ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο Θεός είναι μόνο Αγάπη - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ο Θεός είναι μόνο Αγάπη - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Εαρινός30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
12/11/2009, 17:21:17
pyramid

quote:
Ταλαίπωροι χριστιανομάχοι

Et tu, Brute?

macedon

12/11/2009, 17:40:10
Αίολε

Καμία λογική δεν υπερασπίζεσαι γιατί δεν έχεις ιδέα περί του θέματος, η λογική για σένα είναι μακαρόνια με κιμάς. Άσε τώρα τα δακρύβρεχτα από τα διάφορα θέματα που έχεις διαβάσει, τάχα μου δήθεν η λογική είναι που σε κάνει χριστιανομάχο και εγώ η άδικη.

Είναι Καινή όχι Κενή, μάθε να το γράφεις σωστά. Καινή από το καινούργιο.

Τι αγαπάω και χαζομάρες μου λες, τι καλύτερος άνθρωπος…. άλλα αντί άλλων.

Δεν θα βρεις ούτε ένα δικό μου μήνυμα που να χλευάζει το οτιδήποτε ιερό, κατάλαβες? Και δεν γουστάρω να βλέπω εσένα και όποιον άλλον να κυλάτε στις λάσπες ένα τέτοιο θέμα, κατάλαβες?

Εάν θέλεις να πεις τις ενστάσεις σου είσαι ελεύθερος να το κάνεις, δεν μπορούμε να έχουμε όλοι τις ίδιες απόψεις, αλλά όταν καταφεύγεις σε αισχρότητες θα ξεκινάω από το χριστιανομάχος μέχρι όπου φτάσουμε. Το ότι δεν σου απαντάω σε διάφορα χαζά είναι γιατί σε σέβομαι ως άτομο και καταλαβαίνω ότι δεν γίνεται να έχουμε όλοι ασχοληθεί το ίδιο στα θεολογικά ζητήματα, όχι γιατί δεν μπορώ να σου απαντήσω.

12/11/2009, 17:42:11
Έλα ρε Κώστα, μου την βάρεσε.
Προσπαθώ να κάνω ένα διάλογο εδώ και τόσα μηνύματα, που να πάρει.

12/11/2009, 18:13:09
Ναι αλλά, πρέπει να θέλουν κι οι άλλοι αγαπητή μου pyramid...Κι
η αγέρωχη αντιχριστριανοσυνη, δεν μασάει...
Ειδικά, αυτο με το μακαρόνια με κιμά...πολύ με άρεσε!!!!
12/11/2009, 18:33:27
pyramid

quote:

Το είδα

quote:
Και δεν γουστάρω να βλέπω εσένα και όποιον άλλον να κυλάτε στις λάσπες ένα τέτοιο θέμα, κατάλαβες?

Δεν ξέρω για ποιό θέμα αναφέρεσαι προς το Αίολο αλλά έχω να κάνω μια παρατήρηση.

Φέτος είμαι σε ολοήμερο σχολείο και είμαστε δύο εκπαιδευτικοί. Εγώ κι ένας ... ιερέας (συμβαίνουν κι αυτά), με τον οποίο συνδέομαι με καλή φιλία και ο οποίος έχει τελειώσει και θεολογική, εκτός από το Παιδαγωγικό. Εχουμε κάνει, όπως καταλαβαίνεις, ατέλειωτες και πανέμορφες συζητήσεις πάνω σε θεολογικά και ιστορικά θέματα και εδώ και λίγο καιρό παρακολουθεί και το esoterica. Δεν θα ήθελα να παραθέσω εδώ αναλυτικά τις απόψεις του για τους διάφορους χριστιανομαϊντανούς του φόρουμ (γνωρίζεις πού αναφέρομαι), αλλά γενικά τους χαρακτήρισε είτε βαλτούς είτε ... ηλίθιους. Το καλό για μας τους ... χριστιανομάχους είναι πως τέτοιοι άνθρωποι σαν τον ιερέα αυτόν είναι ελάχιστοι, αλλιώς όλοι θα ήταν χριστιανοί και με τη θέλησή τους. Ευτυχώς όμως, η πλειοψηφία των χριστιανών είναι σαν την προαναφερθείσα και σχολιασθείσα κατηγορία.

