ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο λόφος της TARA - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Ο λόφος της TARA - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

lady_moon65 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/4
lady_moonΝέο Μέλος
12/03/2004, 15:14:24
Merry Meet φίλοι μου.....

Από μια καλή μου φίλη έμαθα για μια αναφορά-αίτηση, σαν αυτές που και που βγαίνουν όταν υπάρχει κάποιος λόγος.

Επιδή πιστεύω ότι τρέχει ακόμα μπορείτε να πάτε
http://www.PetitionOnline.com/hilltara/ για να υπογράψετε και εσείς για να σοθεί Ο Λόφος Της Τάρα. Διάβασα και εγώ την αναφορά και υπόγραψα κατευθείαν.

Δεν ξέρω αν και κατά πόσο έχετε σχέση με Ireland και Celtic mythology, αλλά o λόφος τις Tara είναι ένας ιερός χώρος, όπου ακόμα τριγυρνάνε νεράιδες και ξωτικά, όπου πήγαιναν οι βασιλιάδες εκείνων των εποχών και όπου το πνεύμα (και τα πνεύματα) των Κελτών είναι ζωντανά.

Εκατομμύρια άνθρωποι από όλον τον πλανήτη ονειρεύονται να πάνε κάποτε σ’αυτο το χωρο για να μυρίσουν να τιμήσουν , να υπάρχουν εκεί όπου, ζούσαν τα παιδία της Dane, oi Thuatha de Danann, που αργότερα εξελίχτηκαν στους θεούς των Κελτών.

Δίπλα σ’αυτόν τον ιερό χώρο, 1-2 χιλ. μακριά, κυβέρνηση έδωσε άδεια να χτιστεί ένας αυτοκινητόδρομος που θα αλλάξει, όπως καταλαβαίνετε τα πάντα και όχι μόνο της δονίσεις πού είναι μοναδικές σε όλο τον πλανήτη.

Μιλάμε για έναν χώρο ,όχι μόνο για ένα μνημείο.
Αν θέλετε διαβάστε και υπογράψτε για να υπάρχει ακόμα η ελπίδα να πάμε κάποτε.

Merry Part

BLESSED BE

13/03/2004, 01:46:56
Μerry Μeet ...LADY MOON!

AN KAI ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑ ΜΕ Τ' ΟΝΟΜΑ ΙΝΔΙΚΗΣ ΘΕΟΤΗΤΑΣ ΣΕ... ΚΕΛΤΙΚΟ ΛΟΦΟ...ΥΠΕΓΡΑΨΑ!

ΑΝΥWAY...
O,TI EINAI ΣΤΗ ΦΥΣΗ...
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ....
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ"
(=ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ)...
EYXOMAI NΑ ΣΩΘΕi ΛΟΙΠΟΝ... Ο ΛΟΦΟΣ ΤΗΣ ΤΑΡΑ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ...ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΠΙΚ ΣΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Η ΣΤΟ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ....ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΑΚΙ....ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΤΟΥ..ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΑΚΙ....

Atmashakti...

φως+αγαπη

Edited by - ΑΤΜΑ on 13/03/2004 02:21:53

katiaΜέλος
13/03/2004, 12:25:36
ΕΒΑΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ 2 MAIL.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ.

13/03/2004, 15:29:16
Εμ σε κάποιες περιπτώσεις, αξίζει να έχεις 5 email

(ωχ, λέω πολλά και θα με κλείσουν μέσα!

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου
Να σπας τα σύνορα
Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου
Να πεθαίνεις και να λες:
ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

31/01/2011, 20:44:42
πολλά λέγονται,αλλά τό καλύτερο είναι σέ παπά νά διαβαστής καί πέταμα σέ νερό νά γύγουν μακριά .

erzebet_bathoryΜέλος
31/01/2011, 20:47:09
σ ευχαριστω.....
οταν λες προκατοχο ελπιζω να αναφερεσαι στην πραγματικη κι οχι σε καποια αλλη που χρησιμοποιουσε το ιδιο νικ..

