- ΠΩΣ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ ;;; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
opws anevaineis stin penteli, ftaneis se ena stavrodromi opou aristera se pigainei sto monastiri, deksia se pigainei sto vouno. Striveis deksia, kai proxwras peripou 300-500 metra, wspou na deis sta deksia sou ena ksilino kioski (apo auta ta kuklika me ta pagkakia). 20-30 metra pio katw vgainei ena monopati apo ta deksia, pou mexri ti mesi tou paei autokinito. apo ekei einai to poly 200 metra podarodromos.
Ps1: an endiaferesai se peripou 2 vdomades tha pragmatopoiisw me tin omada mia mikri eksereunisi tis spilias. steile mou mail :)
Ps2: sorry gia tous latinikous xaraktires alla den mpainw apo to spiti mou :/
I never wanted to know...
Never wanted to see...
I've wasted my time
'till time wasted me...
Και όπως φαίνεται πολλοί άλλοι έχουν κατά καιρούς ψάξει ή ψάχνουν να βρουν σχετική ενημέρωση. Όπως και ο κος Στέφανος Στεφανίδης, από το 1997 μάλιστα! Αν επισκεφτείς τις πολύ καλοφτιαγμένες και "ψαγμένες" σελίδες του http://w4u.eexi.gr/~stefan/first.html θα βρεις στην http://w4u.eexi.gr/~stefan/strange07_ntaveli.html λεπτομερείς χάρτες για την εύρεση της Σπηλιάς που σχεδίασε γι'αυτόν ένας φίλος του που γνώριζε καλά την περιοχή.
Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω πόσο έχουν αλλάξει τα στοιχεία της περιοχής από την ημερομηνία δημοσίευσης των χαρτών, πάντως έχω την έντονη εντύπωση ότι η είσοδος για την Σπηλιά του Νταβέλη είναι πλέον κλειστή (έχει κτιστεί ή έχουν μπει κάγκελα κ.λπ.) και η επίσημη εξήγηση, ανάμεσα σ'άλλα, είναι ότι οι επισκέψεις στην Σπηλιά είναι επικίνδυνες (ισχύει για όλα τα σπήλαια φυσικά, οπότε ούτως ή άλλως επιδείξτε τη δέουσα προσοχή εάν πάτε). Δεν θέλω να σας αποθαρύνω φίλοι μου αλλά πιθανώς οι εξορμήσεις σας στην περιοχή να μην έχουν την κατάληξη που επιθυμείτε ![]()
Σε οποιαδήποτε περίπτωση πάντως μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας οποιαδήποτε καινούργια στοιχεία από τις εξερευνήσεις σας.
Καλή επιτυχία!
"Η Θυσία της Γνώσης είναι πιο μεγάλη από κάθε υλική θυσία. Η Γνώση είναι αυτό που μέσα του, κάθε πράξη φτάνει στο ανώτατο σημείο της"
Edited by - Arzuna on 19/08/2002 15:10:15
UFO-TIS
quote:
Ps1: an endiaferesai se peripou 2 vdomades tha pragmatopoiisw me tin omada mia mikri eksereunisi tis spilias. steile mou mail :)
Φίλε Ακπε, σου έστειλα ένα μείλ, αλλά μου επιστράφηκε πίσω....
Αν θές, στείλε μου ένα μέιλ με κλάποια άλλη διεύθηνση ίσως....
Φιλικά,
Κέλσος
Τέλος θα ηθελα να ρωτήσω κάτι σε οποιον ξέρει ..εμαθα οτι υπάρχει μια βάση κατω απο την σπηλιά, και οτι καποια στιγμη ειχε παει ενας παπας εκει, τον παραλαβανε απο ενα ασανσερ που ανοιξε μεσα απο τους βράχους?????? και τον κατεβάσανε στα εγκατα του βουνού που υπήρχαν πολλά δωμάτια με το σήμα της ραδιενέργειας ...Το ξερώ μπορεί να ακουστώ τρελλή !!!!!!!! αλλα αν ξέρει κάποιος κάτι ..ας το πει ..γιατί απο τ'οτε που πήγα στην σπηλιά μου εγινε μονιμη ιδέα..και με επηρέασε πολύ αυτό το μέρος ..
Ευχαριστώ ..τα ξαναλέμε..
cat
Την ιστορια με τον παπα την εχω ακουσει και εγω μαλιστα μου ειπαν οτι επροκειτο για τον μητροπολιτη Ζακυνθου!! (Χρυσοστομο αν δεν κανω λαθος). Επισης αυτος που μου ειπε για το περιστατικο ανεφερε οτι τον εβγαλαν με οχημα απο την βαση της Νεας Μακρης!! Τι να πω ακουγονται απιστευτα ολα αυτα αλλα ποιος μπορει να πει με σιγουρια οτι δεν συμβαινει κατι η το αντιθετο; Το μονο που μπορω να καταθεσω εδω απο προσωπικη μου εμπειρια ειναι οτι εντος της σπηλιας ειχα παει με ενα πεδιομετρο μετρησης εντασεως πεδιου με οθονη και απο τους 47mhz εως και τους 860mhz λαμβανα μια ισχυρη παλμικη παρεμβολη σε ολο το φασμα αυτο με εντονες μπαρες να εμφανιζονται στην οθονη του πεδιομετρου.
Εδειχνε σαν να υπαρχει μια εκπομπη απο καποιο μηχανημα κατι σαν παρασιτο θα ελεγα.
φιλικα
ΠΑΝΕΙΟΣ
mipws uparxei telika organomeno sxedio?
-=Rabigh , D4 lost C1ty in Da D3sert o Ar4bia=-
μια μικρη περιληψη για την σπηλια
2- http://www.anagnosis.gr/Attica.htm
ενα ταξιδιωτικο που ξαναλεει τα γνωστα
3- http://www.anagnosis.gr/Davelis_Cave.htm
μια ενδιαφερουσα πλρηροφορια στο κατω μερος της σελιδας
Note to visitors:
quote:
In addition, the exotic and sinister reputation of the place attracts strange characters. Local people who visited in light snow in the winter a few years ago were surprised to find a large number of people sitting down inside the cavern. They were not welcoming, to put it mildly, nor were they informative as to who they were, or what they were doing there.
Οι ντοπιοι βρηκαν μεσα στην σπηλια εναν μεγαλο αριθμο αγνωστων που δεν τους καλοσορισαν και που δεν εμαθαν ουτε ποιοι ηταν, ουτε τι γυρευαν στην σπηλια.
Μηπως ξερει κανεις αλλες λεπτομερειες για ο περιστατικο?
Edited by - click on 26/02/2004 22:37:42