταν πεθανω εγω να παω απ την αλλη. ..
quote:Λες η επιστροφή από την Άβυσσο να είναι αδύνατη; Από την Αβυσσινία πάντως δεν είναι.
Οχι οτι κομιζω γλαυκα, αλλα μου λες οταν πρωτοπηγαν στη Σεληνη με το διαστημοπλοιο, ΠΩΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ οι αστροναυτες , αφου στην σεληνη δεν υπηρχε βαση εκτοξευσης οπως εδω.
Τωρα λεει θα πανε στον αρη και αλλους πλανητες. Μαλιστα μοιρασαν και το διαστημα. Κατα ποια μερια λες να παν οι Αμερικανοι κι οι ρωσοι ωστε οταν πεθανω εγω να παω απ την αλλη. ..
ΥΓ. Κάτι σαν τον δημοσιοφραγκικό κανόνα: αν δεν υπάρχει είδηση τη δημιουργείς!
Η επιτυχία είναι σαν να είσαι έγκυος: Όλοι σε συγχαίρουν, αλλά κανένας δεν ξέρει πραγματικά πόσες φορές χρειάστηκε να σε πηδήξουν
Ανώνυμος
quote:Το πιο καλό όμως είναι: Οι έλληνες είναι σα τη σερβιέτα, βρίσκονται στο καλύτερο σημείο την χειρότερη περίοδο
Παροιμιες και γνωμικα που διαβασα τελευταιως.Η επιτυχία είναι σαν να είσαι έγκυος: Όλοι σε συγχαίρουν, αλλά κανένας δεν ξέρει πραγματικά πόσες φορές χρειάστηκε να σε πηδήξουν
Ανώνυμος
Γιατι το σκακι εχει ασπρα και μαυρα τετραγωνα και οχι και γκρι και καφε κλπ!
Γιατι το κομπουτερ-που λεει ο σεφερλης δουλευει με 1 , 0 και οχι και αλλα στοιχεια?
Γιατι το ζεστο εχει κρυο
το μικρο μεγαλο
το λιγο πολυ
ο Νικομαχος, χριστο ελ
η ΗΠΑ Ρωσια
ο ανδρας τη γυναικα
δεν εχω απαντησεις καλιε κυριε, λυπηθειτε με
λιγες απαντησεις παρακαλω και η Παναγιτσα να σας δινει οτι θελιετε
quote:Είναι απλό, για τον ίδιο λόγο που ο ουρανός φαίνεται γαλάζιος το πρωί (και όχι άσπρος) και μαύρος το βράδυ (και όχι καφέ)
Α π ο ρ ι αΓιατι το σκακι εχει ασπρα και μαυρα τετραγωνα και οχι και γκρι και καφε κλπ!
Γιατι το κομπουτερ-που λεει ο σεφερλης δουλευει με 1 , 0 και οχι και αλλα στοιχεια?
Γιατι το ζεστο εχει κρυο
το μικρο μεγαλο
το λιγο πολυ
ο Νικομαχος, χριστο ελ
η ΗΠΑ Ρωσια
ο ανδρας τη γυναικα
δεν εχω απαντησεις καλιε κυριε, λυπηθειτε μελιγες απαντησεις παρακαλω και η Παναγιτσα να σας δινει οτι θελιετε
Όμοια το DNA δε χρησιμοποιεί δυαδικό σύστημα (0 & 1) αλλά τετραδικό (G, A, C, T) & το RNA (G, A, C, U)
Η δε ελληνική κυβέρνησις έχει θέσει 4 κριτήρια για το επίδομα θέρμανσης. Τυχαίο;
Μεταφέρεται στην ενότητα "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού" (από την ενότητα .-= Η ΨΥΧΗ =-. όπου είχε αρχικά τοποθετηθεί) και θα δείξει η εξέλιξή του για το εάν θα παραμείνει ενεργό.
Όπως και ο λογαριασμός της θεματοθέτιδος...

quote:Καλά, με τον Πλούτωνα και την Αφροδίτη σε σχεδόν συζυγία στον 10ο Οίκο - στον Αιγόκερω - και Μαρτύρων Πρίμας, Αμπλία, Δατίβου, Πλωτίνου, Σατορνίνου, Φαβίου, Φήλικος και των συν αυτοίς
Για την ώρα, "άβυσσος" φαίνεται να είναι το παρόν θέμα μιας και χωράει όλα τα άσχετα (κάποια video-clip είναι πολύ ωραία μάλιστα, αλλά... άσχετα).Μεταφέρεται στην ενότητα "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού" (από την ενότητα .-= Η ΨΥΧΗ =-. όπου είχε αρχικά τοποθετηθεί) και θα δείξει η εξέλιξή του για το εάν θα παραμείνει ενεργό.
Όπως και ο λογαριασμός της θεματοθέτιδος...
ταυτόχρονα - τι περιμένεις;