ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τελικά θα μείνει κανένας για να γράφει στο φόρουμ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Τελικά θα μείνει κανένας για να γράφει στο φόρουμ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

G.30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
17/02/2006, 12:07:02
ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΘΕΜΑ -ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙ- ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟΥΤΑ ΤΑ ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ. ΑΜΑΝ...
ΝΑ ΚΛΑΨΩ ΤΩΡΑ ΄Η ΜΕΤΑ;

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-PIXELDREAM.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=

Edited by - ΑΦΡΟΔΙΤΗ on 17/02/2006 12:09:21

Edited by - ΑΦΡΟΔΙΤΗ on 17/02/2006 12:10:40

TheChosenNoneΜέλος
17/02/2006, 15:32:08
quote:
Durden alie δεν είπα ότι κατηγόρησε τον filosofos3, είπα ότι τον χρησιμοποίησε για να υποστηρίξει το μήνυμά του.
Υπονοούσε ότι τα κίνητρα είναι ίδια.

TheChosenNone κατάλαβα πολύ καλά το μήνυμά σου και οι τακτικές που χτυπάνε στο συναίσθημα των αναγνωστών δεν μου λένε τίποτα.

Όυτε υπονοώ,ούτε χρησιμοποιώ,ούτε "χτυπάω" μα πάνω απ΄όλα δεν χαλάω χατήρι στον τρόπο που ο καθενας ερμηνεύει τις κινήσεις μου.

Καλή σου μέρα pyramid

17/02/2006, 17:57:55

quote:

Dying_Incubus

Φίλε μου Jonniebegood, πιστεύεις δηλαδή οτι δεν θα πρέπει να ενημερώσεις για κάποιο πρόβλημα επειδή δεν είσαι Συντονιστής?

κοαν: σε τι διαφερει το μαυρο προβατο, απο το ασπρο με μαυρα πουα?

ας αφησουμε εδω την συζητηση για το τι εκανα και γιατι - οσοι γνωριζαν την κατασταση τοτε εχουν καταλαβει τι εννοω.

quote:

Ναι, οι Συντονιστές είναι επιφορτισμένοι με κάποιο έργο για την ομαλή λειτουργία του χώρου.

αυτο λεω και εγω φιλτατε!

οι συντονιστες!

να το κανουν ομως, εχοντας την δυνατοτητα αμεσου κοκκινισματος των υβριστικων μηνυματων.

quote:

Κάθε βοήθεια όμως είναι πάντα ευπρόσδεκτη.

ο καθενας προσφερει οπου και οπως μπορει.

εμενα η αστυνομευση του χωρου απλα δεν μου παει - πιστευω οτι μπορω να προσφερω αλλιως.

quote:

Θεωρώ τουλάχιστον πως όταν μιλάμε για την βελτίωση του χώρου κι ασκούμε κριτική για την κατάσταση που επικρατεί τώρα σε αυτόν, θα πρέπει να αναλογιστούμε πως μπορεί ο καθένας μας να συνεισφέρει σε αυτό κι αν όντως προσφέρει μια οικειοθελή βοήθεια ή μένει μόνο στην κριτική.

ας κρινουμε απο τα αποτελεσματα...

quote:

Με λίγα λόγια, κανείς δεν σε υποχρεώνει για τίποτα.
Η βοήθεια προς τον χώρο που συμμετέχεις από την δική σου πλευρά αφορά εσένα.

αστο καλυτερα - καποια πραγματα δεν λεγονται δημοσια - αν θες τα λεμε πριβε πινοντας καφεδακι (εκτος κι αν φοβασαι να αποκαλυψεις τον ανθρωπο πισω απο το νικ σου )

quote:

Σχετικά με την παρέμβαση μου πρός τον Lorantos εγώ δεν την θεώρησα μαλακή.

του μιλησες οπως μιλουσες πριν γινεις συντονιστης και ησουν εθελοντης πυροσβεστης.

γινε λιγο πιο αυστηρος.

quote:

Εσύ ίσως αντιδρούσες διαφορετικά.

γι αυτο εγω δεν κανω για συντονιστης φιλε μου!

quote:

Εγώ όμως αντιδρώ με τον τρόπο που αντιδρώ...
Τώρα, αν εσύ κρίνεις οτι την επόμενη φορά θα πρέπει να πάρω καραμπίνα και να πάρω στο κατόπι το Χ μέλος που θα μπεί με εμπρηστικούς σκοπούς...
Τι να πώ?

