ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μετανάστες-Τι πιστεύετε; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Μετανάστες-Τι πιστεύετε; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
naysΜέλος
12/07/2012, 06:28:23
quote:

nays

Αν σου δώσει κάποιος ενα Μ-16 και την άδεια του 007,τι θα έκανες?

Απο που θα άρχιζες και που θα τελείωνες?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Ποιους θα σκοτωνα;;; ΕΣΥ;;;

τους ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ ΟΠΛΩΝ μήπως; ή αυτους που κινουν τα νηματα και κηρρύσουν πολέμους;;
ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;;
Αυτοι που τα κανονιζουν και κυρρήσουν τους πολέμους ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ;;
Ε; τι λες ΝΙΚΟΜΑΧΕ;;
λες αυτοι απο ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΚΑΣΤΕΣ "ΣΑΣ" (το είχε αναφερει ο αθεος για κάστες αλλά μιλούσε για τις κατωτερες υποτιμητικά όπως και ολοι σας άλλωστε)

ΛΕΣ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΚΑΣΤΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΑΥΤΟΙ Ή ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ;;;

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΠΟΙΑΝΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΛΕΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ;;

Εσυ AitheroVamon τι λες, εκτος απο τα υπολοιπα δηλαδη;

naysΜέλος
12/07/2012, 07:06:08
quote:

quote:
Εσύ τώρα μου το παίζεις ελβετος;;

Οχι βέβαια , βερα Ελληνας (και κατω απο το αυλάκι)
quote:
Περα από την "εξυπναδα" που είπες (λες και δεν το περιμενα)

Όσων αφορά την "εξυπνάδα",
ναι εχεις δίκιο, ηταν άκυρη
εσυ προφανώς εννοούσες οτι δεν εχεις "πάει" ... για καφε με ΧΑτη
έμενα άλλου πήγε το μυαλό μου.

Τελως πάντων , οπως έχουν πει και πολλά άλλα μέλη
(αντε να το πω κι εγω)
ετσι οπως κάνεις , χάνεις το δίκιο σου ,
(αν κι εφόσον, εχεις κάπου)

Τωρα το οτι εχεις βάλει ολα τα μέλη του esoterica σε ενα τσουβάλι ,
χρησιμοποιώντας ΜΗ αποδεκτούς χαρακτηρισμούς
και απλά μπαίνεις για να μας τα "χώσεις" , παίζοντας το "αντράκι"
αυτο μάλλον ειναι ενα θέμα , το οποίο χρίζει παρεμβάσεως...

Ξερεις "κοπελια" (?)
η κοινότητα του esoterica ειναι μια μικρογραφία της κοινωνίας
εχε υποψη σου , οτι, οπως κι εκει εξω, ετσι κι εδω μεσα ,
οι συνομιλητές σου , έχουν τα δικά τους προβλήματα,
τη δικη τους συσσωρευμένη οργή, φυσικό επακόλουθο της οικονομικής κρίσης... και αλλα πολλα
Σεβασου, οτι κάποιοι επιλέγουν (οχι μονο τωρα) να παρακολουθούν και να συμμετέχουν στο esoterica ως μια δραστηριότητα που τους "χαλαρώνει"
(ακομα και στις κόντρες)
αλλα , μεσω μιας θεματολογίας , η οποια ειναι ΕΞΩ απο την ρουτίνα και την μιζέρια της καθημερινότητας.
(αν καταλαβαινεις τι σου λεω)

Κι έρχεσαι εσυ , να τους βαζεις όλους στην πρίζα !
προσπαθώντας να περασεις στο δικο σου τρυπακι !
Ε οχι ρε κοπελιά !
(κι εδω εκφράζω και την αντίρρηση στο να ανοιχτεί νεο θέμα)

Η θεματολογία του esoterica είναι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ
πλην ομως ανοιχτή σε οτιδήποτε ,
αλλα εσυ, δεν εχεις την παιδεία του ΔΙΑΛΟΓΟΥ ... για να υποστηριξεις τις θεσεις σου,
κι αυτο ειναι βασικός παράγοντας για την παραμονή κάποιου σε τούτο εδω το φόρουμ
Το μονο που ξέρεις καλα να κάνεις ειναι λάσπη στον ανεμιστήρα, κι όποιον πάρει ...
άναρχες κραυγές , με λίγο, απο δεσμεύσεις Αλέξη ,
και, πισω και σας εφαγα
πιασ΄το αυγό και κούρευτο δηλαδη ...

