- Αντέχετε την λάσπη???? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ..
ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ...
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ?????
ΕΚΦΡΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ...
ΕΙΠΑΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΑΜΕ....
ΑΣ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΛΑΣΠΗ ΒΑΡΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΑΣ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
quote:
από κάποιον που δεν έχει ξεκινήσει και ούτε καν έχει σκεφτεί για την Αναζήτηση του εαυτού του, του δρόμου του... από κάποιον καθαρά υλιστή και τεχνοκράτη, αποδέχομαι το όποιο ξέσπασμα, μου φαίνεται λογικό.
Εγώ πάντως αγαπητή Pzramid, τα μεγαλύτερα ζώα που έχω γνωρίσει, φοράνε κάτι τέτοιες ταμπέλες που λές, το παίζουν ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ, ΦΙΛΟΖΩΟΙ, παίζουν γενικώς με τα ΦΩΤΑ, ψάχνουν και δεν το βρίσκουν , κάτι τέτοιους ...
Α, και Oneiric, περιμένω ακόμα να διακιολογήσεις (ότι μπορείς τελοσπάντων), ΠΟΙΟΣ σου δίνει το δικαίωμα να ξαμολάς λάσπες και να βρίζεις τον άλλον και να τον λές ότι σου περάσει από το ενδοεγκεφαλικό σου διάκενο.
Καλή η αναζήτηση, αλλά ....
Εγώ ξέρω κάποιους που ότι κάνουν το κάνουν στα αλήθεια και δε στέλνουν αστρικές προ(σ)βολές.
Μπορώ να αντισταθώ σε οτιδήποτε, νομίζω, όταν όμως πρόκειται για παιδιά, με κάνουν ότι θέλουν.
Να έρθει το μωρούλι με το καλό και θα μάθει να το κάνει μόνο του.![]()
Αγαπητέ Vril δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου, όντως αυτοί είναι οι χειρότεροι(αυτοί που είναι μόνο ταμπέλες, όχι οι πραγματικοί).
Εγώ πάντως όταν λέω υλιστής, τεχνοκράτης δεν εννοώ κάτι απαραίτητα κακό, απλώς είναι άνθρωποι που νοιάζονται μόνο για συγκεκριμένα πράγματα και δεν έχουν ερωτήματα που να έχουν σχέση με τον εαυτό τους.
Και σε παρακαλώ μην τα βάζεις με την Ειρήνη, νομίζω το θέμα έληξε.
Είπες βαριές κουβέντες στην Ειρήνη, αυτή σου απάντησε, δημοσίευσες προσωπικά mail(κατ΄εμέ λάθος), σου ξαναπάντησε και κάπου έληξε το θέμα.
Μην ξαναγυρίζεις στο θέμα αστρική προβολή, αυτό πιστεύει η Ειρήνη αυτό κάνει, όπως άλλωστε το πιστεύουν και πολλοί άλλοι από εμάς, όπως εσύ πηγαίνεις στην σπηλιά στην Πεντέλη, ασχολείσαι με σπηλαιολογία, κ.λ.π. έτσι υπάρχουν και άλλοι που ασχολούνται με αστρικές προβολές, πνεύματα, θεραπείες,κ.λ.π.
Και να ρωτήσω τι εννοείς ξέρεις κάποιους που το κάνουν στα αλήθεια, τι κάνουν ακριβώς?
Και για να μην παρεξηγήσεις όλα αυτά γιατί μάλλον είναι κάπως στεγνός ο τρόπος που γράφω δεν τα λέω με καμμία διάθεση αντιπαράθεσης.
quote:quote:
ΑΣ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΛΑΣΠΗ ΒΑΡΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΑΣ...Και τι κάνει ο χώρος για να προστατέψει το όποιο μέλος από τη λάσπη ?
Νίπτει τας χείρας ?
Αν ναί, σε τι ???
ακομη περιμενω απαντηση απο τον Αντμιν...
anyways...
αγαπητε Vril οπως εχω πει ηδη....
η λασπη κανει καλο στην επιδερμιδα μου
και απο τετοια μαλλον λαβαμε τα μαλλα εδω μεσα-
ειμαι η Ατμα μελος του εσωτερικα απο τοτε..
τι σημασια εχει πια...
το καθε αχλαδοτυρο ερχεται να φτυσει στα εργα μου-να σχολιασει τα προσωπικα μου --να διαστρευλωσει την αληθεια --να κλεψει και να καταστρεψει---κι απαντηση καμμια...
