- Αίτηση απενεργοποίησης :) - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις
Κατα τα άλλα μπορεί να έκανα και λάθος, κανείς δεν είπε ότι είμαι αλάθητος, απλά θα ήθελα να εξετάσεις σοβαρά αυτά που γράφω.
Errare humanum est...
quote:7.Επι δυσι καρόλοις τελειωθήσεται το γένος του ισχυρού τούτου οίκου
Ουυπς! Αυτό ποιος το είπε? Καλά..κάπου θα υπάρχει μέσα στα μάτια μου και δεν το πήρα χαμπάρι!
Για ρίξε λίγο φως αδερφέ!
Κυριακόπουλε θα επιμείνω σε αυτό που είπα, γιατί το είχα δει να το λέει σε συνέντευξή του.
Θα μας πάρουν τώρα και τις κότες με την ευκαιρία της γρίπης οπότε τον καιρό του αντιχρίστου θα τη βγάζουμε με αγγούρια και ροδάκινα αν δεν πέσει και σε αυτά καμιά επιδημία.
Peronosporos τουλάχιστον θα μας πεις πως το έμαθες αυτό;
quote:
Τώρα που το σκέφτομαι, μπορεί να είναι και το 2009 γιατί για να την κρατήσουν 555 χρόνια πρέπει να περάσει ο Μάιος του 2008. Από κει και πέρα...Κατα τα άλλα μπορεί να έκανα και λάθος, κανείς δεν είπε ότι είμαι αλάθητος, απλά θα ήθελα να εξετάσεις σοβαρά αυτά που γράφω.
Errare humanum est...
Για ρίξε μια ματιά στην σελίδα 34 να μου πεις την γνώμη σου. Έχω κάνει μια σκέψη πάνω στο εν λόγω θέμα.
ηφαιστε ο νικοδημος δεν ειναι οξυθυμος.αολως ειναι λιγο ιδιορρυθμος, σε συνδυασμο με την ηλικια και το γεγονος οτι εχει δυσκολη ενορια(αυτη των Υψηλων Αλωνιων που ειναι η πιο πλουσια περιοχη της πολης τρομαρα τους) και κατα καιρους του εχουν πει διαφορα κουφα (οπως το οτι πληρωνουμε το κερι και θελουμε το σεβασμο του παπα λενε οι γριες=να τις αφησει να κατινευουν την ωρα της λειτουργιας,ακομα και της αναστασιμης).καταλαβες γιατι πρεπει να του το φερεις σιγα σιγα?αντι να του πεις <πατερ ξεκλειδωσαμε τις προφητειες> μπορεις να του πεις <πατερ διαβασα μερικες προφητειες αγιων.ποια ειναι η αποψη της εκκλησιας?>.θα εχεις σιγουρα μια ενδιαφερουσα κουβεντα.
ο Νικόδημος σε ποια ενορία είναι?