ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΞΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΕΡΑΊ΄ΔΕΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΞΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΕΡΑΊ΄ΔΕΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

3ADA30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
UnseenΜέλος
24/10/2005, 09:38:22
Αγαπητοί φίλοι καλημέρα

Σας γράφω από το καινούριο μου γραφείο όπου έχω την τιμή να συνυπάρχω με ένα πολύ δύσκολο άτομο που τυγχάνει και προϊσταμένη μου (σήμερα πρώτη μέρα)... Αλλά, δεν πειράζει, όλα γίνονται για κάποιο λόγο έτσι δεν είναι;

Varda
Καλώς επέστρεψες, μας είχες αφήσει ορφανούς για πολύ καιρό! Ελπίζω να παρακολούθησες τη συζήτηση από το σημείο που την άφησες και να είδες ότι γενικά προσπαθήσαμε να αποφύγουμε τις αναφορές από τα βιβλία και τις γενικολογίες.

Αντ' αυτού εστιάσαμε κυρίως σε εμπειρίες που είχαμε οι ίδιοι και σε γνώσεις που αποκομίσαμε στην πορεία της ζωής μας ή σε απορίες και ερωτήσεις που ενδεχομένως δεν απαντούνται από τα βιβλία.

Όπως λοιπόν πολύ σωστά σε παρακινεί η galadriel, αν μπορείς γράψε μας ΕΣΥ τι πιστεύεις ή τι έχεις διαπιστώσει ή ακόμα τι θα ήθελες να ερευνήσεις επί του θέματος, γιατί η προσωπική προσέγγιση παρουσιάζει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον απ' το να κατεβάζουμε βιβλιοθήκες στα ποστ μας...

Πολύ φιλικά,
Unseen

UnseenΜέλος
24/10/2005, 09:53:41
galadriel

καλημέρα καλή μου, έλαβα το μήνυμά σου, το προώθησα όπως ζήτησες και σου απάντησα κιόλας, δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω.

Επί των υπολοίπων:

Φυσικά και έχεις δίκιο για τα ακασικά αρχεία, δεν θέλω να επεκταθώ στο ποια τμήματα των ακασικών έχω πρόσβαση, αλλά πάντως ακριβώς όπως τα λες είναι. Βεβαίως κάποιοι απλά φαντασιώνονται ότι διαβάζουν από τα ακασικά.

Έχει πολύ πλάκα γιατί είχα πάει μια φορά στην ομάδα του Πάνου Αξιομάκαρου (θα τον έχετε δει καμιά φορά στην τηλεόραση στην εκπομπή του Χαρδαβέλλα) όπου έκανα το λάθος να εκφράσω μια απορία μου επί αυτών τα οποία έλεγε. Έφταιγα εγώ αν η απορία μου πυροδότησε ολόκληρη συζήτηση επί των λεγομένων του;

Ε λοιπόν αυτός συγχίστηκε, κοκκίνησε και αποφάσισε να βάλει τη βοηθό του να ρωτήσει για μένα (η διαδικασία ήταν ότι ο ανώτερος εαυτός της θα έμπαινε στα ακασικά αρχεία). Αυτή λοιπόν η "επίσκεψη" απέφερε ότι εγώ είχα καταδώσει τον Π.Α. με αποτέλεσμα να καταδικαστεί αυτός σε θάνατο σε μια προηγούμενη ζωή όπου είχαμε ξανασυναντηθεί, ότι είμαι μια πολύ νέα ψυχή που δεν ξέρω τι μου γίνεται και διάφορα άλλα τέτοια "θετικά" για μένα. Αναρρωτιέμαι τι θα είχε αποδώσει η επίσκεψη στα ακασικά αρχεία, αν απλώς κούναγα το κεφάλι μου και συμφωνούσα με όσα έλεγε. Το μόνο καλό στην όλη ιστορία ήταν ότι με την φασαρία που δημιουργήθηκε ξέχασαν να μου ζητήσουν να πληρώσω για τη συμμετοχή μου στη συνάντηση!

