ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ροκ μουσική και σατανάς? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ροκ μουσική και σατανάς? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

gretel52 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
junk95Μέλος
24/12/2004, 16:06:04
quote:

Rod Stewart.
Σκωτσέζος τραγουδιστής,θρυλική φιγούρα των Βρεττανικών '60ς.
Γνωστός στην αρχή της καριέρας του με το όνομα Rod The Mod.
Σε κάποια φάση της καριέρας του,έσμιξε με τους Faces.
Μετά από κάποιο live,ένιωσε αδιαθεσία και έκανε εμετό.
Διαπιστώθηκε ότι έβγαλε ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ποσότητα σπέρματος.

Εγώ το έχω ακούσει για τον Έλτον Τζον και για το Φρέντυ Μέρκιουρι. Όμως δεν έχω ακούσει ποτέ μια αφήγηση της μορφής "μετά το λάιβ της 30/10/1973 έγινε αυτό μπροστά σε εκείνον, εκείνον και εκείνον" και συνεπώς η ιστορία μου φαίνεται απλά ένας περιαστικός μύθος.

Real stupidity beats artificial intelligence any time. -- Terry Pratchett

αγνοώνΜέλος
25/12/2004, 13:04:30
Λάθος φίλε junk95.
Ο Freddy Mercury έχει πιαστεί να κάνει το ζωντανό σταχτοδοχείο
ή,
το ζωντανό δίσκο σερβιρίσματος,
σε πάρτυ για την κυκλοφορία του δίσκου
a night at the opera.
Για τον Elton John τι να πει κανείς??
Τώρα πρόσφατα αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με τον αγαπημένο του
Καναδό,ενώ στη χώρα του είναι και sir.Σερ Πίπας.
Για τον Stewart,αυτά που ξέρω είναι ότι πάντα ήταν gay και το'παιζε και γαμιάς για να το κρύψει.
Στα '60ς είχε καθιερώσει το μαλλί bouffant,
ό,τι πιο θηλυπρεπές είχε κυκλοφορήσει μέχρι τότε δημοσίως.
Για να μη βγαίνουμε εκτός θέματος όμως,
θα συνεχίσουμε με Rolling Stones και Beatles,
όχι διότι είναι οι πιο γνωστοί,αλλά διότι παρουσιάζει πολύ ενδιαφέρον η...σατανιστική τους πλευρά.
Όσο για τη Μαρινέλλα,ένα από τα μηνύματα το οποίο υποτίθεται είναι "κρυφό",βρίσκεται στο τραγούδι "ΣΗΜΕΡΑ",του Χατζηνάσιου νομίζω.
Ο Πανούσης έχει ένα ακόμη στο "ΕΚΛΟΓΕΣ".
Και ο Πανούσης αδερφή είναι.
Προσεχώς...

-φίλε junk95,δε μιλώ αυθαίρετα.Επειδή γνωρίζω ότι είσαι από τους 5
μετρημένους εδώ μέσα που μιλούν πάντα με στοιχεία,
και επειδή δε θέλω να σου λέω παπαρολογίες,
τα στοιχεία μου όλα είναι παρμένα από μεν το περιοδικό UNCUT
(φαντάζομαι ξέρεις ποιο είναι),
καθώς κι από κάποια βιβλία,όπως "ROCK'N'ROLL APOCRYPHAE"
ή το "ENGLAND'S DREAMING" του John Savage.

25/12/2004, 18:02:46
Αγαπητέ αγνοών,

μήπως ...μέρα που 'ναι σήμερα, αλλά και εν γένει... θα 'πρεπε να γράφουμε πιο κόσμια;

Εξάλλου, νομίζω ότι κανέναν δεν ενδιαφέρουν και σίγουρα δεν αφορούν στο παρόν θέμα, οι σεξουαλικές προτιμήσεις κάποιων καλλιτεχνών, οι οποίες επέτρεψέ μου να θεωρώ ότι κάθε άλλο παρά βεβαιωμένες μπορεί να είναι, παρά την σχετική "βιβλιογραφία".

Χρόνια Καλά για όλους!

