- ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ????? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
@kost
Οι ψηφοφόροι του Σύριζα πως χαρακτηρίζονται ???
Kέρυ έχω βαρεθεί το ίδιο πράγμα...όποτε κάποιος κατηγορεί την ΧΑ να βγαίνουν οι υποστηρικτές της και να λένε "μα οι άλλοι καλύτεροι είναι?"...αυτή την στιγμή δεν με ενδιαφέρει να αναλύσω το προφίλ του μέσο συριζαίου (ποιό προφίλ δηλαδή, ένα συνονθύλευμα είναι, όπως και οι ψηφοφόροι των περισσοτέρων κομμάτων στις τελευταίες εκλογές)...εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι το όλο και πιο επικίνδυνο φαινόμενο της βίας των ακροδεξιών οι οποίοι δέχονται μεγάλη προστασία από την αστυνομία και δορυν ανεξέλεγκτα μην υπολογίζοντας ούτε ανθρώπινες ζωές...και μιλάω για προστασία διότι εάν το σκηνικό ήταν ανάποδα, και 30 αναρχικοί κυνηγούσαν 5 χρυσαυγίτες τότε η αστυνομία θα είχε "επιτελέσει" το έργο της, και μάλιστα και με υπερβάλλοντα ζήλο...
Όσο για τον Καμμένο που αναφέρθηκε καλά να πάθει...είχε κάνει κάτι δηλώσεις περί λυντσαρίσματος δημάρχου προχθές και βγήκε πολύ σωστά ο Χατζηνικολάου και προέβλεψε ότι "αυτές οι δηλώσεις επιστρέφουν πίσω σε αυτόν που τις κάνει"! Και έπεσε διάνα...τι δουλειά είχε ο Καμμένος στο Κερατσίνι? Επιτρέπεται ένας δεξιός πολιτικός (με ακροδεξιό παρελθόν) να πηγαίνει να καταθέσει στεφάνι στο Κερατσίνι την στιγμή που ξέρει ότι έχουν μαζευτεί αριστεροί και ακραία στοιχεία και γίνεται χαμός από αντιδράσεις? Πήγε εκεί καθαρά για ψηφοθηρικούς λόγους, ώστε να δείξει ανθρωπιά, και τελικά έφυγε κυνηγημένος...κατακριτέο μεν, αλλά του άξιζε δε διότι πήγε να εκμεταλλευτεί το γεγονός με εντελώς λάθος τρόπο...
quote:
Είναι αστείο που οι ψηφοφόροι της Χ.Α. το μοναδικό επιχείρημα που προβάλλουν.. είναι οτι οι άλλοι είναι χειρότεροι!
Φοβερό!
Αντί αυτοί που ψηφίζουν τους ναζί να αποποιούνται (τα "αναποποιηντα") κατηγορούν οτι και οι άλλοι είναι ναζί.. απίστευτο
Μιλάμε έχουμε φτάσει σε άλλα επίπεδα κατάντιας
quote:Ναι, γι' αυτό τα κολοπαιδα συνεχίζουν να καταστρέφουν...
..εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι το όλο και πιο επικίνδυνο φαινόμενο της βίας των ακροδεξιών οι οποίοι δέχονται μεγάλη προστασία από την αστυνομία και δορυν ανεξέλεγκτα μην υπολογίζοντας ούτε ανθρώπινες ζωές...και μιλάω για προστασία διότι εάν το σκηνικό ήταν ανάποδα, και 30 αναρχικοί κυνηγούσαν 5 χρυσαυγίτες τότε η αστυνομία θα είχε "επιτελέσει" το έργο της, και μάλιστα και με υπερβάλλοντα ζήλο...
Τις επιθέσεις εναντίον της ΧΑ δεν είδα να τις σχολιάσεις...
Για ποία βία μιλάς βρε; Ποίων "ακροδεξιών"; Γιατί παπαγαλίζεις ορολογίες;
Για να καταλάβεις τι εννοώ, πες μου την διαφορά ανάμεσα σ' έναν δεξιό, έναν ακροδεξιό και έναν αριστερό.
Δεν πιστεύω να προπαγανδίζεις ε;

quote:Δημοκρατικότατη απάντηση!
Όσο για τον Καμμένο που αναφέρθηκε καλά να πάθει...είχε κάνει κάτι δηλώσεις περί λυντσαρίσματος δημάρχου προχθές και βγήκε πολύ σωστά ο Χατζηνικολάου και προέβλεψε ότι "αυτές οι δηλώσεις επιστρέφουν πίσω σε αυτόν που τις κάνει"! Και έπεσε διάνα...
Ουδέν σχόλιο για τα κολόπαιδα.
Εκεί δεν υπάρχει φαινόμενο βίας... Δεν σε ανησυχεί...
Με το ένα μάτι κοιτάζεις ή με τα δύο;

quote:Που το βρήκες γραμμένο αυτό;
Είναι αστείο που οι ψηφοφόροι της Χ.Α. το μοναδικό επιχείρημα που προβάλλουν.. είναι οτι οι άλλοι είναι χειρότεροι!
Φοβερό!

