ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Πυροκίνηση και εμβίωση. - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Πυροκίνηση και εμβίωση. - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

hurricane2130 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
κατια-γαταΝέο Μέλος
19/06/2009, 07:37:11
geia astralboy gia ti purokinisi de ksero tpt alla gia ti embiosi einai kati pou exo pathei kai i kolliti mou to pathenei!!! proxthes na fantasteis me ponouse i koilia mou(i kolliti mou de kserei tpt apo auta) kai meta apo deka lepta diadromi arxise na ti ponaei kai emena na mou exei stamatisei o ponos de ksero an theoreite ena sumban embiosis alla itan tromaktiko!!!

κγ

hurricane21Μέλος
19/06/2009, 11:42:32
φιλε sidonus θα ηθελες να μας αναφερεις το σαιτ αυτο ή να μου το στειλεις με ενα πμ?
25/06/2009, 08:21:04
Αγαπητή κατια-γατα, θα σε παρακαλούσα να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες κι όχι με λατινικούς (greeklish) ώστε να είναι πιο εύκολη η ανάγνωση των μηνυμάτων σου.

In anticipation of my resurrection...

sidonusΝέο Μέλος
08/07/2009, 04:16:35
Λοιπόν, το site στάλθηκε... Η εμβίωση είναι κατά βάση συναισθηματική. Η εμφάνιση σωματικών συμπτωμάτων δεν είναι άμεση συνέπεια, παρά αρκετά έμμεση. Πρώτα συναισθάνεσαι τα συναισθήματα του άλλου ατόμου κι έπειτα ακολουθούν οποιεσδήποτε παρενέργειες. Και ας μην μπερδεύουμε την εμβίωση με την αυθυποβολή -γενικότερα-: είναι εύκολο για ένα ευαίσθητο άτομο να υποβάλει τον εαυτό του σε ό,τι περνάει ένα αγαπημένο του πρόσωπο και να έχει ίδια συμπτώματα. Αλλά ΔΕΝ είναι κατ'ανάγκη εμβίωση ;). Η εμβίωση ξεκινάει από και περιλαμβάνει κατά βάση συναισθήματα. Με λίγη, έστω, προσοχή το αντιλαμβάνεσαι. Μία διαφορά μεταξύ αυθποβολής και εμβίωσης (κατά τη δική μου εκτίμηση): στην αυθυποβολή, επειδή θέλεις να υποβληθείς στην κατάσταση του άλλου ατόμου, θα έχεις ακριβώς τα ίδια συμπτώματα ή παρόμοια, τα οποία αντιλαμβάνεσαι και αντιγράφεις κατά την ανίληψή σου από το άλλο άτομο. Στη εμβίωση, όμως, επειδή συναισθάνεσαι ό,τι και το άλλο άτομο, και επομένως υποκεινούνται εσωτερικές διαδικασίες, τα συμπτώματα που θα εμφανίσεις θα είναι ανάλογα με τη ΔΙΚΗ ΣΟΥ ψυχοσύνθεση και τους δικούς σου μηχανισμούς αντιμετώπισης των συναισθημάτων -κι ας είναι "ξένα". Αυτά.
Α, και όσον αφορά κάποιες άλλες δηλώσεις/ερωτήσεις που πήρε τώρα το μάτι μου... Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις όταν ασχολείσαι με τις εσώτερες τέχνες είναι να ΜΗΝ ΦΟΡΤΙΖΕΣΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ. Σοβαρά τώρα, παιδιά, λίγος επαγγελματισμός. Αφού δεν το μελετήσατε εις βάθος το θέμα, πώς νομίζετε πως θα σας βοηθήσει η συναισθηματική φόρτιση; Τι νομίζετε, πως επειδή θα είσαστε φορτισμένοι, θα είσαστε καλύτερα αποφασισμένοι ή πιο συγκεντρωμένοι; Το ακριβώς αντίθετο, πρέπει να είσαστε χαλαροί. Ο εαυτός σας ξέρει ήδη πώς να κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες. Το μόνο πράγμα που χρειάζεται είναι ένα "ξύπνημα" και μία "διαταγή". Η φόρτιση ΔΕΝ θα σας βοηθήσει στο ελάχιστο.
Φαντάζομαι πως την επόμενη φορά που θα μπω στη σελίδα μας, θα έχει υπάρξει μία θύελλα αντιδράσεων, αλλά είμαι διατεθιμένος να εξηγήσω πλήρως τις απόψεις μου ;) Δεν έχω σκοπό να φανώ αγενής -καλά ίσως μόνο λίγο ;)- αλλά τουλάχιστον θα ακουστούν πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις από όλους μας. Καληνύχτα σας :)
08/07/2009, 13:00:33
Σου χει τύχει να αισθανθείς την ευτυχία ενός άλλου ανθρώπου?
Επίσης ήθελα να ρωτήσω, μπορείς να συναισθανθείς ξέρω γω και τον Μπιλ Κλιντον άμα θες?