.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 25/12/2004 18:04:00

αγνοώνΜέλος
25/12/2004, 18:22:38
ZADOK,κατ'αρχήν ανταποδίδω τις ευχές
και εύχομαι χρόνια καλά για όλους μας !!
Επίσης να ζητήσω συγγνώμη για τη μη κόσμια γλώσσα,
αν πράγματι σε ενόχλησε τόσο πολύ.
Η ροκ έτσι κι αλλιώς χρησιμοποιεί αρκετά συχνά βωμολοχίες.
Εγώ σαν οπαδός της-κάποτε-έχω κρατήσει αρκετά !!
Αλλά σε ΠΑΡΑΚΑΛΩ πολύ,μην αμφισβητείς τις πηγές.
Ο καθένας στο είδος του και ο John Savage στο δικό του.
Δεν πρόκειται περί κιτρινισμού,αλλά περί αληθινών γεγονότων.
Και πάλι χρόνια καλά !!
analphabetΜέλος
27/12/2004, 10:16:27
quote:
Δεν το 'ξερα!!!!

Μα ναι, είναι προφανές πια: οι πλαστικοί είναι εκπρόσωποι του σατανά!!

Υ -Γ. Το "Καλήν Εσπέραν Άρχοντες" πάντως, στην εκτέλεση με την παιδική () Χορωδία Τυπάλδου, είναι πολύ ύποπτο.

Ακούστε και το Χριστουγεννιάτικο άλμπουμ της Νάνας Μούσχουρη...
Κάτι θα κρύβει αυτή...
.

Είδες που σ΄ έπιασα κ εγώ μια φορά αδιάβαστη

Φίλε μου αγνοών πιστεύω πως όντως οι καλλιτέχνες μπορεί να ενσωματώνουν στα κομμάτια τους μηνύματα που να αφορούν τη θρησκεία τους, τις απόψεις τους κτλ κτλ.

Αυτό δεν είναι πρωτοφανές, οι πάντες, ζωγράφοι, συγγραφείς , γλύπτες κ εγώ η ίδια αν ήμουν καλλιτέχνης και το έργο μου είχε απήχηση σε μια μερίδα ανθρώπων ενδεχομένως να επιχειρούσα να περάσω μέσω αυτού τα όσα πιστεύω.

Από εκεί και μετά , αν το έργο ενός καλλιτέχνη μας αφορά, δε βλέπω το λόγο για τον οποίο πρέπει να τον κατακρίνουμε για όσα ενσωματώνει σ΄ αυτό.

Σκέψου να κατακρίναμε τους θαυμαστές και το έργο του Φειδία γιατί υμνεί το Δωδεκάθεο, ή να αναθεματίσουμε την Κάπελα Σιξτίνα για τις καθολικές αναφορές της...

Δε θεωρώ πως ένας καλλιτέχνης μπορεί να επηρεάσει με το έργο του, πόσο μάλλον στη μουσική βιομηχανία που τους κανόνες πιο πολύ από την καλλιτεχνική δημιουργία υπαγορεύουν η διαφήμιση και οι υψηλοί στόχοι πωλήσεων..

Ο τρόμος από τα παιδάκια που ακούν ένα ανάποδο μήνυμα στο αγαπημένο τους τραγούδι και φοβούνται μη μπήκε μέσα τους ο διάβολος είναι το μόνο που μπορώ να καταλογίσω , τόσο στους καλλιτέχνες μα πιο πολύ σ΄ αυτούς που τους "ξεσκεπάζουν" και τρομοκρατούν τα παιδία..

Φιλικά

BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!

wendigoΜέλος
29/12/2004, 22:13:24
Jesus Crysler drives a Dodge! Να και ο αγνοών, που ήρθε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να ξανα-ανακαλύψει την Αμερική. Ρίγη συγκινήσεως με διαπερνούν από άκρου εις άκρον.
Ξεπερνάμε την μπουρδολογία περί Rod Stewart και κατάποσης σπέρματος (αν το ακούσω για άλλον ένα καλλιτέχνη θα κόψω φλέβα) και πάμε στο ζουμί:
Το rock περιέχει τα πάντα, με σαφή προτίμηση στα πιο άγρια. Και; Τι θες να μας πεις; Τα δικά σου παιδιά στείλε τα κατηχητικό να σου λένε τα "χριστιανόπουλα".

