- Mε βίασαν εξωγήινοι - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μία εμπειρία μου και να μου πείτε και εσείς την γνώμη σας.
Πρίν 5 χρόνια στα 20 μου όταν είμουνα στο χωριό μου και έκανα βόλτες σε ένα απομονομένο μέρος ξαφνικά βλέπω ποιο κάτω έναν ιπτάμενο δίσκο σαν και αυτούς που βλέπουμε στις ταινίες.
Απο περιέργεια πήγα κοντά να δώ τι συμβαίνει.. με το που φτάνω με πιάνουν 4 εξωγίηνοι (γυναίκες) χωρίς να μπορέσω να κάνω κάτι και με μεταφέρουν στον ιπτάμενο δίσκο.
Μιλάγανε με ήχους δυνατούς "βζιν, βζουν" κλπ.
Μετά με βάλανε στο πάτωμα του ιπτάμενου δίσκου και μου κάνανε πεολιχεία καθώς είχαμε και κανονική σεξουαλική επαφή. Αργότερα με χτυπήσανε και με πετάξανε έξω.
Ο ιπτάμενος δίσκος άρχιζε να βγάζει καπνούς και έφυγε με τεράστια ταχύτητα σε σημείο που δεν πρόλαβα καν να δώ που πήγε.
Φυσικά και ντρέπομαι να το πώ στους γνωστούς μου αυτό γιατί θα με έχουνε για τρελό.
Ais8anomai na exw xasei ton andrismo mou meta ap ola auta prospa8w na synel8w apo to sok. Se katalavainw giannh ti travas alla skefteite ligo ti travhksa ki egw :(
tco99
quote:
Agaphte Giannhss. Eixa akrivws to idio problhma ki egw. Kapoia plasmata (den kserw an htan antres oi gynaikes) hr8an apo ton Arh (auto to katalava giati eixan kitrino kai mauro xrwma kyriws) kai arxisan na m peirazoun sexoualika. Ap oti fainetai den htan oute pa8htika oute energhtika. ta kanan ola!!
Ais8anomai na exw xasei ton andrismo mou meta ap ola auta prospa8w na synel8w apo to sok. Se katalavainw giannh ti travas alla skefteite ligo ti travhksa ki egw :(
Σε καταλαβαίνω απολύτος φίλε μου.
Όταν λες δεν ήταν άντρες οι γυναίκες τι ακριβώς ενοείς?
Εμένα είχαν αιδοίο κανονικό μαλακό.
quote:
ρε τωρα μιλατε σοβαρα? δεν γινονται αυτα.tco99
Είναι μην σου τύχει ..
Θα χρειαστεί να μας δώσεις κάποια στοιχεία παραπάνω για να μπορέσουμε να εξετάσουμε την περίπτωση σου.![]()
Καταρχήν καλό θα ήταν να μας αναφέρεις το ακριβές σημείο
όπου διαδραματίστηκε το περιστατικό την εποχή και την ώρα . εγώ προσωπικά θα θέσω τον εαυτό μου στην διάθεση της επιστήμης μήπως και μπορέσουμε δια της επαναλήψεως να μετρήσουμε το συμβάν ώστε να αποκτήσει την πρέπουσα επιστημονική βαρύτητα.
Αν κατάλαβες δηλαδή δηλώνω ότι δέχομαι να γίνω πειραματόΖΩΟ για το καλό της επιστήμης ακόμα κιαν αυτό συνεπάγετε αλλεπάλληλους βιασμούς μου από εκατοντάδες εξωγήινες .![]()
![]()
Αν θέλεις άφησε μας και το όνομα σου με ένα τηλέφωνο
για να σε ενημερώσω και προσωπικά για το επιστημονικό πόρισμα…
![]()
ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ

In anticipation of my resurrection...
Η θέση μας ως ESOTERICA είναι να θεωρούμε εκ προϊμίου πως οποιαδήποτε κατάθεση σκέψης ή εμπειρίας μέσα στις συζητήσεις που γίνονται στα forums, είναι μία ειλικρινής και καλοπροαίρετη κατάθεση, τουλάχιστον εφόσον δεν συντρέχουν βάσιμες ή προφανείς ενδείξεις πως ισχύει κάτι διαφορετικό. Σ' αυτό το πνεύμα, αλλά κρατώντας κάθε επιφύλαξη λόγω της λεπτότητας του ζητήματος, το οποίο είναι αρκετά περίεργο και θα μπορούσε δυνάμει να ενέχει επικινδυνότητες από διάφορες πλευρές, προσαρμόζουμε τη στάση μας ως ομάδα των υπευθύνων των forums:
Το θέμα αυτό θα παραμείνει ενεργό μέχρι την Πέμπτη το βράδυ.
