- Ένα παράξενο σύννεφο..... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Είναι η πρώτη φορά που λαμβάνω μέρος στο φόρουμ και θα μπω κατευθείαν στο θέμα.
Πριν απο 4-5 χρόνια, σε μια επαρχιακή πόλη, καθόμουν με την αδερφή μου στο μπαλκόνι του σπιτιού μου, βράδυ. Ήταν εποχή Φθινόπωρο - είχε δηλαδή ακόμα καλό καιρό. Εκεί που καθόμασταν ξαφνικά βλέπουμε ένα σύννεφο σχετικά μικρό, να κινείται πολύ χαμηλά στα σπίτια με αρκετή ταχύτητα. Είχε χρώμα έντονο ροζ-πορτοκαλί. Ήταν αρκετά περίεργο και αποφασίσαμε με την αδερφή μου να το ακολουθήσουμε. Το προλάβαμε λίγα μέτρα παρακάτω, αλλά όχι για πολύ. Πηγαίναμε τρέχοντας, αλλά μετά απο λίγο χάθηκε με ταχύτητα.
Σημειωτέον οτι είχε ξαστεριά και καθόλου αέρα....
Πραγματικά είμαι περίεργη να ακούσω τις απόψεις σας για το περιστατικό αυτό!!Ελπίζω να μου λυθούν οι απορίες μου.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ό,τι δε σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό...
Καλως ηρθες στο esoterica και στο forum.
Πολυ περιεργο αυτο που ανεφερες...δεν εχω δει ποτε κατι παρομοιο, ουτε και εχω ακουσει για κατι τετοιο. Ελπιζω καποιοι που εχουν δει η ξερουν για το συγκεκριμενο φαινομενο να απαντησουν και να γραψουν και τη δικη τους εμπειρια...Θα ηθελα κι εγω πολυ να μαθω περισσοτερα! Μου κινησες την περιεργεια... Και παλι καλως ηρθες...Στελλα.
καλωςηρθατε:))))))))))))
μου αρεσε ,η περιγραφη που εδωσες,δεν ξερω ενιωσα περιεργα noelia,σε ευχαριστω:))))
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
Δεν ξέρω τι μπορεί να ήταν το σύννεφο που είδατε, περίεργο χρώμα, ύψος, ταχύτητα... φαινόταν τίποτα μέσα... σαν να υπήρχε πηγή του φωτός;
Πάντως υπάρχουν αρκετές αναφορές παράξενων σύννεφων και ειδικά τα 2-3 τελευταία χρόνια.
Με μια μικρή έρευνα βρήκα εντυπωσιακές φωτογραφίες...

April 24, 2002 Polk Rd by Hart, MI
Ιουνιος 1999 Αυστραλία 
Μερικά ακόμα πολύ περίεργα σύννεφα
http://www.anomalies-unlimited.com/Blackwell.html
http://community.webshots.com/photo/8585424/8585444mMOEbTOfPv
http://www.robisonphoto.com/portfolio/clouds.html
Εδώ πάντως έχουμε την εμφάνιση ενός ufo? πάνω από μια αμερικάνικη βάση το 57
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Οστρια, το σύννεφο που είδα μοιάζει με αυτό στην τέταρτη φωτογραφία που έχεις καταχωρήσει. Με μόνη διαφορά οτι αυτό που είδαμε είχε χρώμα ροζ-πορτοκαλί. Δεν θυμάμαι αν φαινόταν κάτι απο μέσα απο όπου θα μπορούσε να βγαίνει το φως...Δεν πρόσεξα κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω!!!!!!Μακάρι να μπορούσα να το είχα καταγράψει....
Τελοσπάντων, αν κάποιος άλλος έχει κάποια άλλη άποψη θα ήταν ευπρόσδεκτη....
Μάνο, ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου
Οστρια ευχαριστώ επίσης και για τις πληροφορίες...Write to you soon!
Thanks
Filika ny152b
Αγαπητή noelia πράγματι ενδιαφέρον αυτό που αναφέρεις.
Λυπάμαι που δεν μπορώ να σε βοηθήσω στην κατανόηση του παράξενου αυτού φαινομένου.
Θα ήθελα όμως σε αυτό το σημείο φίλοι μου , να σας συμβουλεύσω να είστε προσεκτικοί με τις φωτογραφίες ως ντοκουμέντα.
Δείτε αυτή που ακολουθεί , από το site του Φουράκη , του γνωστού συγγραφέα με θέμα τους Ε και το σχολιό του και θα καταλάβετε...
Αμέσως μετά τήν απαγγελία του Υμνου εις τήν ξύλινη γέφυρα του Ενιπέα, στόν μέχρι εκείνη τήν στιγμή καθαρό ουρανό, αρχίζει νά σχηματίζεται ενα σύννεφο, τό οποίο βλέπουμε στήν παρακάτω φωτογραφία νά σχηματίζει...

Η τεχνολογία έχει προχωρήσει και πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί με αυτήν.
Φιλικά,

Edited by - Anounakis on 24/10/2003 00:01:12
ny152b αυτό φαίνεται να ήταν ακόμα πιό περίεργο σύννεφο! Ποιός ξέρεις πως δημιουργούνται αυτά τα μοναχικά σύννεφα που φέρονται τόσο περίεργα!
Anounaki χμμμ... όταν μιλάς για "τεχνολογία" που βρίσκεται από πίσω, τί εννοείς; Στην "κατασκευή" φωτογραφιών ή κάτι άλλο;
Πάντως σου έχω μια σχετικά πρόσφατη είδηση για κατασκευή περίεργων νεφών από την NASA για την μελέτη της ατμόσφαιρας!

