ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ - Τι ακριβώς είναι; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ - Τι ακριβώς είναι; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Zadok30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
skepticΜέλος
21/12/2004, 00:34:49
Όσον αφορά για τον επερχόμενο «μεσσία» αγαπητέ BEREN, αυτός έχει ήδη έρθει, είναι μογγολοκορεάτης και λέγεται MOON, εστέφθη παγκόσμιος πρόσφατα μεσσίας σε πανηγυρική εκδήλωση στην Ουάσινγκτον!!!
Τελικά στην κυνική και διεφθαρμένη εποχή που ζούμε, αν έχει κανείς αρκετά φράγκα και συνεργάζεται με τις ανώτερες δυνάμεις του διεθνούς σιωνισμού μπορεί πολύ εύκολα να αποκτήσει και αυτό τον τίτλο του ΜΕΣΣΙΑ (σωτήρα) !!! O σώζων εαυτό σωθήτο δηλαδή!!!

Ο....εστεμμένος μεσσίας... ΜΟΟΝ ή “ΛΕΒΑΝ” ή 777

και...

λείπει ο Μάρτης...αλίμονο!

http://www.gorenfeld.net/blog/2004/05/im-and-i-approve-this-messiah.html

...Just a skeptic... Skepticism > best drug against obscurantism

Edited by - skeptic on 21/12/2004 00:37:20

21/12/2004, 01:15:26
quote:
Once a bad wolf, always a bad wolf...

Αγαπητέ kynikos δε θα το γλιτώσω τελικά !
Μάλλον με το Νέο Έτος θα επιστρέψει και ο Λύκος !

Η Ακακία μοι είναι γνωστή

skepticΜέλος
21/12/2004, 01:23:39
quote:

Τώρα στο αν έχεις δικαίωμα να ξέρεις ποιοί πολιτικοί είναι τέκτονες ή όχι,θα σου απαντήσω ότι έχεις τόσο δικαίωμα όσο και το να μάθεις αν είναι ομοφυλόφιλοι ή χορτοφάγοι.
Η προσωπική ζωή του καθενός είναι δικαίωμά του αν θα δημοσιοποιηθεί ή όχι.

Κάνεις μεγάλο σφάλμα εδώ αδερφέ Gothic, ΕΙΔΙΚΑ για τους πολιτικούς αλλά και γενικότερα για τους δημόσιους λειτουργούς και τα άτομα με εξουσίες (εκκλησιαστική, πολιτική, δικαστική κλπ) είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε εαν ή όχι ανήκουν σε μυστικές οργανώσεις και μασονικές στοές ή παραμασονικές στοές (και αν ναι σε ποιες).
Ζητούν την ψήφο μας και την στήριξή μας, και μου λες ότι δεν έχουμε το δικαίωμα;;; Είναι δημοκρατία αυτό;;;

Δες τι έγινε με την Π-2!
Θα επιθυμούσες να συμβεί το ίδιο και στη Χώρα μας;; (αν δεν έχει ήδη συμβεί υπογείως...)
Πρώτα εσύ θα το πληρώσεις αν συμβεί κάτι σαν την Π-2 στη χώρα, που είσαι και μασόνος αδερφέ Gothic. Πρώτα το δικό σου «κεφάλι» θα πάρουν...
Συνεπώς ο λαός θα πρέπει να γνωρίζει που ακριβώς ανήκουν οι ηγέτες του και οι δημόσιοι λειτουργοί.

Άσε που είναι ασυμβίβαστο να είσαι δημόσιος λειτουργός και να ανήκεις σε μυστική οργάνωση.
Εφόσον οι μασόνοι (οι έλληνες μασόνοι συγκεκριμένοι) είναι υπεράνω υποψίας και δεν έχουν να κρύψουν τίποτα γιατί τότε δεν ανοίγονται ΠΛΗΡΩΣ στον κόσμο;
Επιτρέπετε να κρύβονται μέσα στις όποιες στοές;;;;

Αυτός όμως που κρύβετε είναι ο ένοχος, είναι το σκότος, αυτός φοβάται το ΦΩΣ.

«Από τοιαύτην αρχήν ορμώμενοι ευκόλως, θέλετε αποδείξει το ασυμβίβαστον (ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΝ!!!) των δύο όρκων, ήγουν του υπηρετείν το Κράτος, και υπηρετείν μυστικήν Εταιρείαν, της οποίας ο σκοπός είναι ώς επί το πλείστον άγνωστος(ΑΓΝΩΣΤΟΣ!!!) είς τους Εταίρους.» Ι. Καποδίστριας Α' Κυβερνήτης της Ελλάδος

ΆΓΝΩΣΤΟΣ ΑΔΕΡΦΕ GOTHIC! ΑΓΝΩΣΤΟΣ!

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΙΔΕΑ ΑΔΕΡΦΕ GOTHIC OYTE KAN ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΑΣ!

ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ, ΑΔΕΡΦΕ GOTHIC, ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΑΣ ....