αναρρωτιεμαι τι σοι τεστ ειναι αυτο...;;;
λασπη;;;
απο λασπη να φανε και οι κοτες...ποιες κοτες δηλαδη
εδω μεσα εχουμε τωρα πια και μπορντελο! τι να πω:( --μικρογραφια δεν θελατε; παρτε τωρα μια..-
Η ερωτηση μου ηταν και απευθυνεται στον Αντμιν
και ουχι στο μελος Μαντις, το οποιο απαξιω να απευθυνω το λογο επειδη τετοιο θρασσος δεν εχω ξανασυναντησει!- γνωριζει σιγουρα καλα το γιατι οσο και η φιλη της Γκαλαντριελ.--ο *χορος* δεν με αφορα καν-
quote:
και μια υποσημειωση προς το μελος Μαντις.
αγαπητο μελος χρησιμοποιεις ως υπογραφη σου εικονα που ειχα παλιοτερα ως υπογραφη μου....
--επειδη εισαι μολις ενα χρονο στο χωρο ισως δεν ..το γνωριζες- -----
να ρωτησω ομως τον αγαπητο αντμιν αν αυτο ειναι ...*δεοντολογικο*;
αν παλι τιθεται θεμα απλης *ομοιοτητας* αλλα ουχι..επακριβους..*ταυτισης* τοτε δεχομαι ακομη και...λασπολουτρο...--keeps my young body younger--
το πετραδι στο λωτο
ΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ...ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ..-ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑΓΑΠΩ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΜΙΝ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ...ΝΑ ΑΝΑΡΡΩΤΗΘΩ Η ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΓΙΑΤΙ; ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥς ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ-ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ - Ο ΧΩΡΟΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ --ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΛΛΟΣ ΤΟΝ ΒΑΦΤΗΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ--ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΥΤΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΘΑ ΜΙΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
ΓΙΑ ΟΛΑ.
ΓΕΙΑ ΣΑς ΕΙΜΑΙ Η ΑΤΜΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ 6054
ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ 1000 ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΞΩΤΕΡΙΣΤΙΚΑ --ΜΗΠΩς ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ Ως ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΕΝΤΕ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΑ ΜΕΛΗ;
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΣΑΦΗΣ ΜΕ... ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΑΜΜΑΤΑ.
ΚΑΙ ΟΛΙΓΑ ΣΑΝΣΚΡΙΤΙΚΑ:
SATYAT NASTI PARI DHARMAH
ΣΗΜΑΙΝΕΙ: ΚΑΜΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!
ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΗΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΑΠΟΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ;;;

cprtght@tm@2005
lieber kinder ΑΜΑΝ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ???
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΜΑΣΤΕ .Α...ΧΑ....ΧΑΑΑ...ΧΑΑΑΑΑ ... ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ.
ΣΤΡΑΤΟΣ ΦΑΝΤΑΡΟΙ... ΤΙ ΛΕΜΕ ... ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ "ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ...>>>/????
επαναληψη μαθηματος
Προσοχή τα θαλάσσια είδη, σελάχια, σουπιές, πεταλίδες, καβούρια, αστακοί,χάνοι κ.λ.π. να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά κατά τη διάρκεια των "αμέριμνων" περιπάτων τους εις την πυκνόφυτην ζούγκλα, γιατί μπορεί να τα πατήσει κανένας ελέφαντας, καμία αρκούδα, κανένα λιοντάρι, ασε που μπορεί να τα φάει κανένας βίσωνας ψαροφάγος.
Υπενθυμίζω βέβαια ότι υπάρχουν και αρπακτικά πτηνά που είναι παμφάγα.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
quote:
ΑΜΑΝ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΜΑΣΤΕ .Α...ΧΑ....ΧΑΑΑ...ΧΑΑΑΑΑ ... ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ.
Αγαπητη Gretel,--και δεν διακρινω ειρωνια στο τονο μου, σε αντιθεση με τον δικο σου- επειδη ειμαστε Σοβαροι, δεν σημαινει πως θ αρχισουμε και τα χαπια εξαιτιας καποιων ασοβαρων.
"μαχαιρωματα";;
θα σου απαντησω με τραγουδι...
"κι υστερα λενεεε σου φταιει ο φονιας...".
Μηπως να ψαξεις αλλου για τα αιχμηρα αντικειμενα;;;
αντε γιατι το αστειο παραγινε.
