ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ομάδα Ε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ομάδα Ε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

junk9569 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
17/02/2004, 12:30:20
quote:
Αβαλον!πλακα εκανα....για να σπασει...το παγοβουνο(αυτο της εικονας σου χμ...τετοιο ειναι;)μα ξεχασα, ιερεια" εισαι φιλη του ερπετου(ναι! αυτου που ...φαγατε μαζι χαλβα φαρσαλων......το καλοκαιρι..)+τα βλεπεις ολα στραβα..σε μενα...

Aτμα...μην κρίνεις εξ ιδίων καλή μου... δεν είναι παγόβουνο αυτό που βλέπεις...χρειάζεται νερό για να γίνει το παγόβουνο και γω δεν είμαι... Για να σου λυθεί όμως η απορία σου λέω ότι αυτό που βλέπεις είναι βράχος που χρησιμοποιώ ως κυματοθραύστη...για...τις νερουλές επιθέσεις...

Τώρα όσον αφορά στον ερπετόφιλο... πάλι έξω έπεσες... βλέπεις δε μ'αρέσει ο χαλβάς φαρσάλων ιδιαίτερα το καλοκαίρι...προτιμώ τον σπερματοπόλεμο...

"Τάδε έφη Avallon"
17/02/2004, 12:46:41
...τελικα μαλλον συμφωνουμε Αβαλον(τοσο για το χαλβα οσο και για το καλοκαιρι...) αλλα το φιδι σ'εμπλεξε ασχημα...
(ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ..ΠΗΞΗ/ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ !ΕΓΙΝΑ "ΠΑΓΟΒΟΥΝΟ" ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ...ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΕΠΑΝΩ...ΜΟΥ:)

με ειλικρινη φιλικη διαθεση παντα....(ωχ.. λαθος υπογραφη...:)
ατμα -σκετο-

...the soul of the rose...

17/02/2004, 15:41:19
Here she goes againnnnnnnn............

Oh! No! Not again pleaaaaaaaaaaaaase!!

"Τάδε έφη Avallon"
17/02/2004, 16:25:00
Αγαπητές Avallon και ΑΤΜΑ!

Είστε και οι δύο, έντονες προσωπικότητες, με διακριτή θηλυκότητα, ξεχωριστή ιδιοσυγκρασία. Η κάθε μία έχει τον τρόπο της, με τον οποίο αντιλαμβάνεται τον κόσμο και κανένας δεν είναι κατά τη γνώμη μου καλύτερος ή χειρώτερος.

Είμαι σίγουρη πως, ανταλάσσοντας ατάκες τύπου "δυναστεία" (θυμάστε φαντάζομαι την Κριστλ και την Αλέξις - εγώ πάντως ήμουν με την Αλέξις...), μπορεί να εκτονώνετε την προσωπικότητά σας, αλλά έχω δει και τις δύο, σε απέιρως καλύτερες και δημιουργικές στιγμές...

Ας σταματήσει λοιπόν αυτή η διαμάχη κάπου εδώ, μιας και κάτι τέτοιο δεν προσδίδει...

αυτή...που τα κατάφερε!κάνε κλικ!

mapleΝέο Μέλος
17/02/2004, 16:32:22
ΕΛΕΟΣ ΠΑΙΔΙΑ...
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΜΑΧΗ? ΑΞΙΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΚΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ?
ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ON-LINE. ΠΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ TOPIC?

17/02/2004, 21:01:20
quote:
ΠΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ TOPIC?

Mα..παίξτε σπερματοπόλεμο!
Επισκέφτηκα το site,και πράγματι είναι όμορφο παιχνιδάκι.
Βρήκα και κανά δυο ακόμα, αρκετά χαριτωμένα.
Ξέρετε..ταυτόχρονα γράφω εδώ και παίζωω.Μήπως γι'αυτό δεν μπορώ να κάνω υψηλό σκορ?

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

17/02/2004, 22:12:00
quote:
...ΤΙ ΠΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΤΕΡΟ (....ΣΟΡΥ ΝΤΙΑΡ...)

Ιδού για να μην ξεχνιόμαστε ως προς το ποιός το ξεκίνησε...

Αλήθεια γιατί άραγε

Ηξερα και γω να κοροϊδέψω το σάιτ με τις χιονονυφάδες της Ατμα που και αυτό δεν είναι ότι πιο εσωτερικότερο... αλλά δεν το έκανα...

Υπήρχε λόγος να το κάνω

"Τάδε έφη Avallon"
scullyΜέλος
16/03/2004, 16:25:33
Στο δεύτερο παιχνιδάκι, εκείνο με τα συννεφάκια τί ακριβως πρέπει να κάνεις...?!

"Στην Αφρική θα πάω με τους Massai...!"
http://img.pathfinder.gr/clubs/photos/70380/29.jpg

17/03/2004, 12:58:21
ωχ,το μονο που εχω ,ειναι το φανελακι μου,για λευκη σημαιουλα χαααχαχααχχαχαχαχαχαχαχααχ

αμυνα...αμυνα...(οπως φωναζουν και στην διαφημιση) χαχαχαχαχαχααχαχαχαχ

πωωωω,δεν ερχομαι σε αντιπαραθεση με γυναικα,δεν θα μου φτασουν τα σακια με την αμμο χαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

παιδιααα,...αμυναααααααααα

:)))))))))))))))))))))))

σας λατρευω

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

WHISPERS OF THE DREAMS