- Εβραιοι - ΑΣ ΠΟΥΜΕ οτι ειναι αληθεια.... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

gK
Είσαι σε λάθος τόπικ.
Στο διπλανό δωμάτιο συζητιέται ΑΝ οι εβραίοι είναι εχθροί της ανθρωπότητας, και εκεί μπορείς να εκθέσεις τις απόψεις σου και τους λόγους που τις έχεις (άν δηλαδή έχεις φτάσει στο σημείο να έχεις και λόγους).
Εδώ μέσα αν είναι να πείς τίποτα, πες μας ΤΙ προτείνεις.
Διάβαζε το τόπικ πιο προσεχτικά σε παρακαλώ.
Κ
Edited by - kynikos on 30/04/2004 11:35:55
ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ;ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

gK
Την "άποψή" σου την κατάλαβα απ'την πρώτη.
Έφ'οσον δεν έχεις προτείνει ακόμα ΤΙ να κάνουμε, είσαι σε λάθος τόπικ.
Διάβασε την αρχική ερώτηση.
ΤΙ λεει ο αρχικός συγραφέας;
Άν δεν έχεις απάντηση, πήγαινε στο διπλανό δωμάτιο, πλήζ.
ο Kynikos λέει:
quote:
ΑΣ ΠΟΥΜΕ οτι ειναι οι "Εβραίοι / Σιωνίστες / Τρέχα γύρευε" εχθροί της ανθρωπότητας
Και η ερώτησή του είναι αυτή:
quote:Σ' αυτή την ερώτηση δώσε μιαν απάντηση, αν έχεις.
ΑΣ ΠΟΥΜΕ οτι είναι αλήθεια. TI ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ NA KANOYME;;;

quote:
ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΑΠΟΥΝΙ.ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.ΑΣ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΗ,ΑΣ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΑΚΡΑΙΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
gK
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.ΟΜΩΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΥΤΗΣ,Ο ΔΕΙΛΩΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ Ή ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ.
ΤΩΡΑ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΑΛΛΟ ΤΟΠΙΚ,ΑΥΤΟ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ-ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥ.
ΑΡΑ,
GIRTOS,ΚΑΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΩΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΜΑΣ.ΟΠΕΡ ΕΣΤΙ ΜΕΘΕΡΜΗΝΕΥΟΜΕΝΟ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΚΛΑΒΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΩΣ ΕΧΟΥΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΟΤΑΝ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΑΡΧΙΚΑ(ΟΡΑ:"ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ",ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΙΖΟΥΜΕ;ΛΕΩ,ΜΗΠΩΣ...)
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Μα δεν συχένεσαι να σε πλαίνει ένας εβραίος?
Τελικά έχεις να προτείνεις κάτι επικοδομητικό ή απλά ήθελες και εσύ να πεις την αυθαιρεσία σου? Αν είναι έτσι πρέπει όντως να πας να την πεις σε άλλο τόπικ...
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
Θα συγκεκριμενοποιείται σ' έναν άνθρωπο, σε μια φυλή, σ' ένα έθνος
για να μπορούμε να διοχετεύουμε το φόβο, το μίσος και την οργή μας
κι έτσι να μη δούμε ποτέ καθαρά απο που πραγματικά προήλθαν αυτα τα συναισθήματα
μόνο να εκδηλώνονται ελεγχόμενα, αποπροσανατολισμένα σε κάποιο εξιλαστήριο θύμα
και έτσι να ξεσπάμε και να γειώνεται η ενέργειά μας στο "πουθενά"
Ε ρε παραμύθι που μας αρέσει να μασάμε!...
Edited by - 1900 on 01/05/2004 04:52:25
quote:
ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΑΠΟΥΝΙ.ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.
Καλό.. Το άλλο το ξέρεις? Οσοι είχαν Ζάχαρο τους έκαναν κομπόστα..
Έτσι από περιέργεια, αυτά που έγραψε «girtos» ο Thoth τα διάβασες..

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»
Edited by - ΠΛΩΤΙΝΟΣ on 01/05/2004 08:19:04
quote:
ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΑΠΟΥΝΙ.ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.ΑΣ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΗ,ΑΣ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΑΚΡΑΙΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
"Το εβραϊκό Ολοκαύτωμα, 1933 - 1945
Από την εποχή που ο Χίτλερ πήρε την εξουσία στη Γερμανία το 1933 ξεκίνησαν οι πρώτες διώξεις. Η πρώτη σοβαρότερη και πιο βίαιη επίθεση του καθεστώτος συνέβη κατά τη «Νύχτα των Κρυστάλλων» στις 5 Νοεμβρίου του 1938.
Με την έναρξη της εκστρατείας εναντίον της ΕΣΣΔ με την επιχείρηση «Μπαρμπαρόσα» το 1941, ο κρατικός μηχανισμός είχε ήδη στη διάθεσή του 3.000 σκληρά εκπαιδευμένους άνδρες των ταγμάτων εκκαθάρισης των Ες-Ες για την εξολόθρευση των Εβραίων της ανατολικής Ευρώπης. Τα τάγματα θανάτου είχαν αναλάβει τη δολοφονία ενός με δύο εκατομμυρίων Εβραίων. Καθώς, όμως, δεν διέθεταν τα μέσα για την εξολόθρευση και των 11 εκατομμυρίων Εβραίων της Ευρώπης, ο Γκέρινγκ διέταξε τον Ράινχαρτ Χάιντριχ, τον υπ' αριθμόν δύο των Ες-Ες, να ετοιμάσει ένα ειδικό σχέδιο.
Έτσι γεννήθηκε το σχέδιο της «Τελικής Λύσης», σύμφωνα με το οποίο θα εξολοθρεύονταν μαζικά οι Εβραίοι σε συγκεκριμένα κέντρα συγκέντρωσης πληθυσμού στην Πολωνία. Εκεί όπου τελικά βρήκαν φρικτό θάνατο άλλα τρία εκατομμύρια άνθρωποι."