"..The Matrix can't tell you who you are"
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg
It is not the spoon that bends.. It is yourself.."

sidonusΝέο Μέλος
09/07/2009, 11:51:50
Εννοείται πως μου 'χει τύχει να αισθανώ την ευτυχία ενός ανθρώπου. Μεθυστικό συναίσθημα, ... Η ευτυχία είναι μία σύνθετη κατάσταση του ανθρώπου που περιλαμβάνει περισσότερα από ένα συναισθήματα.
Ειλικρινά, δεν ξέρω πώς μπορεί να δουλέψει από απόσταση για άτομα που δεν ξέρεις... Σίγουρα εγώ δεν μπορώ να αισθανθώ άγνωστα άτομα με τα οποία δεν έχω άμεση οπτική επαφή. Αν γίνεται, δεν το αποκλείω γιατί δεν ξέρω, θα είναι σε αρκετά υψηλά επίπεδα ικανότητας, τα οποία δε νομίζω πως έχω φτάσει. Αν η ερώτησή σου είναι αν μπορώ να συναισθανθώ άγνωστα άτομα με τα οποία δεν έχω καμμία προσωπική σχέση, αλλά τα έχω μπροστά μου, τότε η απάντηση είναι σαφώς καταφατική. Δυστυχώς ή ευτυχώς, ακόμα δεν έχω γνωρίσει όρια σε αυτό. Ή άτομα που να με μπλοκάρουν.
sidonusΝέο Μέλος
10/07/2009, 02:41:13
Θεέ μου, μόλις διάβασα τα προηγούμενα post του θέματος!... Χμμμ... φρίκαρα λίγο με την πόρωση μερικών, αλλά οφείλω να ομολογήσω πως ο Dying_Incubus κρατάει με περισσή μαεστρία τις ισορροπίες. Dying_Incubus, αν συνεχίσεις έτσι νομίζω πως θα σε ερωτευτώ Χαχαχα. Σοβαρά μην πορώνεστε παίδες, τα έχω περάσει κι εγώ αυτά. Αν ο καθηγητής Xavier με γνώριζε θα "πέθαινε" να με βάλει στην ομάδα του, αλλά δε νομίζω να με άντεχαν στο τέλος Από τη δική μου προοπτική, το είναι κάποιος τηλεκινητός, πυροκινητικός ή πυρογεννητικός δεν είναι πιο cool από το είναι ταλαντούχος ζωγράφος, αριθμομνήμων ή απλά ένας πατέρας που δουλεύει νύχτα-μέρα για να γυρίζει κάθε βράδυ σπίτι, να βλέπει τα χαμόγελα των υγειών παιδιών, να ακούει τα γέλια τους και τις ανησυχίες τους και να του λένε κάθε νύχτα πριν πάνε για ύπνο "σ'αγαπώ". Αυτά, κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
16/07/2009, 18:38:48
Αγαπητέ sidonus, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Μη με ερωτευτείς μόνο γιατί θα ζηλέψει η Jean.

Προσυπογράφω απόλυτα αυτό που παρέθεσες στο τέλος του τελευταίου μηνύματος σου:

quote:
Από τη δική μου προοπτική, το είναι κάποιος τηλεκινητός, πυροκινητικός ή πυρογεννητικός δεν είναι πιο cool από το είναι ταλαντούχος ζωγράφος, αριθμομνήμων ή απλά ένας πατέρας που δουλεύει νύχτα-μέρα για να γυρίζει κάθε βράδυ σπίτι, να βλέπει τα χαμόγελα των υγειών παιδιών, να ακούει τα γέλια τους και τις ανησυχίες τους και να του λένε κάθε νύχτα πριν πάνε για ύπνο "σ'αγαπώ".

In anticipation of my resurrection...

sidonusΝέο Μέλος
17/07/2009, 18:48:18
Ποιά Jean, η Grey; Αλήθεια σου άρεσε;;;; Νόμιζα πως παρασύρθηκα λίγο. Χε, χε, τεςπα... Δε νομίζω πως θα έκανε καλό να παραθέσω τίποτα άλλο επί του παρόντος. Φίλτατε astralboy περιμένω την απάντησή σου και τα σχόλιά σου...
sidonusΝέο Μέλος
26/07/2009, 00:09:41
Ο AstralBoy φαίνεται να έχει εγκαταλήψει τη συζήτηση... Κρίμα... Ήθελα πολύ να δω μέχρι που θα έφτανε το θέμα.