Ερώτηση:
quote:
DSM 17/09/2013, 21.08.56Αίολε.
Είσαι ιδεολογικά τοποθετημένος, ή φίλα προσκείμενος, σε κάποια από τις παρακάτω ομάδες ανθρώπων:
Χρυσαυγίτες, νεοναζιστές, παλαιοφασίστες, εθνικοσοσιαλιστές, αναπολούντες?
Απάντηση:
quote:
Αίολος 17/09/2013, 21.41.11Τίποτα από αυτά DSM.
Ας πούμε ότι είμαι ερευνητής του φαινομένου των "δημοκρατών" που είναι πιο αυταρχικοί ακόμα κι από δικτάτορες.
Χαρακτηριστικό φαινόμενο της εποχής.
Η πρώτη διαπίστωση που έχω κάνει είναι η ασχετοσύνη τους με το πολίτευμα της δημικρατίας.
Οι αντιδράσεις τους χαρακτηρίζονται από έλλειψη λογικής.
Αδυνατούν να κρίνουν. Αντιδρούν βίαια όταν τους προκαλείς κρίσεις.
Αυτό που προσπαθώ να καταλάβω είναι το γιατί.Απ' ότι βλέπεις, προσπαθώ να είμαι σαφής στις θέσεις μου κι αντί για διάλογο, εισπράτω παιδαριώδεις χαρακτηρισμούς και κραυγές.
Είσαι αρκετά νοήμων για να μην συμπεριφέρεσαι με τον ίδιο τρόπο υποθέτω...
Αίολε, είσαι σίγουρος πως δεν θέλεις να αναθεωρήσεις την απάντησή σου?
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:Μάλιστα. Και πόσοι από εκείνους που επιτέθηκαν στην ΧΑ είναι στον εισαγγελέα;
Αίολε.
quote:
Υπάρχει κάτι αντίστοιχο από την ΧΑ σε άλλους;
Φυσικά και υπάρχει. Είναι ήδη στον Εισαγγελέα.
Μπερδεύτηκα... ο kost ισχυρίζεται ότι η ΧΑ χαίρει αστυνομικής προστασίας.
Τελικά χαίρουν προστασίας ή όχι;
Βρε ελληνικά μιλάω! έχει επιτεθεί η ΧΑ σε αλλες παρατάξεις;
Μην κρεμιέσαι σ' έναν μαλάκα. Αυτό δείχνει ότι πριν από αυτό δεν είχες να πεις τίποτα.
Βγάαλε την καραμέλα που σου υπαγορεύουν τα ΜΜΕ!

quote:Οχι βέβαια!
Αίολε, είσαι σίγουρος πως δεν θέλεις να αναθεωρήσεις την απάντησή σου?
Θέλεις περισσότερη ανάλυση;

Θα ήταν τόσο απλό να μας πεις οτι είσαι χρυσαυγίτης! Μην ντρέπεσαι. Ο φίλος σου ο ΧρίστοςΕλ, το έχει ήδη παραδεχθεί. Μαγκιά σου κιόλας.
Απλά, μην μας τα κάνεις μελιτζάνες με την 'έρευνά σου για τους "δημοκράτες"'.
Υ.Γ. Ίσως ένα από σοβαρότερα προβλήματα στον τόπο μας, είναι τελικά το τάχα μου φιλικό και αποστασιοποιημένο ρουφιανοχαφιεδιλίκι.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:Γιατί να ντραπώ;
Θα ήταν τόσο απλό να μας πεις οτι είσαι χρυσαυγίτης! Μην ντρέπεσαι.
αν ντρεπόμουνα δεν θα μιλούσαμε...
Αστο προς το παρόν.
Αύριο θα έχεις εκτενή ανάλυση.
Φιλάκια.

Edited by - Αίολος on 19/09/2013 21:19:36