ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περι αποκαλύψεων Γκιόλβα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Περι αποκαλύψεων Γκιόλβα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Kelsos61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/4
05/03/2003, 10:40:39
quote:

Γιατί φοβάσε μήπως δεν αντέξεις αυτά που θα σου συμβούν .....
αν υποτεθή οτι ισχύουν, εστω τά μισά από αυτά που λένε !!!!!!

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

Φυσικά και ΟΧΙ καλή μας γατούλα... ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ...
Διάβασε με ΠΡΟΣΟΧΗ τι έγραψα και φέρε στο μυαλό σου την ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ...
Την δύναμη του πυρίνα του ατόμου η Ερμητική επιστήμη ΚΑΙ η Ελληνική Φιλοσοφία την ΚΑΤΕΙΧΑΝ και τη ΓΝΩΡΙΖΑΝ...
Δες τα αποτελέσματα όταν "κάποιος" την οικιοποιήται...

Να μάθουμε κάποτε να κοιτούμε ΜΕΣΑ στα πράγματα και όχι ΤΑ πράγματα

Κέλσος ο Φιλαλήθης

EoNΜέλος
05/03/2003, 11:08:01
μάλιστα...
Αν το δεί κάποιος το θέμα σφαιρικά θα παρατηρήσει οτι όλοι περιμένουν κάτι ...
Κάποιοι περιμένουν την μεγάλη διάνοια , κάποιοι μια υπερ-ομάδα, κάποιοι τον επίγειο βασιλιά,άλλοι περιμένουν τον μαρμαρωμένο βασιλιά να σπάσει το μπετό για να πάρουν μια πόλη,άλλοι περιμένουν τον εξαδάκτυλο βασιλιά για να πάρουν την ίδια πόλη, άλλοι περιμένουν τον Χριστό να έρθει με την hyper-γκλίτσα και να ξεχωρίσει τα καλά αμνοερίφια απο τα κακά (ενοείται οτι αυτοί που τον περιμένουν δεν διανοήθηκαν ποτέ οτι μπορεί να είναι με τα κακά προβατάκια), άλλοι περιμένουν να γυρίσει ο τροχός,κάποιοι περιμένουν τον κάθε Γκιόλβα να αναπτύξει το Μπέβατρον ωστε να κατακτήσουμε όλο τον κόσμο και να τον κάνουμε σα τα μούτρα μας ...έτσι για το μεγαλείο της φυλής.

Εγώ σαν οντότητα θα είμαι πάντα με αυτούς που δεν περιμένουν αλλά παίρνουν τα πράγματα στα χέρια τους και καθορίζουν τις τύχες τους.
Θα μου ΄πείτε μερικοί "υπάρχει και το κάρμα..." μα θα σας πώ οτι υπάρχει το έλεος και η αγάπη.

Ας σταματήσουμε να περιμένουμε και ας βιώσουμε και λίγο ρε γμτ....

και αντε και κάνει κάποιος το υπερόπλο , ωραία και τι έγινε μετά? θα σταματήσει ο κόσμος να πεινάει?θα σταματήσει να πονάει?να πεθαίνει?να πιέζεται? δε νομίζω ...
το υπερόπλο υπάρχει ήδη και λέγεται συνείδηση της θεότητας που φέρουμε...ας το χρησιμοποιήσουμε όχι για κάποια Ελλάδα αλλά για τον Άνθρωπο ...ρε γμτ..για τον Ανθρωπο)

thothΙδρυτικό Μέλος
05/03/2003, 13:10:57
"Άκου, μάνα, για όλους έχει ο Θεός..." όπως λένε και οι Active Member οι οποίοι μάλλον ξέχασαν να προσθέσουν τις αποκαλύψεις του Γκιόλβα στο τραγούδι τους "Στου Αιώνα το φευγιό"

Έτσι δεν είναι EON; (κάπου άκουσα ότι σου αρέσει και το hip hop,ή μήπως δεν ακούς Active Member;)

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

EoNΜέλος
05/03/2003, 13:27:12
... ίσως το δικό μου άστρο να είναι κάπου εκεί στο φώς ...

καλοί οι A.Μ.

για την "Φυλή του ουρανού" (Razastarr) τη γνώμη έχεις ???σου αρέσουν ?

