- Περί Αθεΐας των μελών μας. Μύθος ή Πραγματικότητα? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΛΟΥΤΡΟ. ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΝΕΙΡΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΟΥ!!1
ΤΟ ΛΟΥΤΡΟ ΤΩΝ ΣΦΑΚΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ,
Τωρα για το βουλησμενω αλωνη απο οτι χω ακουσει απο τον πατερα μου που πιτσιρικας εκανε το βοηθο του βοσκου και γυριζαν εκει μεχρι και τα σαββατιανα μου ειπε οτι εκει υπηρχε ενα τεραστιο αλωνη ,γι"αυτο και το ονομα, και αυτος που το ειχε πηγε να αλωνεψει τη μερα του δεκαπενταυγουστου και τοτε το αλωνη βουλιαξε μαζι με αυτον και τα ζωα του.Εγω ειχα παει εκει 4 φορες και εχω κατεβει μεσα και εχω παει μεχρι απεναντι που ειχε 3 δεντρα και παλια ειχε μια και μια τρυπα σαν σπηλια και εχω ακουσει και μια ιστορια οτι απο εκει εβγαιναν καποια πλασματα που ανεβαιναν επανω στο δεντρο που ηταν μπροστα ,και αν καποιος δει το δεντρο ειναι σαν καποιος με νυχια να εχει χαρακωσει ολο το δεντρο.
Αυτα θυμαμαι τωρα που τα εχω δει εγω με τα ματια μου ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Βλεπω και ακουω λιγα καταλαβαινω πολλα.
ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΚΡΗΤΗΣ.
ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ 14/03/09 Ο ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ ΕΚΑΝΕ ΞΑΝΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ.
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΠΩΘΗΚΕ???
ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ???
ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΦΟΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΟΤΤΑΒΑ???
ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ???
ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ...
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΑΣ....
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
.
(ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΣΩ)...
..................
...........
.......
...
.
ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑ, ΕΙΔΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΣΤΗΣ 3 ΕΚΚΛΙΣΙΕΣ ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ :)
την εμπειρια θελω να δω...ασχετοσ εαν με τρομαξει
Edited by - bagos13 on 07/06/2009 01:49:28
Με λενε κωστα και ειμαι απο το Ηρακλειο Κρητης...Εχω ακουσει πολλα παρα3ενα αλλα εχω δει λιγα. Ενα απο αυτα ειναι οι 3 εκκλησιες...Την πρωτη φορα που πηγα ελεγα συνεχεια 'Ο ιησους χριστος νικα κ ολα τα κακα σκορπα' απο μεσα μ..Δεν εγινε τπτ...την δευτερη φορα τ ειπα μονο στν αρχη μεχρι να περασουμε τα σπιτια των βοσκων..και οταν φευγαμε τρομαξα παρα πολυ επειδη ειδα κατι σαν σκια να κινητε πανω στο βουνο. Την τεταρτη η την πεμπτη φορα που πηγα δεν το ειπα καθολου. Και πραγματι φοβηθηκα παρα πολυ. Εκει που καθομασταν ωραια και καλα και καναμε τσιγαρο..ξαφνικα ακουσαμε κατι παραξενο..αλλα ξανα και ξανα ο ιδιος ηχος...ηταν πουλι..και εκει π ημασταν στον κοσμο μας..ακουγετε αυτο μετα απο πολυ ωρα σιγης..κ καπακι μετα απο αυτο ακουγεται κατι σαν στριγκλια γυναικας..Τοτε ηταν που χεστηκα πραγματικα και σορρυ για τν εκφραση...Ειμασταν 6 ατομα 2 Fly 100cc...δυο τριολες δλδ...εγω κα8ομουν στην σχαρα και ποσες φορες κοντεψα να πεσω...Ο οδηγος πηγενε σαν τρελος απο την τρομαρα του...και ειναι φυσικο...βγηκαμε ε3ω καναμε τσιγαρο κ μετα φυγαμε..και καναμε ποσο καιρο να 3αναπατησουμε..εγω απο τοτε εχω παει λιγες φορες..αλλα ειτε ηταν πανσελινος η κτ αλλο κ ελεγα να μν μπουμε κ δν εχω 3αναμπει μεσα...παντα κα8ομασταν στην δευτερη εκκλησια ...κατω απο την καγκελοπορτα...Α και το παιδι απο πανω τα ειχε κανει απανω του οταν ειχαμε παει μια φορα μαζι...Ε βαγγο? 8υμασαι το ΜΠΟΥΥΥΥΥΥΥ του αντωνη? χααχαχα..ελπιζω να μ καταλαβει...Γεια σας.
