ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Κεριά και μαγεία - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Κεριά και μαγεία - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

unter7 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
unterΝέο Μέλος
16/11/2005, 14:07:06
Καλημέρα σε όλους.Θα ήθελα κάποιος να με ενημερώσει αν μπορεί πως γίνεται η υποβολή προσώπου με κεριά.Η αλλιώς "επαναφορά προσώπου" όπως λέγεται από τα μέντιουμ. Ποιά η αρχική διαδικασία, ποιες οι ώρες που πρέπει να γίνει, και αν όντως υπάρχει αποτέλεσμα; Σας ευχαριστώ.
Bonnie_and_ClydeΝέο Μέλος
16/11/2005, 16:18:44

αυτό σαν διαδικασία έχει σχέση και με τις μέρες της εβδομάδας?
ή μπορεί κανείς να το κάνει όποτε θέλει?
τι ακριβώς πρέπει να υποβάλλει το πρόσωπο που θέλουμε να επαναφέρουμε?

Bonnie

κι όλα μοιάζουν ένα τίποτα
και κυκλοφορούν ανύποπτα
16/11/2005, 17:25:05
Αμάν.
Ταράχτηκα. Ποιός μου το έλεγε χθες, πόσο δύσκολο κι εύκολο είναι να εισέλθουμε στην υποχθονιωτική μαγεία, βαρβάτη συζήτηση αν είναι έτσι δεν αγγίζουμε την νεφοδιωκτική ή δεν πάμε καλύτερα στην άφθαρτη δύναμη των ψαλμών. Να ξορκίσουμε το κακό; Από ψαλμούς είμαι πρώτη. Να αρχίσω;
Επαναφορά προσώπων;
Και τι είναι τα πρόσωπα φιλαράκια μου;
Μπορεί αν ψαχτούν κάποιοι, να παίξουν παιχνίδι με τα κεριά του ιερού, τον σταυρό το ζωδιακό τον φαλλό. Εγώ σιωπώ. Πάω στη κουζίνα να χτυπήσω σαντιγύ.
Το παίζω αθώα.

Σας χαμογελώ αστειεύομαι.
Λοιπόν ας μην επαναφέρουμε κανένα και καμμία. Η δύναμη της αγάπης είναι η μεγαλύτερη και μη διαδεδομένη μαγεία σε ολάκερο τον κόσμο. Οι λίγοι αγαπούν. ΄Οσοι κατάλαβαν κατάλαβαν. Χαιρετώ τα νέα μέλη.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ.Ε.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...

Bonnie_and_ClydeΝέο Μέλος
16/11/2005, 19:02:26

ε?

δηλαδή?

δεν καταλαβαίνω κάτι εδώ εγώ τώρα.... όποιος μπαίνει να γράψει εδώ
εισπράττει ειρωνία?

ρέστα δέχεστε?

Bonnie

κι όλα μοιάζουν ένα τίποτα
και κυκλοφορούν ανύποπτα
17/11/2005, 10:17:38
Καλημέρα unter!
Θα σε συμβούλευα να μην δοκιμάσεις κάτι τέτοιο.
Το βρίσκω αρκετά επικίνδυνο να δοκιμάσεις να προβάλλεις ένα νεκρό.
Μερικές φορές, φίλτατε/η, ο διαχωρισμός του βασιλείου των νεκρών και των ζωντανών πρέπει να είναι σαφής και να μην διαταράσσεται η γραμμή που τα χωρίζει.
Αν δεχθούμε οτι υπάρχει ψυχή, μεταθανάτιος ζωή κτλ κτλ δεν είναι καλύτερα να αφήνουμε τους νεκρούς να αναπαύονται εκεί που βρίσκονται...?

In anticipation of my resurrection...

17/11/2005, 14:40:54
Εν ηρεμία και ειρήνη.
Σας χαμογελώ.

Α.Ρ.
ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ.Ε.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...

17/11/2005, 18:48:08
Γειά σου unter.
Στα forums υπάρχουν περίπου 40 θέματα για τη μαγεία.
Και αρκετά άλλα παρεμφερή με αυτό που ρωτάς.
Εάν θες να τα βρεις όλα, χρησιμοποίησε την αναζήτηση, βάλε ως λέξη κλειδί τη λέξη "ΜΑΓΕΙΑ" (σε κεφαλαία για να τα συμπεριλάβει όλα) και επέλεξε να ψάξει "μόνο τίτλο θέματος" (για να μην κάνει πολύ ώρα).
Τα περισσότερα που θα βρεις, είναι απενεργοποιημένα. Έχουνε μείνει ενεργά μόνο 4-5, ώστε να συγκεντρωθούν εκεί οι συζητήσεις.
Ένα ενεργό θέμα που μπορείς να γράψεις είναι το παρακάτω:

ΜΑΓΕΙΑ
κάνε κλικ^^^^

Θα σε συμβούλευα όμως, να ξεκινήσεις πρώτα διαβάζοντας.
Πιθανότατα θα συνειδητοποιήσεις τη διαφορά μεταξύ πνευματισμού και μαγείας. Όπως επίσης, είναι πολύ πιθανό να φτάσεις στη συνειδητοποίηση, πως τέτοια πειράματα, εκτός από επικίνδυνα, πιθανότατα να είναι και εξαιρετικά "ενοχλητικά" για τους θαμόνες του άλλου κόσμου...

Bonnie_and_Clyde
Δεν πιστεύω πως σε ειρωνεύτηκε η ΑΦΡΟΔΙΤΗ.
Άλλωστε το γράφει καθαρά πως αστειεύεται.

το θέμα αυτό απενεργοποιείται.

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!