- Ο μιναρες στην Ευρωπη?? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
poltergeist, δεν ξέρω.
Δεν έχουμε στην οικογένεια μου κάποιο περιστατικό ώστε να κρίνω.
Αν μου είχε τύχει ίσως να αντιδρούσα διαφορετικά και να είχα άλλη άποψη.
Δεν έχουμε στην οικογένεια μου κάποιο περιστατικό ώστε να κρίνω.
Αν μου είχε τύχει ίσως να αντιδρούσα διαφορετικά και να είχα άλλη άποψη.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
MistiriosΜέλος
poltergeist εγω εχω την οικογενια μου το 74 και γι αυτο νιοθω ετσι για τους τουρκους.

οι τουρκοι, ποτε δεν ηταν πολεμικος λαος... απο το 567 μ.Χ που εμφανιστικαν στο προσκηνιο, ηταν νομαδες που εβοσκαν προβατα. Χωρις θρησκεια ή καποιον βασιλεα να τους "μαζεψει", τους εκμεταλλευτηκε ο Μωαμεθ, λεγοντας τους πως ηταν απεσταλμενος του Αλλαχ και, ας πουμε τους φανατισε σε πραγματα που για παραδειγμα αν θα πολεμουσαν δεν θα ηξεραν το λογο. δεν φταιει δηλαδη ο τουρκος σαν τουρκος αλλα σαν ισλαμιστης-μουσουλμανος. Απο την αλλη, το ελληνικο δογμα δεν ειναι επιθετικο αλλα αμυντικο και ετσι μας την "φερνουν" και το ρουφαμε απο ολους. Επισης ποτε δεν πρεπει να κανουμε αναστροφη στους αρχαιουε, οχι γιατι δεν τους φθανουμε, αλλα τοτε ηταν αλλες νοοτροπιες... και σε απαντηση για καποιους που αμφισβητουν τα δικα μας εγκληματα πολεμου απο 1919 μεχρι 1922, ας ανατρεξει σε κανενα βιβλιο που να μην εχει γραφτει ουτε απο ελληνα ουτε απο τουρκο. θα δει πως σε τοσα λιγα χρονια ο ελληνικος στρατος κατεστρεψε εκ βαθρων 57 πολεις και σκοτωσε περι τους 850.000 αθωος. και δεν θελω δικαιολογιες για το τι καναν αυτοι. εμεις υποτιθετε ανακαλυψαμε την δημοκρατια και το νοημα της ελευθεριας. αυτοι ειναι χειραφετημενοι απο τους μεγαλους στρατηγους που κανονικα κυβερναναι την χωρα.
...and the Predators will win...
χρυσος ΚλωνοςΜέλος
quote:
οι τουρκοι, ποτε δεν ηταν πολεμικος λαος... απο το 567 μ.Χ που εμφανιστικαν στο προσκηνιο, ηταν νομαδες που εβοσκαν προβατα. Χωρις θρησκεια ή καποιον βασιλεα να τους "μαζεψει", τους εκμεταλλευτηκε ο Μωαμεθ, λεγοντας τους πως ηταν απεσταλμενος του Αλλαχ και, ας πουμε τους φανατισε σε πραγματα που για παραδειγμα αν θα πολεμουσαν δεν θα ηξεραν το λογο. δεν φταιει δηλαδη ο τουρκος σαν τουρκος αλλα σαν ισλαμιστης-μουσουλμανος. Απο την αλλη, το ελληνικο δογμα δεν ειναι επιθετικο αλλα αμυντικο και ετσι μας την "φερνουν" και το ρουφαμε απο ολους. Επισης ποτε δεν πρεπει να κανουμε αναστροφη στους αρχαιουε, οχι γιατι δεν τους φθανουμε, αλλα τοτε ηταν αλλες νοοτροπιες... και σε απαντηση για καποιους που αμφισβητουν τα δικα μας εγκληματα πολεμου απο 1919 μεχρι 1922, ας ανατρεξει σε κανενα βιβλιο που να μην εχει γραφτει ουτε απο ελληνα ουτε απο τουρκο. θα δει πως σε τοσα λιγα χρονια ο ελληνικος στρατος κατεστρεψε εκ βαθρων 57 πολεις και σκοτωσε περι τους 850.000 αθωος. και δεν θελω δικαιολογιες για το τι καναν αυτοι. εμεις υποτιθετε ανακαλυψαμε την δημοκρατια και το νοημα της ελευθεριας. αυτοι ειναι χειραφετημενοι απο τους μεγαλους στρατηγους που κανονικα κυβερναναι την χωρα..
