ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Searching for information on the Masons - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- Searching for information on the Masons - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

Joe32 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
THLEMAXOSΝέο Μέλος
10/01/2005, 17:45:00
ΠΡΟΣ OPEN MIND
QUOT
ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ THLEMAXOS ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΤΗΛΕΜΑΞΟΣ

Μαλον στα αγγλικα θα ενοεις...
Quot
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ ΣΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΑ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ

Ποιο ΕΝΑ? Το (L)η το (S)η μηπως το (Χ)η το (Η);Πως τα 'κανα ετσι κουλουβαχατα και σε μπερδευω;Με συνγχωρεις οταν το 'γραφα δεν ηξερα οτι θα το διαβαζες ΕΣΥ!
Quot
ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΓΙΝΩ OPEN MIND ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ

Καλη επιτυχια!!!!Αλλα εως οτου γινει αυτο θα πρεπει να διορθωσεις το ψευδονυμο σου σε (CLOSED MIND)
Quot
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΕΣΥ

Αλοιμονο μου αν ο στοχος μου ειναι τωρα να γινω (OPEN MINDER)
Quot
ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΑ ΧΕΙΣ ΟΛΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΑ ΣΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ
ΘΑ ΣΕ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΗΛΕΜΑΞΟΥ

Αυτο τωρα τι ειναι;Καινουργιο φρουτο;Η καφετζου σου το 'πε;
Αντε, ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Ο Ανθρωπος ειναι ενας θνητος ΘΕΟΣ
Ο Θεος ειναι ενας αθανατος ΑΝΘΡΩΠΟΣ

mysticΜέλος
10/01/2005, 18:41:44
quote:
Τι άλλο θα ακούσουμε βρήκαμε και τον απένθαντο σε αυτό το site...
Καλα,εισαι σοβαρος?Πως ενοεις εσυ τη γνωση?Με προκαθορισμενες προδιαγραφες και προκαθορισμενα ορια? Η γνωση ειναι απειρη δεν εχει περιορισμους ουτε ορια!Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ...

Καλώς τον!
Καταρχήν είμαι σοβαρή.
Δυστηχώς μικρέ μου Τηλέμαξε, απ'ότι βλέπω από τα γραφόμενά σου η γνώση σου όντως είναι περιορισμένη. Αν θες γραπτό αντίλογο και μάλιστα έχεις σκοπό να υποβιβάσεις τον συνομιλητή σου πρέπει να ξέρεις καλά αυτά που γράφεις. Από νοητικό επίπεδο δεν πας και πολύ άσχημα αν και διακρίνω κάποια κενά (-), στον γραπτό λόγο όμως υστερείς, και μάλιστα υστερείς πολύ μικρέ μου φίλε. Για να σου το πω πιο απλά να το καταλάβεις μάθε τα στοιχειώδη στην ορθογραφία(δεν ζητάω πολλά, αυτά που μαθαίνουν γύρω στα 7-8 τα παιδάκια στο σχολείο) και έλα μετά να ''μου την πεις''.
Θα είμαι εδώ να βλέπω την εξέλιξή σου.
Πάντα με φιλική συμβουλευτική διάθεση.

''Ο Θεός είναι ένας κύκλος που το κέντρο του είναι παντού και η περιφέρεια του πουθενά''
10/01/2005, 18:50:06
ΠΡΟΣ TILEMAHOS
ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ X ΚΑΙ ΣΤΟ Η ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΨΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ?
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!!!!
ΕΣΥ ΜΗΝ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΡΚΕΤΗ ΠΛΑΚΑ!!!!

ΤΗΛΕΜΑΞΟΣ

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ.......

