ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΜΗΝ ΠΙΝΕΤΕ ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΜΗΝ ΠΙΝΕΤΕ ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

kynikos24 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
kynikosΜέλος
30/06/2004, 18:14:40
Μάλίστα κ. Ano-Throsko,

Πώς κατάφερες και την πάτησες έτσι;

Και η oneiric1 και η errietta έχουν δώσει ξεκάθαρα τις θέσεις τους.
Το μόνο που κατάφερες ήταν να επιδείξεις την βλακεία για την οποία τις κατηγόρησες!

Αν ήμουν στην θέση σου θα άρχιζα να ψάχνω για λόγια να πώ "συγνώμη".

Τώρα, για τον νεαρό Ζοζερή, 15 χρονών είναι, εύκολόπιστος όσο δεν πάει άλλο είναι, όποιος μπορεί τον βοηθάει σε συζητήσεις εδώ μέσα, δεν χρειάζεται δα και να τον βρίζεις....

Κ

(Ξέρεις, καμμιά φορά με το πολύ "άνω-θρώσκω" δεν βλέπουμε καλά-καλά μπροστά μας, και πατάμε την πεπονόφλουδα...)

_Μέλος
01/07/2004, 13:58:15
Ano-throsko Πέστα πέστα ρε, και βαλε μια υπογραφή σαν την δική μου. :P

To Hollywood Έχει Κάψει!

oneiric1Μέλος
01/07/2004, 14:16:10
quote:

Ano-throsko Πέστα πέστα ρε, και βαλε μια υπογραφή σαν την δική μου. :P

To Hollywood Έχει Κάψει!

Τώρα συγνώμη αλλά εσύ σε τι ακριβώς συμφωνείς? Που βρίζει 3 άτομα που τυχαίνει στο συγκεκριμένο θέμα να γράφουν τα τελείως αντίθετα πράγματα απ’ αυτά που κατηγορεί?

Θέλεις να μας τρελάνεις τώρα και ‘συ?!

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

erriettaΜέλος
01/07/2004, 14:58:14
Άσε ρε oneiric1 που κάθεσαι κι ασχολείσαι ακόμα...

Δε βλέπεις? Τα παιδιά προφανώς δεν μπαίνουν ποτέ στον κόπο να διαβάσουν τα γραφόμενα. Το μόνο που θέλουν είναι να φωνάξουν την άποψη τους και να εμπλακούν σε ανούσιες αντιπαραθέσεις. Εγώ πάντως δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ με κανέναν ο οποίος δε διαβάζει αυτά που γράφονται αλλά απαντάει έτσι απλά για χάρη της οποιασδήποτε απάντησης.
Φαντάσου ότι σε άλλο θέμα (της καταστροφής των Ολυμπιακών Αγώνων αν θυμάμαι καλά) ο Ano-Throsko έγραψε "πες τα ρε errietta. βαρέθηκα τους καταστροφολόγους". Τι να λέμε τώρα...
Δυστυχώς είναι γνώρισμα του λαού μας η εκπληκτικά μικρή μνήμη.

_Μέλος
01/07/2004, 14:58:50
ΧΑχαΧΑχαΧαΧΑχ Α όχι, εγώ συμφωνώ στο να μην παραλογιζόμαστε τελείως OXI στα μπινελίκια,

Για μπινελίκια και ξύλο έχω συμμετοχή στο Fight Club, Έλα μια βόλτα να δούμε ποίος είναι πιο μάγκας εκεί, :P

To Hollywood Έχει Κάψει!

oneiric1Μέλος
01/07/2004, 15:05:14
quote:
ΧΑχαΧΑχαΧαΧΑχ Α όχι, εγώ συμφωνώ στο να μην παραλογιζόμαστε τελείως OXI στα μπινελίκια,

Για μπινελίκια και ξύλο έχω συμμετοχή στο Fight Club, Έλα μια βόλτα να δούμε ποίος είναι πιο μάγκας εκεί, :P

Άρα να γράφεις ολοκληρωμένη την άποψή σου και όχι να πετάς μια κουβέντα κι όποιον πάρει ο Χάρος!

Γιατί οι μέρες σου είναι μετρημένες στο fight club... το ξέρεις!

Errietta...συμφωνώ. Μιλάμε για πολλά γέλια το άτομο! Αν δεις και σε άλλα θέματα το τι γράφει, μπορείς να καταλάβεις ότι μιλάμε για την "χαρά" του "έχω όλες τις απαντήσεις, γράφω & βρίζω χωρίς ουσιαστικά να λέω τίποτα"...

