- αντικατασκοπεία (antiSpyware) - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις
seminaΜέλος
Αγαπητε φιλε logos,
σε ευχαριστω παρα πολυ που απαντησες...εχεις δικιο σε οσα λες...μου το ειχε πει αυτο και μια φιλη μου καποτε..
καλα να περνας..
φιλικα
Σεμινα
σε ευχαριστω παρα πολυ που απαντησες...εχεις δικιο σε οσα λες...μου το ειχε πει αυτο και μια φιλη μου καποτε..
καλα να περνας..
φιλικα
Σεμινα
κανεναν μην αφησεις να σε μειωσει και να σε θιξει....κανενας δεν ξερει τον εαυτο σου καλυτερα απο εσενα...απλα ασε τους αλλους να εχουν τη δικη τους αποψη,μεχρι να καταλαβουν ποσο λαθος εκαναν...
evgeniosΜέλος
quote:
Ο ΕΡΩΤΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ??
Ποιος έρωτας καλή μου Σεμίνα; Υπάρχει έρωτας σήμερα; Αν εξαιρέσεις τις εξαιρέσεις, άστα να πάνε... Η λογική "περνάω καλά γιατί είμαι με κάποιον και κάνουμε έρωτα" έχει επικρατήσει πλέον... Διάβαζα σε ένα περιοδικό για άντρες:
"Τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνεις με την κοπέλα σου, τι πρέπει και τι δεν πρέπει να της πεις"
Να μην πολυλογώ, έλεγε πως αν δεν κάνεις καλό σεξ μαζί της, υπάρχει περίπτωση να σου πει να χωρίσετε!
Αν δεν την κεράσεις θα δυσαρεστηθεί.
Αν δεν προσέξεις τα μαλλιά της χωρίζετε.
Αν δεν είσαι καλοντυμένος και με καλό αμάξι, χωρίζετε ή θα σου κάνει αποχή στο κρεβάτι...
Δεν ξέρω κατά πόσο σε βρίσκουν σύμφωνη αυτά σαν γυναίκα, εμένα πάντως με κάνουν να σκέφτομαι πως είμαστε τρελοί...
Δηλαδή, κάνουμε μια σχέση και φοβόμαστε να μην δυσαρεστήσουμε τον άλλον μόνο και μόνο για να μην έχει δικαιολογία να μην κάνει σεξ μαζί μας; Φοβόμαστε να μην κάνουμε ένα λάθος για να μην μας αφήσει; Ποια σχέση αγάπης είναι αυτή που με το πρώτο λάθος μετατρέπεται σε σχέση αδιαφορίας; Τι αγάπη είναι αυτή; "Λόγια, λόγια, λόγια..."
quote:
Ο λαος λεει"δεν γινεται να τρως καθε μερα φασολαδα!!!"
Ποτέ δεν κοιτάμε μια σχέση μ' αυτήν την λογική. Ο άλλος δεν είναι κάποιος που απλά τον έχουμε για να έχουμε κάτι να φάμε και την επόμενη να τον πετάξουμε και να φάμε κάτι άλλο... Πιστεύω πως πρέπει να βλέπουμε μια σχέση σαν τα σκεύη μαγειρικής. Κάθε μέρα μαγειρεύουμε και κάτι άλλο, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να ξαναφάμε κάτι που μας άρεσε. Ακόμα κι αν είναι φασολάδα...!
quote:
Τι καινοτομιες θα προτεινατε...τι πραγματα θα χρειαζοσασταν για να ανανεωθει η αγαπη σας ή τι πραγματα θα κανατε για να ανανεωστετε τον ερωτα που τρεφει καποιος για το προσωπο σας...
Θα πρότεινα μια βόλτα ή μια εκδρομή τις Κυριακές...
Ένα μπουκέτο λουλούδια
Μια απρόσμενη επίσκεψη - έκπληξη
Ένα ποιηματάκια, ακόμα και δυο λεξούλες αγάπης αρκούν...
Η αγάπη δεν διδάσκεται
Είναι αυθόρμητη, γι' αυτό και είναι αληθινή
Φιλικά
Ευγένιος