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ

quote:
Αυτο τωρα τι ειναι;Καινουργιο φρουτο;Η καφετζου σου το 'πε

ΔΕΝ ΣΥΧΝΑΖΩ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΣΟΥ
ΑΜΑ ΘΕΣ ΡΩΤΑ ΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ quote ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ .
QUOT? ΧΙ ΧΙ
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ
A.I.Νέο Μέλος
10/01/2005, 19:49:29
Ρε παιδιά, σας παρακαλώ μην ξεφεύγετε από το θέμα. Λοιπόν, για να γίνω πιο συγκεκριμένος σε αυτά που εννοούσα στην αρχή:
Προς τηλέμαχο:
1)Το ότι κάποτε θα τελειώσει η ενέργεια ενός σώματος, δεν σημαίνει κατ'ανάγκη ότι η πορεία του μέχρι τότε θα είναι προκαθορισμένη.
2)Δεν ανέφερα πουθενά τη λέξη "Θεός"
Προς Junk95
ι)Η πολυπλοκότητα είναι άπειρη για τον ανθρώπινο νου
ιι)Ένα τέτοιο μηχάνημα δεν θα υπάρχει μέσα στο σύστημα. Αν πάλι θεωρητικά θες να υπάρχει, τότε αυτό θα είναι εκτός του συστήματος μας και θα υπάρχει μόνο για να παρατηρεί και να γνωρίζει-όχι για να επεμβαίνει.
Προς Jason_18, Philosofos-1, ΑΖΩΕΛ, Open_Mind, Λιλιθ
Αυτό που ίσως δεν καταλάβατε είναι ότι δεν έχουμε δυνατότητα επιλογής. Τι ορίζετε εσείς ως επιλογή; Ο εγκέφαλος μας είναι απλά ένα μηχανηματάκι με παραμέτρους τα προηγούμενα συμβάντα και τα ερεθίσματα τα οποία δέχεται. Έτσι, η "απάντηση" που θα δώσει σε κάποιο ¨πρόβλημα" είναι μοναδική. Έστω κι αν υπάρχει το δίλλημα:"Να πάω δεξιά ή αριστερά;". Ποιος είναι αυτός που θα διαλέξει την απάντηση; Ο εγκέφαλός από μόνος του. Και θα μας αναγκάσει να την δεχτουμε...

Ακούω διαφωνίες...

10/01/2005, 20:16:18
ΠΡΟΣ A.I
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠ ΤΟ ΘΕΜΑ .
ΕΓΩ ΑΠ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ.
Αυτό που ίσως δεν καταλάβατε είναι ότι δεν έχουμε δυνατότητα επιλογής. Τι ορίζετε εσείς ως επιλογή; Ο εγκέφαλος μας είναι απλά ένα μηχανηματάκι με παραμέτρους τα προηγούμενα συμβάντα και τα ερεθίσματα τα οποία δέχεται. Έτσι, η "απάντηση" που θα δώσει σε κάποιο ¨πρόβλημα" είναι μοναδική. Έστω κι αν υπάρχει το δίλλημα:"Να πάω δεξιά ή αριστερά;". Ποιος είναι αυτός που θα διαλέξει την απάντηση; Ο εγκέφαλός από μόνος του. Και θα μας αναγκάσει να την δεχτουμε...
ΣΥΜΦΟΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ
junk95Μέλος
11/01/2005, 00:28:27
quote:

Προς Junk95
ι)Η πολυπλοκότητα είναι άπειρη για τον ανθρώπινο νου

Όχι, η πολυπλοκότητα είναι άπειρη με τη μαθηματική έννοια. Για παράδειγμα είναι των αδυνάτων αδύνατο να προβλέψουμε τον καιρό με 100% ακρίβεια μετά από 5 μέρες. Στις 4 μέρες ο ντετερμινιστικός ορίζοντας καταρέει απόλυτα και οποιαδήποτε πρόβλεψη είναι προσεγγιστική. Θεωρητικά δεν αποκλείεται σε 5 μέρες να έχει 40 βαθμούς, αν και η πιθανότητα είναι πολύ μικρή. Και μιλάμε για ένα σύστημα τρισεκατομμύρια τρισεκατομμυρίων φορές πιο απλό από ολόκληρο το Σύμπαν. Δεν ισχυρίζομαι βέβαια ότι όλα είναι μη προβλέψιμα. Αλλά τίποτα δεν είναι 100% προβλέψιμο.

quote:

ιι)Ένα τέτοιο μηχάνημα δεν θα υπάρχει μέσα στο σύστημα. Αν πάλι θεωρητικά θες να υπάρχει, τότε αυτό θα είναι εκτός του συστήματος μας και θα υπάρχει μόνο για να παρατηρεί και να γνωρίζει-όχι για να επεμβαίνει.