Όσον αφορά αυτό με τη μετενσάρκωση, ειλικρινά με τρομάζει το ενδεχόμενο κάποιος να γίνεται ολοένα χειρότερος ζωή με ζωή ώστε να "φορτώνεται" περισσότερο κάρμα. Βλέπω τη λογική της προσέγγισης αυτής και φυσικά δεν θα κρίνω εγώ αν μπορεί να ισχύει ή όχι, όμως θα ήθελα να μην ισχύει γιατί πάντοτε επιθυμώ να πιστεύω ότι όλα βαίνουν προς το Φως και πως θα έρθει κάποια στιγμή η ώρα που και η τελευταία σκια σ' αυτόν τον κύκλο κόσμο θα φωτιστεί και όλοι θα επιστρέψουν στην αιώνια πατρίδα. Αμήν.

Με πολλή αγάπη,
Unseen

UnseenΜέλος
24/10/2005, 10:09:07
3ADA

Καλημέρα και σε σένα προσωπικά!

Ξέρεις μια προσέγγιση σωστή αλλά όχι και τόσο γνωστή προτού προσπαθήσεις να δεις ή να έρθεις σε επαφή με τις νεράιδες και τα ξωτικά είναι να κοιτάξεις λίγο το ωροσκόπιό σου και να δεις αν υπερέχει κάποιο στοιχείο ή αν λείπει παντελώς κάποιο γιατί συνήθως είναι ευκολότερο να προσελκύσεις αυτά τα στοιχεία.

Για παράδειγμα, στο δικό μου ωροσκόπιο υπερισχύει η φωτιά (αν και είμαι ζώδιο της γης) και λείπει παντελώς το νερό. Ε, αν θυμάμαι καλά οι πρώτες-πρώτες νεράιδες που είδα (νήπιο ακόμα) ήταν νεράιδες του νερού και εκείνη η νεράιδα που μου παρουσιάστηκε στην ανεπτυγμένη μορφή που περιέγραφα σε ένα άλλο ποστ, ήταν νεράιδα της φωτιάς...

Θα καταφέρουμε να σου δώσω το βιβλίο προτού φύγεις; Το λέω γιατί το να διαβάζεις ή να ασχολείσαι με κάτι σχετικό με αυτό που θέλεις να κάνεις, σε ευθυγραμμίζει περισσότερο με τον στόχο σου...

Σχετικά με την υπόδειξη της galadriel να δεις αν μπορείς να κοιμηθείς στον υπό εξερεύνηση χώρο, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω.

Ποιο γεωγραφικό διαμέρισμα πρόκειται να επισκεφθείς, αν επιτρέπεται;

Με πολλή αγάπη
Unseen

UnseenΜέλος
24/10/2005, 10:10:46
Μορφέα,

Καλημέρα και σ' εσένα.

Πολύ φιλικά,
Unseen

UnseenΜέλος
24/10/2005, 10:12:05
Και βεβαίως άμα πάτε για τάι-τσι να μου πεις, θα χαρώ πολύ να έρθω.

Πολύ φιλικά,
Unseen

UnseenΜέλος
24/10/2005, 10:39:08
3ADA

Ξέχασα να σου πω να κοιτάξεις το προσωπικό σου mail, σόρι!

Με πολλή αγάπη,
Unseen

24/10/2005, 16:12:40
Aχ βρε Μορφέα, αχ βρε Μορφέα......!
μαζί μιλάγαμε και χώρια συνενοούμασταν....