05/03/2003, 15:10:37
quote:

για την "Φυλή του ουρανού" (Razastarr) τη γνώμη έχεις ??? σου αρέσουν ?

Oύπς!!! Τι έχουμε εδώ;;;; ΜΙΑ ΝΕΑ ΦΥΛΗ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ!!!
Χμμμμ Υποπτα, πολύ ύποπτα τα πράγματα....
Προτείνω στον Ερμή ΠΡΙΝ απαντήσει να ζητήσει εξέταση του D.N.A τους ώστε να ΜΗΝ βρεθεί πρό εκπλήξεων!!!!

Φίλε μου ΕοΝ, είμαστε μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ σε όσα έχουμε ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΗ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ στον Κυβερνοχώρο!!!!
ΠΟΥΘΕΝΑ δεν έχω συναντήσει ΚΑΝΕΝΑΝ να ΦΩΝΑΖΕΙ όπως εσύ, εγώ και άλλοι φίλοι απο το Esoterica.gr, μέλη ΟΛΟΙ ΜΑΣ των πιό δημιουργικών (σε υγειής σκέψεις) forums του Διαδυκτίου, ότι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ και ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΒΙΩΜΑΤΑ ΠΛΕΟΝ να αναζητήσουμε την βοήθεια που έχουμε ανάγκη (ΑΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ) απο τον Εν Υμίν Θεό και ΟΧΙ απο εξωτερικά βοηθήμτα, άτομα, ομάδες, οργανώσεις, εξωγήινους, έσωγήινους κλπ κλπ κλπ...

Ο ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΤΙΣΜΟΣ έχει ΚΑΙ αυτός τα όριά του...
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ λέω και το φωνάζω στα πέρατα του κόσμου...

Κέλσος ο Φιλαλήθης

ReoΜέλος
07/03/2003, 14:06:42
quote:

μάλιστα...
Αν το δεί κάποιος το θέμα σφαιρικά θα παρατηρήσει οτι όλοι περιμένουν κάτι ...

ΕοΝ, εξαιρετικά... αυτά που γράφεις, και ο τρόπος που τα γράφεις. :)

buda36grΜέλος
07/03/2003, 14:30:40
ΔΙΑΒΑΖΑ ΟΤΙ ΣΕ ΣΠΗΛΙΕΣ ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΓΙΓΑΝΤΙΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ,ΟΠΛΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ(ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥ),ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ACASIC RECORDS..ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΠΡΟ 15000 ΠΧ(ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ)..ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ,ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ "ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ",ΠΟΥ ΘΑΡΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ,,ΚΟΥΡΑΣΗ,ΕΕΕ???

ΟΤΑΝ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

ΤΑΣΟΣΜέλος
11/03/2003, 12:30:37
Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΠΩΣ & ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΥΠΕΡΟΠΛΩΝ
ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ "Ε"¨: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΙΒΕΤ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΕΔΩ & ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ? ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΥΑΛΟ, ΙΣΩΣ.ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΤΑΞΗ,ΝΟΝΙΖΩ.

Τ.Σ.

satyrosΜέλος
25/03/2003, 00:43:36
Καιμονο το γεγονος οτι ο κ Γκιολβας δεχτηκε να παρουσιαστει σε μια εκπομπη τετοιου κύρους που η παρουσιαστρια είναι η Αννίτα Πάνια με βαζει σε αμφιβολίες για τη σοβαρότητα του Γκιόλβα. Αν ήμουν στη θεση του και όντως είχα ανακαλυψει τοσα υπερόπλα και κατασκευαζα στον Ολυμπο το διαστημόπλοιο, δεν θα πηγαινα σε καμια περιπτωση σε τετοια εκπομπή και εννοείται δεν θα ανέφερα ΄καμία λεπτομέρεια πάνω σ αυτό το θεμα. Ο Γκιόλβας είτε εχει ζαβλακωθει τελείως απο τα γηρατειά και αποκαλύπτει χύμα τα μυστικά του,΄έιτε είναι ενας ψεύτης που θέλει να πουλήσει μούρη (αν και δεν υποστηρίζω αυτή την εκδοχή) ή είναι ληπτης ύποπτων ουσιών. Πάντως αν ημουν επιστημονας και ερευνητής του κύρους που του προσδίδουν, δεν θα ανεχόμουν την Πανια να με κοροιδευει λεγοντας μου να την πάρω και αυτήν στο διαστημόπλοιο για καμια βόλτα.

