- To παράδοξο του Fermi (περί εξωγήινων πολιτισμών) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:σεξ,δώσε πόνο σε λέω!😂😂😂
Και που να 'ξερες μαλ@κα, με ποια τα είχα ... που να 'ξερες ...Πάντως, εσύ, βαρούσες προσοχή σ' αυτό το μέλος. Και θυμάμαι έχουμε ρίξει το γέλιο της αρκούδας, όταν της απαντούσες σοβαρά ...
[πω, πω ρε μαλ@κα μου ... τι εποχές ;;;!!!] Τώρα ... παντρευτήκαμε και ... νοικοκυρευτήκαμε. Ευτυχώς, έχουμε εδώ κάτι Αίολους, κάτι DSMηδες και ξεχνάμε λίγο την εφορία ...
"enlighted mind sees the endless emptiness" Edited by - z_i_p on 07/11/2015 11:53:58
still creatures of the sea, able to
leave it only because, from birth to
death, we wear the water-filled
space suits of our skins.
Κανονικά δηλ. εμένα στο φόρουμ πρέπει να με ανακυρήξουν επίτιμο μέλος (κάτι σαν τον Μητσοτάκη δηλ.) κι όχι να διαγράφουν τους λογαριασμούς μου συνέχεια. Η δράση μου ξεπερνούσε τα όρια της πόλης που διέμενα. Που ήσουν ; Αθήνα ; Αθήνα, μάνα μου. Πάτρα ; Πάτρα, μάνα μου. Κόρινθο ; Κόρινθο, μάνα μου. Λάρ'σα ; Λάρ'σα μάνα μου. Ξυπνούσα το πρωϊ, έπερνα τ' αμάξι και ... μέχρι το βράδυ, αγκαλιές -Αίολε, ζηλεύεις ;;;
- Τι ωραία ... Αλλά τώρα, χέστα, μας έφαγε ο ΟΑΕΕ και η εφορία ...
Πήγαν και έκαναν τον AitheroVamon διαχειριστή - [ ε, sorry, συντονιστή ήθελα να πω ...] - . Που πάτε ρε ; Και ερωτώ : Πόσα χιλιόμετρα έχει γράψει το κοντέρ του αυτοκινήτου του AitheroVamon για το esoterica ; Ε ; Πόσα ; Εγώ στο δικό μου μέχρι και κινητήρα άλλαξα ...
Αλλά, τι να πεις ... δεν εκτιμάνε τους κόπους και τις θυσίες μου ... ![]()
Edited by - z_i_p on 07/11/2015 12:23:49
Το οτι δεν μπορεί, είναι το παράξενο
Πρέπει να πεθάνουν.
(Όπως και εσύ, μάλλον. Αλλά για τώρα, υπηρετείς)

quote:Πιάστηκες κορόϊδο όταν όλα αυτά θα μπορούσες να τα βρεις στη διπλανή σου πόρτα.
Η δράση μου ξεπερνούσε τα όρια της πόλης που διέμενα. Που ήσουν ; Αθήνα ; Αθήνα, μάνα μου. Πάτρα ; Πάτρα, μάνα μου. Κόρινθο ; Κόρινθο, μάνα μου. Λάρ'σα ; Λάρ'σα μάνα μου. Ξυπνούσα το πρωϊ, έπερνα τ' αμάξι και ... μέχρι το βράδυ, αγκαλιές -Αίολε, ζηλεύεις ;;;- Τι ωραία ... Αλλά τώρα, χέστα, μας έφαγε ο ΟΑΕΕ και η εφορία ...
Εγώ στο δικό μου μέχρι και κινητήρα άλλαξα ...

Ε, συμπέρασμα...;

Edited by - Αίολος on 07/11/2015 12:28:31
quote:Ανέραστος...
...από τα 4 εκατομμύρια της Αθήνας, σου έκατσε μια στην Πάτρα, μια στην Κόρινθο άντε και Λάρισα.
Ε, συμπέρασμα...;
...και κορόϊδο!

Edited by - Αίολος on 07/11/2015 12:33:36
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Edited by - z_i_p on 07/11/2015 12:34:54
και θα μείνετε πάλι μόνοι σας εδώ να τσουρομαδιέστε! ![]()
Edited by - z_i_p on 07/11/2015 12:39:33
![]()
![]()
![]()
Edited by - z_i_p on 07/11/2015 12:48:15
quote:Ρώτα με πρώτα γιατί είσαι κορόϊδο και θα σου πω...
Αίολε, όμως, με συγχωρείς ... δεν σε ρώτησα :Γιατί ισχυρίζεσαι πως υπήρξαν οι εξωγήινοι στο πλανήτη μας ;;;

quote:Ρώτα με πρώτα γιατί είσαι κορόϊδο και θα σου πω...quote:
Αίολε, όμως, με συγχωρείς ... δεν σε ρώτησα :Γιατί ισχυρίζεσαι πως υπήρξαν οι εξωγήινοι στο πλανήτη μας ;;;

...διότι αν ήσουν αυτό που νομίζεις ότι είσαι, θα ερχόντουσαν εκείνες σ' εσένα...