O νοών νοήτο

...Just a skeptic... Skepticism > best drug against obscurantism

21/12/2004, 01:33:34
quote:
«Από τοιαύτην αρχήν ορμώμενοι ευκόλως, θέλετε αποδείξει το ασυμβίβαστον (ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΝ!!!) των δύο όρκων, ήγουν του υπηρετείν το Κράτος, και υπηρετείν μυστικήν Εταιρείαν, της οποίας ο σκοπός είναι ώς επί το πλείστον άγνωστος(ΑΓΝΩΣΤΟΣ!!!) είς τους Εταίρους.» Ι. Καποδίστριας Α' Κυβερνήτης της Ελλάδος

Όταν πάρουν το βαθμό του Διδασκάλου τον μαθαίνουν, μέχρι τότε ως μαθητές και ως εταίροι δεν τους επιτρέπετε ούτε και να μιλάνε !

21/12/2004, 01:40:49

ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΩΣΑΜΕ !!!!!
ΝΑ ΚΑΙ ΤΑ CONNECTION ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ !!!!!!

21/12/2004, 01:49:34
Θυμάμαι πως στο σχολείο μου έμαθαν πως ο Χριστός δίδασκε ότι «ΟΛΟΙ οι άνθρωποι είναι ίσοι και ΟΛΟΙ είμαστε αδέλφια μεταξύ μας διότι ΟΛΟΙ είμαστε παιδιά του Ενός και Μοναδικού Θεού».

Και σήμερα εγώ αναρωτιέμαι, υπάρχει μεγαλύτερο μήνυμα παγκοσμιοποίησης από αυτό ;;;;;;;;;;

Χμμμ ! Ξέχασα δεν είμαστε εμείς Ρατσιστές αυτοί είναι Σιωνιστές !!!!!!

21/12/2004, 01:50:47
quote:
ΡΕ ΣΥ ZADOK ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΧΡΥΣΟ ΜΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!

ΗΡΕΜΑ!!!

Υπαινίσσεσαι κάτι;

quote:
Γράφτε για όποιους επαναστάτες και στοές θέλετε, όσο σας έχω αποδείξει εγώ ότι ο Χριστόδουλος είναι 100% μασόνος σκωτικού δόγματος άλλο τόσο και εσείς για τους δικούς σας ισχυρισμούς…

Πάμε... πάλι οι αποδείξεις:

Σε κάθε σελίδα μου φαίνεται, θα τις βάζω μέχρι να διαβάσουν κάποιοι...

quote:
Η φιλίκη εταιρία ΔΕΝ ήταν μασονική οργάνωση, π.χ σαν τη Στοά της Ελλάδας ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!

Αφού δεν ήταν ίδιες, πες τί διαφορές είχαν...

Άντε... Αποδείξεις...

quote:
Δικαίωμα σας να συμπαθείτε ή να ανήκετε στη μασονία ή όπου αλλού θέλετε αλλά απλά δεν μπορείτε να διαστρέφετε την αλήθεια.

Επίσης!

quote:
Προσωπικά, δεν εμπιστεύομαι καθόλου την ελληνική μασονία, την θεωρώ ξενοκίνητη μυστική εταιρεία (ελεγχόμενη ως επί το πλείστων από ανθελληνικά συμφέροντα), και μάλιστα θεωρώ ότι είναι ασυμβίβαστο να είσαι δημόσιος λειτουργός και ταυτοχρόνως να ανήκεις σε μυστικές εταιρίες. Συμφωνώ δηλαδή με τον Καποδίστρια.

Είναι δικαίωμά σου να θεωρητικολογείς και να νομίζεις ότι ταυτίζεσαι με οποιονδήποτε...

quote:
Επίσης ΔΕΝ είναι θέμα προσωπικής ζωής το να ανήκεις σε στοές ή μυστικές οργανώσεις.

Μπα! Τί μας λες;;;

quote:
Όσον αφορά την εκκλησία νομίζω ότι με κάλυψες Gothic. Η απαγόρευση και η κάθετη στάση ενάντια στη Μασονία παραμένει, ευχαριστώ…

Ελλάχιστες φορές αντιμετώπισα πρόβλημα από ιερείς με τους οποίους συζήτησα επί του θέματος.Οι περισσότεροοι (για τον εαυτό τους και όχι δημοσίως),διατηρούν ουδέτερη θέση.
Δεν σε έχει παραξενέψει ότι ουδέποτε άκουσες για αφορισμό τέκτονος,επώνυμου ή μη;
Είμαστε κάποιες χιλιάδες,κανέναν δεν ξέρουν;
Ή μήπως ολόκληρη η ιεραρχία της ορθοδόξου εκκλησίας είναι φιλομασώνοι;

(...)

Και αποκαλείτε τους εαυτούς σας χριστιανούς που γνωρίζουν μάλιστα και πολύ καλά τη θρησκεία τους.

quote:
ΝΑΖΙΣΜΟΣ = ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ

quote:
Επίσης, οι παρακάτω εικόνες είναι από συμμετοχή του Χριστόδουλου και άλλων ιεραρχών της ορθοδοξίας σε πανθρησκευτικές και πανθρησκειακές εκδηλώσεις στα πλαίσια της Παγκοσμιοποίησης της Θρησκείας (πανθρησκεία της Νέας Εποχής – Οικουμενισμός), της Νέας Τάξης Πραγμάτων, και της Νέας Εποχής....

