- samael aun weor - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
Το να μπεις στη διαδικασια να αποδειξεις την ορθοτητα η μη ενος δασκαλου ειναι σα να λες "εμενα ο μπαμπας μου ειναι....." δεν ειναι ολοι ετσι....
...παντα ακουω τους μεγαλυτερους μου οταν σπανε τη σιωπη τους για κατι πιο σημαντικο απο τη σιωπη.
Το 1979 ήλθε στη χώρα μας ο Ρομπέρτο Ερρέρρα από το Σαλβαδόρ μέσω Ισπανίας κι έφερε την Γνώση του Δάσκαλου Σαμαέλ, της γραμμής Ραβολού.
Ο μόνος άλλος άνθρωπος στην Ελλάδα τότε, που ήξερε αυτή τη Γνώση ήταν η Ίρμα Β......., από Βενεζουέλα, που ακολουθούσε τη γραμμή Χούλιο Μεδίνα.
Από σας που μπαίνετε εδώ, υπάρχει κανείς που να γνωρίζει κάτι γύρω απ’ αυτά που σας αναφέρω;
Η δική σας Γνώση, katerinagnosis, ποιά γραμμή ακολουθεί; Της Δασκάλας Λιτελάντε ίσως;
Η Ειρήνη να είναι μαζί σας!
FormerGnostic
Στο καλο
Ricardo
Every day, you use a mirror to look over the details of your physical appearance: your face, your hair, your clothing.but it can also reveal many other things. Stand before a mirror and touch your right eyebrow with your left hand; in your reflection you will see your right hand touching your left eyebrow. A mirror is a very interesting object because it helps us understand certain aspects of the invisible world. When objects on the physical plane are viewed from the astral plane, they are seen in reverse, as in a mirror. Numbers, dates, everything appears in reverse; a fact in the future appears to be in the past, and vice versa. This is why the astral world is the world of illusions. In order to know the truth, then, you must go beyond it to the higher mental plane, or causal plane*. And this is what a spiritual teaching reveals to us. Those who succeed in solving the problem of the mirror will solve the greatest problems of the psychic life.
φίλε formergnostic ναι, η δική μας "γραμμή" ας πούμε (όρος που δεν μου αρέσει εντελώς) είναι της Εδρας του Μεξικού της Δ.Λιτελάντες. Ομως και ο φίλος Ricardo που δίνει την γνώση, σύμφωνα με τον Δ.Laksmi την ίδια γνώση δίνει. Του Δάσκαλου Σαμαέλ. Αυτοί που ανέφερες (Ερρέρα κλπ), κάτι δεν έχουν κάνει καλά. Εχουν αλλάξει λίγο τα πράγματα απ' ότι έχω μάθει και γι' αυτό γίνανε πολέμιοι τελικά του Δάσκαλου και κλείσανε και τις σχολές (του Ραβολού). Τι να σου πω, το θέμα είναι να δίνουμε τη γνώση ατόφια, όπως την έχει δώσει ο Δάσκαλος...........
Κάποτε υπήρχε ο Γνωστικός Σύλλογος Ανθρωπολογικών & Επιστημονικών Μελετών (A. G. E. A. C. A. C.).
Ακολουθούσαν τη «γραμμή» της Δασκάλας Λιτελάντες.
Εσείς είστε το ίδιο Κέντρο που άλλαξε απλώς το όνομά του; Ξέρεις τι απέγινε το A. G. E. A. C. A. C.;
Το A. G. E. A. C. A. C. προήλθε, μετά από διάσπαση, από το αρχικό «Κέντρο Γνωστικής Ανθρωπολογίας» του 1979.
Αυτοί που αποχώρησαν, μετά από σύγκρουση με τον Ερρέρα, από το «Κέντρο Γνωστικής Ανθρωπολογίας» και ιδρύσαν το A. G. E. A. C. A. C. αρχικά ήταν ο Γιώργος Κλουβάτος κι ο Θεοφάνης Παρμαξίσογλου. Οι υπόλοιποι με τον Ερρέρα δημιούργησαν το «Πανελλήνιο Κέντρο Γνωστικών Σπουδών» διατηρώντας τη γραμμή Ραβολού.
