- TRANSFORMERS: THE MOVIE - - Κινηματογράφος -
Μετα απο χρονια που παρακολουθουσα ανελλειπως τους Transformens σε κινουμενα σχεδια, και ειμουν μεγαλος φανατικος (αφου ειχα και "παιχνιδια"), τωρα εγινε Ταινια!!!! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=zZp75fWe-ss

Ο πλανήτης Σάιμπερτρον κατοικείται από ρομπότ, τα Τρανσφόρμερς, που έχουν την ικανότητα να μεταμορφώνονται, έχοντας μάλιστα καθένα τη δική του ατομική μεταμφίεση. Τα Τρανσφόρμερς χωρίζονται σε δύο αντίπαλα στρατόπεδα: τα καλά και δίκαια Ότομποτς, με αρχηγό τους τον Όπτιμους Πράιμ και τα κακά Ντισέπτικονς, με αρχηγό τον Μέγκατρον. Όταν τα αποθέματα ενέργειας στον πλανήτη τους αρχίζουν να τελειώνουν, και οι δύο ομάδες καταλήγουν στη Γη, αναζητώντας νέες πηγές. Μεταμορφώνονται λοιπόν, μεταξύ άλλων, σε αυτοκίνητα κι αεροπλάνα και ένας μυστικός πόλεμος ξεκινά, προκειμένου να αποκτήσουν τον έλεγχο των ενεργειακών πόρων της Γης.… Κεντρικό πρόσωπο στη μεταξύ τους διαμάχη, ο έφηβος Σαμ Γουίτγουικι, η μόνη ελπίδα επιβίωσης της ανθρωπότητας…
Το επισημο site:
http://www.transformersmovie.com/

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη
quote:
Κι εγώ περίμενα πως και πως,ήταν μια από τις αγαπημένες μου σειρές!!Το κακό είναι ότι θέλω να πάω να το δω και δεν έρχεται ούτε φίλη,ούτε φίλος μαζί μου.Με βλέπω να καταλήγω μόνη μου να το βλέπω...
Εγω, για την συγκεκριμενη ταινια, θα πηγαινα και μονος μου, χωρις δευτερη σκεψη...
"Γαλουχημενος" με τους Transformers βλεπετε...