Επισης δεν καταλαβαινω γιατι αναφερεσαι σ ενα θεμα που δεν συμμετεχεις ,ως μελος, και μαλλον δεν καταλαβαινεις τι ακριβως πραγματευεται-παντως αυτο που υποννοεις μαλλον δεν ειναι το θεμα του ..αν και πολυ θα ηθελε- για διαβασε το παλι, χωρις να λαμβανεις υποψιν τις ενοχλητικες παρουσιες που προσπαθησαν ως συνηθως να χαλασουν το θεμα.)φιλικη συμβουλη απο μια παλιοτερη...αν το θετεις ετσι...--
Τον αγαπητο Αντμιν, δεν ειδα ακομη...
και αρχιζω να ανυσηχω.
Satyat nasti pari dharmah!

cprtght@tm@2005
quote:
για διαβασε το παλι, χωρις να λαμβανεις υποψιν τις ενοχλητικες παρουσιες που προσπαθησαν ως συνηθως να χαλασουν το θεμα.)φιλικη συμβουλη
Και στο δικό μου θέμα "η αχαλίνωτη φαντασία" έτσι ακριβώς έγινε.
Δέχτηκα περενοχλήσεις και είπα τουλάχιστον 10 φορές "σταμάτα".
Και αυτά που λές pyramid, δεν στέκουν.
Στο κάτω-κάτω, γιατί να δεχτώ εγώ επίθεση, συκοφάντηση και προσβολές σε τουλάχιστον τρία τόπικ, επειδή η Ειρήνη δεν μπορεί να ελέγξει τις ορμόνες της ?
Μην κρίνεις μόνο από την επικείμενη σκατίλα που θα μυρίσεις, το "θα σου φέρω τον μπέμπη", γιατι και ο δικός μου δεν φταίει σε τίποτα να διαβάζει τέτοιες συκοφαντίες για τον πατέρα του.
Εντάξει ?
Όσο αφορά τη δημοσίευση eMail, μην ξεχνάς οτι με παρουσίασε σαν έναν που της έστελνε eMail και την ... παρενοχλούσε. To οτι δεν είναι έτσι, ε, τι να κάνουμε, δεν θα κάτσω να με συκοφαντεί η κάθε ... Oneiric.
Στο χωριό μου λένε, πήγε για μαλι και βγήκε κουρεμένος/η.
Αμα θες να το πάιξεις δίκαιη, τότε αμφότερον μύθο ακούσεις. Ειδάλλως, άστο...
Είπα και το ξαναλέω.
Οι περισσότεροι που μου πουλάνε "εξυπνάδα" και "φώτα", κατα βάθος είναι άστα να πάνε. Πίου πίου.
Και επειδή ισχύει αυτό που λέω, άλλο τι είναι και άλλο τι φαίνεται, άλλο η αστρική προβολή και άλλο η αστρική προΣβολη.
Εδώ μερικοί/κες δεν μπορούν να καταλάβουν οτι 1+1=2, τα μυστικά του σύμπαντος θα καταλάβουν ?????
Παιδιά, εδώ δεν βλέπω μόνο λάσπη αλλά και πείνα.. μεγάλη πείνα...
Συγκρατηθείτε γιατί η λάσπη γίνεται βούρκος και ξέρετε ποιά είναι τα αποτελέσματά του.. τραβάει όποιον έχει ήδη πέσει μέσα..
Οι ψυχές δεν έχουν φύλο όπως πολύ καλά είπαν κάποιοι...
Οι Ψυχές.. να τις θυμόμαστε όμως.. συχνότερα...
Ας μην βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα..
Χαιρετώ..
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
Ας προλάβω τουλάχιστον να γράψω κάποιες διευκρινήσεις.
Όταν κάνεις αγαπητή ATMA ένα post (όπως εγώ το βλέπω) γράφεις την γνώμη σου δεν χρησιμοποιείς post άλλου με copy για να πεις ότι θέλεις σε κάποιο μέλος, συγκεκριμένα στην Mantis.
Οπότε 2 περιπτώσεις υπάρχουν ή να σου την πει και αυτό ή να το ρίξουμε στο χιούμορ για να υποδείξουμε με αυτό τον τρόπο την λανθασμένη (κατ΄εμέ συμπεριφορά).
Από την στιγμή που αυτή η συμπεριφορά συνεχίζεται εδώ και αλλού με χαρακτηρισμούς θα πρέπει να περιμένεις κριτική και συνέχεια του χιούμορ. Εάν λοιπόν αρχίσεις εσύ να χρησιμοποιείς υποτιμιτικούς χαρακτηρισμούς και η κριτική θα είναι πιό σκληρή.