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

_Μέλος
01/07/2004, 18:45:36
Ano-throsko Ελα στο Fight Club ρε, Να με βοηθήσεις λίγο, και μετά εγώ θα διαδώσω την φήμη ότι βρίζεις αλλά «τεκμηριωμένα.»

To Hollywood Έχει Κάψει!

astral-projectΜέλος
02/07/2004, 08:42:19
τελικα εκεινη την κοκα κολα με το λεμονακι και τα αφθονα παγακια θα την πιουμε ναι ή οχι?

------------------------

02/07/2004, 11:55:08
Είδατε τελικά τις παρενέργειες της υπερκατανάλωσης coca colas...

"Τάδε έφη Avallon"
Ano-ThroskoΝέο Μέλος
02/07/2004, 16:05:21
Καταρχήν αν κάπου εκτίμησα λάθος, ζητώ συγνώμη. Αλλά είναι τόσες οι κοτσάνες που γράφονται εδώ μέσα που τα χάνει κανείς! Εγώ είμαι απλά αντίθετος στην καταστροφολογία, φαντασιοπληξία που κυριαρχεί εδώ μέσα και στη μιζέρια μερικών. "Κυνικός" εσύ το παίζεις δικηγόρος? Εσύ μας έλειπες...Υπομονή πάντως κακομοιράκια μου...Θα περάσουν κιοι αγώνες, κι οι Coca-Coles, και όλα αυτά και μετά δεν θέλω να βγάλετε άχνα! Ώς τότε, αρχίστε να σκέφτεστε το επόμενο άσχημο γεγονός που τάχα θα μας βρει.

02/07/2004, 19:20:36
Να ρωτήσω κάτι; Μόνο coca δεν κάνει να πιούμε και άλλα αναψυκτικα;

Φιλικά, Νότης!

-------------------------------------------------------------------
Όταν θελήσεις κάτι πολύ όλο το σύμπαν θα συνωμοτίσει για να το πετύχεις...!
-------------------------------------------------------------------

Edited by - Σκορπιός Νότης on 02/07/2004 19:21:46

02/07/2004, 21:12:36
Ρε παιδιά γιατί να μην την κόψετε τελείως τη ρημάδα τη coca cola?

"Τάδε έφη Avallon"
kynikosΜέλος
03/07/2004, 02:23:25
quote:
Ρε παιδιά γιατί να μην την κόψετε τελείως τη ρημάδα τη coca cola?

Ή, έστω να υπήρχε καμμιά αντίστοιχη Ελληνική μάρκα...

ΑΡΠΑ-ΚΟΛΑ, άς πούμε....

Κ

Νά, προτείνω και σήμα ΤΜ!

Edited by - kynikos on 03/07/2004 02:24:48

HEROnlysINΝέο Μέλος
04/07/2004, 16:25:00
εγώ είμαι της ιδέας ότι η Coca Cola TM θα έχει μικροκρυφοδοσολογίες λυσιαργικού οξεός κατα την περίοδο των αγώνων, και για να μην πάνε τα συγγεκριμένα κουτάκια για κανένα λόγο χαμένα θα δείτε πως θα έχουν για ΑΛΛΗ μια φορά συλλεκτική συσκευασία...

άσε που λέει πως όλη η διακίνηση ανάλογης κοκαίνης θα γίνει υπο το πρόσχημα του άνθρακα.. ΑΝΤΕ να ΔΟΥΜΕ...

α, καικάτι άλλο..

καλώς σας βρήκα..

Your Only, My Only, HER Only sIN

ΝΕΥΤΩΝΝέο Μέλος
04/07/2004, 20:21:14
Σας παρακαλώ μη κόψετε την COCA-COLA .
Εχω μετοχές της 3Ε....
05/07/2004, 19:45:44
Εγώ πάντως δεν θα χάσω και τίποτα αν πιω fanta αντί για coca!

Φιλικά, Νότης Σκορπιός!

Όταν θελήσεις κάτι πολύ, όλο το σύμπαν θα συνωμοτίσει μαζί σου για να το πετύχεις...(το είπε και η Τατιάνα)!

06/07/2004, 04:00:48
quote:
Σας παρακαλώ μη κόψετε την COCA-COLA .
Εχω μετοχές της 3Ε....

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

ToMmAsΝέο Μέλος
06/07/2004, 16:02:27
Η εν λογω εταιρεια ειναι μια απο τις μεγαλυτερες χορηγους των Ολυμπιακων αγωνων.Ενα θα σας πω.Μην δοκιμασει και παει κανεις με διαφορα μπλουζακια αλλων <<μαρκων>> εκτος των χορηγων.Οι διαφορες επιτροπες θα τον διωξουν να παει να αλλαξει ωστε να παρακολουθησει Ολυμπιακους Αγωνες.Η εν λογω εταιρεια ειναι ο μεγαλυτερος χορηγος και θα προωθηση τα προιοντα της στο μεγιστο ειδικα την ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ.Μην ξεχναμε οτι ειναι απο τις μςγαλυτερες αν οχι η μεγαλυτερη αμερικανικη εταιρια.Μπορει αυτα που λεω νε φαινονται μαλ....αλλα πιστεψτε οντως ετσι ειναι.