Για να σοβαρευτούμε σιγα σιγα , μια και η ανοχή εχει και τα όρια της.
μην ξεχνάς οτι "μετέχεις" (ηθελημένα και ΟΧΙ δια τις βίας)
στο φόρουμ του esoterica.gr και οχι του Συνδέσμου Βιομηχάνων !

Edited by - AitheroVamon on 12/07/2012 03:18:16

Το ESOTERICA είναι για να τους χαλαρωνει ε;
ε, και γω απανταω ετεροχρονισμενα σε πολλα που λεγανε και ΞΕΧΑΛΑΡΩΝΑΝΕ εμένα

"Κι έρχεσαι εσυ , να τους βαζεις όλους στην πρίζα !
προσπαθώντας να περασεις στο δικο σου τρυπακι !
Ε οχι ρε κοπελιά !
(κι εδω εκφράζω και την αντίρρηση στο να ανοιχτεί νεο θέμα)"

Εγω δηλαδη πώς δεχομαι τα δικά τους τρυπακια;

ΝΑΙ! ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΣΤΟ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΝΕΟ ΘΕΜΑ!
Μην έχεις τετοιους "φοβους", απο μένα πάντως να 'σαι σιγουρος ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Ν' ΑΝΟΙΞΩ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ Ή ΝΑ ΞΑΝΑΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ
Θα κοιτάω γλυκά και δε θα βγάζω τσιμουδια

Νικόμαχε όντως ήμουν επιθετική και μάλλον άδικη... ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ
Αυτά που έγραφα εξάλλου ήταν ΑΣΧΕΤΑ με το θέμα, έτσι;

12/07/2012, 13:38:45
quote:
nays

Ασχετα εντελώς,όχι δεν ήταν.
Δεν ήταν όμως και το θέμα.Ηταν μέρος του προβλήματος.

Ολα αυτά που γράφεις,άν το πρόσεξες,κανείς δεν σου είπε ότι είναι αναληθή.

Ομως κι εσυ,έχεις ένα κόλλημα με τα "τσιράκια",που προφανώς σε εμποδίζει να δείς την κεφαλή,όλων των προβλημάτων του πλανήτη.
Τους τραπεζίτες και το κέρδος.

Οταν σου έδωσα το Μ-16,περίμενα να ακούσω την σωστή επιλογή του στόχου.
Εσυ όμως "σημάδεψες" τους υποταχτικούς.Ολοι αυτοί που αναφέρεις nays,εξυπηρετούν τα σχέδια της ανώτερης κάστας των τραπεζιτών.Μιλάμε για 300 οικογένειες πάνω-κάτω,που ελέγχουν απόλυτα τον πλανήτη.Αυτοί είναι η πηγή του προβλήματος και όχι όλοι οι υπόλοιποι που αναφέρεις.

Αυτοί είναι θύματα των 300.Ξέρουν καλά το "κόλπο" οι 300.
Δίνουν ενα κομάτι της πίτας στους υπαλλήλους [βιομηχάνους και Σια] ώστε να έχουν τον έλεγχο.Συνήθως άν δώσεις σε κάποιον περισσότερο χρήμα και εξουσία απο κάποιον άλλον,θα κάνει ότι μπορεί για να την κρατήσει,ακόμη και εγκληματικές πράξεις.

Θα είναι όμως πάντα ένας υπάλληλος των 300.Της πηγής των κακών.Οπως κι εσυ είσαι υπάλληλος των "τσιαρκίων".

Επομένως δεν πρέπει να "εξαφανίσεις" τον άμεσο προϊστάμενό σου,αλλά την κεφαλή της επιχείρησης.

Κάτι βεβαίως που είναι δύσκολο έως αδύνατο να γίνει.Τουλάχιστον όσο το κέρδος εξακολουθεί να είναι ο κινητήριος μοχλός της ανθρώπινης ενέργειας.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

12/07/2012, 13:51:20
quote:
Κάτι βεβαίως που είναι δύσκολο έως αδύνατο να γίνει

Και ο κυριότερος λόγος που είναι σχεδόν αδύνατο να γίνει, είναι το γεγονός ότι τρώγονται συνεχώς οι κατώτερες τάξεις της πυραμίδας μεταξύ τους,και οι από πάνω μας βλέπουν και γελάνε.

Και άμα τύχει και κοιτάξει κανείς προς τα πάνω και πάρει λίγο μυρωδιά(όπως εσύ αγαπητέ μου φίλε),τον καθιστούν "γραφικό" και συνωμοσιολόγο,και τον αναγκάζουν να τα λέει αυτά μόνο σε κάτι forum όπως το esoterica.
Φυσικά βοηθάνε σε αυτό και οι πραγματικοί γραφικοί που βλέπουν παντού συνωμοσίες,και έτσι μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά.
Για το ρίξουμε και λίγο στην πλάκα άμα έφτανε το m16,θα τους είχα καθαρίσει εγώ τους 300 αδερφέ,και χωρίς την άδεια του 007.Αλλά κάτι μου λέει ότι πρέπει να μου διαλέξεις πιο καλό "κουμπούρι".Ξέρεις,απ' αυτά που δεν υπάρχουν.

