- Ο Θεός είναι μόνο Αγάπη - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
έχω να πω είναι..κάτσε διάβασε τα...Θα σε οφελήσουν...
Και προπάντων,κόψε τον ..Ιησουίτικο τρόπο προσηλυτισμού..Είναι
μπανάλ....
quote:
Σε όλα αυτά που έγραψες και σε εκφράζουν, Εαρινέ, το μόνο που
έχω να πω είναι..κάτσε διάβασε τα...Θα σε οφελήσουν...
Και προπάντων,κόψε τον ..Ιησουίτικο τρόπο προσηλυτισμού..Είναι
μπανάλ....
Ρε χάσου , βλαμμένε!!!
soul
Για το βλαμένε, δεν το σχολιάζω..Είναι θέμα ....δεοντολογίας...
Συνέχισε εσύ, συνέχισε....Θα είσαι σε λίγο ο μόνος στο φόρουμ χωρίς άποψη....Ο αντιτρεχαγύρευε, θα λέμε...
quote:
Τουλάχιστον μάθε να γράφεις: Άντε χάσου ρε λέμε, όχι ρε χάσου....
Για το βλαμένε, δεν το σχολιάζω..Είναι θέμα ....δεοντολογίας...
Συνέχισε εσύ, συνέχισε....Θα είσαι σε λίγο ο μόνος στο φόρουμ χωρίς άποψη....Ο αντιτρεχαγύρευε, θα λέμε...
Σ'ευχαριστώ για τις οδηγίες περί σωστής ομιλίας , για να ανταποδώσω λοιπόν και γώ με την σειρά μου...θα πώ ότι το σωστό είναι :
-Χάσου ρε βλαμένε!
-Δεοντολογία είναι κι'αυτή που αρμόζει σε ηλιθίους σαν και σένα!
Ας είμαι μόνος και χωρίς άποψη...μακάρι!
Βλάκα!!!
soul
Εγώ πάντως,το έχω πει ότι κάτι έχει το παλικαρι, αλλά δεν μου δίνει
σημασία κανείς...
quote:
Ούπς!
Καλόόό...!!!![]()
soul
quote:
Εγώ πάντως,το έχω πει ότι κάτι έχει το παλικαρι, αλλά δεν μου δίνει
σημασία
quote:...!
ΆΝΤΕ ΡΕ ΧΕΣΤΗ,
Edited by - Αίολος on 15/11/2009 22:10:43
Αλλά, η αλήθεια παραμένει, ότι και να κανουν: Για να
δούμε την αγάπη του Θεού, πρέπει να κοιτάμε προς Αυτόν...Αυτόν, όχι εμας....Μην κρίνουμε τον Θεό με ανθρώπινα κριτήρια....Ο Θεός,
δεν έχει ανάγκη να τον εκτιμήσουμε...Εμείς θα οφεληθούμε απο την
αγάπη Του..Κι αυτο, όμως, το αρνείστε....Δεν θέλετε να γνωρισετε την
αγάπη του Θεου...Και η απόφαση σας αφορά σε εσας....Αφείστς, όμως, τους άλλους, μην τους καταπιέζετε,να διαλέξουν....
Πολλές φορές, διάφοροι εδώ στο φόρουμ, προσπάθησαν να αποδόσουν στον Θεό, πράξεις ανθρώπων,δίχως να βλέπουν ότι μας προσφέρει Αυτός και πως τα λαμβάνουμε εμείς, πως τα αντιμετωπιζουμε εμείς...Είναι λυπηρό...Αρνείστε τον Θεό...
Κι είναι ο Μόνος, που μπορεί να μας δείξει κατι καλύτερο, απο ότι έχουμε...Ας Τον προσέξουμε,καλό για μας είναι όχι γι Αυτόν...
quote:
Μπήκε το θέμα, "ο Θεός είναι μόνο αγάπη" και απαξιώθηκε απο τους γνωστούς προβοκάτορες,που δεν αφήνουν να συζητηθεί το θέμα...
Αλλά, η αλήθεια παραμένει, ότι και να κανουν: Για να
δούμε την αγάπη του Θεού, πρέπει να κοιτάμε προς Αυτόν...Αυτόν, όχι εμας....Μην κρίνουμε τον Θεό με ανθρώπινα κριτήρια....Ο Θεός,
δεν έχει ανάγκη να τον εκτιμήσουμε...Εμείς θα οφεληθούμε απο την
αγάπη Του..Κι αυτο, όμως, το αρνείστε....Δεν θέλετε να γνωρισετε την
αγάπη του Θεου...Και η απόφαση σας αφορά σε εσας....Αφείστς, όμως, τους άλλους, μην τους καταπιέζετε,να διαλέξουν....
