ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΟΙ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- ΟΙ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

FrondoR31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
FrondoRΝέο Μέλος
25/11/2004, 09:48:56
Οι Μάγισσες της Σμύρνης είναι ενα βιβλίο της Μ.Μειμαρίδη απο τον εκδοτικό οίκο Καστανιώτης. Μαζί μ' αυτό το βιβλίο κυκλοφόρησε και μια τράπουλα.DESTE η τράπουλα της Κατίνας. Τα στοιχεία για την ερμηνεία είναι πολύ λίγα. Θα ήθελα αν κάποιος ξέρει κάτι ή κάποιο site να μου το στείλει.

Η τόλμη απαιτεί θάρρος
Ο δισταγμός φόβο

spiritΜέλος
25/11/2004, 11:39:08
Σμύρνη στα 1887. Η Κατίνα είναι μια έξυπνη κι αδίστακτη Σμυρνιά. Στους φτωχομαχαλάδες όπου ζει γνωρίζει την Αττάρτη,μια Τούρκα, που τη μυεί στη μαγεία. Κανένα εμπόδιο δε σταματά πλέον μια μάγισσα, κι η Κατίνα βάζει μπρος να ανέβει ψηλά.Ερωτικά φίλτρα, μπουγιούμ, λιώματα και μαγικά αποδεικνύονται
αλάνθαστα. Οι γραφές της, τα ξόρκια, και τα μαγικά βρέθηκαν σ'ένα σκονισμένο μπαουλάκι, εκατό χρόνια μετά, στο σπίτι της Αίγινας.

Good Luck

iairaΜέλος
26/11/2004, 19:35:45
Τα στοιχεία που δίνει στην τράπουλα φίλε-η FrondoR είναι αρκετά. Μην ξεχνάς ότι θα λειτουργήσει και η διαισθησή σου στο να ερμηνέυσεις τους συνδιασμούς των χαρτιών. Δεν ξέρω κάποιο site σχετικά δυσυχώς για να σε βοηθήσω.
Φιλικά...

...να είσαι καλός... ο κάθε άνθρωπος που συναντάς δίνει τη δική του σκληρή μάχη...

FrondoRΝέο Μέλος
01/12/2004, 13:12:39
Εχεις δίκιο Iaira, η διαίσθηση παίζει μεγάλο ρόλο, ειδικά στα χαρτιά. Υπάρχουν κάποια κενά ίσως εσκεμμένα, θα δούμε. Πολλά άτομα έχουν απορίες πάνω στις κάρτες και αυτό φαίνεται απο τα σχόλια στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία. Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Εσύ τα έχεις? Αν ναι μπορείς να μου πεις μερικά πράγματα?

Η τόλμη απαιτεί θάρρος
Ο δισταγμός φόβο

11/09/2005, 00:30:10
..χμ..αλλο εψαχνα και ετυχε να το βρω//στα πλαισια της σειρας που θα ξεκινησει απο το "μεγαλο καναλι"(στην ιδιωτικη τηλεοραση)..
σκεφτηκα να του δωσω μια πνοη!

ειδωμεν για τη σειρα αφου θα συμμετεχουν εξαιρετικοι ηθοποιοι που μαλλον καλουνται να με πεισουν οτι "κακως" και δεν ασχοληθηκα με αυτη την πλευρα της μαγειας!
Ο κοσμος("τηλεοπτικο κοινο") θελει "τροφη" και αυτη θα ειναι μια τετοια...στο απωγειο της/αφου την προηγουμενη σεζον ειχαν ηδη ξεκινησει μεσω διαφορων σειρων να περνουν μνμτ απο αλλες πραγματικοτητες ..(τις δικες μας ομως φυσιολογικες: το αλλο μισο μας//οι ιλουμινατοι/διαισθηση και αλλα τινα...συνηθισμενα στους εσωτερικα.ΡΡ)
Ευχομαι να ΜΗΝ ειναι το ευαλτηριο περαιτερω κατινιστινων δρωμενων(αν και μαλλον ειναι ηδη) //ως τετοια με κρατησαν ως τωρα..πολυ μακρυα απο το γνωστο βιβλιο και μια ακομη ταρωτικη σειρα(που απευθυνεται μαλλον σε συγκεκριμενο τυπο γυναικων..)

"Ανοιχτη προς κουβεντα" θα ειμαι σαν τελειωσει η σειρουλα...τουτεστιν...καπου σενα χρονο:)))
--Το προβλημα μου ειναι πως ο Κουτσομυτης μου αρεσει ως σκηνοθετης του χαζοκουτιου..και καποιες ηθοποιοι ειναι λατρεμενες..////το προβλημα μου ειναι με τις απανταχου κατινες που ομως οφειλω να ομολογησω:ειναι συμβολο//ειδωμεν)

---και κατι ακομη:μηπως το θεμα ειναι σε λαθος κατηγορια;//θα μπορουσε να ειναι στα βιβλια,αλλα και στις αποψεις προτασεις/αλλα και στο παραξενο αφου εχει να κανει με αυτην τη "μαγεια"..---