Κι εσυ εγκληματεις/ασελγεις επι της ιστοριας.
Για πες μας τα βιβλια που διαβαζεις ολα αυτα τα νοστιμα που μας λες!!!
αγνοώνΜέλος
Ζητώ συγγνώμη για την αργοπορία.
Θέλω επίσης να ζητήσω συγγνώμη εάν σας έβαλα να "τσακώνεστε" για το
αν είναι καλή ή όχι η χρήση βίας,ενίοτε.
Φυσικά και ΔΕΝ είναι σωστή και είμαι ο πρώτος που την καταδικάζει.
Ο φίλος Angelos προφανώς παρεννόησε και νόμισε ότι ο αγνοών,
σαν ταύρος μαινόμενος,τσάκισε στο ξύλο 5 Τούρκους και τύφλα να'χει ο Τσάκι Τσαν.
Όχι φίλε.
Υπάρχει το one-on-one,με κανόνες περί χτυπημάτων και οι Τούρκοι είναι μανούλες σε κάτι τέτοια.
Για τέτοια φάση μιλάμε,όπου δεν πέφτει ξύλο από δω κι από κει,αλλά ο σκοπός είναι να βάλεις κάτω τον άλλο.
Η περίπτωση ήταν κλασσική του τύπου "πάμε έξω να δούμε πόσο μετράς".
Πιστεύω ότι μέτρησα.
Δεν ξέρω αν είναι κρετινισμός ή όχι,ξέρω όμως ότι μ'έκανε να νιώσω καλύτερα,επειδή αυτά που έλεγα πιο πριν τα υπερασπίστηκα,έστω και μ'αυτόν τον κατ'εσένα ποταπό τρόπο.
Και για να σου λυθούν και οι όποιες απορίες,δεν είμαι άσχετος από "ξύλο".
Αυτά και ζητώ να επανέλθουμε στο θέμα μας.
Θέλω επίσης να ζητήσω συγγνώμη εάν σας έβαλα να "τσακώνεστε" για το
αν είναι καλή ή όχι η χρήση βίας,ενίοτε.
Φυσικά και ΔΕΝ είναι σωστή και είμαι ο πρώτος που την καταδικάζει.
Ο φίλος Angelos προφανώς παρεννόησε και νόμισε ότι ο αγνοών,
σαν ταύρος μαινόμενος,τσάκισε στο ξύλο 5 Τούρκους και τύφλα να'χει ο Τσάκι Τσαν.
Όχι φίλε.
Υπάρχει το one-on-one,με κανόνες περί χτυπημάτων και οι Τούρκοι είναι μανούλες σε κάτι τέτοια.
Για τέτοια φάση μιλάμε,όπου δεν πέφτει ξύλο από δω κι από κει,αλλά ο σκοπός είναι να βάλεις κάτω τον άλλο.
Η περίπτωση ήταν κλασσική του τύπου "πάμε έξω να δούμε πόσο μετράς".
Πιστεύω ότι μέτρησα.
Δεν ξέρω αν είναι κρετινισμός ή όχι,ξέρω όμως ότι μ'έκανε να νιώσω καλύτερα,επειδή αυτά που έλεγα πιο πριν τα υπερασπίστηκα,έστω και μ'αυτόν τον κατ'εσένα ποταπό τρόπο.
Και για να σου λυθούν και οι όποιες απορίες,δεν είμαι άσχετος από "ξύλο".
Αυτά και ζητώ να επανέλθουμε στο θέμα μας.
αγνοώνΜέλος
PREDATOR,
ως προς το πρώτο σκέλος του γραπτού σου,θα συμφωνήσω.
Πράγματι,οι Τούρκοι δεν είναι και τίποτα φανατισμένοι Μουσουλμάνοι,
είναι λίγο "ωχ,αδερφέ" όσον αφορά τα της θρησκείας.
Τολμώ να πω ότι είναι το πιο κοσμικό Μουσουλμανικό κράτος.
Εύκολα χειραγωγούνται οι Τούρκοι,αρκεί να τους υποσχεθείς αρκετά...
Ως προς το δεύτερο σκέλος τώρα,θα ζητήσω κι εγώ μαζί με τον Χρυσό Κλώνο τις πηγές σου.