Μέχρι την Πέμπτη λοιπόν, ζητούμε από τον Giannhss (το θεματοθέτη) να τοποθετηθεί με συγκεκριμένο και γόνιμο τρόπο απέναντι στα εξής δύο ερωτήματα:
- τι βαθύτερο αποκόμησες από την όλη εμπειρία;
- γιατί πιστεύεις πως συνέβη κάτι τέτοιο σε σένα;
Προτείνουμε και τονίζουμε για οποιονδήποτε επιθυμεί να συμμετάσχει στην παρούσα συζήτηση να αντιμετωπίσει το θέμα με τη σκοπιμότητα ενός δημιουργικού διαλόγου. Είναι προφανές, πως άλλου τύπου συμμετοχές (υπονομευτικές, χλευαστικές, υποτιμητικές, κοροϊδευτικές, παραπλανητικές, κ.λπ) ακόμα και από τον ίδιο το θεματοθέτη θα αντιμετωπιστούν αναλόγως.
Ελπίζουμε πως στις δύο αυτές ημέρες θα μπορέσει να ολοκληρωθεί ένας γόνιμος και δημιουργικός διάλογος ώστε να μοιραστεί την εμπειρία του ο Giannhss με όσους συμμετέχουν στη συζήτηση. Τον παρακαλούμε να αποφύγει τις οποιεσδήποτε ακρότητες στην περιγραφή των εμπειριών του, εφόσον θεωρούμε ότι ενδιαφέρει πολύ περισσότερο η ουσία και οι αιτίες των φαινομένων και αυτό άλλωστε είναι και ένας από τους σκοπούς του ESOTERICA.
Θα περιμένουμε τη συμμετοχή σου Giannhss αυτό το διήμερο.
Θα παρακολουθούμε την εξέλιξη της συζήτησης και για τυχόν αναγκαιότητα στην αλλαγή του χειρισμού της από εμάς, όπως επίσης και στη συνέχεια, εφόσον υπάρξει λόγος να παραμείνει το θέμα αυτό ενεργό πέραν της ημερομηνίας αυτής.
![]()
Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΒΙΑΣΜΟΥ.
ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟ ΣΑΝ ΝΟΜΙΜΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ
(μη γελάσει κανείς,τον έφαγα)
Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν ο τίτλος του θέματος απο "Με βίασαν εξωγήινοι" μετατρεπόταν "Με βίασαν εξωγήινες" έτσι ώστε ο τίτλος του θέματος να αποδίδει τις ακριβείς διαστάσεις αυτού του τόσο σοβαρού ζητήματος του βιασμού του φτωχού φίλου μας απο τις εξωγήινες μέγαιρες...

It is the source of all true art and all science.
Edited by - Mercury on 12/07/2006 14:29:24
quote:
Γειά σε όλους σας φίλοι μου, αυτό είναι το πρώτο μου post.
Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μία εμπειρία μου και να μου πείτε και εσείς την γνώμη σας.
Πρίν 5 χρόνια στα 20 μου όταν είμουνα στο χωριό μου και έκανα βόλτες σε ένα απομονομένο μέρος ξαφνικά βλέπω ποιο κάτω έναν ιπτάμενο δίσκο σαν και αυτούς που βλέπουμε στις ταινίες.
Απο περιέργεια πήγα κοντά να δώ τι συμβαίνει.. με το που φτάνω με πιάνουν 4 εξωγίηνοι (γυναίκες) χωρίς να μπορέσω να κάνω κάτι και με μεταφέρουν στον ιπτάμενο δίσκο.
Μετά με βάλανε στο πάτωμα του ιπτάμενου δίσκου και μου κάνανε πεολιχεία καθώς είχαμε και κανονική σεξουαλική επαφή. Αργότερα με χτυπήσανε και με πετάξανε έξω.
Φίλε μου τι μπορεί να πει κανείς
.
