- ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΜΑ(Ν)ΤΡΙΞ: ΠΟΡΝΟΙ ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Χρίστος Έλ
Έξοδος - 33ο κεφάλαιο
18 καὶ λέγει δεῖξόν μοι τὴν σεαυτοῦ δόξαν
19 καὶ εἶπεν ἐγὼ παρελεύσομαι πρότερός σου τῇ δόξῃ μου καὶ καλέσω ἐπὶ τῷ ὀνόματί μου κύριος ἐναντίον σου καὶ ἐλεήσω ὃν ἂν ἐλεῶ καὶ οἰκτιρήσω ὃν ἂν οἰκτίρω 20 καὶ εἶπεν οὐ δυνήσῃ ἰδεῖν μου τὸ πρόσωπον οὐ γὰρ μὴ ἴδῃ ἄνθρωπος τὸ πρόσωπόν μου καὶ ζήσεται 21 καὶ εἶπεν κύριος ἰδοὺ τόπος παρ' ἐμοί στήσῃ ἐπὶ τῆς πέτρας 22 ἡνίκα δ' ἂν παρέλθῃ μου ἡ δόξα καὶ θήσω σε εἰς ὀπὴν τῆς πέτρας καὶ σκεπάσω τῇ χειρί μου ἐπὶ σέ ἕως ἂν παρέλθω 23 καὶ ἀφελῶ τὴν χεῖρα καὶ τότε ὄψῃ τὰ ὀπίσω μου τὸ δὲ πρόσωπόν μου οὐκ ὀφθήσεταί σοι
Εντάξει φίλε Χρίστο Έλ σύμφωνα με τους συντάκτες της Π.Δ. , ο Θεός έδειξε στον Μωυσή τα οπίσθια του .
quote:
Χρίστος Έλ
Το "ενώπιος ενωπίω" όπως και το "βραχίονας" Κυρίου, είναι από τις πολλές ανθρωπομορφικές φράσεις που χρησιμοποιεί ο άνθρωπος για να περιγράψει τις ενέργειες του Θείου, μια και ο άνθρωπος είναι εικόνα του Θεού.
Φίλε Χρίστο Έλ δεν έπλασε ο Θεός τον άνθρωπο κατ εικόνα και ομοίωση , αλλά ο άνθρωπος έδωσε στο θεό τη δική του μορφή . Χαρακτηριστικό όλων των θρησκειών είναι ο ανθρωπομορφισμός του Θεού/ων τους . Απόδειξη γι αυτό είναι ότι στην Αφρική επί παραδείγματι υπάρχουν ζωγραφισμένοι μαύροι Χριστοί και Παναγίες , όπως και στην Ασία αντίστοιχες με ασιατικά χαρακτηριστικά . Ο Ξενοφάνης τον 6ο αι. παχχ έλεγε :
«Οι θνητοί πιστεύουν ότι οι Θεοί έχουν γεννηθεί και έχουν τρόπο να ντύνονται , ότι έχουν φωνή και πρόσωπο . Αλλά αν το βόδια , τα άλογα και τα λιοντάρια είχαν χέρια , ή ήταν σε θέση να ζωγραφίζουν , και να πραγματοποιούν με τα χέρια τους έργα τέχνης όπως οι άνθρωποι , τότε τα άλογα θα σχεδίαζαν τις μορφές και τα αγάλματα των θεών τους όμοια με άλογα , και τα βόδια θα τους φαντάζονταν σαν βόδια ».
*
theklatsΜέλος
Στη Γη η φύση έχει απόλυτη αρμονία με τα γνωστά γεωμετρικά σχήματα. Όλα τα πλάσματά της παρουσιάζουν μια γεωμετρική αρμονία που βασίζεται στον κύκλο στα τρίγωνα, στα τετράγωνα, στους ρόμβους κ.λ.π.
Ακόμα και αυτό το DNA ο γενετικός κώδικας βασίζεται σε γεωμετρικούς νόμους. Κι αφού ο κώδικας αυτός στηρίζεται εκεί, τα πάντα στηρίζονται στη γεωμετρία.Αν αναλύσουμε τα φύλλα ενός φυτού, θα δούμε τέτοια γεωμετρικά σχήματα, που πραγματικά θα μας παρουσιάσουν μια άλλη διάσταση της φύσης.........
Πάντως θα πρέπει να θυμόμαστε πάντα, ότι η ζωή στη Γη, ακολουθεί την εξέλιξη του Σύμπαντος και της Γης, κάθε εποχή είναι αντίγραφό τους, και ότι κάθε ον κουβαλάει επάνω του υλικά και πνευματικά την ιστορία του είδους του.
Ακόμα και αυτό το DNA ο γενετικός κώδικας βασίζεται σε γεωμετρικούς νόμους. Κι αφού ο κώδικας αυτός στηρίζεται εκεί, τα πάντα στηρίζονται στη γεωμετρία.Αν αναλύσουμε τα φύλλα ενός φυτού, θα δούμε τέτοια γεωμετρικά σχήματα, που πραγματικά θα μας παρουσιάσουν μια άλλη διάσταση της φύσης.........
Πάντως θα πρέπει να θυμόμαστε πάντα, ότι η ζωή στη Γη, ακολουθεί την εξέλιξη του Σύμπαντος και της Γης, κάθε εποχή είναι αντίγραφό τους, και ότι κάθε ον κουβαλάει επάνω του υλικά και πνευματικά την ιστορία του είδους του.
THEKLATS
Edited by - theklats on 11/10/2003 09:25:35