ειχα και τον μιχαλη που μου εσβηνε το μιχανακι και επρεπε να το βαζω στη στεκα να περνουν απο μπροστα οι σκοιες τρεχοντας να παιζουν τα νευρα μου για να το βαλω μπροστα και να φυγω...μια φορα ξεχασα τον μιχαλη και και με κυνιγουσε να ανεβη.... ξεχασες να πεις το δικο μου μοτερι ρε !!! kymco 90cc αφτα για τωρα :)
quote:
ειδα κατι σαν φως σαν ενα κερι να αναβει και να το βλεπεις μεσα στο σκοταδι να προχωραει σαν καποιος να το κραταει και να περπαταει
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΦΤΟ ΤΟ ΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ 4 ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΕ "ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ" ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ/ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΜΠΩΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ Η ΑΦΤΟ ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΛΕΣ...ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ--ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΣΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΙΜΗ !!
quote:
ΧΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΑΣ ΒΡΙΚΑ!!! ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΣ 3 ΕΚΚΛΙΣΙΕΣ...ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΑΤΟΜΟ....ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΗΣ ΤΡΕΙΣ ΕΚΚΛΙΣΙΕΣ...Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΑΘΗΚΕ..ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΜΟΝΟ...ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΠΗΡΕ ΚΑΠΙΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ (ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΝ ΠΙΣΤΕΥΩ) ΑΛΛΗ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΙΓΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΛΥΚΟΙ...ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ...Η ΓΗΝΑΙΚΑ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΚΟ ΓΙΑΤΗ ΕΙΧΕ ΧΑΣΗ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΝΕ ΕΑΝ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΠΟΛΛΥ ΣΤΑ 40 ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝΕ (ΓΙΑΤΗ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΟΣΗ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ) ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝΕ ΤΑ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ
ΤΗΣ ΜΑΝΑΣΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΣΤΗΣ 3 ΕΚΚΛΙΣΙΕΣ ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ :)
Edited by - bagos13 on 07/06/2009 01:49:28
Δίχως να γνωρίζω την περιοχή, αναρωτιέμαι αν τα «ουρλιαχτά» της άτυχης μητέρας θα μπορούσαν ενδεχομένως να αποδοθούν σε κάποιο ρεύμα αέρος το οποίο διασχίζοντας τον χώρο με συγκεκριμένη ταχύτητα (ένταση – γνωρίζεις αν το φαινόμενο παρουσιάζει φάσεις ύφεσης ή έντασης κτλ), διαθλάτε από το ανάγλυφο της περιοχής κατά τέτοιο τρόπο που θα μπορούσε να παρερμηνεύεται ως απόκοσμο «ουρλιαχτό» από τους ήδη υποβαλλόμενους (λόγο του θρύλου) επισκέπτες;
Edited by - XD on 02/01/2010 10:31:00
quote:
Δίχως να γνωρίζω την περιοχή, αναρωτιέμαι αν τα «ουρλιαχτά» της άτυχης μητέρας θα μπορούσαν ενδεχομένως να αποδοθούν σε κάποιο ρεύμα αέρος το οποίο διασχίζοντας τον χώρο με συγκεκριμένη ταχύτητα (ένταση – γνωρίζεις αν το φαινόμενο παρουσιάζει φάσεις ύφεσης ή έντασης κτλ), διαθλάτε από το ανάγλυφο της περιοχής κατά τέτοιο τρόπο που θα μπορούσε να παρερμηνεύεται ως απόκοσμο «ουρλιαχτό» από τους ήδη υποβαλλόμενους (λόγο του θρύλου) επισκέπτες;Edited by - XD on 02/01/2010 10:31:00