Στο A. G. E. A. C. A. C. υπήρχε και ένα μέλος, η Όλγα Κλουβάτου, αδελφή του Γιώργου.
Αν ξέρετε κάτι για τα παραπάνω, παρακαλώ, ενημερώστε με.
FormerGnostic
Ο Ερρέρα και οι μαθητές του έχουν κάνει μεγάλη ζημιά στην διδασκαλία γιατί έχουν κατηγορήσει τον Δάσκαλο και έχουν πει τόσα ψέματα ότι γινόντουσαν στις σχολές που δεν ξέρω που τα βρήκαν. Εκτός και αν αυτοί στην Σχολή τους τα έκαναν όλα αυτά. Μέχρι είπαν ότι δίνανε διπλώματα μυήσεων, έναντι αμοιβής και αλλα τέτοια κουλά. Αυτά κυκλοφορούν στο ιντερνετ σήμερα και τα διαβάζει ο κόσμος και νομίζει ότι η Γνώση είναι πατάτες...........
Εσύ που ήσουν? Παρακολουθούσες πουθενά? Τώρα έχεις σταματήσει??
quote:Θα σας κάνουν μήνυση οι ιάπωνες
φίλε formergnostic το ageacac μετατράπηκε σε iga που είμαστε εμείς
Facts: Knowledge is power, Power corrupts.
Conclusion: Study hard, Be evil.
Λένε: Ότι το ανθρώπινο πρόσωπο χρησιμοποιεί λιγότερους μυς όταν χαμογελά παρά όταν κατσουφιάζει. Άρα το χιούμορ σου είναι πάντα καλοδεχούμενο. Όχι, οι «γνωστικοί» δεν ασκούνται, τουλάχιστον επίσημα, απ’ ό,τι ξέρω, στις πολεμικές τέχνες.
Φίλη Katerinagnosis κι όποιος άλλος γνωρίζει...,
Όταν το 1979 ήλθε ο Ερρέρα σαν «διεθνής απεσταλμένος» του Δάσκαλου Ραβολού στην Ελλάδα, έζησε για 6 μήνες σ’ ένα υπόγειο 2 δωματίων στην Σ*** Μ***, στο Παγκράτι. Ζούσε με τη γυναίκα του Γ*** Φερρέρα και προσπαθούσε να μάθει ελληνικά για να μπορεί να «δώσει τη διδασκαλία». Εκείνη την εποχή μια μόνο «μαθήτρια» μπόρεσε να τραβήξει, την Μαρία Κ... (η Μαρία ήταν υψίφωνος στη Λυρική Σκηνή, από τα πρώτα ονόματα. Τώρα είναι στην Εκκλησία).
Λίγους μήνες αργότερα ο Ερρέρα κατάφερε να φτιάξει την πρώτη ομάδα. Ήταν 7 άνθρωποι. Ο Βασίλης Β***, ο Τάκης Β***, ο Γιώργος Κ***, η Νατάσα Κ***, ο Γιάννης Μ***, ο Νίκος Ζ*** και η Ντίνα Δ***. Ήταν η πρώτη φουρνία. Τους γνώρισα όλους. Ήμουν σε επόμενη ομάδα, αλλά τους θυμάμαι καλά. Ήταν καλά παιδιά.
Ο Τάκης πέθανε μετά λίγα χρόνια. Έπασχε από μεσογειακή αναιμία. Δεν θα το ξεχάσω αυτό το παιδί. Ας είναι αναπαυμένος...
Ο Βασίλης παντρεύτηκε τη Νατάσα και ξεκίνησαν «δουλειά στην αλχημεία». Ήταν το πρώτο παντρεμένο ζευγάρι της ομάδας. Ακολούθησαν τον Ρομπέρτο στο «Πανελλήνιο Κέντρο Γνωστικών Σπουδών» μετά την πρώτη διάσπαση. Είχαν μεγάλη εξάρτηση από τον Ρομπέρτο.