Δεν ξέρω ούτε εσένα ούτε την Μantis ούτε την Galadriel άρα δεν έχω συμφέρον από κανέναν.
Και μην πάει το μυαλό σου, τι μας λεει τώρα αυτή όλοι ψάχνουν μιά υποστήριξη, όλοι θέλουν να κάνουν κλίκες και να ανήκουν άτυπα έστω σε μία ομάδα, σιχαίνομαι την σκέψη και μόνο ότι είμαι πρόβατο και ακολουθώ ότι λέει ο άλλος για να νοιώθω καλά.
Επειδή κανένας δεν ξέρει και δεν τον ενδιαφέρει τι έχει συμβεί στο παρελθόν κάποιου, είναι λογικό όταν βλέπει μία περίεργη(ίσως και απαξιωτική) συμπεριφορά που έρχεται σαν από το πουθενά να κάνει χιούμορ και κριτική.
Όλων τα γραφόμενα θα έχουν κριτική (και τα δικά μου) από την στιγμή που είμαστε σε δημόσιο χώρο.
Αυτή είναι η δική μου πραγματικότητα, χωρίς καμμία διάθεση να θέλω να σου την πω.
Vril η παρενόχληση που λες γιά μένα είναι κριτική, εάν οι απαντήσεις σου δεν ήταν κυνικές και κάπως προσβλητικές δεν θα είχε δημιουργηθεί τίποτα.
Όταν η μία κουβέντα φέρνει την άλλη αυτά είναι τα αποτελέσματα.
Όσον αφορά τα mail σου ξαναέγραψα "ο καθένας έχει μία άποψη για τον σωστό τρόπο επικοινωνίας".
Και δεν το παίζω δίκαια, είμαι δίκαια. Δεν κρύβομαι ποτέ πίσω από το δάκτυλό μου γι΄αυτό γράφω ότι γράφω, ξέροντας εκ των προτέρων ότι θα με κράξουν.
Και μία διευκρίνηση για το post μου στο άλλο θέμα με τον διαπληκτισμό που υπήρχε με κάποιο μέλος άλλου forum.
Ξαναδιάβασα ότι έγραψα, έχεις δίκιο ήταν ακαταλαβίστικο το post μου.
Έκανα post εκεί επειδή είδα ότι υπήρχε μιά ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, πιάστηκα από τα λόγια της Galadriel που μου θύμησαν έναν εξαιρετικό ηθοποιό και έκανα χιούμορ και βρήκα την ευκαιρία να σου πω ότι όλα τα πράγματα έχουν δύο όψεις, μην παίρνεις τον άλλον από τα μούτρα, ρώτησέ τον τι εννοεί, ίσως αυτά που λες εσύ, γι΄αυτόν να μην είναι επιχειρήματα.
Ας έχουμε όλοι μιά καλή μέρα![]()
quote:
Παιδιά, εδώ δεν βλέπω μόνο λάσπη αλλά και πείνα.. μεγάλη πείνα...Συγκρατηθείτε γιατί η λάσπη γίνεται βούρκος και ξέρετε ποιά είναι τα αποτελέσματά του.. τραβάει όποιον έχει ήδη πέσει μέσα..
Οτι υπαρχει πεινα, αγαπητη μου φιλη, και μαλιστα φανερα σε Τι, αυτο εγινε απο φανερο εως κουραστικο-Δεν με αφορα ο,τι δεν εχει να κανει με μενα-εδω ομως το παιχνιδι ασχοληθηκε και με μενα--συν το συντροφο και τους φιλους και αυτο δεν το δεχομαι.--
--Μιας και με ξυπνησαν οιυπευθυνοι του αεριου ας δω τι εγινε με τη διαρροη στο εσωτερικα...βεβαια θα νομιζει κανεις πως δεν ειμαι καλα αφου γραφω πρωι αλλα ειχα τοσο καιρο να το κανω!και εξαλλου απο ποτε τα κουτσομπολια σε βαρος μας θα μας αποτρεψουν να γραφουμε οταν και ως θελουμε;
κατι φωνες στον υπνο μου ακουγα και που να ξερω πως θαναι ενα μελος με τονομα pyramid που ΟΜΩς ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΝΕΛΛΙΠΩς Ο,ΤΙ ΠΟΣΤΑΡΩ αλλα εχει μοναχα την αποψη που Δεν γραφει η φιλη της η ψευτρα--Μαντις εδω αλλα και Γκαλαντριελ και βεβαια αυτη ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!,Τα ξερει ομως ολα καταπως φαινεται...τστστσ πως ασχολουνται με τα προσωπικα των αλλων..τι πργμ κι αυτο θεε μου..