Πολλές φορές, διάφοροι εδώ στο φόρουμ, προσπάθησαν να αποδόσουν στον Θεό, πράξεις ανθρώπων,δίχως να βλέπουν ότι μας προσφέρει Αυτός και πως τα λαμβάνουμε εμείς, πως τα αντιμετωπιζουμε εμείς...Είναι λυπηρό...Αρνείστε τον Θεό...
Κι είναι ο Μόνος, που μπορεί να μας δείξει κατι καλύτερο, απο ότι έχουμε...Ας Τον προσέξουμε,καλό για μας είναι όχι γι Αυτόν...
α! ρε ζώον!!!
Το μόνο λυπηρό εδώ μέσα , είσαι σύ!
Αρνούμαστε ότι θέλουμε , λογαριασμό θα σου δώσουμε ρε...ε???
Προσεξέ τον εσύ..και άσε μας εμάς , για το τι θα κάνουμε!!!
Κοίτα τον εαυτούλη σου...δεν χρειαζόμαστε νουθεσίες..άντε κάνε μας τη χάρη..άντε!!!
soul
Ικανοί δεν υπάρχουν; Μόνο θα πλήττουμε και θα γελάμε εδώ με τους ...μετεωρίτες;
quote:
Βασικά, δεν φταις εσύ, εσύ το ...νούμερο σου κάνεις...Τόσο σε κόβει, τόσο κανεις..... Άλλοι φταινε που σε αφήνουνε...Γιατι άραγε;
Ικανοί δεν υπάρχουν; Μόνο θα πλήττουμε και θα γελάμε εδώ με τους ...μετεωρίτες;
Νουθεσίες και κηρύγματα στο σπιτάκι σου!
Εδώ θα καταθέτεις απλά τις απόψεις σου...όπως βεβαίως και όλοι μας!
Δεν σε έβαλε κανένας για καθοδηγητή , ούτε και χρειαζόμαστε καθοδήγηση..κατάλαβες??
soul
quote:
Εγώ σου λέω ότι θα σε..κράξουνε..Δεν με ακούς...
Θ ασου έλεγα τι θα μου κάνεις εσύ προσωπικά..διότι με κανέναν άλλο δεν έχω πρόβλημα!!
Και άσε τις μεθοδεύσεις δια της ομαδοποιήσεως..με σένα και το ασυνάρτητο και αμόρφωτο μυαλό σου τα έχω...κατάλαβες ???
Μάλλον δεν ακούς...!!!
soul
Αλλά εσύ, ειπαμε...ΤΕΡΑΣ εγωισμού...
Γίνεσαι ρεζίλι, κατάλαβε το...
quote:
Γινεσαι πολύ αστειος, όπως προσπαθείς να μου προσάψεις, όσα σου καταλογίζω και καταλογίζουν, άλλοι που σου βάλανε το χεράκι που έπρεπε....Δεν μπορείς να γράφεις εδώ λες και είσαι σε παιδική χαρά....
Αλλά εσύ, ειπαμε...ΤΕΡΑΣ εγωισμού...
Γίνεσαι ρεζίλι, κατάλαβε το...
Ποιός ρε χαχόλε , μου έβαλε χέρι...που τα βλέπεις όλ'αυτά , μπάς και οραματίζεσαι??
soul
αλλά σε διαβάζουν άλλοι και κάτι πρέπει να κανουν κάποια στιγμή....
Γύρνα σε όλες τις συζητήσεις που έχουμε κάνει και σε όσα μηνύματα έχουμε ανταλλάξει , θα δείς ότι έχουν ένα κοινό γνώρισμα..
Όταν τοποθετούμαι και εν συνεχεία απαντάς...σου θέτω μια ερώτηση , προκειμένου να τεθεί ως βάση συζήτησης..
Εν συνεχεία και επειδή δεν ξέρεις τι να απαντήσεις , αρχίζεις να βρίζεις και να ειρωνεύεσαι ...δές λοιπόν ποιός "ήρξατο χειρών αδίκων"..και βέβαια το κάνεις με όλους εδώ μέσα αυτό!
Σε ρώτησα για την αλήθεια και ξαναρώτησα και τελικά μου είπες "εξουλάιτ" κάτι τέτοιο αν θυμάμαι καλά..