Ενα έχω να πω.

Ε ΡΕ ΣΤΕΙΛΙΑΡΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ!

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

catΜέλος
29/03/2003, 18:17:09
Το οτι ειναι η πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση στα 80 του χρόνια ομως λέει πολλά ..!!!!!!!

ΤΑΣΟΣΜέλος
02/04/2003, 15:30:34
Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΥΤΗ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΣΤΥΛ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ,ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΟΠΤΙΚΟ,ΛΙΓΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ Κ.Λ.Π. ΠΑΝΤΩΣ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΘΗΣ,ΝΟΜΙΖΩ & ΕΧΕΙ ΒΛΕΜΑ ΔΙΑΠΕΡΑΣΤΙΚΟ & ΕΞΥΠΝΟ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΩ,ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ & ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ & ΜΟΡΦΩΣΗΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ & ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ Ν.ΠΕΝΤΕΛΗ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΧΩ ΔΙΕΥΥΝΣΗ & ΤΗΛ/ΝΟ.

Τ.Σ.

AlastisΜέλος
03/04/2003, 00:11:59
Ωραια ιδεα !!!

Ψηνεται κανεις να παμε να δουμε τι οντως γινεται απο πρωτο χερι???
Εγω παντως ειμαι μεσα αμα ειναι...

...open minds are better minds!

09/04/2003, 00:25:38
Ανοίξτε το χορό και γω ακολουθώ...

"Τάδε έφη Avallon"
ΤΑΣΟΣΜέλος
09/04/2003, 12:52:34
ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ,ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΤΟ,ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ & ΜΕΙΣ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ & ΤΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΧΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΛ/ΝΟ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ & ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΑ ΕΧΩ.

Τ.Σ.

catΜέλος
09/04/2003, 17:53:54
Και τι περιμένετε, να μας δεχτούν με ανοιχτές αγκάλες ...!!!
Λέτε να ειναι τόσο ευκολο να πάμε εκεί ...και πως θα πάμε σαν κοινόι θνητοί ???? η σαν μελη του esoterica

AlastisΜέλος
10/04/2003, 00:16:25
Οπως και να 'ναι, το θεμα ειναι αν ψηνεστε...
Να μαζευτουμε ας πουμε 4-5 ατομα και να παμε να δουμε τι παιζει απο πρωτο χερι...

john_40Νέο Μέλος
10/04/2003, 13:24:27
Σήμερα 10/4/03 μίλησα τηλεφωνικώς με τον Γκιόλβα και τον
ρώτησα αν γίνεται να τον επισκευτούμε 5-6 άτομα.
Μου είπε οτι γίνεται αλλα μόνο Σαββατοκύριακο και κατόπιν
ραντεβού. Οποιοι θέλουν (και αντέξουν το σοκ απο αυτά που θα
ακούσουν) μπορούν να τον επισκευτούν.

NON SERVIAMΜέλος
10/04/2003, 18:56:15
ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ! ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ-ΕΠΙΤΗΡΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ (ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ). ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΤΟ site ΑΣΧΈΤΩΣ ΤΗΣ ΜΗ ΓΡΑΠΤΉΣ ΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.
ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΓΡΑΠΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ(?)-ΣΚΕΨΗ(?)ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ Κ.ΓΚΙΟΛΒΑ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ...... ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ.

AlastisΜέλος
10/04/2003, 22:29:21
Λοιπον παιδια, βλεπω οτι το θεμα προχωραει σιγα σιγα...

Ας κανονισουμε λοιπον να παμε και να δουμε οι ιδιοι το τι γινεται και να βγαλουμε τα συμπερασματα μας. Να δουμε με τα ματια μας και να ακουσουμε με τα αυτια μας...

Περιμενω εγω παντως και ειμαι σιγουρα μεσα!!!

orionboyΝέο Μέλος
11/04/2003, 01:13:22
Και γώ! και γώ! δώστε Γκιόλβα στο λαό!

Σοβαρά τώρα θα ήθελα και γώ να συμμετέχω αλλά μάλλον θα ναυλώσουμε τσάρτερ όπως το πάμε!