- Προφητείες που πρόκειται να πραγματοποιηθούν τα επόμενα χρόνια - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Όταν κάνουμε subscribe σε ένα θέμα και μας έρχεται ειδοποίηση ότι κάποιος έχει απαντήσει σε αυτό πατώντας το link να μην πηγαίνουμε στην αρχή του θέματος (αφού υποτίθεται ότι το έχουμε διαβάσει για να περιμένουμε απάντηση) αλλά στην τελευταία σελίδα...
Πολύ σωστό αυτό!! ![]()
Παρόμοια είναι και η υπάρχουσα "αδυναμία" να μεταφέρεται ο χρήστης στο πραγματικά τελευταίο μήνυμα από το σχετικό Link της πρώτης σελίδας των Forums.
Θα διορθωθεί, ευχαριστούμε πολύ Avallon !
Από il410:
quote:
Η πρωτη μου παρατηρηση ειναι πανω στην διαβαθμιση των συμμετεχοντων με βαση των αριθμο των μηνυματων-συμμετοχων τους ,σε διαφορες ΄΄ταξεις΄΄οπως μελος,συνεργατης,συντονιστης κ.τ.λ.Νομιζω πως κατι τετοιο αποτελλει λαθασμενο τροπο ΄΄αξιολογησης΄΄ των μελων ακομα και αν δεν ειναι αυτος ο σκοπος της υπαρξης τετοιου ειδους διακρισης και καταληγει ψυχολογικος καταναγκασμος.
Ο φίλος, και Πολύτιμος Συντονιστής μας, AVATARGR έχει απαντήσει πολύ καλά πάνω σε αυτό (και με την σχετική παλαιότερη Συζήτηση στην οποία παραπέμπει).
Να συμπληρώσω κι εγώ ότι τέτοιοι χαρακτηρισμοί είναι "κοινός τόπος" σχεδόν στο Σύνολο των Forums/Message Boards. Είναι εγγενής λειτουργία των Συστημάτων αυτών (όπως και στο δικό μας) και πραγματικά θα ξένιζε περισσότερο εάν έλειπε από εδώ. Από την άλλη πλευρά, "όλα τα πράγματα έχουν έναν σκοπό ύπαρξης και μία υφιστάμενη λειτουργία".
Κατά τ'άλλα να πως ένα θερμό "Καλωσήλθες" στο Μέλος il410!
Σε ευχαριστούμε για την Συμβολή σου σε αυτό το Θέμα και "καλή συμμετοχή" !
Προς Alastis:
quote:
Θελω να πιστευω οτι μεχρι τα τελη του μηνα ή στις αρχες του αλλου θα εχω δωσει αγαπητε ADMIN ενα σχεδιο για την αρχικη σελιδα.Μπορεις να μου στειλεις τα λογοτυπα του ESOTERICA σε mail να τα χρησιμοποιησω στην σελιδα???
Πολύ καλό αυτό! Ευχαριστούμε ιδιαίτερα! ![]()
![]()
Θα σου αποστείλουμε φυσικά τα Λογότυπα και Σήματα/Σύμβολα του τόπου.
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------