quote:
Κι εγώ περίμενα πως και πως,ήταν μια από τις αγαπημένες μου σειρές!!Το κακό είναι ότι θέλω να πάω να το δω και δεν έρχεται ούτε φίλη,ούτε φίλος μαζί μου.Με βλέπω να καταλήγω μόνη μου να το βλέπω...
Δεν πειραζει Μαρακι8,
Και εγω το Eragon,μονος μου το ειδα,βλεπεις το ειδος αυτο των ταινιων εχει μαλλον σποραδικη απηχηση.
Χαιρομαι παντως που υπαρχουν και αλλοι fun των Τρανσφορμερς.Τελοιο θεμα Predator,και εγω επισης δεν εχανα επεισοδιο σαν παιδι(και τωρα δηλαδη,να προβαλλονταν στην ελλ.τηλεοραση τρανσφ.,παλι δεν θα εχανα επεισοδιο.).Μεγαλο ενδιαφερον παντως,Predator,εχει και η προϊστορια των τρανσφ.,προτου ερθουν στη γη,με το MATRIX,και τις περιπετειες τους με το υπερ-τρανσφορμερς UNICRON,,το μεγαλυτερο τρανσφ.,εναν ολοκληρο πλανητη,θα θυμασαι,που ειχε γινει και ταινια κιν.σχεδιων.
Επι της ταινιας,συμφωνα με τα τρειλερ,και αποσπασματα στο youtube,που εχω δει,θεωρω τους Decepticon σχετικα ανεπιτυχης,σα design,ειναι ολοι σαν τερατα,μονοχρωμοι,και υπερβολικα λεπτομερης,λες και οι σχεδιαστες τους δεν εμπνευστηκαν καθολου απ'τις σειρες κινουμενων σχεδιων!Εδω στην Αυστρια που ειμαι,η πρεμιερα θα αργησει,μαλλον θα την δω κατω την ταινια.
quote:
Χαιρομαι παντως που υπαρχουν και αλλοι fun των Τρανσφορμερς.Τελοιο θεμα Predator,και εγω επισης δεν εχανα επεισοδιο σαν παιδι(και τωρα δηλαδη,να προβαλλονταν στην ελλ.τηλεοραση τρανσφ.,παλι δεν θα εχανα επεισοδιο.).Μεγαλο ενδιαφερον παντως,Predator,εχει και η προϊστορια των τρανσφ.,προτου ερθουν στη γη,με το MATRIX,και τις περιπετειες τους με το υπερ-τρανσφορμερς UNICRON,,το μεγαλυτερο τρανσφ.,εναν ολοκληρο πλανητη,θα θυμασαι,που ειχε γινει και ταινια κιν.σχεδιων.
Επι της ταινιας,συμφωνα με τα τρειλερ,και αποσπασματα στο youtube,που εχω δει,θεωρω τους Decepticon σχετικα ανεπιτυχης,σα design,ειναι ολοι σαν τερατα,μονοχρωμοι,και υπερβολικα λεπτομερης,λες και οι σχεδιαστες τους δεν εμπνευστηκαν καθολου απ'τις σειρες κινουμενων σχεδιων!Εδω στην Αυστρια που ειμαι,η πρεμιερα θα αργησει,μαλλον θα την δω κατω την ταινια.
Nαι, οντως οι Ντισεπτικον,¨"σχεδιαστηκαν" πολυ ατσαλα, και δη, 2-3 με "μαχαιρια" και "τρυπανια"!!!
Παντως, μακαρι να ειναι τελεια, αν και λενε οτι απο γραφικα και εφε, ειναι οτι καλυτερο, για την εποχη του

για να μην ξεχνιωμαστε... ![]()

Edited by - PREDATOR on 05/07/2007 17:40:34

Edited by - maraki8 on 10/07/2007 11:35:45
Αλλα μονο εντυπωσεις να μας πεις... οχι τι εγινε... θελω να παω να την δω, οποτε καλυτερα να εχω αγωνια!!! ![]()

Ειχε καλα εφε? Απο "ακουστικη" ???

όσο εξελιγμενα κι αν ειναι τα εφφέ μας, με δυνατότητες σαν αυτές των μάτριξ η του golden compass κλπ, δε νομίζω ότι μπορούμε να φερουμε στη ζωή οτιδήποτε...
όσο για το ίδιο το transformers franchise, ποτέ δε μου έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση... δεν άντεχα στη σκέψη του πόσο χαζό είναι σε καποιον άλλο πλανήτη να υπάρχουν όντα που να μεταμορφώνονται σε γήινα οχήματα, και να μιλανε αγγλικά, όπως σχεδόν οι περισσότεροι εξωγήινοι, θα μου πείτε... εδώ κι ο E.T. που δεν ήξερε, τον μάθαμε!
τέλος πάντων, μάλον δε θα έπρεπε να μιλάω εγώ, που 18 χρονών ακόμα διαβάζω κόμιξ!
Οι fans μπορουν να την κρινουν! Οι αλλοι, ας πουν την γνωμη τους, χωρις να "σπανε" την ορεξη των αλλων