να μην πεις τιποτα, αλλα να κοιταξεις καπου στο τοπικ περι ενθεογενων του χοτσιπιλι την επεμβαση του αντμινου στα μηνυματα καποιου κακεντρεχους.

καντο ως σεμιναριο - αξιζει!

quote:

Τόσο καιρό εδώ μέσα έχω συνομιλήσει με αρκετά άτομα και πολλά τα έχω εκτιμήσει κι ας μην γνωρίζω τα στοιχεία τους.

κι εγω, αλλα δεν μιλαμε για εκτιμηση - μιλαμε για ευθυνη!

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

17/02/2006, 20:56:27
Αγαπητέ TheChosenNone δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μπορείς να πεις την τελευταία κουβέντα.

Καλή σου μέρα, μάλλον νύχτα και σένα.

TheChosenNoneΜέλος
18/02/2006, 16:00:48

Προς διαχειριστές-συντονιστές:

Θα ήθελα να μάθω για την απενεργοποίηση του λογαριασμού Νickname_1.
Δεν είδα κάπου μια ενημέρωση για τα αίτια που οδήγησαν στην απενεργοποίηση του.

Ευχαριστώ

18/02/2006, 16:41:05
Φίλε μου Jonniebegood, αφού επιθυμείς να αφήσουμε αυτή την συζήτηση εδώ δεν έχω αντίρρηση.
Είπες την γνώμη σου για κάποια πράγματα κι είπα την δική μου.
Εάν θέλεις να βρεθούμε για ένα καφέ να γνωριστούμε, όπως πρότεινες, δεν έχω πρόβλημα.
Σχετικά με το αν φοβάμαι να αποκαλύψω το πρόσωπο που γράφει πίσω από το λογαριασμό μου....
Μέχρι τώρα δεν έχω ανακυρηχθεί καταζητούμενος και δε μου έχεις δείξει δείγματα σχιζοφρένειας ώστε να φοβηθώ!
Μπορείς να μου στείλεις κάποιο e-mail ώστε να γνωριστούμε καλύτερα και να το κανονίσουμε.
Όσον αφορά την προτροπή σου για την ανάγνωση του topic που μου πρότεινες θα το διαβάσω.
Όχι όμως για να αλλάξω συμπεριφορά αλλά για να ενημερωθώ για ΄το περιεχόμενο του.
Ο Admin είναι ο Admin, εσύ είσαι εσύ κι εγώ είμαι εγώ.
Δεν θα μπορούσα να υϊοθετήσω την συμπεριφορά και την αντίδραση κάποιου άλλου, προτιμώ να είμαι ο εαυτός μου, φίλε μου!

In anticipation of my resurrection...

angiΜέλος
18/02/2006, 17:30:30
quote:

Προς διαχειριστές-συντονιστές:

Θα ήθελα να μάθω για την απενεργοποίηση του λογαριασμού Νickname_1.
Δεν είδα κάπου μια ενημέρωση για τα αίτια που οδήγησαν στην απενεργοποίηση του.

Ευχαριστώ

Γιατι με προσβαλλε προσωπικα!!!
Ειμαι 34ων Μαιων!!
Εννοω τον Nickname_dp, αλλα φανταζομαι οτι ειναι το ιδιο προσωπο

www.myhoroscope.gr

Edited by - angi on 18/02/2006 17:34:32

Edited by - angi on 18/02/2006 17:37:06

dragon riderΜέλος
18/02/2006, 20:44:32
ΚΛΕΙΔΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ.

ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ...ΟΜΩΣ...ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΔΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΔΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΟΡΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΣΕ;

ΧΜ! ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ...ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ;

angiΜέλος
19/02/2006, 02:23:23
Χρειαζεται να τρωμε πολυ κουτοχορτο για να καταλαβαινουμε γιατι κλειδωνονται θεματα ή απενεργοποιουνται λογαριασμοι;
Μεχρι κι εμεις οι ασχετοι, το καταλαβαμε....

www.myhoroscope.gr

dragon riderΜέλος
19/02/2006, 03:06:43
I only see in infrared