ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- επαναλαμβανόμενοι αριθμοί - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- επαναλαμβανόμενοι αριθμοί - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

illak4 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
illakΝέο Μέλος
11/02/2004, 22:36:12
Είναι η πρώτη φορά που επικοινωνώ με αυτόν τον τρόπο και θα προσπαθήσω να είμαι σαφής.
Ζητάω να μάθω αν υπάρχει κάποια εξήγηση σ'αυτό που μου συμβαίνει.
Ξυπνάω κάθε βράδυ την ίδια ώρα και αυτή είναι 3.33 ή 4.44 ή 2.22.-
Μία νύχτα έτυχε να ανοίξω τα μάτια μου και χάρηκα όταν είδα το ρολόϊ να γράφει 4.43 και άρχισα να πιστεύω ότι το πράγμα αλλάζει αλλά αυτό που άλλαξε ήταν το ρολόϊ ( έγινε 4.44 ).
Αυτό συμβαίνει περίπου από τα μέσα Οκτωβρίου 2003 έως και σήμερα.

Θα ήθελα να διευκρινήσω ότι παρατηρώ τον εαυτό μου και προσπαθώ να διαπιστώσω αν εγώ ή ίδια τον υποβάλλω σε κάτι τέτοιο. Θα μ'ενδιέφερε να μάθω αν υπάρχει κάποιο μήνυμα που καλούμαι ν’αντιληφθώ μ’αυτόν τον επίμονο τρόπο. Επικαλούμαι λοιπόν τις γνώσεις σας.

Να’στε καλά

11/02/2004, 23:18:40
Καλωσόρισες illak στα forums!

Είναι πιθανόν, κάτι να θέλει να σου πει η σύμπτωση αυτή, αλλά νομίζω πως αυτό εσύ είσαι η πιο κατάλληλη για να το αποσυμβολίσεις και να το βρεις. Μπορείς να αρχίσεις την έρευνά σου π.χ., προσπαθώντας να θυμηθείς το όνειρο που έβλεπες λίγο πριν ξυπνήσεις τις περίεργες αυτές ώρες. Επίσης, μια καλή ιδέα θα ήταν να κάνεις μία όσο το δυνατόν ακριβέστερη καταγραφή των συναισθημάτων που νιώθεις αμέσως μόλις ξυπνήσεις τη συγκεκριμένη ώρα.

Εχε πάντως υπόψην σου, πως από τη στιγμή που παρατήρησες τη σύμπτωση αυτή, το γεγονός μπορεί να προκαλείται πια από το υποσυνείδητό σου, το οποίο μπορεί να έχει αυθυποβληθεί στη σημαντικότητα του γεγονόντος αυτού και να σε ξυπνάει πλέον κάθε τέτοια ώρα. Κάθε άνθρωπος, διαθέτει ένα εξαιρετικά ακριβές εσωτερικό ρολόι, και ως εκτούτου μην το θεωρείς διόλου απίθανο να γίνεται αυτό που σου περιέγραψα πιο πάνω.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Θα κλείσω με μία μικρή σημείωση - μιας και είσαι νέο μέλος, οπότε δεν έχεις ακόμα εξοικειωθεί με τη λειτουργία των forums. Ανοιξες το τόπικ αυτό στο Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
ενώ θεματικά θα ταίριαζε καλύτερα μάλλον στο: .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Μην ανησυχείς όμως, θα κοιτάξουμε αν ταιριάζει κάπου καλύτερα κι αν χρειαστεί θα το μεταφέρει η συντονιστική ομάδα των forum στην καταλληλότερη θεματική ενότητα.

αυτή...που τα κατάφερε!κάνε κλικ!

12/02/2004, 02:00:04
Καλωσήλθες illak!!
Πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα η εμπειρία σου! Νομίζω ότι στον χώρο που προτείνει η συντονίστριά μας amalia, ταιριάζει σαφώς καλύτερα και εκεί θα τύχει άμεσης αποδοχής(και συμμετοχής)... πίστεψέ με!

Το παρόν θέμα λοιπόν μεταφέρεται στο Forum .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

coperroloΜέλος
12/02/2004, 11:12:16
Μια συνταγή για απόδειξη αυθυποβολής είναι να βάλεις το ρολόϊ 5 λεπτά μπροστά/πίσω και να παρατηρήσεις αν το φαινόμενο επαναλαμβάνεται.

Σημ. από το 2000 που οι χρονολογίες γίνανε '01 '02 '03 κλπ. έχω μία "ψύχωση" με ημέρες που αποτελούνται από ίδιους αριθμούς (π.χ. 11/11/01 ή το επόμενο 04/04/04). Όχι ότι συμβαίνει τίποτα παράξενο απλά το αίσθημα είναι διαφορετικό.

My Karma ran over your Dogma