το μέρος εκεί είναι πολύ ανοιχτό και έχει πολλά δέντρα ....αμφιβάλω εαν ηταν ο αέρας γιατη ούτε τα πρωηνά που φυσά αλλες φορεσ λιγο και αλλες πιο πολλυ δεν ακουγετε τπτ παράξενο .... δεν ειμαι ειδικος αλλα πιστευω πως ξερω το μερος εκει αρκετα καλα
quote:quote:
Δίχως να γνωρίζω την περιοχή, αναρωτιέμαι αν τα «ουρλιαχτά» της άτυχης μητέρας θα μπορούσαν ενδεχομένως να αποδοθούν σε κάποιο ρεύμα αέρος το οποίο διασχίζοντας τον χώρο με συγκεκριμένη ταχύτητα (ένταση – γνωρίζεις αν το φαινόμενο παρουσιάζει φάσεις ύφεσης ή έντασης κτλ), διαθλάτε από το ανάγλυφο της περιοχής κατά τέτοιο τρόπο που θα μπορούσε να παρερμηνεύεται ως απόκοσμο «ουρλιαχτό» από τους ήδη υποβαλλόμενους (λόγο του θρύλου) επισκέπτες;Edited by - XD on 02/01/2010 10:31:00
το μέρος εκεί είναι πολύ ανοιχτό και έχει πολλά δέντρα ....αμφιβάλω εαν ηταν ο αέρας γιατη ούτε τα πρωηνά που φυσά αλλες φορεσ λιγο και αλλες πιο πολλυ δεν ακουγετε τπτ παράξενο .... δεν ειμαι ειδικος αλλα πιστευω πως ξερω το μερος εκει αρκετα καλα
Δεν έχω λόγο να αμφιβάλω, προτείνω μάλιστα όταν έχεις χρόνο, να δοκιμάσεις να καταγράψεις ηχητικά το φαινόμενο αναρτώντας εδώ αν θες τα όποια αποτελέσματα της μαγνητοφώνησης του ώστε ο καθένας μας ακούγοντας το να βγάλει κάποιο συμπέρασμα.![]()
Edited by - XD on 26/03/2010 17:47:42
quote:Δεν έχω λόγο να αμφιβάλω, προτείνω μάλιστα όταν έχεις χρόνο, να δοκιμάσεις να καταγράψεις ηχητικά το φαινόμενο αναρτώντας εδώ αν θες τα όποια αποτελέσματα της μαγνητοφώνησης του ώστε ο καθένας μας ακούγοντας το να βγάλει κάποιο συμπέρασμα.
Edited by - XD on 26/03/2010 17:47:42
Το εχω σχεδιαση ειδη να το κανω αφτο το καλοκαιρη
αλλα δεν ξερω που μπωρω να βρω εκεινο το μηχανιμα που μπορει να "πιαση" τιν φωνή τον πνευμάτον
εαν δν βρω τελικα θα παρω απλοσ ενα digital voice recorder και θα παρω 2 φιλαρακια να παω για κανα 3-4 ωρω να δω εαν θα πιασω τπτ
σορρυ για τα ορθωγραφικα αλλα εχω συνηθησει τα greeklish
Υ.Γ.
Για παράδειγμα, πριν μερικά χρόνια η γνωστή ομάδα Iranon είχε τοποθετήσει ένα απλό αυτόματο δημοσιογραφικό μαγνητοφωνάκι
στην γνωστή σπηλιά του Νταβέλη στην Πεντέλη (http://www.iranon.gr/PENTELI/PENTELI7TEXT.htm) το οποίο κατέγραψε κάποια πράγματα.
quote:
Δεν χρειάζεται κάποιο ειδικό μηχάνημα, αμφιβάλλω μάλιστα αν υπάρχουν ειδικά μηχανήματα που μπορούν να καταγράψουν υπερφυσικές δραστηριότητες κτλ. Ένα μαγνητόφωνο (αναλογικό ή ψηφιακό) συνδεδεμένο (ή ενσωματωμένο) με ένα καλό μικρόφωνο αρκεί για να σχηματίσει ο μετέπειτα ακροατής κάποια γνώμη για το φαινόμενο.Υ.Γ.
Για παράδειγμα, πριν μερικά χρόνια η γνωστή ομάδα Iranon είχε τοποθετήσει ένα απλό αυτόματο δημοσιογραφικό μαγνητοφωνάκιστην γνωστή σπηλιά του Νταβέλη στην Πεντέλη (http://www.iranon.gr/PENTELI/PENTELI7TEXT.htm) το οποίο κατέγραψε κάποια πράγματα.
Α ναι??? τοτε ακομα καλυτερα ! κατσε πρωτα να μου φυγει το ανχως τον εξετασεων και μολις τελιωσω θα το κανονισο να παω ωποσδιποτε!!!!
quote:
καποια φορα ακριβως απεναντι προς το φαραγγι μεσα πανω απο την κορυφογραμμη ειδα κατι σαν φως σαν ενα κερι να αναβει και να το βλεπεις μεσα στο σκοταδι να προχωραει σαν καποιος να το κραταει και να περπαταει
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΦΤΟ ΤΟ ΧΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΓΩ!!!!!!!!!!!!!! ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΑ ΔΕΙ ΙΣΑ ΙΣΑ ΓΙΑ 5 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΤΟ ΠΟΛΛΥ....
ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΛΙΝΚ ...ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Μ...