ΓΙΑ να μην ξεχναμε.

Σ'ευχαριστώ για την επικόλληση των φωτό, που τόσο έντονα μας θυμίζουν αυτά τα θλιβερά γεγονότα, αλλά και πάλι βρισκόμαστε εκτός τοπικ!
Το θέμα εδώ δεν είναι ΑΝ συνέβηκε το τάδε ή το δίνα, αντιθέτως, το θέμα είναι μια υποθετική ερώτηση!
Αν δεχθούμε (έστω για το τόπικ) οτι κάποιοι (για οποιοδήποτε λόγο) είναι "εχθροί της ανθρωπότητας", τότε τί κάνουμε εμεις; Αυτή είναι η ερώτηση.
Κάποιοι ίσως να δώσουνε πολιτικές ή εξωπραγματικές απαντήσεις, καί ενώ θα τις δεχθώ, τό ζητούμενο εδώ είναι πώς αντιμετωπίζεται αυτός ο "κινδυνος" (αν όντως υπάρχει) ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.
Αυτή την έννοια έχουν κατα τη γνώμη μου η συζητήσεις αυτού του μοναδικού χώρου, οτι πάντα προσπαθούμε να δούμε λίγο πιο βαθειά από τις δεδομένες πολιτικές και κοινωνικές απόψεις.
Ρωτάω επίσης, γιατι φαίνονται να υπάρχουν μέλη στον χώρο που να ασπάζωνται διάφορες μορφές αντι-Σημιτισμού ταυτόχρονα με "εσωτερικές" ή "φιλελεύθερες" θέσεις. Σε αυτους κυρίως απευθύνωμαι.
Μέ άλλα λόγια θα ήθελα αυτό το τοπικ να περιστραφεί γύρω απο την ιδέα:
"Πως αντιμετοπίζουμε εσωτερικά της συνομωσίες, υποκειμενικές και αντικειμενικές, φανταστικές και αληθηνές".
Κάποιοι φίλοι είχαν προσφέρει αρχικά μια ιδέα :- «Βγάλε τον "Εβραίο" από μέσα σου».
Δυστυχώς, αυτό δεν αναπτύχθηκε περισσότερο, δηλαδή,
- "Πως γνωρίζουμε αν μέσα μας υπάρχει ένας εχθρός της Ανθρωπότητας;",
- "Υπάρχει μέσα σέ όλους;",
- "Ποια τα χαρακτηριστηκά του;" και
- "Ποια η διαδικασία για να τον 'βγάλουμε' απο μέσα μας".
Γύρω από αυτές τις ιδέες ήθελα να περιστραφεί η συζήτηση, και όχι τόσο γύρω από τις προτημίσεις του καθενός στα σαπούνια.
Όπως βλέπετε, το θέμα δεν έχει προχωρήσει πολύ με συγκεκριμμένες προτάσεις, αν και δεν υπάρχει έλλειψη ατόμων με αντι-Εβραϊκές θέσεις. Το γιατί δεν έχουν δώσει προτάσεις μέχρι τώρα οι φίλοι αντι-Σιωνιστες, δεν ξέρω, ας το κρίνει ο καθένας για τον εαυτό του.
Πάντως, αν μέσα σε λίγες μέρες δεν έχει παραχθεί κάποιος δημιουργικός διάλογος εδώ, σκέφτομαι να ζητήσω απ'τον admin να το κλειδώσει, γιατί ήδη το esoterica εχει περισσότερα παρόμοια θέματα από ότι χρειάζεται, και δείνει λάθος εντύπωση.
Ευχαριστώ όλους τους φίλους που προσέθεσαν μια νότα ομορφιάς σε αυτό το δύσκολο θέμα, ίσως μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα καινούργιο, καλύτερο, για να εναποθέτουμε τις όμορφες σκέψεις μας.
-"Συνομωσίες και Αγάπη"
-"Συνομωσίες και Συγχώρεση"
-"Αντισυνομωσίες Αγάπης"
Είμαι σίγουρος οτι μπορείτε να βρείτε ακόμα και πιο ωραίους τίτλους
Αγάπη σε Όλους
Κ.