Ο Γιάννης ήταν ο πιο «προχωρημένος». Στους 6 μήνες έφυγε στη Θεσσαλονίκη και ίδρυσε το πρώτο παράρτημα του Κέντρου. Είχε εκεί καμιά πενηνταριά εκπαιδευόμενους κι εμείς στην Αθήνα προσπαθούσαμε να τον μιμηθούμε. Στα 2 χρόνια, κι ενώ όλα έδειχναν καλά, τα παράτησε κι έφυγε απ’ τη «γνώση». Ποτέ δεν καταλάβαμε τους λόγους. Τώρα βρίσκεται στην Εκκλησία.
Ο Γιώργος ήταν ανήσυχο πνεύμα. Καλό παιδί και φιλότιμο. Ήταν εκείνος που μαζί με τον Θεοφάνη αμφισβήτησαν τον Ρομπέρτο. Πέθανε στην Κωνσταντινούπολη στη γνωστή πυρκαγιά του πούλμαν με τους προσκυνητές λίγα χρόνια αργότερα. Ας είναι αναπαυμένος...
Για τη Νατάσα είπαμε... Έχω χάσει τα ίχνη τους.
Ο Νίκος έμεινε πολύ λίγο. Είχε πολύ έντονο κριτικό πνεύμα. Δεν άντεχε δογματισμούς. Έχω χάσει τα ίχνη του. Ίσως παντρεύτηκε τη Φωτεινή, μια κοπέλα που ήταν μαζί όταν πρωτοήλθε στη «γνώση».
Η Ντίνα ήταν χήρα. Είχε χάσει νωρίς τον άνδρα της στη θάλασσα. Είχε ένα γιο, τον Γ***, 12 χρονών. Ήλθε αρχικά στον Ερρέραγια γιατί την έπεισε ότι θα ξαναβρεί τον άνδρα της βγαίνοντας στο αστρικό. Μετά κόλλησε στην ομάδα. Σε ένα χρόνο παντρεύτηκε το Λάμπρο για να μπορούν να ξεκινήσουν «δουλειά στην αλχημεία».
Ο Λάμπρος Α*** κι ο Θεοφάνης Π*** ήταν η δεύτερη ομάδα που δημιουργήθηκε. Εγώ ανήκα στην τρίτη. Ένα χρόνο μετά.
Όταν ο Γιάννης έφυγε και κάλεσε τον Ερρέρα στη Θεσσαλονίκη να παραλάβει το Κέντρο του, ο Γιώργος κι ο Θεοφάνης επαναστάτησαν κατά του Ρομπέρτο.
Ο Θεοφάνης πήγε μόνος του στο Μεξικό και γνώρισε τη Δασκάλα Λιτελάντες. Εκεί έμαθε ότι η Λιτελάντες κι ο Ραβολού δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά στο «φυσικό επίπεδο». Βέβαια, ο Ερρέρα έλεγε ότι μπορεί οι προσωπικότητες των Δασκάλων να συγκρούονται στο «φυσικό», αλλά στο αστρικό, το διανοητικό και τους άλλους κόσμους τα πάνε μια χαρά, αφού κι οι δύο είναι «Δάσκαλοι του Νόμου».
Πιστεύω να μη σας ζάλισα μέχρις εδώ. Θέλησα μόνο να δώσω όσες λεπτομέρειες θυμάμαι, με σκοπό να μάθω, αν κανείς ξέρει, τι γίνονται και που βρίσκονται αυτές οι ψυχές σήμερα.
Μήπως η εκπαιδεύτριά σας, Katerinagnosis, γνωρίζει κάτι περισσότερο γι’ αυτά τα πρόσωπα; Και ειδικά για την Όλγα;
FormerGnostic
-----------------------------------------------------------------------
ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΛΟΓΩ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ
ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΩΣ
ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ.
amalia
-----------------------------------------------------------------------
Νά'σαι καλά, και μακάρι να βρείς την άκρη με την Όλγα που ψάχνεις...