Το ζήτημα δεν είναι αν μπορείς να βρεις στοιχεία που να μπλέκουν καλλιτέχνες του rock με αποκρυφισμό πάσης φύσεως (ακόμα και με σατανιστικά παρακλάδια). Θα βρεις πολλά. Το ζήτημα είναι αν αυτό είναι το κυρίαρχο στοιχείο το οποίο, μάλιστα, να μεταφέρεται έτσι ωστε να αποτελεί κίνδυνο για τους ακροατές. Υπόθεση που είναι για γέλια.
Αλίμονο αν αποτελεί κίνδυνο ο Graham Bond της παρακμής, τότε που είχε κάψει κύτταρα και έπεφτε καλλιτεχνικά και προσωπικά (έχεις ακούσει καθόλου μουσική ή μόνο διάβασες;). Α, και ο Savage είναι "Jon" και όχι "John". Και δεν είναι ο μόνος που έχει γράψει, ούτε έχει την αποκλειστικότητα στην αλήθεια.

Η άποψή σου περί Lennon σεβαστή, αλλά:
Δεν είναι πολύ πιθανό να είχε σχέση με τον Epstein (κι αν είχε, ενοχλεί μόνο εσένα, όπως σε ενοχλεί που ο Epstein ήταν Εβραίος -γιατί άραγε;)
Για κάθε Imagine υπάρχει και ένα Working Class hero, περί ορέξεως...
Το από τι εμπνεύστηκε ο Μάνσον για τα εγκλήματά του είναι θέμα ψυχοπαθολογίας: Το Helter Skelter είναι απλά ένα ζόρικο άσμα, εξίσου άκακο όσο και η "Παπαλάμπραινα".
Και μια που είμαστε πολύ του αλανιάρικου και του streetwise, εκτός από το να αραδιάζεις ονόματα με αυτόν τον ακαθόριστα περιφρονητικό τόνο, έχεις και κάτι να πεις; Ή απλά τσεκάρεις ποιός δεν έχει αρκετά αρρενωπή κόμμωση για τα γούστα σου;
Και για να μην το ξεχάσω: για τον Πανούση έγραψε ο Savage, το Uncut, ή στην έχει πέσει;

Αν εστιάσει κανείς στο εκπληκτικό ταλέντο, τον άψογο επαγγελματισμό και το πάθος της μουσικής των Zeppelin, δεν θα είχα αντίρρηση να οικοδομήσουμε έτσι το αύριο. Αλλά πάλι, άμα δεν θες, υπάρχει και ο Ζαγοραίος.

No Method, No Guru, No Teacher

analphabetΜέλος
30/12/2004, 09:29:30

A ναι το θέμα της ομοφυλοφιλίας το είχα ξεχάσει τελείως..

Καλά που δε βγήκε κανείς να πει πως υπάρχουν ανάποδα μηνύματα που θα καθορίσουν τις σεξουαλικές προτιμήσεις των παιδιών ..

Για τις ψυχοπάθειες τύπου Manson, για τις σεξουαλικές προτιμήσεις κτλ φταίει το ροκ?

Πριν δηλαδή δεν υπήρχαν Gay? Λες οι στίχοι της Σαπφούς να ήταν μελοποιημένοι με ντραμς και κιθάρα γι΄αυτό να βγήκε τ΄όνομα σε ολόκληρο το νησί ?

Η μήπως πριν τους beatles και την γένεση του ροκ δεν υπήρχαν serial killers ?

Για όλων των ειδών τις ανωμαλίες (δε θεωρώ τους gay ανώμαλους, το διευκρινίζω) ευθύνονται οι αμόρφωτοι γονείς και οι κομπλεξικές κοινωνίες που μεταφέρουν όλα τα συμπλέγματά τους στα παιδιά τους.

Διαπιστωμένα δε σε πολλές τέτοιες κοινωνίες δημαγωγοί είναι οι ..Ιερείς της ενορίας !!

Ψάξτε επιτέλους τις πραγματικές αιτίες του κακού, τις φοβίες και τα κόμπλεξ που μας ταΐζει η αμορφωσιά και η εξιδανίκευση παρωχημένων ιδεών γιατί φοβόμαστε την εξέλιξη. Αφήστε το ροκ ήσυχο. Είναι από τα λίγα αυθεντικά και ποιοτικά που έφερε η βιομηχανική επανάσταση !!

BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!

30/12/2004, 14:18:18
quote:
Για όλων των ειδών τις ανωμαλίες (δε θεωρώ τους gay ανώμαλους, το διευκρινίζω) ευθύνονται οι αμόρφωτοι γονείς και οι κομπλεξικές κοινωνίες που μεταφέρουν όλα τα συμπλέγματά τους στα παιδιά τους.

Διαπιστωμένα δε σε πολλές τέτοιες κοινωνίες δημαγωγοί είναι οι ..Ιερείς της ενορίας !!

Ψάξτε επιτέλους τις πραγματικές αιτίες του κακού, τις φοβίες και τα κόμπλεξ που μας ταΐζει η αμορφωσιά και η εξιδανίκευση παρωχημένων ιδεών γιατί φοβόμαστε την εξέλιξη.

Τώρα τι να πω ;

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ !!!!!!

Ελπίζω να γέμισε το Inbox αυτή τη φορά και να συνεννοηθούμε γιατί δε μου αρέσει να αφήνω εκκρεμότητες.

Καλά Χριστούγεννα
ΧοΧοΧο !

30/12/2004, 14:57:42
Πάρα πολλές φορές στα Topic έχω συναντήσει το ατελείωτο κατηγορώ απέναντι σε ομάδες, ανθρώπους, ιδέες.

Το στοιχείο που 99% «αποδεικνύει» τις όποιες κατηγορίες είναι η σχέση των προαναφερομένων είτε με τους Εβραίους, είτε με τους Μασόνους, είτε με Σατανιστικές πρακτικές.
Πολλάκις δε τα 3 παραπάνω είναι συνώνυμα.

Βέβαια ουδέποτε έχει υπάρξει τεκμηρίωση της σχέσης τις κρινόμενης ομάδας, ατόμου, ιδέας με κάτι το οποίο αποδεδειγμένα κάνει κακό.

Η συνήθης πρακτική είναι, ο Τάδε είναι φίλος με τον Τάδε Εβραίο άρα είναι κακός, ή ο Τάδε είναι Σατανιστής διότι στην συγκέντρωση του παρευρέθηκε ο Δείνα που είναι Μασόνος και άρα αυτό αποδεικνύει την σχέση με τα Σατανιστικά και υποχθόνια ιδεώδη.

Μια ατελείωτη συνομοσιολογομπουρδολογία, με κρινόμενους και καταδικαζόμενους χάρην δημιουργίας εντυπώσεων και δογματικών αντιλήψεων.

«Χριστιανοί» όψιμοι που κατηγορούν αλλήλους αλλά που δε γνωρίζουν τίποτα για τη θρησκεία που πιστεύουν, αρχαιοελληνιστές που δοξάζουν το Αρχαίο Πνεύμα της φυλής αλλά δε ξέρουν τίποτε για την γυναικοκρατία, τη λατρεία της Σελήνης, το νόημα των φιλοσοφικών λόγων. Αυτοί που κατηγορούν τους Χριστιανούς ως Εβραίους και νεκροθάφτες του Ελληνικού πολιτισμού αλλά ξεχνάνε ποιος σκότωσε το Σωκράτη, ποιος πήρε για δούλο τον Πλάτωνα, κλπ κλπ.

Σε όλα ο εχθρός και δημιουργός του κακού είναι το τρίπτυχο.

Η βλακεία και οι παρωπίδες τους δε φταίνε ποτέ και σε τίποτα, βλέπεις το πρόβατο χρειάζεται κριάρι να το οδηγεί αλλιώς δε κάνει βήμα μακριά από το μαντρί.

Κάπως έτσι βλέπω και εδώ τα πράγματα να εξελίσσονται, το Rock είναι Σατανισμός διότι ο Τάδε και οι Εβραίοι ....., ο Δείνα και οι σεξουαλικές του προτιμήσεις ....., διότι η ανάποδη ροή του λόγου ..... κλπ κλπ.

Ελληνικό Rock ; Το Ρεμπέτικο !

