- 6 Iουνίου 2016:Η μέρα που ξεκινάει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Τι φταίει ο άνθρωπος... αφού η κοπέλα, του είπε ψέματα!
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:
Αλλα δυο νηματα εδω στα οποια κατασυκοφαντεις προφητες.
Τι λεει ο Αγιος Κωνσταντιος που δεν βγηκε;Χτυπα,χτυπα σαν ανδρας,οχι κοροιδιες
nediB,
δεν κατασυκοφαντω κανεναν,η παροδος του χρονου και τα γεγονοτα που δεν πατανε πανω στις προφητειες,με αναγκαζουν να πω για λαθεμενες προφητειες....Ποτε μου δεν υπηρξα ''λατρης'' των προφητειων,αν ημουν,θα ημουν μαλλον αναλαμπιστης και οχι αντιχριστολογος.Αν αρχισεις να αναλυεις εις βαθος ολες τις δοσμενες και γνωστες προρρησεις,ολα τα δεδομενα και ολες τις εκφανσεις,θα δεις οτι κατι γενικως ''δεν παει καλα''.Τεσπα,εδω και αρκετο καιρο εχω ξεφυγει απο αυτο το ''τρυπακι'',δεν βασιζομαι παρα μονο στην Αποκάλυψη,και βασει αυτης πορευομαι...Ολα τα ''γυρω-γυρω'',οι ''σαλτσες'',οι ''αυθαιρετες εκδοχες'',τα λογια γεροντων και γεροντισσων,δεν τα αποδεχομαι ουτε στο 1% για αληθινα......Αυτος ειναι και ο σωστος δρομος,μονο η Αποκάλυψη....Ο,τι δεν υπαρχει εκει μεσα,δεν ειναι σωστο,ειναι αλλοπαρμενο.....
321
quote:Oυδέν περαιτέρω σχόλιο!
Αποτελεί μνημείο για όσκαρ απονομής στα χρυσά βατόμουρα και στις μπρούτζινες μπανάνες!
Ζήσαμε για να το δούμε και αυτό γραμμένο!
Κοίτα να δεις που φέτος θα έχουμε απονομές βραβείων πριν το φθινόπωρο... ![]()
quote:
Γιαλαντζη Χριστιανος τελικα
H αλήθεια να λέγεται...
Αν και όταν βλέπεις τέτοια:
http://www.protothema.gr/economy/article/572186/economist-an-ohi-fetos-to-kalokairi-to-grexit-tha-sumvei-ta-epomena-5-hronia/
ο Γιαλαντζής είναι γατάκι μπροστά τους...
αυτοί να δεις πόσο χειρότεροι είναι, με την ίδια καραμέλα τα τελευταία χρόνια, βρε σήμερα θα γίνει αύριο θα γίνει, του χρόνου, του παραχρόνου, σε πέντε χρόνια.....
quote:
PY8AGORA είσαι άδικος! και το ξέρεις...
Τι φταίει ο άνθρωπος... αφού η κοπέλα, του είπε ψέματα!
Σερσέ λα φαμ
μια γυναίκα θα είναι η πέτρα του σκανδάλου πάντα
![]()
![]()
![]()

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
quote:
E,ναι,ειναι πραγματικα απιστευτο αυτο που συμβαινει!Οι προφητειες των Αγιων,επεσαν ολες εξω!Ολες μα ολες!Και αυτο,γιατι καποιο αρρωστημενο μυαλο εβαλε 100 μερες ''ενδιαμεσες'' απο 5η σε 6η σαλπιγγα.Ενω,ηταν προγραμματισμενο να συμβουν ''καπακι'' η μια μετα την αλλη!Καπακι ομως!Πως τωρα οι ανθρωποι με τις αποφασεις τους,ακυρωνουν τις δοσμενες προφητειες,ειναι θεμα που πρεπει να το δει ο Θεός.....
Μέχρι τώρα δηλαδή το έβλεπε κάποιος γραμματέας;
Ωχ, Θεέ μου... ![]()

In anticipation of my resurrection...
321
quote:
Το 8ο παραδοξο ειναι οτι δεν βαζετε μυαλο ουτε με γκασμα στο κεφαλι321
Αναλαμπιστες δεν γινομαστε,τελεια.Η Δ'Οικουμενικη Συνοδος,την εχει καταδικασει ως αιρεση.Τελεια.
quote:quote:
Το 8ο παραδοξο ειναι οτι δεν βαζετε μυαλο ουτε με γκασμα στο κεφαλι321
Αναλαμπιστες δεν γινομαστε,τελεια.Η Δ'Οικουμενικη Συνοδος,την εχει καταδικασει ως αιρεση.Τελεια.
H 4η Oικουμενικη η δικη σου;
321