για να δούμε τώρα λίγο παραπάνω το θέμα του Κάρμα...

quote:
Όσον αφορά αυτό με τη μετενσάρκωση, ειλικρινά με τρομάζει το ενδεχόμενο κάποιος να γίνεται ολοένα χειρότερος ζωή με ζωή ώστε να "φορτώνεται" περισσότερο κάρμα. Βλέπω τη λογική της προσέγγισης αυτής και φυσικά δεν θα κρίνω εγώ αν μπορεί να ισχύει ή όχι, όμως θα ήθελα να μην ισχύει γιατί πάντοτε επιθυμώ να πιστεύω ότι όλα βαίνουν προς το Φως και πως θα έρθει κάποια στιγμή η ώρα που και η τελευταία σκια σ' αυτόν τον κύκλο κόσμο θα φωτιστεί και όλοι θα επιστρέψουν στην αιώνια πατρίδα.

αγαπητή unseen,
δεν υπάρχει, για να μας τρομάζει, τίποτα στο θέμα των επιλογών που κάνουμε σ'αυτή και γι'αυτή και τις επόμενες ενσαρκώσεις μας....
αυτό δεν αλλάζει το αποτέλεσμα, η Ψυχή βρίσκει το δρόμο της όσο κι αν χρειαστεί να καθυστερήσει ...

στο επίπεδο εκείνο που επιλέγουμε (και είναι πάντα δική μας επιλογή) τι θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε κατά την διάρκεια
μίας ενσάρκωσης, βαδίζουμε με γνώμονα την αγάπη και το φως.... δεν υπάρχει κανένας φόβος σ'αυτό και ο καθένας μας ευχαρίστως
διαλέγει το "κόστος" των επιλογών του, όσο κι αν δεν το θυμάται αυτό μέσα στο φυσικό σώμα....

αυτή η απώλεια "μνήμης" είναι που ταλαιπωρεί τους περισσότερους και οδηγεί σε βιαστικά συμπεράσματα, κινήσεις και επιλογές...

σ'αυτό το στάδιο εξέλιξης της ανθρωπότητας (ή περιστροφής όπως το διατυπώνει ο Μορφέας) έχουμε μία μεγάλη τύχη έναντι των προγόνων μας...
το μονοπάτι της αναζήτησης έχει ήδη πατηθεί από χιλιάδες "πόδια" πριν από τα δικά μας... το καθένα έχει αφήσει τα δικά του χνάρια, αλλά ο δρόμος
έχει ανοίξει.... η ανά-μνηση είναι πλέον εφικτή για όλους μας

με όλη μου την αγάπη
Gabriel

the truth is OUTthere

vardaΝέο Μέλος
24/10/2005, 20:21:18
[/quote]

Ούτε εγώ κατανόησα τον συνδυασμό των δαιμονικών ενεργειών με τα ξωτικά... μήπως μπορείς να το διατυπώσεις ξανά; Θεωρείς δηλαδή οτι τα ξωτικά είναι δαιμονικές ενέργειες όπως εννοούσαν τους δαίμονες στην αρχαία Ελλάδα στην Λατρεία του Διόνυσου ή όπως τα θεωρεί σήμερα ο άνθρωπος;

Συγγνώμη λάθος διατύπωση.Αυτή είναι η άποψη του συγγραφέα!
Οσο για μένα:
Τα ξωτικα ειναι μια καλα κρυμμενη πραγματικοτητα.

My life is a legend...but I want to make it a myth...

ΜορφέαςΜέλος
24/10/2005, 23:57:26
Γειά σας, γειά σας, γεια σας

Την καλησπέρα μου αγαπητή Unseen...!

quote:
Aχ βρε Μορφέα, αχ βρε Μορφέα......!
μαζί μιλάγαμε και χώρια συνενοούμασταν....