Το θέμα και στο έχω επισημάνει ενα εκατομμύριο φορές δεν είναι να λές και να λές , αλλα να υποστηρίζεις αυτό που λές..όπως ο καθένας μας εξάλλου!
Δηλαδή μπορεί να λέει ο καθένας μας , ότι θέλει και να μην το αποδεικνύει??
Και κάτι άλλο...ενδείξεις και αποδείξεις δεν είναι το ίδιο πράγμα!
Μου είπες ας πούμε , τον θεό τον είδες απο τα τόσα θαυματά του κλπ κλπ...είναι αυτό απόδειξη υπαρξής του??
Ενδεχομένως θα μπορούσε να πεί κανείς για ένδειξη...σε καμμιά περίπτωση δεν είναι απόδειξη!
Τώρα βέβαια το αν τα θαύματα , είναι έστω και ένδειξη , αυτό είναι μια άλλη συζήτηση!
Θα σε παρακαλούσα , εφόσον ανταλλάσουμε απόψεις και σκέψεις , αντί να επιτίθεσαι όταν δεν μπορείς να αιτιολογήσεις και να εξηγήσεις , να είσαι εγκρατής και μπορείς να πείς απλά:"Aυτό πιστεύω και δεν θέλω να το αποδείξω" ...εντάξει θα σου πώ και θα τελειώσει εκεί το θέμα!
Μα μην ειρωνεύεσαι , βρίζεις και επιτίθεσαι!
Μπορούμε όλοι μας να το κάνουμε αυτό , δεν χρειάζεται κανένα ιδιαίτερο ταλέντο!
Ελπίζω να καταλάβεις και να σεβασθείς τα όσα σου είπα και να μην συνεχισθεί αυτή η όχι όμορφη κατάσταση!
Στο χέρι σου είναι , άδραξε την ευκαιρία που σου προσφέρω και θα δείς ότι όλα θα αλλάξουν άρδην..!
Ελπίζω σε ώριμες και ενήλικες σκέψεις...όπως και διατυπώσεις!
soul
ότι όταν εγώ αλληλογραφώ με άλλους, εσύ συνεχίζεις και σχολιάζεις τα κείμενα μου...
Έχεις χάσει επεισόδια σου λέω και απλά ο εγωισμός σου δεν το δέχεται...
Οι θέσεις μου είναι θέσεις πίστης, με αποδειξεις στον υλικό πνευματικό, συναισθηματικό και ψυχολογικό τομέα...Τα γράφουμε εδώ και καιρό, πολλοί εδώ μέσα,εκτός εμού, αν εσύ δεν τα έχεις δει, δεν πρέπει να κατηγορείς εμένα, αλλά την βιασύνη σου να πάρεις θέση....
Μιλάμε για τον Θεό ως Δημιουργό και Θεό, όσον αφορά τι σημαίνει
η έννοια Θεός, αν έγινε απο τον άνθρωπο, ή ο άνθρωπος δεν μπορεί να εννοήσει και βλέπει με τα δικά του μάτια τον Θεό και γι αυτό απέχει απο Αυτόν, με ζητούμενο να τον εννοήσει, ώστε να επικοινωνήσει μαζί του...Είναι πολλά φιλοσοφικά και πνευματικά ζητήματα που μας
απασχολούν εδώ και καιρό...
Αν έχεις άποψη, μην τη βάζεις κόντρα στη δική μου....Δεν είναι εκεί το νοήμα..Εγώ λέω και υποστηριζω τις δικές μου και αυτο που θεωρώ πλησιέστερον της αλήθειας, εσύ αν έχεις κάτι να συνεισφέρεις πέστε,μην κρίνεις και συγκρίνεις...
Όχι τίποτε άλλο, θα χάσεις κατά κράτος,μπορεί και κατα συνομοσπονδίας....
quote:
ΕαρινόςΔηλαδή μπορεί να λέει ο καθένας μας , ότι θέλει και να μην το αποδεικνύει??
Σε συζήτηση για την "παναγία την κοπτοραπτού" όταν του ζήτησε κάποιος να φέρει αποδείξεις για το αν είναι πραγματικό το συμβάν με τον Άραβα η απάντηση ήταν " Εσύ θες αποδείξεις να πας να τις βρεις μόνος σου" ! ![]()
Οπότε μάλλον ναι, μπορεί ο καθένας να λέει ότι θέλει ![]()
![]()
===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4
ΑΜΗΝ