Να σου υπενθυμίσω δε ότι σ'έναν πόλεμο,δεν μπορείς να αμύνεσαι συνεχώς.
Κάποια στιγμή θα περάσεις και στην επίθεση..
ως προς το πρώτο σκέλος του γραπτού σου,θα συμφωνήσω.
Πράγματι,οι Τούρκοι δεν είναι και τίποτα φανατισμένοι Μουσουλμάνοι,
είναι λίγο "ωχ,αδερφέ" όσον αφορά τα της θρησκείας.
Τολμώ να πω ότι είναι το πιο κοσμικό Μουσουλμανικό κράτος.
Εύκολα χειραγωγούνται οι Τούρκοι,αρκεί να τους υποσχεθείς αρκετά...
Ως προς το δεύτερο σκέλος τώρα,θα ζητήσω κι εγώ μαζί με τον Χρυσό Κλώνο τις πηγές σου.
quote:
Συμφωνώ με αυτό που είπες. Η πολιτική που επέδειξε η Ελλάδα το 1922 ήταν επιθετική, άσχετα αν τα έχασε όλα.
Αλλά το οτι σκότωσε 850.000 αθώους, PREDATOR, δυσκολεύομαι να το πιστέψω!
Σίγουρα κάναμε κι εμείς τα δικά μας, αλλά όχι σε τόσο μεγάλη κλίμακα, εκτός κι αν το αγνοώ!
Αν μπορείς, παρέθεσε μας τις πηγές σου.

poltergeistΜέλος
Δεν ξερω αν ειναι η αμυντικη πολιτικη της Ελλαδας που την οδηγει σε συνεχεις υποχωρησεις αλλα αυτο που ειναι σιγουρο ειναι το γεγονος οτι η ελληνικη πολιτεια προσπαθει συνεχως να διαβρωνει την ομοιογενεια του ελληνικου λαου και να τον υποβαθμιζει με καθε ευκαιρια.Εμμεσως πλην σαφως η θα τους βαζει να πλακωνονται μεταξυ τους η θα ανοιγει τα συνορα για να μπαινουν ασυστολα ξενοι η θα διωχνει τους δικους της επιστημονες στο εξωτερικο και θα συνεπως θα υποβαθμιζει το πολιτιστικο επιπεδο.Γιατι ομως ολα αυτα?Κατι αντιστοιχο γινοταν στην Ρωσια οταν επικρατησαν οι κουμουνιστες ευννοημενοι απο τους Αγγλους για να κανουν πραξικοπημα και να καταστρεψουν την χωρα.Μηπως και εδω γινεται αν και συγκεκαλλυμενα το ιδιο πραγμα?
Μα, να θέλουν να καταστρέψουν οι Έλληνες πολιτικοί την ίδια τους την χώρα...?
Τώρα θα μου πείς, αν υποκινούνται από ξένες δυνάμεις για να εξυπηρετηθούν ξένα συμφέροντα, κι έχουν οφέλη από αυτά τι τους ενδιαφέρει...?
Η εξουσία και το χρήμα τα πάντα κατορθώνει.
Σχετικά με το οτι έχουν μπεί τόσοι αλλοδαποί εδώ στην Ελλάδα κι οτι η χώρα μας διώχνει "τα παιδιά της", σε 10 χρόνια να δείς τι θα έχει γίνει....
Τώρα θα μου πείς, αν υποκινούνται από ξένες δυνάμεις για να εξυπηρετηθούν ξένα συμφέροντα, κι έχουν οφέλη από αυτά τι τους ενδιαφέρει...?
Η εξουσία και το χρήμα τα πάντα κατορθώνει.
Σχετικά με το οτι έχουν μπεί τόσοι αλλοδαποί εδώ στην Ελλάδα κι οτι η χώρα μας διώχνει "τα παιδιά της", σε 10 χρόνια να δείς τι θα έχει γίνει....

poltergeistΜέλος
Στο τελος θα ζητησουν και οι Αλβανοι να ονομαστουν μειονοτητα με εκπροσωπους στη Βουλη και θα γελασει και το παρδαλο κατσικι.Οσο για τους λαμπρους πολιτικους μας μια γερη μιζουλα θελουν και σου λεω για ποτε λυγιζει ο "ατσαλενιος πατριωτισμος"τους,ομως την προδοσια πολλοι ελατρεψαν τον προδοτη κανεις...Οπως λεει και ο"λατρεμενος μου" Λιακοπουλος ο καιρος εγγυς εστι...Χε,χε!