Σατανάδες... ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!

quote:
θέλει προσοχή...

και μυαλό...

.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

21/12/2004, 02:09:49
Αγαπητοί φίλοι .

Για να μπορούμε να ψηφίζουμε σωστά ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από αύριο ο κάθε πολιτικός να αποστείλει στις εφημερίδες βιογραφικό με τις κάτωθι πληροφορίες.

1) Αν είναι Μασόνος
2) Αν υπήρξε Μασόνος
3) Αν έχει συμβούλους που ανήκουν στους Μασόνους
4) Αν κάποιο μέλος της οικογένειας του είναι Μασόνος ή ήταν ( μέχρι 4 γενιές πρίν )
5) Αν στον προεκλογικό του αγώνα πήρε χρηματική βοήθεια από κάποιο Μασόνο
6) Αν πιστεύει απόλυτα στην Ορθόδοξη Ελληνική Θρησκεία
7) Αν εξομολογείται και αν μεταλαμβάνει
8) Αν έχει νόθα παιδιά
9) Αν έχει παράνομη ερωτική σχέση
10) Αν έχει ομοφυλοφιλικές σχέσεις
11) Αν έχει βίτσια στο σεξ και να κατονομάσει επ’ ακριβώς ποιά είναι αυτά
12) Αν έχει εξαπατήσει ποτέ την εφορία
13) Αν έχει πει ποτέ ψέματα
14) Να δηλώσει την οπαδική του τοποθέτηση
15) Να δηλώσει απερίφραστα πως καμία σχέση δεν έχει με Σιωνιστικούς Οργανισμούς

Η χώρα βάλλεται !!!!
Ξυπνήστε Συνέλληνες !!!!
Πρέπει να εδραιώσουμε τη Δημοκρατία που οι πρόγονοι μας έφτιαξαν.
Πρέπει να αποτινάξουμε το Σιωνιστικό Ζυγό.
Εμπρός λοιπόν όλοι μαζί να ξεσκεπάσουμε τη σαπίλα, τη βρωμιά και τη δυσωδία, των ξεπουλημένων Πολιτικών και Θρησκευτικών Ηγετών.

Όλοι στο Σύνταγμα στις 31 Δεκεμβρίου στις 23:30, θα μιλήσει ο Αρχηγός των Αληθινών Ελλήνων !
Ο Γεώργιος Σκεπτικούλης θα είναι μαζί μας για να εκφωνήσει την αναγγελία της Ίδρυσης του Κόμματος μας.
Θα ακολουθήσει μπουφές με Αρχαιοελληνικά εδέσματα.

Ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής Αγώνα και Δράσης

Κωνσταντίνος Προπαγάνδας

ElectroΝέο Μέλος
21/12/2004, 04:13:06
TΡΑΓΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ:

1)ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ...(ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ-ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΕ-ΠΛΕΥΡΗ-ΒΟΡΙΔΗ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ!)
2)ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ-ΦΑΣΙΣΤΑΣ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ-ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΣ-ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΤΣΑΣ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ-ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΚΤΟΝΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ
3)ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!
4)ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ(ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ),Η' ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ(ΝΤΡΟΠΗ...),Η'ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ!!!
5)Ο,ΤΙ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΡΙΤΩΝ(ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΝΕ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ!),ΤΟ ΜΟΝΤΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΗ ΜΑΕΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΥΑΛΟ ΤΟ ΠΑΣΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!ΑΦΟΥ ΩΣ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ...
6)ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ..........(Α,ΚΑΛΟ Ε?)
7)ΚΑΙ ΩΣ ΚΑΛΟΙ ΚΛΑΣΣΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ Η' ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΕΝΑ ΜΠΑΧΑΛΟ,ΕΤΣΙ ΤΖΕΡΤΖΕΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ....

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΦΩΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ...
ΗΜΑΡΤΟΝ!

ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Υ.Γ ΜΕΝΩ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΣΑΠΤΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΟΥ?ΡΩΤΑΩ ΤΟΥΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ-ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ...

*ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΕΝΤΟΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ Κ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...ΑΒΕΒΑΙΟ!*

21/12/2004, 11:09:38
Αγαπητή φίλη και φίλοι,

κάνω μια μικρή διακοπή στο θέμα σας (μια που ξέρω ότι δεν επισκέπτεστε τα "χαμηλά") για να σας ευχηθώ χρόνια πολλά μια που από σήμερα έπιασε να "ξημερώνει"...

οι υπόλοιποι διαλέγουν να παραμείνουν στην "μεγαλύτερη νύχτα"...

...ως εκτός θέματος στην συζήτηση, δεν θα πω τίποτα άλλο... μόνο τις ευχές μου...

... να είστε όλοι καλά...

Galadriel, Reloaded

WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!