Αrwen Undomiel...the truth within

cprtght@tm@2005

Edited by - ΑΤΜΑ on 11/09/2005 00:37:23

11/09/2005, 12:23:38
Καλημέρα σας , βρήκα αυτό
http://www.biblion.gr/ekd_kyrio/kastanioths/kastan_Eswter_HTrapoylaThsKatinas.htm

ΡΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ

Smokin_7Μέλος
11/09/2005, 12:42:12
Και εγώ έχω μικρασιατικές ρίζες και οι φήμες για μάγισες καφετζούδες χαρτορίχτες μικρασιάτισες δίνουν και πέρνουν σε όλα τα μέρη της Ελλάδας. Έχουμε τα προσόντα πώς να το κάνουμε δηλαδή ειδικά στα ταρώ καιτην τράπουλα δέν πιάνονται με τίποτα.

SoSaTΜέλος
12/09/2005, 20:53:06
Υπομονή έρχεται στο MEGA...
1000livesbelowΝέο Μέλος
27/09/2005, 12:32:16
Hello guys!Πριν λίγες μέρες αγόρασα την τράπουλα της κατίνας και δεν περίμενα να είναι τόσο έγκυρη. Για να είμαι ειλικρινής, την περίμενα πιο εμπορική. Βέβαια χρειάζεται και κάποια διαίσθηση για να μπορείς να πεις τα χαρτιά. Η τράπουλα περιλαμβάνει και οδηγίες για το πως να διαβάζεις τα χαρτιά, αλλά πρέπει να βάζεις και προσωπική κρίση μέσα στις προβλέψεις.
ΑΣΛΕΜΑΡΝέο Μέλος
07/12/2005, 08:53:40
ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ FORUM ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΩ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ (ΟΧΙ ΤΑΡΩ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΑΣ, ΑΠΛΗ ΤΡΑΠΟΥΛΑ) ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΑΣ. ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ & ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΡΙΞΕΙΣ?
26/12/2005, 17:32:37
Αντιγράφω από το www.in.gr
για να δείτε τι "δημοκρατικούς" γειτόνους έχουμε....

quote:

Στο στόχαστρο της τουρκικής δικαιοσύνης βρίσκεται το μπεστ σέλερ της Μάρας Μεϊμαρίδη Οι μάγισσες της Σμύρνης με την κατηγορία της «προσβολής του τουρκισμού».

Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα Milliyet, επικαλούμενη το πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ, η εισαγγελία της Σμύρνης άσκησε ποινική δίωξη κατά του βιβλίου βάσει του άρθρου 301 του τουρκικού ποινικού κώδικα με την κατηγορία της προσβολής του τουρκισμού και η υπόθεση παραπέμθηκε στην εισαγγελία Μπέγιογλου της Κωνσταντινούπολης.

Αγνοια επί του θέματος δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Μάρα Μεϊμαρίδη, η οποία κληθείσα να σχολιάσει το θέμα είπε ότι θα μιλήσει αφού ενημερωθεί.

Ο πρόεδρος του ΔΣ του εκδοτικού οίκου «Λιτερατούρ», που εξέδωσε το βιβλίο στην τουρκική, Κενάν Κοτζάτουρκ, δήλωσε στο ΑΝΚΑ:

«Δεν επιθυμούμε να επηρεάσουμε την πορεία μιας αγωγής που κατατέθηκε νόμιμα όμως αυτό το μυθιστόρημα είναι ένα είδος μυθιστορήματος μαγικού ρεαλισμού, όπως αυτά που γράφει ο Μάρκες. Εκδώσαμε αυτό το βιβλίο χωρίς λογοκρισία και δεν θεωρούμε ότι προσβάλλει τον τουρκισμό. Ούτε και η συγγραφέας το ερμηνεύει έτσι. Ορισμένοι χαρακτήρες του μυθιστορήματος είναι Τούρκοι και αυτοί προβάλλονται και επαινούνται».

Ο Κοτζάτουρκ ανέφερε ότι το βιβλίο βρίσκεται στην 25η έκδοσή του στην Τουρκία, ότι έχουν πουληθεί 50.000 αντίτυπα, ότι έχει μεταφραστεί την ιταλική και ότι και στην Ιταλία περιλαμβάνεται μεταξύ των 10 μπεστ σέλερ. Πρόσθεσε ακόμη ότι πρόκειται να μεταφραστεί την τσεχική, την γερμανική και την ισπανική γλώσσα και ότι και την Τουρκία θα γίνει τηλεοπτική σειρά όπως έγινε και στην Ελλάδα.

Στα αποσπάσματα του βιβλίου, τα οποία ο εισαγγελέας θεωρεί προσβλητικά για τον τουρκισμό, αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι οι Τουρκάλες δεν ήταν γοητευτικές όσο οι Ρωμιές, ότι οι άντρες τους βαριόνταν να μασήσουν τα φαγητά και τα κατάπιναν χωρίς να τα μασούν, και ότι γι' αυτό το δόντια τους ήταν σάπια και κατάμαυρα, ότι όταν γελούσαν οι έφιπποι στρατιώτες του τουρκικού στρατού αηδίαζες από τη μυρωδιά που έβγαινε από το στόμα τους και ότι οι τουρκικές γειτονιές ήταν τόσο βρώμικες που δεν μπορούσε να περάσει κανείς από κει.