Έφαγες χοντρό πακέτο. Ελπίζω να το ξεπέρασες.
quote:
Ο ιπτάμενος δίσκος άρχιζε να βγάζει καπνούς και έφυγε με τεράστια ταχύτητα σε σημείο που δεν πρόλαβα καν να δώ που πήγε.
Έψαξες σε κανένα κοντινό συνεργείο μήπως είχε πάει για καμία επισκευή
.
(λόγο των καπνών)
quote:
Φυσικά και ντρέπομαι να το πώ στους γνωστούς μου αυτό γιατί θα με έχουνε για τρελό.
Σε βρίσκω λιγάκι υπερβολικό.
Να 'στε όλοι καλά...
Στράτος
quote:amalia
Η θέση μας ως ESOTERICA είναι να θεωρούμε εκ προϊμίου πως οποιαδήποτε κατάθεση σκέψης ή εμπειρίας μέσα στις συζητήσεις που γίνονται στα forums, είναι μία ειλικρινής και καλοπροαίρετη κατάθεση,
τουλάχιστον εφόσον δεν συντρέχουν βάσιμες ή προφανείς ενδείξεις πως ισχύει κάτι διαφορετικό.
γλυκυτατη Κυρα μας των Κλειδιωνε, θα παραθεσω για επιστημονικους λογους το θεμα του Γιαννη, μηπως και υπαρχει καμια ενδειξη οτι κανει πλακα ![]()
ειπε:
"Γειά σε όλους σας φίλοι μου, αυτό είναι το πρώτο μου post.
Φυσικά και ντρέπομαι να το πώ στους γνωστούς μου αυτό γιατί θα με έχουνε για τρελό."
quote:Μέχρι την Πέμπτη λοιπόν, ζητούμε από τον Giannhss (το θεματοθέτη) να τοποθετηθεί με συγκεκριμένο και γόνιμο τρόπο απέναντι στα εξής δύο ερωτήματα:
- τι βαθύτερο αποκόμησες από την όλη εμπειρία;
- γιατί πιστεύεις πως συνέβη κάτι τέτοιο σε σένα;
ολοι μας περιμενουμε με αγωνια να μαθουμε! (απο επιστημονικη περιεργεια εννοειται)
quote:Προτείνουμε και τονίζουμε για οποιονδήποτε επιθυμεί να συμμετάσχει στην παρούσα συζήτηση να αντιμετωπίσει το θέμα με τη σκοπιμότητα ενός δημιουργικού διαλόγου. Είναι προφανές, πως άλλου τύπου συμμετοχές (υπονομευτικές, χλευαστικές, υποτιμητικές, κοροϊδευτικές, παραπλανητικές, κ.λπ) ακόμα και από τον ίδιο το θεματοθέτη θα αντιμετωπιστούν αναλόγως.
εγω επιστημονικα θα σχολιαζα, αλλά θα παρεξηγιοταν ο επιστημονικος μου λογος
πχ, τι στομα και χειλη ειχαν οι εξωγηινες που ενω εκαναν πεολειχια μιλουσαν με βζιν και βζουν?
ειναι κατι που απασχολει πολλους εξωβιολογους
για το αιδοιο τους μας ειπε: "Εμένα είχαν αιδοίο κανονικό μαλακό"
τα επισημαινω αυτα για να αποκλεισουμε την πιθανοτητα να επεσε πανω σε κανα φορτηγο με Ρουμανες (θυμηθειτε τον καπνο κατα την απογειωση)
quote:Τον παρακαλούμε να αποφύγει τις οποιεσδήποτε ακρότητες στην περιγραφή των εμπειριών του
εκει ειναι ολο το ζουμι ομως, στις ακροτητες (εκει βασιζονται και οι ταινιες με ιπταμενους δισκους που βλεπει και μαθαινει)
quote:Θα περιμένουμε τη συμμετοχή σου Giannhss αυτό το διήμερο.
Θα παρακολουθούμε την εξέλιξη της συζήτησης και για τυχόν αναγκαιότητα στην αλλαγή του χειρισμού της από εμάς, όπως επίσης και στη συνέχεια, εφόσον υπάρξει λόγος να παραμείνει το θέμα αυτό ενεργό πέραν της ημερομηνίας αυτής.
μηπως μας βαζεις σε δοκιμασια αυτοσυγκρατησης καλη μου Κυρα μας των Κλειδιωνε?