Γρήγορα ξεχνάμε όμως, πως το Ρεμπέτικο ( το οποίο και λατρεύω, όπως και κάθε τι Ελληνικό λαϊκό ) ήταν απαγορευμένο και κυνηγήθηκε, μετά όμως από κάποια χρόνια τα παιδιά των κυνηγημένων το απολάμβαναν χωρίς κανένα περιορισμό ή κοινωνική αναστολή.
Το κακό χασίς έγινε χαμόγελο πονηρό στα πρόσωπα των νέων, που βέβαια ανάθεμα και αν ήξεραν τι ακριβώς εννοεί ο στίχος και γιατί γράφτηκε από κάποιον ανώνυμο.

Απενοχοποιήθηκε το Ρεμπέτικο και γέμισαν οι πίστες από νέους που λίκνιζαν το κορμί σε μια άγνωστη μουσική ( μίγμα της Ανατολίτικης μουσικής παιδείας ) καταλύοντας παράλληλα κάθε νόμο άγραφο που σεβόντουσαν στο ακέραιο οι δημιουργοί και οι αληθινοί Ρεμπέτες.

Η μαγική π.χ. τελετουργία του Ζεϊμπέκικου έγινε χοροπηδιχτό από ατσούμπαλες κινήσεις προς επίδειξη χορευτικών ικανοτήτων, ο αργός αμανές ( τραγουδιστός πόνος ) έγινε τσιφτετέλι προς επίδειξη του γυναικείου κάλους. Στην πίστα ή στο τραπέζι ανέβηκαν και άντρες ίσως για να επιδείξουν το δικό τους κάλος.

Αν θέλουμε λοιπόν αγαπητοί να κρίνουμε κάτι, καλό είναι να προσπαθήσουμε να το βιώσουμε και μάλιστα με τις συνθήκες του χρόνου και του τόπου που αυτό δημιουργήθηκε και όχι με την ασφάλεια των συγχρόνων καταστάσεων.

Η κρίση εκ του ασφαλούς και εκ του υποθετικού δεν δύναται να εξάγει ασφαλή συμπεράσματα αλλά δύναται να μας οδηγήσει σε εντελώς λανθασμένες και παραποιημένες ατραπούς.

Καλά Χριστούγεννα
ΧοΧοΧο !

Edited by - Ramoglou on 30/12/2004 15:04:10

wendigoΜέλος
30/12/2004, 16:33:55
Συμφωνώ με τη γενική εικόνα που έδωσε ο Ramoglou. Και προσθέτω πως το ζητούμενο δεν είναι να βρεθούμε, ως δια μαγείας, όλοι σύμφωνοι με μία μόνο άποψη. Αλλά έχω ειλικρινά βαρεθεί όλους όσους ανακάλυψαν ξαφνικά την "αλήθεια" (αυτοί και μόνο αυτοί) και μόρφωσαν άποψη με τα πρώτα στοιχεία που έπεσαν στα χέρια τους. Επιτίθενται δεξιά και αριστερά, φωνάζουν-σκούζουν-ειρωνεύονται, λες και κανείς άλλος ποτέ δεν έφτασε το βάθος της σκέψης και των πληροφοριών τους, σχεδόν επιβεβαιώνονται αν συναντήσουν αντίθεση, την αποζητούν και κανακεύονται με τη σκέψη πως ο όχλος δεν τους καταλαβαίνει γιατί αυτοί κινούνται σε "ανώτερα" επίπεδα.