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

12/07/2012, 14:57:06

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

naysΜέλος
12/07/2012, 16:43:37
quote:

quote:
nays

Ασχετα εντελώς,όχι δεν ήταν.
Δεν ήταν όμως και το θέμα.Ηταν μέρος του προβλήματος.

Ολα αυτά που γράφεις,άν το πρόσεξες,κανείς δεν σου είπε ότι είναι αναληθή.

Ομως κι εσυ,έχεις ένα κόλλημα με τα "τσιράκια",που προφανώς σε εμποδίζει να δείς την κεφαλή,όλων των προβλημάτων του πλανήτη.
Τους τραπεζίτες και το κέρδος.

Οταν σου έδωσα το Μ-16,περίμενα να ακούσω την σωστή επιλογή του στόχου.
Εσυ όμως "σημάδεψες" τους υποταχτικούς.Ολοι αυτοί που αναφέρεις nays,εξυπηρετούν τα σχέδια της ανώτερης κάστας των τραπεζιτών.Μιλάμε για 300 οικογένειες πάνω-κάτω,που ελέγχουν απόλυτα τον πλανήτη.Αυτοί είναι η πηγή του προβλήματος και όχι όλοι οι υπόλοιποι που αναφέρεις.

Αυτοί είναι θύματα των 300.Ξέρουν καλά το "κόλπο" οι 300.
Δίνουν ενα κομάτι της πίτας στους υπαλλήλους [βιομηχάνους και Σια] ώστε να έχουν τον έλεγχο.Συνήθως άν δώσεις σε κάποιον περισσότερο χρήμα και εξουσία απο κάποιον άλλον,θα κάνει ότι μπορεί για να την κρατήσει,ακόμη και εγκληματικές πράξεις.

Θα είναι όμως πάντα ένας υπάλληλος των 300.Της πηγής των κακών.Οπως κι εσυ είσαι υπάλληλος των "τσιαρκίων".

Επομένως δεν πρέπει να "εξαφανίσεις" τον άμεσο προϊστάμενό σου,αλλά την κεφαλή της επιχείρησης.

Κάτι βεβαίως που είναι δύσκολο έως αδύνατο να γίνει.Τουλάχιστον όσο το κέρδος εξακολουθεί να είναι ο κινητήριος μοχλός της ανθρώπινης ενέργειας.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Είπα να ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΩ αλλα...
"Εσυ όμως "σημάδεψες" τους υποταχτικούς."
Πού το κατάλαβες αυτό;;;
Όπως και πολλά άλλα που λες εδω

Είχα άλλη αποψη για σένα
αλλά όπως λες και συ: ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΙΠΟΝ!!!

Ποτέ δεν ήμουν τσιράκι κανενος κι ούτε προκειται να γίνω

12/07/2012, 17:15:18
nays

Τι θα κάνουμε με σένα?
Αλλα λέμε,άλλα καταλαβαίνεις και άλλα λές.
Αστείο κατάντησε.

Φυσικά και δεν είσαι τσιράκι κανενός εσυ.
Ούτε είπα πουθενά κάτι τέτοιο.
Τσιράκια των 300,είναι αυτοί που κατέχουν τις επιχειρήσεις,τις εταιρείες,τις αγορές γενικά και για λογαρισμό των οποίων δουλεύεις εσυ,εγώ και ο καθένας απο μας τους υπόλοιπους.

Και αυτούς "στοχοποίησες" κι εσυ,μην κάνοντας αναφορά στους επικεφαλής αυτών,τους γνωστούς 300.

Εντάξει τώρα?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

12/07/2012, 18:04:01
nays,

Με τους περισσότερους από εδώ, τα μισά να είχε ακούσει ο Νικόμαχος ή εγώ απ' αυτά που μας έχεις καταλογίσει, θα είχαμε γίνει πύραυλοι.(Μα να τον πεις δυστυχισμένο τέκνο του Σουρή,από την ίδια του την υπογραφή.. άπαιχτο, πλάκα-πλάκα,στο πιστώνω.)