Τι θέλω να πω μ'αυτό; Θεωρώ πως οι ιδέες και οι έννοιες που για κάποιον είναι ιερές, απαιτείται να είναι σεβαστές απ' όλους. Αλλά όταν οι ίδιοι αυτοί ευτελίζουν, γελοιοποιούν και σέρνουν στη λάσπη τις (υποτιθέμενες "ιερές") ιδέες τους, όχι μόνον δεν μπορούν να απαιτούν το σεβασμό τους από τους άλλους, αλλά δίνουν το δικαίωμα για χλεύη τόσο των ίδιων όσο και των ιδεών τους.

Οι πραγματικοί χριστιανομάχοι Ρούλα μου δεν είναι εκεί που τους ψάχνεις. Είναι μέσα στο ίδιο το δόγμα σου. Εκεί ψάξτους! Αυτοί οι χριστιανομαϊντανοί είναι που στην πραγματικότητα πολεμούν το χριστιανισμό και τον συρρικνώνουν καθημερινά, τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά. Οι απ' έξω απλά διασκεδάζουν με το θέαμα...

macedon

12/11/2009, 18:42:08
quote:
Προσπαθώ να κάνω ένα διάλογο εδώ και τόσα μηνύματα, που να πάρει.
Εάν κάνουμε μια μικρή αναδρομή, θα διαπιστώσεις ότι αυτός ο ισχυρισμός είναι εμβόλιμος.
Μόνο μ' εμένα θέλεις διάλογο;
12/11/2009, 18:44:30
quote:

pyramid

quote:

Το είδα

quote:
Και δεν γουστάρω να βλέπω εσένα και όποιον άλλον να κυλάτε στις λάσπες ένα τέτοιο θέμα, κατάλαβες?

Δεν ξέρω για ποιό θέμα αναφέρεσαι προς το Αίολο αλλά έχω να κάνω μια παρατήρηση.

Φέτος είμαι σε ολοήμερο σχολείο και είμαστε δύο εκπαιδευτικοί. Εγώ κι ένας ... ιερέας (συμβαίνουν κι αυτά), με τον οποίο συνδέομαι με καλή φιλία και ο οποίος έχει τελειώσει και θεολογική, εκτός από το Παιδαγωγικό. Εχουμε κάνει, όπως καταλαβαίνεις, ατέλειωτες και πανέμορφες συζητήσεις πάνω σε θεολογικά και ιστορικά θέματα και εδώ και λίγο καιρό παρακολουθεί και το esoterica. Δεν θα ήθελα να παραθέσω εδώ αναλυτικά τις απόψεις του για τους διάφορους χριστιανομαϊντανούς του φόρουμ (γνωρίζεις πού αναφέρομαι), αλλά γενικά τους χαρακτήρισε είτε βαλτούς είτε ... ηλίθιους. Το καλό για μας τους ... χριστιανομάχους είναι πως τέτοιοι άνθρωποι σαν τον ιερέα αυτόν είναι ελάχιστοι, αλλιώς όλοι θα ήταν χριστιανοί και με τη θέλησή τους. Ευτυχώς όμως, η πλειοψηφία των χριστιανών είναι σαν την προαναφερθείσα και σχολιασθείσα κατηγορία.

Τι θέλω να πω μ'αυτό; Θεωρώ πως οι ιδέες και οι έννοιες που για κάποιον είναι ιερές, απαιτείται να είναι σεβαστές απ' όλους. Αλλά όταν οι ίδιοι αυτοί ευτελίζουν, γελοιοποιούν και σέρνουν στη λάσπη τις (υποτιθέμενες "ιερές") ιδέες τους, όχι μόνον δεν μπορούν να απαιτούν το σεβασμό τους από τους άλλους, αλλά δίνουν το δικαίωμα για χλεύη τόσο των ίδιων όσο και των ιδεών τους.

Οι πραγματικοί χριστιανομάχοι Ρούλα μου δεν είναι εκεί που τους ψάχνεις. Είναι μέσα στο ίδιο το δόγμα σου. Εκεί ψάξτους! Αυτοί οι χριστιανομαϊντανοί είναι που στην πραγματικότητα πολεμούν το χριστιανισμό και τον συρρικνώνουν καθημερινά, τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά. Οι απ' έξω απλά διασκεδάζουν με το θέαμα...

macedon

Μην λές τέτοια πράγματα και τους ξυπνάς...φαντάζεσαι τον Τρεχαγύρευε , να εμφανισθεί ως εμήλικας και με ενήλικο και ώριμο λόγο...ότι χειρότερο θα μπορούσε να μας συμβεί!!