ουτε Θιβετανικη πορεια-προσκυνημα δεν ειναι τοσο σκληρη ![]()

οχι αλλο καρβουνο
και αυτο το λεω χωρις(υπονομευτικές, χλευαστικές, υποτιμητικές, κοροϊδευτικές, παραπλανητικές, κ.λπ) τύπου συμμετοχές
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
Αλλά μήπως - ΜΗΠΩΣ - λέω ο αφελής σας πέρασε από το μυαλό ότι ο τυπάς έκανε χοντρή φάρσα με ένα φιλαράκι του ή είναι λίγον τι "περίεργος στο μυαλό";
JONNIEBEGOOD
Τα θερμά μου συγχαρητήρια για το κείμενο σου - εγώ θα ήμουν πολύ πιιο προσβλητικός.
Πάντως το θέμα είναι ότι με όσους γράφουν το κοντό και το μακρύ τους - και με τις απαντήσεις πνευματικών ανθρώπων όπως ο jonniebegood ξεκαρδίζομαι κάθε βράδυ.
Παντα ονειρευόμουν και γώ να με βιάσουν εξωγήινοι ( άντρες ομως), γιά να δώ αν θα είναι συγκλονιστικό!
Μεταξύ μας, βαρέθηκα τους γήινους, δεν έχουν φαντασία...
- Μήπως μπορεί κανείς να μου πεί σε ποιό χωριό συμβαίνουν αυτά, να πάω εκεί , μήπως και δώ φώς??
quote:Nausika317
Αχ, πραγματικά συγκινήθηκα που διάβασα αυτή την εμπειρία του Γιάννη!
Παντα ονειρευόμουν και γώ να με βιάσουν εξωγήινοι ( άντρες ομως), γιά να δώ αν θα είναι συγκλονιστικό!
Μεταξύ μας, βαρέθηκα τους γήινους, δεν έχουν φαντασία...- Μήπως μπορεί κανείς να μου πεί σε ποιό χωριό συμβαίνουν αυτά, να πάω εκεί , μήπως και δώ φώς??
ε... χμμμ...
μαλλον δεν σου εχω αναφερει οτι καταγομαι απο τον Μιζαρ (στην ουρα της μεγαλης αρκτου)
δεν ξερω αν σε χαλανε τα πλοκαμια, αλλά εχω οκτω, σαν τον Κθουλου και τα χταποδια ![]()

Να σου συστηθώ.... ΕΙΜΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ !
ΝΑι, ναι, έχω και φωτάκια στο κεφάλι. Είναι και κόκκινο... Λοιπόν, να φωνάξω και μερικούς φίλους μου (και αυτοί με φωτάκια στο κεφάλι), να κάνουμε ένα επιστημονικό πείραμα ?
Άντε, θα βρούμε και μερικά πλοκάμια κάπου.
*** Η Καλή Κουβέντα Φέρνει Την Άλλην ***
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΠΛΑΣΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ!!!
ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ:
quote:Γειά σου κοπελιά !
Να σου συστηθώ.... ΕΙΜΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ !
ΝΑι, ναι, έχω και φωτάκια στο κεφάλι. Είναι και κόκκινο... Λοιπόν, να φωνάξω και μερικούς φίλους μου (και αυτοί με φωτάκια στο κεφάλι), να κάνουμε ένα επιστημονικό πείραμα ?
Άντε, θα βρούμε και μερικά πλοκάμια κάπου.
ΜΗΝ ΥΠΟΚΕΙΨΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΠΛΟΚΆΜΩΝ ![]()

1) Αγαπητέ Βρίλ, το όνομα σου σε προδίδει! Οι Βρίλ είναι όντα που ζούν μέσα στη γή ( θεωρία της "κούφιας γής). Πως λοιπόν το παίζεις εξωγήινος?!!
2) Αγαπητέ jonniebegood, σε ευχαριστώ γιά τις πολύτιμες συμβουλές , αλλά επειδή γνωρίζω την ύπαρξη πολλών faux "εξωγήινων" και UFO ανάμεσα μας, και επειδή η συνάντηση μου με εξωγήινους θα έχει ως σκοπό όχι μόνον την προσωπική μου ευχαρίστηση , αλλά και να συνεισφέρει και στην επιστήμη και την γνώση, προτίθεμαι να κάνω τα εξής:
Οταν συναντήσω τους εξωγήινους με τα πλοκάμια, θα κόψω αρκετά κομματάκια από πολλά πλοκάμια, και θα τα τραβήξω επίσης, με σκοπό να διαπιστωθεί:
α) αν πονάνε κατά την αφαίρεση
β)αν ξεκολλάνε με το τράβηγμα - αυτό θα δείξει αν είναι απλά πλοκάμια από πρώην κατεψυγμένα χταπόδια, τα οποία είχαν τεχνιέντως τοποθετηθεί σε καίρια σημεία γιά να με εξαπατήσουν.