Timendi causa est nescire...

chessΜέλος
31/01/2011, 20:48:37
Στην πραγματικη αναφερομαι...Οπως θα διαπιστωσεις με τον καιρο,εχουμε ποικιλια εδω μεσα.....

Ρε παιδια ο στιβ που ειναι??

Όταν ο κλόουν του τσίρκου, αυτοκτόνησε πάνω στη σκηνή, όλοι νομίσαν ότι ήταν μέρος του σόου και γελάσανε ακόμη πιο πολύ

erzebet_bathoryΜέλος
31/01/2011, 20:48:51
quote:

πολλά λέγονται,αλλά τό καλύτερο είναι σέ παπά νά διαβαστής καί πέταμα σέ νερό νά γύγουν μακριά .

σε θαλασσα δηλ? πρωτα τα πεταω κ μετα παω για διαβασμα ε?

erzebet_bathoryΜέλος
31/01/2011, 20:50:15
quote:

Στην πραγματικη αναφερομαι...Οπως θα διαπιστωσεις με τον καιρο,εχουμε ποικιλια εδω μεσα.....

Ρε παιδια ο στιβ που ειναι??

Όταν ο κλόουν του τσίρκου, αυτοκτόνησε πάνω στη σκηνή, όλοι νομίσαν ότι ήταν μέρος του σόου και γελάσανε ακόμη πιο πολύ

chessΜέλος
31/01/2011, 20:53:38
Καλα...Εγω και μονο απο περιεργεια θα τα κρατουσα.....

31/01/2011, 20:57:45
quote:
σε θαλασσα δηλ? πρωτα τα πεταω κ μετα παω για διαβασμα ε?

πρώτα φάε μιά κότα με πούπουλα καί μετά ξεπουπούλησέ την !!!!!!!!!

erzebet_bathoryΜέλος
31/01/2011, 20:58:29
τι να κρατησεις...... ειναι ασχημα πραγματα αυτα...κ εχω μπολικα περιστατικα.. καποτε τσακωσα μια γειτονισσα που εριξε χωμα στη πορτα του σπιτιου... (καταλαβατε τι χωμα ριχνουνε)
αλλη φορα ειχα βρει λαδωμενες φωτογραφιες... αλλη φορα κατι κλωστες περιεργες.. σα κουβαρι...γενικα ειχα κ εχω μπολικους εχθρους....δεν παραπονιεμαι..

chessΜέλος
31/01/2011, 21:04:50
Αντε...Πειτε τιποτα....

31/01/2011, 21:05:16
σύγουρα ζηλεύουν τήν ομορφιά σου !!!!!

chessΜέλος
31/01/2011, 21:06:59
quote:

τι να κρατησεις...... ειναι ασχημα πραγματα αυτα...κ εχω μπολικα περιστατικα.. καποτε τσακωσα μια γειτονισσα που εριξε χωμα στη πορτα του σπιτιου... (καταλαβατε τι χωμα ριχνουνε)
αλλη φορα ειχα βρει λαδωμενες φωτογραφιες... αλλη φορα κατι κλωστες περιεργες.. σα κουβαρι...γενικα ειχα κ εχω μπολικους εχθρους....δεν παραπονιεμαι..

Μια θεια μου ειχε βρει μεσα στο πλυντηριο της χουφτες απο καρφιτσες....Αλλα παρα πολλες....

erzebet_bathoryΜέλος
31/01/2011, 21:08:14
quote:

σύγουρα ζηλεύουν τήν ομορφιά σου !!!!!

erzebet_bathoryΜέλος
31/01/2011, 21:10:55
πανω τους γυρνανε παντως.

erzebet_bathoryΜέλος
31/01/2011, 21:13:07
αχχ τρυπηθηκα με τη βελονα αντι να τρυπησω τη κουκλα βουντου!!!!

chessΜέλος
31/01/2011, 21:17:41
Παντως erzebet φαινεσαι μικροτερη απο οσο εισαι...

erzebet_bathoryΜέλος
31/01/2011, 21:21:04
μα δεν ξερεις ποσο ειμαι για να το λες αυτο....