ο καθε ασχετος ερχεται να μιλησει και να κανει κριτικη!--ΠΟΥΝΤΕΣ αυτες οι δυο; ετοιμαζουν επιθεσουλα; Δουλεψτε το καλα κοριτσια...
δεν πιανει το Ψεμμα σας αλλο καποιοι δεν πεφτουν ευκολα στις ερωτικες επιθεσεις ιδιως αν διαβλεπουν ΤΙ ακριβως ειστε:ειπαμε :ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ--
Ενα θα σου πω και να το θυμασαι νεο μελος pyramid: Tο θρασσος των ατομων που υποστηριζεις ειναι μεγαλο-αν καποτε αργοτερα ανακαλυψεις Τι ακριβως υποστηριζες- εναντια μου μαλιστα-τοτε ελα να πεις μια συγνωμη...ειναι ανθρωπινο...-ελπιζω να μην θελει μεταφραση αυτο-
Λασπη χμ!
Οχι και λασπη!-αν καποιος λεει την αληθεια δεν μπορει να ερθει ο οχετος του ψευδους και να διεκδικησει την αληθεια!-μην τρελαθουμε κιολας!
Οι μπηχτες απο τη μερια μου εγιναν φανερες ΕΠΙΤΗΔΕΣ--Αν χρειαστει θα ποσταρω και τα *σημεια* αν νομιζετε πως απλα μου ξεφυγαν ειναι απλως ιδεα σας!Ηταν ο μονος τροπος για να υπαρχει αποδειξη πως με θιγουν με πονηρο τροπο--στο φιναλε δεν εγραψα παρα την αληθεια,ελεγαν απλως: Πως καταλαβαινω πως με διαβαζετε και ξερω επακριβως τι θα κανετε γι αυτο--Εσυ καταλαβες οτι προοριζονταν για αυτες,η σου το ειπαν;
ΝΑΙ το δηλωσα εξαλλου πως γιαυτες ειναι-εσυ ομως μην ανακατευεσαι εκτος κι αν εισαι το ιδιο...
Αν η *μπηκτη* που μου καταλλογιζεις-- αλλα λεω απο πριν το λογο που τη χρησιμοποιησα--,φανερωνει τον υπαιτιο του κακου τοτε αυτο ειναι και που εκανα--
ΑΝ προσβληθηκαν αυτες που κανουν οσα αναφερομαι τοτε κοιτα καλα τι ακριβως γραφω:
ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ! ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ!
ΑΝ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ *ΕΥΗΧΗ* Η ΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ
ΤΟΤΕ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΝΤΡΑΠΟΥΝ ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ...
--ΚΑΙ ΑΤΥΧΩΣ,ΓΙΑ ΚΕΙΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ-
ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ...-ΝΑΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΣΟΣ-
Οι μπηχτες λοιπον δεν ηταν *προσβλητικες* αλλα η αληθεια, αν θελετε να κατεβω στο επιπεδο σας μπορω, αλλα βαριεμαι και δε θα το κανω.
Να μιλησω ομως για οσα συμβαινουν δεν θα φοβαμαι κιολας επειδη με το σαχλο και προσβλητικο χιουμορ σας προσπαθειτε να με κανετε γραφικη!
*ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΡΑΦΙΚΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ*..
ΕΙΠΑΜΕ: ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
Στο φιναλε ΚΑΙ Η ΠΟΡΝΕΙΑ ΙΕΡΗ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ
ΑΛΛΑ ΚΑΝΤΕ Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ!
ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΗ ΧΜ;
@
@
@
@
Αμαλια Αντμιν;
πουθενα--το δα:συφνος η συρος--
διπλα--ανακοινωση--αλλα οχι εδω.
ΕΙΡΩΝΙΑ; ΕΝΤΕΛΩΣ.
Το μαθαμε λοιπον το παραμυθι βρε παιδια..
οι κοτες ναλλωνιζουν και μεις να κανουμε οτι δε βλεπουμε-
δουλεια να χει ο κοσμος νασχολειται
και μετα το εσωτερικα ειναι ο πρωτος χωρος αναζητησης!