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

KRYSTALLENIAΜέλος
27/12/2005, 00:10:50
ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΛΕ ΜΟΥ PY8AGORA... ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΝΤΑ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΑΦΟΡΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΖΗΛΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΚΑΤΙ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΥΤΗ...

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΚΙΖΕΙ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΡΙΑΛ... Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ... ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ...

ΦΙΛΙΚΑ...

Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ (Κλεόβουλος)

27/12/2005, 08:57:40
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΕΙΔΑ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ....

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ...

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΡΩ...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΣΤΗΝ ΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΤΕΛΩΣ ΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

rizitisΜέλος
27/12/2005, 12:12:02
ΘΥΜΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΕΞΗΣ : "ΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ..."
ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΡΑΦΑ ΤΟ ΝΙΚ ΤΟΥ.

ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΟΦΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΘΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗ : " ΟΙ DESTE ΕΧΟΥΝ ΚΑΨΕΙ.........."

Μην κάνεις μη σου κάνουνε
μην πεις να μην σου πούνε
μην κουρταλίσεις κούρταλα
να μην σου κουρταλούνε

KRYSTALLENIAΜέλος
27/12/2005, 14:44:36

ΑΓΑΠΗΤΕ AVATARGR ΛΕΣ:

quote:
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΣΤΗΝ ΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΤΕΛΩΣ ΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ....

ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΠΡΟΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΦΕΛΟΣ... ΑΛΛΑ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ΔΗΛ. ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ...

Η ΑΤΤΑΡΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΥΤΑΛΙΑ( ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΑΣ) ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΙΝΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ... ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΙΣΧΥΡΗ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...

ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΔΥΝΑΜΗΣ+ΓΝΩΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΟ? ΚΑΙ ΔΕ ΟΤΑΝ ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ?

ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΑΛΛΑ Η ΑΤΤΑΡΤΗ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΗ ΜΑΓΙΣΣΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ VAALIDE ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΤΑΓΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΤΡΑΠΟ) ΔΕΝ ΤΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ... ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΗΣ... ΤΗ ΒΟΗΘΗΣΕ... ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Η ΚΑΤΙΝΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ, ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ Η ΑΤΤΑΡΤΗ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΑΣ ΠΙΣΩ...

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ... ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ...
ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ... ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΣΙΡΙΑΛ...

ΚΑΛΕ ΜΟΥ rizitis ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ Η DESTE ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΜΕ ΤΗΝ DESTE?

ΦΙΛΙΚΑ...

28/12/2005, 09:37:11
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ KRYSTALLENIA Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑΣ
ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΣΤΑ 5-6 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΥΣ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

mariha2912Μέλος
28/12/2005, 16:49:50
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ/ΤΗΣ FRONDOR ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ...
ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ,ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ AVATAR. Η ΚΑΤΙΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΗΣ ΚΑΡΦΩΘΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΚΑΙ ΦΟΝΟ,ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΙΣΩΣ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ.
KRYSTALLENIAΜέλος
29/12/2005, 12:18:41
quote:
ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΚΑΙ ΦΟΝΟ,ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΙΣΩΣ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ.

ΚΑΛΗ ΜΟΥ mariha2912 ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ...

quote:
Η ΚΑΤΙΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΗΣ ΚΑΡΦΩΘΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ... ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ( ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΣΙΡΙΑΛ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΤΣΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ)... ΦΙΛΟΥΣ, ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΚΑΠΟΙΟ ΜΠΟΥΓΙΟΥΜ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ FrondoR:

quote:
Τα στοιχεία για την ερμηνεία είναι πολύ λίγα. Θα ήθελα αν κάποιος ξέρει κάτι ή κάποιο site να μου το στείλει.

ΤΟ SITE ΓΙΑ ΤΗΝ DESTE ΕΙΝΑΙ www.marameimaridi.gr
ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ DESTE...

ΦΙΛΙΚΑ...

Edited by - KRYSTALLENIA on 29/12/2005 12:20:49

rizitisΜέλος
29/12/2005, 12:28:00
quote:

ΚΑΛΕ ΜΟΥ rizitis ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ Η DESTE ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΜΕ ΤΗΝ DESTE?

ΦΙΛΙΚΑ...

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΛΕΝΙΑ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ Η "ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ "
ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η "ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ"

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ

Μην κάνεις μη σου κάνουνε
μην πεις να μην σου πούνε
μην κουρταλίσεις κούρταλα
να μην σου κουρταλούνε

29/12/2005, 18:14:23
Καλησπέρα χρόνια πολλά σε όλους σας ακούσθηκε (στο ράδιο από τον άντρα μου) ότι κάποιοι σύλλογοι Μικαρασιατών έχουν αντιδράσει στην σειρά για το πώς δείχνει ορισμένες καταστάσεις τις τότε εποχής μήπως φίλοι μου γνωρίζεται κάτι επί τούτου?