quote:
Bρε τι γκρινια ειναι αυτη?
γιατι μου το λένε όλοι αυτό; εγώ φταίω που συμβιβάζομαι μόνο με την τελειότητα;!
quote:
Καταρχας, 18 χρονων που εισαι, μαλλον δεν "μεγαλωσες" με αυτα!!!
ε, όσο μεγάλωσα ρε παππού! χεχε!
quote:
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΤΑΙΝΙΑ
μπα; και ταινία Hulk έγινε, και Ηλέκτρα... και η μεγαλύτερη πλήγή των κομιξοταινιών, το batman & robin... σε ευχαρίστησαν δηλαδή; το θέμα λοιπόν είναι να γίνει με σεβασμό... όχι απλά να γίνει...
quote:
Οι fans μπορουν να την κρινουν!
με παρεξήγησες! ειμαι φαν. όχι τρελός, αλλά είμαι...
quote:
Οι αλλοι, ας πουν την γνωμη τους, χωρις να "σπανε" την ορεξη των αλλων
τη γνώμη μυ είπα! σου έσπασα την όρεξη;! σόρρυ. αλλά εσύ πρώτος, ως φανατικός, θα έπρεπε να είσαι ο πιο σκληρός κριτής!
Μετα, οντως, καποιες ταινιες απο κομιξ, ειχαν πληρη αποτυχια... αλλα για παραδειγμα, οι 2 πρωτες του Μπατμαν, οι Χ-ΜΕΝ, ο Σπαϊντερμαν, το V for Vendetta και το Constantine, ηταν ισως απο τα καλυτερα γυρισμενα... οι Fantastic 4, ηταν καλοι (θα μπορουσαν και καλυτεροι)...
Απλα, ολοι εμεις οι Transformeriκοι... περιμεναμε δεκαετιες την ΤΑΙΝΙΑ, οχι σε κινουμενο σχεδιο, αλλα "ζωντανη"... Και τωρα καποιοι που την ειδαν, περιμενουν και το σικουελ (αλλα οπως ειπαν, το θελουν βελτιωμενο)!
Παντως θα δω την ταινια και θα σου πω την κριτικη μου... Και αμα δεν μου αρεσει, μην νομιζεις οτι θα "χαριστω"

quote:
Δεν ειμαι "παππους", απλα σε περναω 6 χρονια!
άρα πάνω από είκοσι άρα... παππούς!
quote:
Και εγω διαβαζω κομιξ, αλλα μονο τα κλασσικα ΑΣΤΕΡΙΞ! Ακομα τα θεωρω απο τα καλυτερα (τα εχω ολα στην συλλογη μου)!
κοίτα, σίγουρα ειναι ανυπέρβλητα, αλλά είναι κυρίως κοινωνική/ιστορική σάτυρα... και μπορεί να τα διαβάσει κι ένα μικρό παιδί [ασχέτως αν θα καταλάβει τίποτα!]... το να βλέπει όμως σε ένα κόμικ το τζόκερ να ξεκοιλιάζει κάποιον κλπ είναι μάλλον κάτι εντελως διαφορετικό...
μιλάμε επομένως για διαφορετικα πεδία... ας μη συγχέουμε ολα τα κόμιξ μεταξύ τους...
quote:
οι 2 πρωτες του Μπατμαν
να σου πω, την πρώτη τη δεχτηκα, αποκλειστικά και μόνο για το νίκολσον [γιατί αυτός ήταν ο νίκολσον και όχι ο τζόκερ των κόμιξ] και ακόμα και σήμερα, όσο καλός κι αν αποδειχτεί ο heath ledger στο dark knight, ο joker θα είναι για μένα ο νίκολσον... αλλά η δεύτερη... ο πιγκουίνος ήταν ένας χοντρός, άγγλος έμπορος όπλων, όχι ένα παραμορφωμένο πράγμα με μαύρο αίμα που ζούσε στους υπονόμους! έλεος κύριε burton!
quote:
και το Constantine
πήραμε τον "εκλεκτό" και τον βάλαμε να παίξει ένα βρετανό, ξανθό, κυνικό μπάσταρδο με φλεγματικό χιούμορ... τι πήραμε; @@
quote:
αλλα οπως ειπαν, το θελουν βελτιωμενο
μακάρι! βέβαια είναι πολύ αργά για να κάνουν τον bumblebee σκαραβαίο volks wagen, ε;
αυτό που είπα και πριν... το βασικό για 'μένα είναι ο σεβασμός στην πηγή, και όσο γίνεται, ο ρεαλισμός...
ελπίζω να σου αρέσει η ταινία!