ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αναζητώντας τη χαμένη.... Αθήνα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Αναζητώντας τη χαμένη.... Αθήνα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

κώστας62 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
geo1980Νέο Μέλος
12/06/2003, 10:01:11
ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΑΡΧΑΙΑ ΠΗΓΑΔΙΑ ΣΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΟΣ.ΧΡΟΝΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 9000 π.Χ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΒΡΗΚΑΝ ΔΙΑΦΥΓΗ ΤΑ ΝΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΟΣ!ΕΧΕΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?

ΕΛΛΑΣ=ΦΩΣ

κώσταςΜέλος
12/06/2003, 13:36:06
Αγαπητέ Πλωτίνο έβαλες μια νέα διάσταση στο θέμα.

Για το πόσο οι αρχαίοι αυτοί του "χρυσού γένους" έμοιαζαν με μας.

Κατ' αρχή, μια τεράστια διαφορά είναι η διάρκεια ζωής. Εμείς τη σημερινή εποχή έχουμε μέσο όρο ζωής 80 χρόνια περίπου.

Αυτοί είχαν μέσο όρο ζωής 1000 (χίλια) !!! χρόνια περίπου.

Ξέρω! Δύσκολο να το πιστέψει κανείς.

Έχω πολλές πηγές που αναφέρονται στην ηλικία αυτών των μακρινών μας προγόνων. Για να μη σας μπερδέψω όμως θα δώσω στοιχεία από πρόσωπα της Παλαιάς Διαθήκης, που όλοι λίγο-πολύ ξέρετε, και μπορείτε να διασταυρώσετε.

Ονομα - Διάκεια ζωής (χρόνια)
Αδάμ - 930
Κάιν 922
Αβελ 23
....
Μαθουσάλας 969
Λαμέχ 777
Νώε 950
Σεμ 600
Τεράχ 205
Αβραάμ 175
Ισμαήλ 137
Ισαάκ 140

Όλοι από τον Αδάμ μέχρι το Νώε, δηλαδή πριν τον τελευταίο κατακλυσμό ζούσαν σχεδόν για 1000 (χίλια) χρόνια, εκτός απ' τον Αβελ που δολοφονήθηκε.

Μετά το Νώε, δηλαδή μετά τον τελευταίο κατακλυσμό, άρχισε μια ραγδαία μείωση της διάρκειας ζωής για να φθάσει στα σημερνά επίπεδα των 80 χρόνων.

Φανταστείτε δηλαδή κάποιον που γεννήθηκε πριν από τις σταυροφορίες, σήμερα να είναι 850 χρόνων και να ζήσει για άλλα 100 χρόνια. Θυμίζει Indiana Jones και το χαμένο δισκοπότηρο.

Αλλά και στη μυθολογία μας έχουμε τους ημίθεους που ζούσαν αιώνια (1000 χρόνια δεν είναι αιωνιώτητα μπροστα στα 80;)

SUNNYΜέλος
12/06/2003, 14:03:11
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!
ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΗΛΙΚΙΕΣ ΤΟΥΣ?
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

κώσταςΜέλος
12/06/2003, 14:57:47
Καλωσήρθες φίλη SUNNY. Τα στοιχεία για τις ηλικίες δεν τα βρήκα απ' ευθείας από το βιβλίο της Γένεσης αλλά σε κάποιες ιστοσελίδες.

http://find.in.gr/results.page?data=cache:users.aias.gr/oode/geneal1.htm+ΓΕΝΕΣΙΣ+ΗΛΙΚΙΑ+ΑΔΑΜ+ΝΩΕ
http://www.earth-history.com/Generation.htm

Πιστεύω οτι είναι πραγματικά. Αν κάποιος έχει το βιβλίο της Γένεσης και μπορεί να τις επαληθεύσει ας μας το πει.

κώσταςΜέλος
13/06/2003, 18:29:24
φίλε beyond
quote:
ΑΝ ΕΙΧΕ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΥ ΔΙΑΣΠΑΡΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥΣ

Ενα δείγμα από αυτά που έχουν βρεθεί
  • Μια πυραμίδα ανακαλύφθηκε από τον Dr Ray Brown στο βυθό της θάλασσας έξω από τις Μπαχάμες.
  • Ερείπια δρόμου και κτηρίων ανακαλύφθηκαν στα ανοικτα της νήσου Binini τη δεκαετία του 1960'
  • Μια τεράστια πυραμίδα 11 δωματίων ανακαλύφθηκε 3,000 μέτρα στο βυθό του Ατλαντικού με κρυστάλλινη κορυφή
  • Το 1977 ανακαλύφθηκε τεράστια πυραμίδα ύψους 200 μέτρων κοντά στο Cay Sal στις Μπαχάμες.
  • Μια βυθισμένη πόλη 400 μίλια από τις ακτές της Πορτογαλίας ανακαλύφθηκε από μια Ρωσσική αποστολή. Τα κτίρια είναι κατασκευασμένα από πολύ σκληρό μπετόν και πλαστικές ύλες. Ανέσυραν και ένα άγαλμα
  • Όταν ο Σλήμαν,ανακάλυψε την Τροία βρήκε ένα μεταλλικό βάζο από άγνωστο μέταλλο με την επιγραφή "Από το βασιλιά Κρόνο της Ατλαντίδας"
http://www.world-mysteries.com/mpl_10.htm
Στο Αιγαίο δεν γνωρίζω να έχουν γίνει εντατικές υποβρύχιες έρευνες, εκτός από την περίπτωση του Κουστώ, που όπως προανέφερα τα ευρήματα δεν έγιναν γνωστά.

κώσταςΜέλος
14/06/2003, 18:00:06
quote:
Μετά το Νώε, δηλαδή μετά τον τελευταίο κατακλυσμό, άρχισε μια ραγδαία μείωση της διάρκειας ζωής για να φθάσει στα σημερνά επίπεδα των 80 χρόνων.
Αν γνωρίζει κανείς για το πόσα χρόνια έζησε η Ντόλη, το κλωνοποιημένο πρόβατο, θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να μας το πει.

fearΜέλος
15/06/2003, 01:02:44
Αν θυμάμε καλά η Ντόλη έζησε για 6 η 7 χρόνια δεν είμαι σίγουρος αλλά η επίσημη ανακοίνωση για το θάνατο της είναι οτι πέθανε απο κάποια αρώστεια την οποία δεν θυμάμε φυσικά

Η αλήθεια είναι εκεί έξω

κώσταςΜέλος
15/06/2003, 16:54:08
Φίλε fear, σωστά θυμάσαι, η Ντόλη έζησε 6 χρόνια

quote:
Έξι χρόνια έζησε το πρώτο κλωνοποιημένο πρόβατο
Δύο χρόνια μετά τη δημιουργία του, οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι τα κύτταρα του θηλαστικού άρχισαν να εμφανίζουν σημάδια γήρανσης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι υπό φυσιολογικές συνθήκες τα πρόβατα ζουν 12 με 15 χρόνια.
Πηγή: http://www0.bbc.co.uk/greek/news/030214_dolly.shtml

Η ηλικία του προβάτου από το οποίο πήραν κύτταρα για την κλωνοποίηση ήταν 5 χρονών.
Με απλά λόγια, όταν γεννήθηκε το κλωνοποιημένο πρόβατο, ήταν βιολογικά 5 χρονών, είχε δηλαδή την ίδια ηλικία με το δότη του κυττάρου.

quote:

Θα ήταν άραγε παράτολμο να αναρωτηθούμε μήπως έγινε κάτι ανάλογο και μετά τον κατακλυσμό. Αυτό θα εξηγούσε την ραγδαία μείωση της διάρκειας ζωής των ανθρώπων.

Και μια ευχάριστη (;) είδηση:
Επιστήμονες που ερευνούν το DNA πιστεύουν ότι μέχρι το έτος 2020 θα μπορούν να επέμβουν στην αλυσίδα του DNA και να αλλάξουν τις πληροφορίες γήρανσης, ώστε να ζουν οι άνθρωποι (και πάλι) 1000 χρόνια.

Edited by - κώστας on 11/07/2003 17:37:15

bladerunnerΜέλος
15/06/2003, 17:34:53
Σχετικά με αυτό που αναφέρθηκε περί αποδείξεων, ποιός ηέρει σε τι βάθος μπορεί να βρίσκονται... ϊσως πιο κάτω και από το μετρό. ϊσως πάλι να τα βρήκε το μετρό και να τα έκανε σκόνη... Σιγά να μην μας πούνε: "Τα μάθατε!;!; Διαλύσαμε τις αποδείξεις που ανάγουν την ίδρυση της Αθήνας 9.000 χρόνια πριν"

-------------------------
They buy your dreams, so they can sell your soul,
is it any wonder we've last contol?

κώσταςΜέλος
15/06/2003, 19:59:32
Φίλε bladerunner, αν γινόντουσαν αρχαιολογικές έρευνες στο βυθό του Σαρωνικού και ανοικτά του Σουνίου οι πιθανότητες να βρισκόταν κάτι θα ήταν πολλές.