Μη μας βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι.Σου ξεφεύγουν έτσι οι πραγματικοί στόχοι-και δεν εννοώ τώρα τους 300 υψηλούς του Νικόμαχου,μιλώ για τους καθημερινούς σου αντιπάλους,τους πιο απτούς-
Αν δε σε εκτιμούσα δεν θα συμμετείχα σε συζήτηση μαζί σου.
Αλλά είναι κουραστικός ο τρόπος που μας αντιμετωπίζεις-συνέχεια στη μπούκα-
Έφτασα ήδη μια φορά προχτές να τα παρατήσω.Άλλαξα γνώμη και το ξαναπαλεύω.
Εκπέμπεις αγνότητα,γι' αυτό τα καταφέρνω να μην προσβάλλομαι.Μη το εκμεταλεύεσαι όμως.Είναι άδικο να μας παιδεύεις τσάμπα.
Αν δεν έχεις δει μέχρι τώρα ότι η στάση μας είναι θετική,μάλλον δε θα το δεις ούτε αργότερα.
Από εμένα δε θα δεις προδοτική συμπεριφορά αν "ρίξεις" λίγο τις άμυνες.
Δεσμεύομαι και για τον Νικόμαχο,τον γνωρίζω λίγο,αλλά σπανίως κάνω λάθος σε χαρακτήρες.
Προφανώς υπάρχουν κι άλλοι στο forum που μπορεί να διαφωνείς αλλά αξίζουν την προσοχή σου και την εκτίμησή σου.
Βρες τους μόνη σου.Άλλωστε και εγώ νιουμπάς είμαι στο forum.
Δε χρειάζεται να απαντήσεις αν δε το θεωρείς απαραίτητο.
Σκέψου το όμως.

ΥΣ:Το ξέρω ότι δεν τα έβαλες μαζί μου σήμερα.Το post δες το με αναδρομική ισχύ.

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

Ath_hleiosΜέλος
15/07/2012, 02:30:09
Έχει ξεφύγει λίγο η συζήτηση ε;

Αθήλειος

kirki_111Νέο Μέλος
15/07/2012, 15:15:21
Όταν άνοιξα το νήμα με τίτλο "Μετανάστες-Τι πιστεύετε;" δεν περίμενα ότι θα διαβάσω όσα διαβασα σε αυτή την τελευταία σελίδα...
Δεν παρακολούθησα τη συζήτηση από την αρχή μέχρι το τέλος, αλλά νομίζω ότι τα τελευταία μηνύματα έχουν λίγο "λοξοδρομήσει" από τους αρχικούς σκοπούς. Διορθώστε με βέβαια αν κάνω λάθος.
Για το θέμα "μετανάστες" λοιπόν...
Έχοντας αρκετούς ανθρώπους στην ευρύτερη οικογένεια που είτε έμειναν χρόνια στο εξωτερικό είτε μένουν ακόμα, αντιμετωπίζω το θέμα της μετανάστευσης λίγο πιο επιεικώς. Μάλιστα, τους τελευταίους μήνες έχω κάνει σκέψεις για να φύγω η ίδια στο εξωτερικό -ως μετανάστρια- και αναρωτιέμαι πώς να κάνω ένα τέτοιο βήμα μπορεί να με αντιμετωπίσουν εκεί που θα πάω όπως αντιμετωπίζουμε κι εμείς τους μετανάστες το τελευταίο διάστημα.
Για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, δε δικαιολογώ τα όσα εγκληματικά συμβαίνουν καθημερινή που σίγουρα είναι πληγή για τον τόπο μας. Είναι φρικτό να φοβάσαι να ξεμυτίσεις από το σπίτι σου ή να φοβάσαι ακόμα και μέσα στο σπίτι σου...
Από την άλλη, δεν πρέπει να παραλείπουμε να θυμόμαστε ότι σε μεγάλη πλειοψηφία τους είναι άνθρωποι ταλαιπωρημένοι, σακατεμένοι που έρχονται με το όνειρο μιας καλύτερης, πιο ανθρώπινης ζωής. Άνθρωποι που αφήνουν πίσω τα σπίτια τους, τις οικογένειές τους και τους φίλους τους. Σίγουρα δεν το κάνουν από χόμπι.
Για μένα το πρόβλημα εστιάζεται στη χαοτική αντιμετώπιση του θέματος από το κράτος, όπως πολύ σωστά τέθηκε και στο πρώτο ποστ του νήματος από Narkissa555.
Δυστυχώς, απάντηση στο πρόβλημα δεν έχω για να δώσω. Ήθελα μόνο να βεβαιωθώ ότι δεν ξεχνάει κανείς μας πόσοι συγγενείς μας και συμπατριώτες μας έχουν βρεθεί στη θέση των ανθρώπων αυτών.

when there's nothing left to say, you'd better start acting