σε τι;
γμτ
πως εγινε ετσι ο χωρος..;
Εμεις μαλλον σαν *κρητικοι* υπερασπιζομαστε το δικιο με τα μαχαιρια αφου ο *νομος* δεν ασχολειται...
Αν δεν *μαχαιρωσω* εγω αν δεν *μαχαιρωσει* ο βριλ-παραδειγμα ενα μελος που δηλωνει κακος και εχει αποδειξει την αυθεντικοτητα του - αν δε μαχαιρωσει οποιος εχει *δικιο* τι ακριβως θα συμβει;
θα βασιλεψει το ψεμμα και η πουτανια;
Καλως!
Αν ειναι να εχουμε αυτο ως ζητουμενο Ωρε παιδια τοτε οκ!!!
--και οι χρονιες υποδειξεις του Αβαταρ ..να προστατευουμε το χωρο;--
θα μου επιτρεψετε ομως..να συνεχισω να καυτηριαζω με την αληθεια ο,τι ειναι σαθρο.
Περαστικα σε σας λοιπον:Μαντις=Γκαλαντριελ=λοιπη αυλη.
Η πεινα ουχι η πνευματικη --αυτη εντοπιζεται ευκολα--η σεξουαλικη
εχει παντα ασχημα επακολουθα οπως μας κανατε σαφες.
ΛΑΣΠΗ;--ΕΤΣΙ {ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ}!
ΕΓΩ ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ:
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!
@
@
@
@
ΑΜΑΝ-ΑΜΗΝ-ΑΜΑΝ
-χωρις μεταφραση,αφου μας *διαβαζετε*-
Tην καλημερα μου
και ευχες να τα βρειτε με τον εαυτο σας...
διοτι η φωτιση γαρ αργει...
--αυτο εντελως καλοπροεραιτο και χωρις ειρωνιες-

cprtght@tm@2005
-Πρώτα απ΄όλα να ξεκαθαρίσουμε το ότι επειδή είσαι παλιό μέλος δεν έχεις περισσότερα δικαιώματα από κάποιο καινούργιο, ίσως μόνο περισσότερες υποχρεώσεις.
-Δεν διαβάζω ανελλιπώς ότι γράφεις, διαβάζω τα θέματα που μου αρέσουν ή που με ενδιαφέρουν. Εάν λοιπόν σε αυτά γράφεις και εσύ καλά κάνεις, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι σε κυνηγάω από πίσω.
-Όλος ο κόσμος δεν ασχολείται με εσένα, τον σύντροφό σου και τους φίλους σου (όπως λες) ίσως να κάνει κριτική σε συμπεριφορές που τον ενοχλούν.
-Δεν ξέρω εάν έχεις δίκιο ή άδικο σε θέματα του παρελθόντος, που πιστεύω ότι αναφέρεσαι, και ούτε με ενδιαφέρει. Με ενδιαφέρει το τώρα, εάν εσύ πιστεύεις ότι ο σωστός τρόπος να διευθετήσεις τις διαφορές σας είναι αυτό που κάνεις δικαίωμά σου, εγώ διαφωνώ πιστεύω ότι για την δουλειά αυτή υπάρχουν και τα προσωπικά mail.
-Όσον αφορά τα post σου είμαι σίγουρη ότι δεν σου ξέφυγαν, δεν σε περνάω για χαζή, σε παρακαλώ μην με περνάς και εσύ για χαζή δεν χρειαζόμουν κανέναν να μου πει για ποιόν είναι τα post.
-Το σαχλό και προσβλητικό χιούμορ όπως γράφεις δεν έρχεται από το πουθενά, όλοι οι άνθρωποι δεν ξυπνάνε μιά ωραία πρωϊα και λένε "τι να κάνω, τι να κάνω σήμερα... το βρήκα θα προσβάλω την ΑΤΜΑ για να κάνω πλάκα". Εάν η συμπεριφορά σου είναι σε πλήρη αντίθεση με αυτά που γράφεις σε διάφορα θέματα ως σκεπτικό και τρόπο ζωής θα πρέπει να περιμένεις και το σαχλό χιούμορ και την κριτική.
-Και δεν καταλαβαίνω ένα πράγμα γιατί θα πρέπει ντε και καλά να απαντήσει κάποιος από τους υπεύθυνους του χώρου, δεν μπορείς μόνη σου ή με βοήθεια φίλων ή ότιδήποτε άλλο, να συζητήσεις?