Το σύστημά μας όμως είναι ολόκληρο το Σύμπαν που εξ ορισμού περιλαμβάνει τα πάντα (και το μηχάνημα). "Θεωρητικά" μπορούμε να φανταστούμε ένα μηχάνημα εκτός Σύμπαντος, αλλά πρακτικά είναι ανέφικτο. Πώς θα μπορούσε κάτι που βρίσκεται έξω από το Σύμπαν να το παρατηρήσει; Πώς θα μπορούσε να παρατηρήσει χωρίς να αλληλεπιδράσει (ειδικά σε υποατομική κλίμακα); Πώς θα παίρναμε πίσω το αποτέλεσμα, εμείς που βρισκόμαστε σε αυτό το Σύμπαν; Τι νόημα έχει μια τέτοια συζήτηση;

Real stupidity beats artificial intelligence any time. -- Terry Pratchett

THLEMAXOSΝέο Μέλος
11/01/2005, 01:41:35
ΠΡΟΣ OPEN MIND AND MYSTIC
Λοιπον,για να τελιωνουμε με την παρεξιγηση,ας ξεκαθαρισουμε ορισμενα πραγματα... α)Το (THLEMAXOS)αντι (ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ)μπηκε επειδη ξεχασα να αλαξω την γλωσσα στον υπολογιστη και παρεμινε ετσι.Για μενα δεν εχει σημασια. β)Σε κανεναν δεν εκανα προσωπικη επιθεση και σε καμια περιπτωση δεν υποβαθμισα την σηζητηση.Αυτο το κανατε εσεις.
Και γ) Εγω γεννηθηκα και μεγαλωσα στον καναδα φοιτησα στην αγγλικη και οχι στην ελληνικη γλωσσα,αρα ειναι φυσικο να γραφω την ελληνικη ανορθογραφα... if this is a problem for you we can continue to communicate in english...

THLEMAXOSΝέο Μέλος
11/01/2005, 18:07:23
About you professor mystic i do not thing that you realy like to compare your knowledge with mine...

Yours truly

Tilemahos ahaios

mysticΜέλος
11/01/2005, 18:43:38
quote:
About you professor mystic i do not thing that you realy like to compare your knowledge with mine...

Yours truly

Αγαπητέ Τηλέμαχε,

μάλλον ούτε την Αγγλική κατέχεις τόσο ...καλά!
Τέλοσπάντων, για να τελειώνει το θέμα σταμάτα να ''μου την μπαίνεις'' γιατί από ότι κατάλαβες δεν σε ''παίρνει'', εξάλλου αν θες να τσακωθείς πρώτον έχεις διαλέξει λάθος site και δεύτερον λάθος θέμα.

Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να χαλάσω το ωραίο topic του Α.Ι.

Τόσο καιρό εδώ μέσα δεν έχω ''παρεξηγηθεί'' με κανέναν και δεν έχω σκοπό να το κάνω μαζί σου.

Keep walking like Johny.
Yours faithfully...
...mystic

''Ο Θεός είναι ένας κύκλος που το κέντρο του είναι παντού και η περιφέρεια του πουθενά''
THLEMAXOSΝέο Μέλος
12/01/2005, 02:13:12
TO PROFESSOR Mystic
BRAVO!!! You find the G
Τελοσ παντων μαλλον εσυ σταματα να μου την "μπαινεις"

keep watching me walking
maybe you don't have to go shopping
cause lady I got your glove
please take the G
and leave the rest to me!

Sincerely Yours

ΤΗΛΕ-ΜΑΧΟΣ

beyondΜέλος
12/01/2005, 11:44:09
ΟΙ ΔΥΝΑΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ..π.χ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ..
ΟΜΩΣ ΕΑΝ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ,ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΚΑΤΙ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ?

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΕΝΑ ΑΓΡΙΟ ΖΩΟ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ...ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕΣ ΕΝΑ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ..
ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ..

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ,ΙΣΩΣ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΟΓΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ (Η ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...) ,ΠΡΙΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ..ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ..

ΙΣΩΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΖΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΔΡΑ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΑ,ΟΧΙ ΟΜΩΣ 100 %

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

zinonΜέλος
12/01/2005, 16:02:09
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ,ΙΣΩΣ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΟΓΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ (Η ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...) ,ΠΡΙΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ..ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ.......................

Θα ισχυε αυτο που λες beyond αν η ανθρωπινη σκεψη δεν ειχε συνεχεια και λογικη σειρα .Εφοσον αυτο ισχυει (δηλ.η συνεχεια) νομιζω οτι κ’ αυτη προκαθορισμενη ειναι αφου βασιζεται στις προηγουμενες (σκεψεις).
Φιλικα Ζηνων

zinon