Atome.

dajannisΝέο Μέλος
06/07/2004, 21:51:44
quote:

Καλημέρα σε όλους!
Σήμερα έλαβα ένα πολύ περίεργο email το οποίο σας παραθέτω αυτούσιο:

"Η παρακάτω ιστορία είναι αληθινή και δεν πρόκειται για πλάκα ή φάρσα!

Νεαρή κοπέλα μπαίνει σαν δεύτερη επιβάτης σε ταξί στην Αθήνα,μέσα στο οποίο βρίσκεται ήδη ένας καλοντυμένος κύριος, Αραβικής καταγωγής ο οποίος κρατάει ένα χαρτοφύλακα. Φτάνοντας σε γνωστό ξενοδοχείο πολυτελείας, ο ¶ραβας κατεβαίνει,ξεχνώντας το χαρτοφύλακα στο ταξί. Το ταξί συνεχίζει και σε κάποια στιγμή η κοπέλα, αντιλαμβάνεται ότι ο ¶ραβας έχει ξεχάσει το χαρτοφύλακα στο πίσω κάθισμα. Αμέσως λέει στο ταξί να την γυρίσει πίσω στο ξενοδοχείο που κατέβηκε ο ¶ραβας, με σκοπό να τον βρει και να του τον επιστρέψει. Φτάνει στο ξενοδοχείο και μετά από λίγο, ο ¶ραβας βρίσκεται και περιχαρής,κατεβαίνει στη ρεσεψιόν να παραλάβει το χαρτοφύλακα. Θέλοντας να ευχαριστήσει τη κοπέλα,της προτείνει κάποιο χρηματικό ποσό. Η κοπέλα από ευγένεια,αρνείται. Ο ¶ραβας επιμένει μεγαλώνοντας το ποσό.Η κοπέλα αρνείται. Το ποσό συνεχίζει να ανεβαίνει κι η κοπέλα συνεχίζει να αρνείται. Ώσπου στο τέλος ακολουθεί η παρακάτω φράση εκ μέρους του ¶ραβα,η οποία άφησε τη κοπέλα άναυδη: ''Μπορεί να μη θέλεις τα χρήματα αλλά εγώ θα σου δώσω κάτι καλύτερο ίσως.Το καλοκαίρι,την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων, μην πιεις COCA-COLA!!!'' .....Αμέσως μετά από αυτό ο ¶ραβας έφυγε,αφήνοντας τη κοπέλα έκπληκτη!!"

Eγώ δεν κατάλαβα ούτε γιατί αναφέρεται συγκεκριμένα στο αναψυκτικό της κοκα-κολα αφού η ίδια εταιρεία (αν είναι θέμα εταιρείας) έχει και διάφορα άλλα αναψυκτικά ούτε γιατί αυτή η πληροφορία θα άξιζε περισσότερο κι από χρηματική αμοιβή (και μάλιστα υψηλή).
Αν έχετε ξανακούσει κάτι παρόμοιο ή έχετε κάποια ιδέα για το τι ήθελε να πει με αυτή την προειδοποίηση θα ήθελα να το μάθω. Μπορεί βέβαια απλά να είναι άλλο ένα spam email.. Εσείς τι λέτε?

πολύ απλο ο άραβας ανήκεισε κάπια τρομοκρατική οργάνωση που επιβλέπει στους ολιμπιακους αγώνες της αθήνας και έχουν σαν σκοπο να βάλουν μέσα στην κοκακόλα κάπιο δηλιτήριο.
είναι κάπιο κόλπο της πουτάνας της αμερικής για να έχουμε μια καταστροφική ολιμπιακή οργάνωση καθόλου κοσμο χωρης τουρίστες
ειναι γνωστο οτι η αμερικη πολεμαει και δισφιμείζει την Ελλάδα μας για μην έχουμε τουρισμο τσι λυπον μπορή να έστειλε αυτο το E-mail pro disfmisi.

ioannis

nobody5001Μέλος
07/07/2004, 00:04:21
Θα συμφωνήσω με τον φίλο μου παραπάνω…Κόβοντας τα αναψυκτικά θα απαλλαχτούμε και από καμία περιττή θερμίδα.

nobody