Εντάξει δεν το εννοούσα , το ξέρω ότι κάτι τέτοιο , μόνο ως αστείο θα μπορούσε να λεχθεί...αλλα εντάξει , καλό είναι να λέμε και κανα αστειάκι καμμιά φορά..!

Αλήθεια Κωνσταντίνε , ο διάλογος...που είναι ο διάλογος...και ο διάλογος???

soul

12/11/2009, 18:47:00
quote:
Δεν θα βρεις ούτε ένα δικό μου μήνυμα που να χλευάζει το οτιδήποτε ιερό, κατάλαβες? Και δεν γουστάρω να βλέπω εσένα και όποιον άλλον να κυλάτε στις λάσπες ένα τέτοιο θέμα, κατάλαβες?
...και δεν έχω καμμία υποχρέωση να θεωρώ ιερό μια ηλιθιότητα που κατέστρεψε οτιδήποτε ελληνικό.
Μονον για τις λάσπες είναι.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

12/11/2009, 20:43:21
Ξεφεύγει πραγματικά το θέμα γιατι οι λάσπες, δεν μπορούν να λένε τους σωστούς λάσπες.....Τα ζόμπι του παρελθόντος που δεν μπορούν να καταλάβουν ότι δεν έχουν τίποτεωε ιερό δέος, καμία πνευματικη υπόσταση των ιδεων τους, εκτός απο την επιθυμία τους, τολμούν
και βάζουν όρια στον Θεό και στον άνθρωπο..Λένε ποιοι είναι ποιοί...
Μα δεε φαίνεται;Δεν φάινεται ποιοι είναι στο σκοτάδι και στη σκιά και ποιοι στο φώς;Δεν φαίνεται ποιοι μυστικοφέρνουν και γιατί;
Γιατί το ξαναλέμε, είστε το περιθώριο,αγαπητέ Αίολε και θα είστε γραφικοί για πολύ καιρό ακόμη...Ακόμη κι όταν χαθει αυτη η αντιχριστιανική πλάνη, εσείς θα είστε γραφικοί ως άνθρωποι, που ζούσαν τον ήλιο και αναζητούσαν το σκοτάδι...
Και για καταστροφή του ελληνικού, πρέπει πρώτα να γνωρίχεις τι είναι ελληνικό και φυσικά, να εννοείς αν το ελληνικό ολοκληρώθηκε τέλεια με τον χριστιανισμό σε μια αιώνια αλήθεια...Αυτή που στο μέλλον θα έχουν όλοι οι άνθρωποι σ αυτόν τον πλανήτη...
Οι δικές σου ιδέες κι ελπίδες, δεν νομίζω να βλέπουν καλύτερα την Ελλάδα.....
Γι αυτό, άσε τους κασσανδρισμούς....
Φίλε Εαρινέ, τα καταφέρνεις σιγά σιγά...Γίνεσαι ...αόρατος....
12/11/2009, 21:01:59
quote:

Ξεφεύγει πραγματικά το θέμα γιατι οι λάσπες, δεν μπορούν να λένε τους σωστούς λάσπες.....Τα ζόμπι του παρελθόντος

Παρακαλώ ...εγώ το είχα πεί εκ των προτέρων στον φίλο Μακεδόνα..απαπαπαπαπα...αν είναι να γίνει διάλογος , να γίνει σε σωστές βάσεις (αυτές που λές και μόνο..)..διαφορετικά τι σόι διάλογος να γίνει???

-Διαφορετικές αλήθειες και απόψεις ...παραπέμπουν σε Ζόμπι!!!

-Ζόμπι , είστε όλοι εδώ μέσα ρεεεεε...και το μεγαλύτερο ο Αερινός...αυτός ο προβοκάτορας...το καθήκι του κερατά και λίγα λέω..

-Αναμένω για την συγγνώμη σου...και την δέχομαι διότι είμαι καλός άνθρωπος ..εκ των προτέρων και σίγουρος για την γεναιοδωρία σου!

===================================================================

Φίλε Εαρινέ, τα καταφέρνεις σιγά σιγά...Γίνεσαι ...αόρατος....

-Ναι...ναι...ναι..είμαι στο σκότος το βαθύ!!!

soul