- Αυτά σαν μιά πρώτη εξέταση, διότι τα αποτελέσματα από την ιστολογική εξεταση και εξέταση DNA θα πάρουν αναγκαστικά αρκετό χρόνο...
- Στο μεσοδιάστημα, Wish me luck!!
quote:Nausika317
2) Αγαπητέ jonniebegood, σε ευχαριστώ γιά τις πολύτιμες συμβουλές , αλλά επειδή γνωρίζω την ύπαρξη πολλών faux "εξωγήινων" και UFO ανάμεσα μας, και επειδή η συνάντηση μου με εξωγήινους θα έχει ως σκοπό όχι μόνον την προσωπική μου ευχαρίστηση , αλλά και να συνεισφέρει και στην επιστήμη και την γνώση, προτίθεμαι να κάνω τα εξής:
Οταν συναντήσω τους εξωγήινους με τα πλοκάμια, θα κόψω αρκετά κομματάκια από πολλά πλοκάμια, και θα τα τραβήξω επίσης, με σκοπό να διαπιστωθεί:
α) αν πονάνε κατά την αφαίρεση
β)αν ξεκολλάνε με το τράβηγμα - αυτό θα δείξει αν είναι απλά πλοκάμια από πρώην κατεψυγμένα χταπόδια, τα οποία είχαν τεχνιέντως τοποθετηθεί σε καίρια σημεία γιά να με εξαπατήσουν.
- Αυτά σαν μιά πρώτη εξέταση, διότι τα αποτελέσματα από την ιστολογική εξεταση και εξέταση DNA θα πάρουν αναγκαστικά αρκετό χρόνο...- Στο μεσοδιάστημα, Wish me luck!!
εγω ειμαι προθυμος να βοηθησω την επιστημη, αλλά τωρα που διαβασα την μεθοδολογια σου
και τις απαιτησεις σου σε καθαρο DNA, διαπιστωνω οτι δεν πληρω τις προδιαγραφες γιατι ειμαι νοθος!
ναι νοθος... ![]()
η γιαγια μου ηταν απ τον Αλγκορ (κοντοχωριανη μας) και μαλιστα φημες θελουν να εχει παρθει με τον Ελβις
(που ως γνωστον ζει στην αλλη πλευρα του φεγγαριου
)
οπότε παρα την επιστημονικη μου προθυμια
αναζητησε αλλο θυμα, ε σορυ, πειραματοζωο ηθελα να πω (τα θελω τα πλοκαμια μου ακεραια
)
good luck!!

Ως προς αυτό το σημείο η amalia δεν υπήρξε κατατοπιστική?
quote:
Η θέση μας ως ESOTERICA είναι να θεωρούμε εκ προϊμίου πως οποιαδήποτε κατάθεση σκέψης ή εμπειρίας μέσα στις συζητήσεις που γίνονται στα forums, είναι μία ειλικρινής και καλοπροαίρετη κατάθεση, τουλάχιστον εφόσον δεν συντρέχουν βάσιμες ή προφανείς ενδείξεις πως ισχύει κάτι διαφορετικό. Σ' αυτό το πνεύμα, αλλά κρατώντας κάθε επιφύλαξη λόγω της λεπτότητας του ζητήματος, το οποίο είναι αρκετά περίεργο και θα μπορούσε δυνάμει να ενέχει επικινδυνότητες από διάφορες πλευρές, προσαρμόζουμε τη στάση μας ως ομάδα των υπευθύνων των forums:
Οπότε θεωρούμε πως η κατάθεση της εμπειρίας του θεματοθέτη είναι καλοπροαίρετη και χωρίς διάθεση εμπαιγμού των υπολοίπων μελών.
Το αντίθετο φυσικά θα ήταν όντως λυπηρό...
Ας περιμένουμε λοιπόν να δούμε την πιθανή τοποθέτηση του έως την προθεσμία η οποία υφίσταται. ![]()

In anticipation of my resurrection...