Δυστυχώς οι περισσότερες έρευνες της εφορίας αρχαιοτήτων γίνονται επί χάρτου.

Χρειάστηκε να έρθει ο Σλήμαν για να ανακαλύψει την Τροία και τις Μυκήνες και ο Εβανς για να ανακαλύψει τη Φαιστό και την Κνωσό.

WolffacedΜέλος
16/06/2003, 12:20:45
quote:

Αυτό που πράγματι όμως αναρωτιέμαι δε θα έπρεπε ο μετροπόντικας να έφερνε στην επιφάνεια κάποια ευρήματα εκείνης της εποχής αφού έχει βρει για τόσες άλλες?

Και να έβρισκαν ευρήματα θα μας τα έβγαζαν ή θα τα κουκούλωναν γρήγορα γρήγορα προκειμένου να γίνει το μετρό;
Εδώ αντικαθιστούν τα αρχαία πεντελικά μάρμαρα του Παρθενώνα με κάτι ψευτομάρμαρα, στα απλά ευρήματα θα κολλήσουν;

07/08/2003, 12:30:04
ΑΝ Ο ΘΕΟΣ, Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ,ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΣΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ, ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ;
ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ FLAWLESS ΝΑ ΑΝΟΙΧΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΞΕΚΙΝΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ "ΕΙΡΗΝΗΣ-ΠΟΛΕΜΩΝ" , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ FLAWLESS ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ,ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΩΣ ΕΥΧΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...

ΤΙ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ;
ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΥΧΗ...
ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ-ΨΥΧΗ ΜΟΥ!!!
ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!

(ΕΔΩ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΛΥΤΑ Η ΦΩΤΟ ).

[H MOYΣΙΚΗ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ.....]

ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

Edited by - kapodistria on 24/12/2003 20:07:35

MasvidalΜέλος
07/08/2003, 13:14:52
Αν ο Θεος ηταν μια οντοτητα και μπορουσα να του ζητησω κατι,εγω δεν θα του ζητουσα καμμια απολυτως χαρη.Μου εχει κανει πολλες ακομα και χωρις να το εχω καταλαβει και γι'αυτο καθε μερα Τον ευχαριστω !!

07/08/2003, 13:43:53
quote:

Αν ο Θεος ηταν μια οντοτητα και μπορουσα να του ζητησω κατι,εγω δεν θα του ζητουσα καμμια απολυτως χαρη.Μου εχει κανει πολλες ακομα και χωρις να το εχω καταλαβει και γι'αυτο καθε μερα Τον ευχαριστω !!

KAΛΑ, ΦΙΛΕ MASVIDAL,ΕΣΥ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ..ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΔΟΨΥΧΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ, ΚΑΠΟΙΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ...ΕΚΕΙ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑΤΑΝ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΕΣΟΤΕΡΑ ΩΣ ESOTERIKISTES!!!! ΛΟΙΠΟΝ; ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

MasvidalΜέλος
07/08/2003, 13:55:13
Εφ'οσον εσυ ανοιξες το συγκεκριμενο topic δεν μπορω να σου χαλασω χατιρι.Φαινεται οτι μερικες φορες ειμαι λιγο αργοστροφος για να κατανοησω τη λογικη ενος θεματος.
Λοιπον...let's play !!!
Θα ζητουσα απ'τον Θεο να περναγα στην "αλλη μερια" μαζι με την οικογενεια μου και γενικα ολους τους ανθρωπους που αγαπω.Τωρα θα μου πεις ποια ειναι η αλλη μερια ...! Ας ρωτησουμε αυτους που ειχαν μεταθανατια εμπειρια (μονο που αυτοι δυστυχως πηγαν για λιγες στιγμες στο αιωνιο φως).Aααx,αν ξεραμε μονο ποσο ομορφα ειναι ... στην "αλλη μερια" .................

07/08/2003, 16:36:44
quote:

Εφ'οσον εσυ ανοιξες το συγκεκριμενο topic δεν μπορω να σου χαλασω χατιρι.Φαινεται οτι μερικες φορες ειμαι λιγο αργοστροφος για να κατανοησω τη λογικη ενος θεματος.
Λοιπον...let's play !!!
Θα ζητουσα απ'τον Θεο να περναγα στην "αλλη μερια" μαζι με την οικογενεια μου και γενικα ολους τους ανθρωπους που αγαπω.Τωρα θα μου πεις ποια ειναι η αλλη μερια ...! Ας ρωτησουμε αυτους που ειχαν μεταθανατια εμπειρια (μονο που αυτοι δυστυχως πηγαν για λιγες στιγμες στο αιωνιο φως).Aααx,αν ξεραμε μονο ποσο ομορφα ειναι ... στην "αλλη μερια" .................

ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ...ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ"...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ!!ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ; ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ... ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ...ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ,ΒΑΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ,ΤΙΣ ΛΥΠΕΣ,ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΟΥΣ....ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ... ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

07/08/2003, 17:57:42
καλησπερα σας φιλοι μου,ομορφο πραγματικα θεμα
αυτο που θα ζηταγα,θα ηταν να μην αισθανομαι μονος.
τιποτε αλλο.
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

07/08/2003, 18:14:32
quote:

καλησπερα σας φιλοι μου,ομορφο πραγματικα θεμα
αυτο που θα ζηταγα,θα ηταν να μην αισθανομαι μονος.
τιποτε αλλο.
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

ΦΙΛΕ ΜΑΝΟ, ΕΛΠΙΖΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΠΟΤΕ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ...ΤΟ ΖΩ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ....ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟΘΕΤΩ;)ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ, ΠΟΤΕ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ... ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΘΕΣΗ .... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

MasvidalΜέλος
07/08/2003, 18:23:38
quote:
ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ...

Τωρα μαλιστα.Μπηκαμε στην ουσια.Εγω ουδεποτε αμφισβητησα οτι η αλλη πλευρα υπαρχει και στον κοσμο μας.Απλα ειναι σε ... αλλη συχνοτητα.Αλλωστε πιστευω οτι δεν υπαρχει αυτο που λεμε "θανατος".Εγω το ονομαζω "περασμα".Περασμα σε "τί" θα μου πεις !
Μα στην αλλη μερια.Απλα οσοι ειχαν μεταθανατιες εμπειριες συντονιστηκαν (για λιγο...δυστυχως) σε αυτην την πανεμορφη/μαγευτικη/εξιλεωτικη/λυτρωτικη συχνοτητα.Απλα εγω θα ζητουσα απ'τον Θεο να πηγαινα/πηγαιναμε μονιμως στη...λυτρωση.
Καποδίστρια στο αφιερώνω και εύχομαι να βρείς την αδερφή-ψυχή σου...
"...I'll be around...
when there's no reason left to carry on.
And every dream you've ever had is gone.
And the dark is deep and black
without a sound.
And every star has been
dragged to the ground.
Know at that moment I will be around.
KNOW AT THAT MONEMT I WILL BE AROUND........
ΚNOW AT THAT MOMENT I WILL BE AROUND......."

Edited by - Masvidal on 24/12/2003 20:49:06

07/08/2003, 19:23:01
quote:

quote:

ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ...

Τωρα μαλιστα.Μπηκαμε στην ουσια.Εγω ουδεποτε αμφισβητησα οτι η αλλη πλευρα υπαρχει και στον κοσμο μας.Απλα ειναι σε ... αλλη συχνοτητα.Αλλωστε πιστευω οτι δεν υπαρχει αυτο που λεμε "θανατος".Εγω το ονομαζω "περασμα".Περασμα σε "τί" θα μου πεις !
Μα στην αλλη μερια.Απλα οσοι ειχαν μεταθανατιες εμπειριες συντονιστηκαν (για λιγο...δυστυχως) σε αυτην την πανεμορφη/μαγευτικη/εξιλεωτικη/λυτρωτικη συχνοτητα.Απλα εγω θα ζητουσα απ'τον Θεο να πηγαινα/πηγαιναμε μονιμως στη...λυτρωση.
Καποδίστρια στο αφιερώνω και εύχομαι να βρείς την αδερφή-ψυχή σου...
"...I'll be around...
when there's no reason left to carry on.
And every dream you've ever had is gone.
And the dark is deep and black
without a sound.
And every star has been
dragged to the ground.
Know at that moment I will be around.
KNOW AT THAT MONEMT I WILL BE AROUND........
ΚNOW AT THAT MOMENT I WILL BE AROUND......."

ΦΙΛΕ MASVIDAL,ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΥΧΗΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΥΤΡΩΣΗ/ΕΞΙΛΕΩΣΗ/ΣΤΗΝ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ/ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ...
ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ...ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ;ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ-(ΠΑΡΑΦΡΑΣΗ;)!!! ΚΑΙ ΛΕΩ ΠΑΡΑΦΡΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΚΗΣ ΜΟΥ-ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΝΤΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...ΓΙΑ ΟΛΑ...

ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ .... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

Edited by - kapodistria on 24/12/2003 21:01:24