Δηλ.γιατί πρέπει να φέρεις σε δύσκολη θέση όλο τον κόσμο?
-Γιατί συνεχώς αναφέρεσαι σε σεξουαλική πείνα, είναι αδύνατον κάποιος να λέει μόνο την γνώμη του, είναι υποχρεωτικό όποιος διαφωνεί με εσένα και συμφωνεί με την Mantis & Galadriel να είναι σεξουαλικά πεινασμένος? Είναι υποχρεωτικό εάν τα δύο αυτά μέλη διαφωνούν με κάτι που θα πεις να είναι σεξουαλικά πεινασμένα?
-Γιατί αναφέρεσαι στην λοιπή αυλή, ποιούς εννοείς? εάν εννοείς εμένα πεστο μου, δεν έχω πρόβλημα. Εάν πάλι θέλεις να μου πεις να τεκμηριώσω ότι έχω γράψει(όλα όσα έχω γράψει) πάλι δεν υπάρχει πρόβλημα.Όμως απάντησέ μου και εσύ σε ότι λέω, εάν θέλεις, εάν δεν θέλεις πολύ ευχαρίστως να τεκμηριώσω μόνο εγώ.
Και εάν σου είναι εύκολο γιατί μάλλον είσαι πολύ εκνευρισμένη για να το κάνεις, μην χρησιμοποιείς άσχημη φρασεολογία, δεν διευκολύνει την συζήτηση.
άκου Ατμα...
κανένας δεν έχει την όρεξη σου εδώ μέσα... κι αλλού
τα υπόλοιπα στα επιστρέφω ως έχουν...
είναι ανάξια σχολιασμού...
ξεπέζεψε για αρχή και μετά βλέπουμε...
Galadriel

in God we trust
Εγώ, να «δικαιολογηθώ» σε σένα?! Ε, όχι δα!
Προφανώς, αυτός που σου δίνει και ‘σενα το δικαίωμα να χλευάζεις, να λασπολογείς και να συκοφαντείς! Ο «ίδιος» μου δίνει λοιπόν και ‘μένα το δικαίωμα ν’ απαντώ και να προστατεύω τον εαυτό μου από την λάσπη και την κακεντρέχεια!
Εσύ δέχτηκες παρενοχλήσεις?! Ας γελάσω! Εσύ μόνο παρενοχλείς και μάλιστα μ΄ έναν απαράδεκτο και μειονεκτικό τρόπο, χρησιμοποιώντας την ειρωνεία, τι άλλο?!! Εννοείται οτι το κατάλαβες μετά από διάφορα μηνύματα που έγραψαν συμμετέχοντες και γι’ αυτό άλλαξες το στυλάκι που γράφεις μέσα στο φόρουμ! Θα το αρνηθείς κι’ αυτό?! Ε, δεν πειράζει! Μάτια και κρίση έχουμε όλοι!
Μόνο ότι λες εσύ στέκουν (το γράφεις και πάλι πιο πάνω «αυτά που λες pyramid δεν στέκουν»), ειδικά όσα είναι αντίθετα μ’ αυτά που γράφεις εσύ.... τα ρίχνουμε στην πυρά!! Κάνε μας τη χάρη λοιπόν και σταμάτα τις δηλώσεις «αποχωρώ από το φορουμ κλπ.» γιατί καταντάει γελοίο, δε νομίζεις!
Να προσέχεις πως μιλάς, αστείε, που θα πεις για τις ορμόνες μου! Κοίτα εκεί να ελέγξεις τις δικές σου, παντρεμένε κύριε με μικρό παιδί που τολμάς κι όλας να το αναφέρεις! Το παιδί σου δεν το σκεφτόσουν όταν μου έστελνες τα «φιλικά σου πειράγματα»?! Σα δε ντρέπεσαι λοιπόν! Εγώ βγήκα κουρεμένη? ¨Ετσι θέλεις να πιστεύεις μέσα στο μυαλό σου?! Μήπως δεν είδες τα υπόλοιπα μηνύματα?!
Οι προσβολές που δέχτηκες από μένα ήταν η ΩΜΗ αλήθεια, η οποία και γράφτηκε εσκεμμένα σε 3 τοπικ, όπως λες, που με είχες χιλιο-προσβάλει με τις γελοιότητες σου! Άκου εκεί να δικαιολογηθώ κι όλας!