Προς χάριν της κουβέντας και μόνο (χωρίς να είναι το ζητούμενο σ'αυτό το θέμα), παραθέτω την εξής σκέψη:
Το ρεμπέτικο είναι καλύτερα να παρομοιαστεί μάλλον με τα blues,το tango ή άλλα λαϊκά είδη μουσικής που πρωτοάνθησαν στις παρυφές των κοινωνιών που τα γέννησαν και εξαπλώθηκαν πρώτα στα πιο λαϊκά ή και "περιθωριακά" στοιχεία τους, ασχέτως ηλικίας.
Το rock ξεκίνησε -πιστεύω- πιο μικροαστικά, βασισμένο στην πρωτοφανή εμπορική και κοινωνική δύναμη των ανηλίκων των ΗΠΑ μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο. Είχε και έχει πιο νεανικό χαρακτήρα (παρά την ...ενηλικίωση που ακολούθησε!). Ξεκίνησε από την κόντρα μιας βολεμένης γενιάς με τους γόνους της, εξευγενίζοντας τα πιο διονυσιακά στοιχεία των blues ή των "πιπεράτων" παραλλαγών της country. Δεν είναι τυχαίο που χρειάστηκε ένας Elvis να στρογγυλέψει τις αιχμηρές γωνίες της μουσικής των μαύρων και να γίνει αποδεκτός (και πάλι με αντιδράσεις) από το πλήθος των λευκών νεαρών. Το Rock Around the Clock του B.Halley (που θεωρείται γενέθλιο του rock) είναι ήπιο σε σχέση με την μουσική των νέγρικων barrelhouse. Είναι μουσική που γεννήθηκε μαζί με την σύγχρονη κοινωνία της κατανάλωσης, όσο την πολέμησε άλλο τόσο τράφηκε από αυτήν.
Σαν φαινόμενο μπόρεσε να περάσει πραγματικά στην Ελληνική κοινωνία μόνο μετά τη χούντα, με εξαίρεση λίγους πρωτοπόρους, ακριβώς γιατί μέχρι τότε η Ελλάδα βρισκόταν σε άλλη κοινωνική και οικονομική κατάσταση.

Αυτά, φιλικά, γιατί δεν γράφουμε και δοκίμιο!

No Method, No Guru, No Teacher

Horn_DopespadeΝέο Μέλος
18/08/2005, 23:47:57
Διάβασα αυτά που γράφετε οι περισσότεροι για τα πειράματα με τους καθρέφτες και τα κεριά και με έπιασαν τα γέλια. Θα σας εξηγήσω φυσικά το λόγο. Ασχολούμαι με το σατανισμό εδώ και χρόνια, είμαι μέλος της οργάνωσης Church of Lucifer και έχω διαβάσει αρκετά από τα βιβλία του Aleister Crowlei, του Anton LaVey και του Eliphas Levi. Με την εμπειρία λοιπόν που έχω μπορώ να σας βεβαιώσω ότι αυτό το πείραμα δεν έχει να κάνει με καμία τελετή μαύρης μαγείας και μάλιστα δεν έχω διαβάσει για κάτι παρόμοιο. Επίσης θα ήθελα να τονίσω ότι δεν πρέπει να παίζετε με τον Διάβολο αν δεν έχετε αρκετές γνώσεις. Ο Σατανάς είναι μια ανώτερη ύπαρξη και δεν έχει να κάνει με τέτοιου είδους παιδικά πειράματα που γίνονται απο περιέργια.

Hail, Satan !

Meus Opus Magnus

21/08/2005, 01:15:26
Μια και είσαι σατανιστής όπως λες θα ήθελα να μου λύσεις μια απορία που έχω εδω και χρόνια. Αν δεν υπήρχε ο χριστιανισμός που κατασκεύασε τον σατανά εσείς θα υπήρχατε; Γιατί απο ότι έχω καταλάβει ο σατανάς για τον χριστιανισμό είναι ότι είναι η τρομοκρατία για τους αμερικάνους και οι άπιστοι δυτικοί για τους ισλαμιστές. Όλοι για να επιβιώσουν χρειάζονται τον μπαμπούλα τους. Όταν επενδύεις την ύπαρξή σου στον φόβο χρειάζεσαι τους "βαρβάρους" που έλεγε ο Καβάφης σε ένα ποίημά του.
Στις μέρες που ζούμε έχουν όλα διαστρεβλωθεί για να εξυπηρετήσουν ιδιοτελείς σκοπούς.
Γνωρίζεις ότι ακόμα και η λέξη δαίμων στην αρχαιότητα δεν είχε καμμία σχέση με αυτό που νομίζουμε σήμερα;
Θα με ενδιέφερε η άποψή σου...

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...

stratis79Μέλος
21/08/2005, 01:53:17
Σωστός ο Απέριττος. Παναθηναΐκός επίσης χωρίς Ολυμπιακό δε γίνεται ούτε Άρης δίχως ΠΑΟΚ.

Η αλήθεια και τα παραμύθια...