Είδες βρε Γκαλάντριελ; Κανένας καλικάτζαρος έκανε παρεμβολή από το υπερπέραν..

quote:
σ'αυτό το στάδιο εξέλιξης της ανθρωπότητας (ή περιστροφής όπως το διατυπώνει ο Μορφέας) έχουμε μία μεγάλη τύχη έναντι των προγόνων μας...
το μονοπάτι της αναζήτησης έχει ήδη πατηθεί από χιλιάδες "πόδια" πριν από τα δικά μας... το καθένα έχει αφήσει τα δικά του χνάρια, αλλά ο δρόμος
έχει ανοίξει.... η ανά-μνηση είναι πλέον εφικτή για όλους μας

Συμφωνώ Γκαλάντριελ, έχεις πολύ δίκιο σε αυτό που αναφέρεις σε σχεση με τους προγόνους μας, τελικά εμείς είμαστε στην μετάβαση και πραγματικά πιστεύω οτι όλες οι ψυχές που έχουν επιλεγεί να ενσαρκωθούν είναι επιλεγμένες ψυχές και μόνο διότι αυτό που ζούμε σε αυτήν την περίοδο, όσο τρομακτικό κι ας μας φαίνεται καμιά φορά, είναι ένα πού μεγάλο δώρο. Είμαστε μπροστά σε ένα κοσμικό - συμπαντικό γεγονός και το βλέπουμε και εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας. Οι προηγούμενες γενιές δεν το πρόλαβαν και οι επόμενες θα το βρουν έτοιμο....
Σαφώς βέβαια οι ψυχές που βιώνουν αυτήν την μετάβαση, είναι κι αυτές που στο παρελθόν μόχθησαν για να πετύχει (χωρίς να γνώριζαν ίσως οτι με ή χωρίς την βοήθειά τους το Θείο Σχέδιο θα εξελισσόταν ούτως η άλλως).

Όπως και να έχει ωστόσο, φαίνεται οτι πραγματικά το κάρμα είναι σε έξαρση και έχει ελαχιστοποιήσει το διάστημα της ανταπόκρισης από την αιτία ως το αποτέλεσμα. Σήμερα αν κάνεις κάτι βλέπεις αύριο το αποτέλεσμα του μπροστά σου, σε αντίθεση με παλαιότερα που ήταν πολύ δύσκολο να διακρίνεις τις αιτίες των αποτελεσμάτων.

quote:
Συγγνώμη λάθος διατύπωση.Αυτή είναι η άποψη του συγγραφέα!
Οσο για μένα:
Τα ξωτικα ειναι μια καλα κρυμμενη πραγματικοτητα.

Προς στιγμήν Βάρντα, τρόμαξα, σκέφτηκα εάν η θεματοθέτης έχει τέτοια άποψη... ωχ....

Χαιρετώ

Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

JarpenΝέο Μέλος
25/10/2005, 01:32:08
Hail to Thee....και καλησπέρες

Άλλος ένας ένθερμος υποστηριχτής το όλου θέματος πέρι ξωτικών,
ένα μεγαλο μπράβο στα άτομα που γράφουν σε αυτό το thread, και ειδίκα στην Unseen, Galadriel kai 3ADA... στις 2 πρώτες για τις απίθανες σύζητήσεις και στιν τελευταία για τις ερωτίσεις..

Unseen
Πολλύ ενδιαφέρον το info για τα indigo children...κόλλησα λίγο εκεί πού ανάφερες καποία χαρακτηριστικά τους στοιχεία, πολλά από αυτά τα εχώ συναντήσει και σε μένα...άλλα anyway ...είναι λίγο έκτος θέματος

Κάποια συσχέτιση πού έγινε για Ιρλανδούς και Έλληνες και τιν όλη φάση με τα ξωτίκα...έπειδη έτυχε το καλοκαίρι, λογώ δουλειάς, να κάνω παρέα με Ιρλανδούς έφτασα στο σημείο να πιστέυω οτί σίγουρα έχουν να κάνουν με το όλο σκηνικο των fairies, fays, faeries ...ή όπως αλλίως λέγοντε, άκομα και ο τρόπος πού ζούν και συμπεριφέροντε θυμίζει κάτι απο χομπίτ...