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
Τελικά γιατι δεν στέλνεις στην oneirik και στην καθε Oneirik προσωπικό mail να λύσεις τις διαφορες σου και μας αναγκαζεις να διαβαζουμε και να ξανα-διαβαζουμε το προβλημα που εχεις μαζι της με (καθε φορά) αρκετά κοσμητικά επίθετα γι’ αυτήν και τον καθε ένα που ονομάζεις ηλίθιο, ανόητο και τα λοιπα;
Όσο για τα προσωπικά μαιλ που δημοσιευσες θα συμφωνήσω με τον pyramid, πως δεν επρεπε να το κανεις. Να σου πω γιατί;Γιατί ολοι καταλαβαίνουν νομίζω πως το πειραγμα που λες ηταν στο χερι της ονειρικ να εξελιχτεί σε κάτι αλλο, οπότε άστο μωρε... τι το ήθελες;
quote:Μπροστά σε έναν στόχο-μεγάλο στόχο-μπορείτε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας όταν σας λασπολογούν;;;
Αν ναι τι σας δίνει το κουράγιο;;;;;
Αν όχι γιατί; πως σας κάνει και νιώθετε;;;;
Παρακαλώ οι απόψεις σας ελεύθερα......
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
quote:
Επισης δεν καταλαβαινω γιατι αναφερεσαι σ ενα θεμα που δεν συμμετεχεις ,ως μελος, και μαλλον δεν καταλαβαινεις τι ακριβως πραγματευεται-παντως αυτο που υποννοεις μαλλον δεν ειναι το θεμα του ..αν και πολυ θα ηθελε- για διαβασε το παλι, χωρις να λαμβανεις υποψιν τις ενοχλητικες παρουσιες που προσπαθησαν ως συνηθως να χαλασουν το θεμα.)φιλικη συμβουλη απο μια παλιοτερη...αν το θετεις ετσι...--
Λες να μην καταλαβαίνω τί πραγματεύεται?? Σοβαρολογείς τώρα?
Εσύ δεν κατάλαβες τι εννοώ.
Οι συμβουλές είναι πάντα ευπρόσδεκτες -δεν το λέω ειρωνικά- από όλους γιατί πιστεύω ότι όλοι μπορεί να μου πούνε κάτι που θα με διορθώσει ως άτομο και θα μου υποδείξει τα λάθη μου.
Μεγάλη υπόθεση να πιστεύει κάποιος ότι υπάρχει πιθανότητα να κάνει λάθη.
Μια φιλική συμβουλή από μία νεότερη...:))
Πρόσεχε μην προσβάλεις τους συνομιλητές σου τόσο εύκολα και τα "...ύστερα λένε φταίει ο φονιάς" εμένα δεν μου λένε τίποτα.
Είναι σαν τις δικαιολογίες του βιαστή που λέει ότι η κοπέλλα ήταν όμορφη και προκλητική και φαινόταν μεγαλύτερη από την ηλικία της.
Το "αναγκάζομαι να πέσω στο επίπεδο" είναι κάτι παραπάνω από φτηνή δικαιολογία. Αυτό αναφέρεται σε όλους φυσικά. Οι προσβολές επί προσωπικού ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ.
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ -ΑΠΑΝΤΕΣ- ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΣΤΕ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
...καλησπέρα σας...
Τι έγινε παιδιά?... άκουσα κάποιες φωνές από την παραλία που λιαζόμουν...
...φώναξε κανείς?
Αγαπητή Pyramid, δεν ακολουθείς την συμβουλή μου, να την κάνεις και εσύ για καμμιά παραλία?... δεν βαρέθηκες πια τις υστερίες των ανΈραστων (βλ. παραπάνω τι εστί Έρωτας)?
Δις Αγαπητή Gretel, οι οικολογικές σας ανησυχίες με εκφράζουν απόλυτα... βέβαια κάποιος άλλος "οικολόγος" έμεινε πολλές ώρες στην βεράντα του εξολοθρευοντας το περιβάλλον αυτής, με διάφορα χημικά, και μάλλον τον βάρεσε ο ήλιος στο κεφάλι... μήπως να του στείλετε μερικές κομπρέσες?...
Επιστρέφω πάλι στην παραλία μου... τις ευχές μου για γρήγορη ανάρρωση...
.
.
.
@rwen...pen and sword...in one...

Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ
Ανάβω γίνομαι πυρσός
Πνίγω το ψέμα μες στο φως
quote:
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ -ΑΠΑΝΤΕΣ- ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΣΤΕ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.
N' αγιάσει το στόμα σου ![]()