http://www.universetoday.com/am/publish/nasa_creates_clouds.html
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Anounakis, σε ευχαριστώ για την σημείωση που έκανες. Πραγματικά είναι πολλές οι απάτες...αλλά γιατί τα χεις με τον Φουράκη;
Ευχαριστώ.
Γεια σε όλους σας!!!!
quote:
Anounaki χμμμ... όταν μιλάς για "τεχνολογία" που βρίσκεται από πίσω, τί εννοείς; Στην "κατασκευή" φωτογραφιών ή κάτι άλλο;
Αγαπητή Ostria η Noelia απάντησε αντί εμού...
quote:
Πραγματικά είναι πολλές οι απάτες...
Αγαπητή Noelia
quote:
αλλά γιατί τα χεις με τον Φουράκη;
Ο Φουράκης είναι δυστυχώς υπερβολικός και δεν πείθει… Δυστυχώς…
Η αχαλίνωτη εμπορευματοποίηση του θέματος των Ε με ίδιον όφελος τον εκθέτει.
Εκτός αυτού δεν είναι πραγματικός ερευνητής και αναμασά στοιχεία από άλλες βιβλιογραφίες.
Φιλικά ,

quote:
Πάντως σου έχω μια σχετικά πρόσφατη είδηση για κατασκευή περίεργων νεφών από την NASA για την μελέτη της ατμόσφαιρας!
Σε συνέχεια του προηγουμένου σχολίου να προσθέσω και την φημολογία για την ύπαρξη ηλεκτρομαγνητικού νέφους Ρωσικής προελεύσεως , στην Γιουγκοσλαβία την εποχή του πολέμου , που λειτουργούσε ως ραντάρ...
Φαίνεται λοιπόν ότι η τεχνολογία έχει προχωρήσει και στην δημιουργία συννεφών εκτός από το φωτομοντάζ.
Φιλικά ,

EINAI ARKETES OI FORES OPOY AKOYME GIA PAROMOIA GEGONONTA.
TIS PERISSOTERES FORES PROKEITAI GIA APATH. OSO AFORA THN DIKIA SOY PERIPTWSH 8A H8ELA NA SOY PW TO EXHS.
1) POLOI EINAI AYTOI POY ZHTOYN NA MA8OYN PWS STO KALO KATEFERNOYN 'ALIEN' NA ERXONTAI TOSO MAKRIA OSO O PLANHTHS GH, TI TEXNOLOGIA 8A PREPEI NA DIA8ETOYN; AYTO EINAI ENA MEGALO 8EMA ALLA 8ELW NA TONISW OTI OI 'ALIEN' DEN EXOYN FYGEI KAN APO TON PLANHTH MAS. KATOIKOYN EDW MAZI MAS...EINAI KAI AYTH MIA APOPSH, DEN MPOREIS NA PEIS!!!
KLEINONTAS, KAI ELPIZW NA MHN SE KOYRASA, APO PROSWPIKH EMPEIRIA EPITREPSE MOPY NA SOY PW OTI AMA TO PERISTATIKO POY DIHGHSE EINAI ALI8HNO TWRA SOY 'EPITRAPIKE' NA TO DEIS GIA ENAN SYGKEKRIMENO LOGO. POIOS EINAI AYTOS O LOGOS, MONO ESY MPOREIS NA GNWRIZEIS. KAI OSO AFORA TIS FOTOGRAFIES POY KEIKLOFOROYN, SE BEBAIWNW OTI KAMIA DEN EINAI GNHSIA. PISTEPSE ME S'AYTO.
ME SEBASMO
8ANOS
MD NSA
Μπορείς να μου εξηγήσεις όμως τι εννοείς με το "μου επιτράπηκε";
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ 'MOTO' ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ.
ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ;
Δε μου απάντησες όμως στην ερώτησή μου....Τι εννοείς με αυτό που είπες; Δεν το έχω καταλαβει. Ειλικρινά.
Η αρωματοθεραπέια είναι θεραπεία με αιθέρια έλαια ,αρώματα απο λουλούδια και φυτά που αγγίζουν το ενεργειακό μας σώμα, στην έδρα των τσάκρα και εξαπλώνουν εκεί τις θεραπευτικές και εναρμονιστικές τους ενέργειες.
Κάθε φορά που εισπνέουμε κάτι όμορφο γεμίζουμε τα πνευμόνια μας με ζωογονα οσμή. Οταν καθόμαστε σε ένα λιβαδι γεμάτο λουλούδια τα λουλούδια εκπέμπουν περισσότερο άρωμα για να μας ευχαριστήσουν. Μας τιλήγουν με τις μυρωδιές τους.
Αν γνωρίζει καποιος κατι για το θέμα παρακαλω να το αναφέρει, θα με βοηθήσει πολύ.

Με αγάπη Ανάλφι…..![]()
ΑΝΤΕ,ΑΝΤΕ ΠΑΕΙ ΤΟ ΧΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ.ΠΑΝΤΟΣ ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ.ΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
δεν νομιζω να υπαρχει επιστημονικη εξηγηση γι'αυτο που λεω απλα πρεπει να ισχυει. Δοκιμασε το για να δεις αν ισχυει , στο χερι σου ειναι.
....Καλησπερα καιεγω καινουργιος ειμαι ..επειδη η δουλεια μου ειναι στον χωρο των αρωματων,πιο συγκεκριμενα αντιπροσωπευουμε δυο κορυφαια Ελβετικα εργοστασια κατασκευης αρωματων και αιθεριων ελαιων,πιστευω οτι τα αρωματα μπορει να προσφερουν μια χαλαρωση και μια ηρεμια αλλα ειναι πολυ δυσκολο να επιδρασουν "θεραπευτικα".Το μονο που μπορουν να προσφερουν ειναι η αφυπνηση αναμνησεων...οτι αλλο θελεις παντα στην διαθεση σου...
GUNAS