21/08/2005, 02:12:08
Απεριττε, έχεις δίκιο σε αυτό που λές!
ο Σατανισμός πιστεύω πως είναι μία θρησκεία που βασίστηκε σε μία άλλη.
Οπότε ψέμα πάνω στο ψέμα τι κάνει....?
Αν κι ομολογώ πως δεν πιστεύω οτι Σατανισμός είναι αυτό που βλέπουμε στα media, θυσίες μωρών και βλακείες.
Αυτά είναι μαύρη μαγεία.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

οργη του θεουΝέο Μέλος
21/08/2005, 12:14:35
quote:
Διάβασα αυτά που γράφετε οι περισσότεροι για τα πειράματα με τους καθρέφτες και τα κεριά και με έπιασαν τα γέλια. Θα σας εξηγήσω φυσικά το λόγο. Ασχολούμαι με το σατανισμό εδώ και χρόνια, είμαι μέλος της οργάνωσης Church of Lucifer και έχω διαβάσει αρκετά από τα βιβλία του Aleister Crowlei, του Anton LaVey και του Eliphas Levi. Με την εμπειρία λοιπόν που έχω μπορώ να σας βεβαιώσω ότι αυτό το πείραμα δεν έχει να κάνει με καμία τελετή μαύρης μαγείας και μάλιστα δεν έχω διαβάσει για κάτι παρόμοιο. Επίσης θα ήθελα να τονίσω ότι δεν πρέπει να παίζετε με τον Διάβολο αν δεν έχετε αρκετές γνώσεις. Ο Σατανάς είναι μια ανώτερη ύπαρξη και δεν έχει να κάνει με τέτοιου είδους παιδικά πειράματα που γίνονται απο περιέργια.

δεν εχω ξανασυναντησει ποτε μου σατανιστη{δηλαδη ετσι νομιζω,μπορει να τον εκρυβαν μερικοι.}
συνμφωνω με οσα ολα υποθηκαν παραπανω αλλα θελω να ρωτησω και κατι.
ο Εωσφορος{συμφωνα με την θρησκεια μας} ηταν ενας αγγελος που ηθελε να εχει εξουσια και δυναμη.ο θεος λοιπον τον εστειλε στην κολαση.
πως μπορει καποιος να πιστευει στον διαβολο? αφου δεν ειναι θεος.μπορει να ειναι κατι ανωτερο απο εμας αλλα δεν νομιζω οτι μπορει να ιδρυσει δικια του θρησκεια.

αν θες μιλησε μας λιγο για την οργανωση στην οποια συμμετεχεις.
ποια πιστευεις οτι ειναι η θεση του σατανα στην κοινωνια?{εννοω καλος,η κακος} και για ποιο λογο συμμετεχεις?

οργη του θεουΝέο Μέλος
21/08/2005, 12:17:42
το "ειπωθηκαν" το σκοτωσα,συγνωμη{γραφω καπως βιαστικα}

stratis79Μέλος
21/08/2005, 12:33:56
δεν είναι ανώτερο από εμάς.
astral-projectΜέλος
21/08/2005, 12:54:08
ειναι αληθεια οτι αρεσκεστε στην κοπρολαγνεια?

ε?

Κι ολα αυτα που φοβαμαι ειναι ακομα εδω, σαν κερι που λιωνει η αγαπη καιει και λυτρωνει, ιερο και μεγα το χθες που κρυβει μια γυναικα.

οργη του θεουΝέο Μέλος
21/08/2005, 14:01:16
quote:
δεν είναι ανώτερο από εμάς.

ξερεις και εγω αυτο το εχω σκεφτει καποιες φορες.
μηπως δηλαδη τον υπερτιμουμε.συμφωνα ομως με την χριστιανικη παραδοση ειναι αγγελος.ενω εμεις ανθρωποι.
που ειναι ο συγγραφεας ομως?

morpheausΜέλος
21/08/2005, 18:20:48
Συμφωνώ με τον Απέριτο και με τον "οργή θεού"
Θελω κι εγώ να σου κάνω κάποιες ερωτήσεις
Τι σε έκανε να γίνεις οπαδός του?
Τι σου προσφέρει αυτή η θρησκεία?
Σε κάνει να αισθάνεσαι ποιο ήρεμα? ποιο γαλήνια?

Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντοσ και οδηγός του μέλοντος