ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο4 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο4 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Krios31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
05/02/2008, 08:00:17
Καλημέρα σε όλους σας!

Εύχομαι τα καλύτερα για το 4ο μέρος του θέματος, να τα εκατοστήσουμε!

Συμμετέχοντας στο θέμα αυτό από τη μέση περίπου του πρώτου θέματος, χαίρομαι που βλέπω όλο και περισσότερους ανθρώπους να γίνονται "θαμώνες" και να βοηθούν κι αυτοί με τους προηγούμενους στην περαιτέρω διαμόρφωση του ευχάριστου και φιλικού κλίματος που επικρατεί ανάμεσα μας.

Άντε, ας πιούμε τον καφέ μας τώρα!

In anticipation of my resurrection...

05/02/2008, 09:42:52
Καλημέρα στα φιλαράκια .

Μιας και έκανε το πρώτο κέρασμα ο οικοδεσπότης ….ας συνεχίσω και εγώ τα πρωινά κεράσματα, για όσους δεν αρκούνται μόνο με ένα καφεδάκι…

05/02/2008, 09:43:57
Kαλημερα σε ολους σας! η αναβαθμιση εγινε κατα το ημισυ μεχρι τωρα (χθες ειχε φθασει τα 12,717 Κbps... σημερα ειναι λιγο πριν τα 13,000...) οποτε εχουν επιταγχυνει καπως τα πραγματα

να κερασω και την πρωτη μπουγατσα στο νεο μας μερος

Αλμυρη

Γλυκια

05/02/2008, 09:46:03
quote:

Καλημέρα στα φιλαράκια .

Μιας και έκανε το πρώτο κέρασμα ο οικοδεσπότης ….ας συνεχίσω και εγώ τα πρωινά κεράσματα, για όσους δεν αρκούνται μόνο με ένα καφεδάκι…

Αν και με προλαβες... αλλα ο καφες δεν παει σκετος...πειραζει το αδειο στομαχι

loukritiaΜέλος
05/02/2008, 10:11:46
Καλημέρα κι από μένα και καλορίζικο το 4ο το μαγαζάκι!

Αν κι εγώ άργησα να μπω στο μαγαζί, χαίρομαι πολύ που "γνώρισα" αυτή την παρέα
κι εύχομαι να σπάει πάντα τα ρεκόρ, να πληθύνει και να παραμείνει έτσι σούπερ -
με πολύ κουκουρούκου και περί ανέμων και υδάτων!

Κάντε οικονομία στο νερό:
πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
05/02/2008, 10:21:03
καλημερα Λουκριτια! που εισαι?

ενα "νεο" για αυτους που καπνιζουν... (οι ιδιοι θα κρινουν αμα ειναι καλο ή οχι)

Συνεχίζονται οι χρηματοδοτήσεις
Παρατείνονται τα κοινοτικά προγράμματα κατά του καπνίσματος

Την πρόθεσή της να συνεχιστούν για ακόμη δύο χρόνια, το 2008 και το 2009, οι χρηματοδοτήσεις των κοινοτικών προγραμμάτων ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης για τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος, ανακοίνωσε τη Δευτέρα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Σύμφωνα με την απόφαση που ελήφθη από το Συμβούλιο υπουργών τo 2004, για τη μεταρρύθμιση στον τομέα του καπνού, προβλέπεται η σταδιακή κατάργηση των απευθείας ενισχύσεων προς τους παραγωγούς καπνού.

Η μεταρρύθμιση αυτή προέβλεπε ακόμη, μεταξύ άλλων, ότι μέχρι τα τέλη του 2007 θα παρακρατείται ποσό, που αναλογεί στο 5% αυτών των ενισχύσεων, προς όφελος του «κοινοτικού ταμείου καπνού», που προορίζεται για τα προγράμματα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης για τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος.

Σε ετήσια βάση υπολογίζεται ότι θα διατεθούν 16,9 εκατ. ευρώ για τέτοια προγράμματα.

Υποστηρίζοντας την πρόταση να δοθεί παράταση δύο ετών στη χρηματοδότηση των προγραμμάτων ευαισθητοποίησης, η αρμόδια για τη Γεωργία επίτροπος Μ. Φίσερ Μπόλ υπενθυμίζει σε γραπτή δήλωσή της ότι το 2010 θα καταργηθούν οι ενισχύσεις στον τομέα του καπνού.

Ο αρμόδιος για τη Δημόσια Υγεία επίτροπος Μάρκος Κυπριανού εκφράζει σε γραπτή δήλωσή του ικανοποίηση για την πρόταση της Επιτροπής, επιμένοντας στη δέσμευση που έχει αναλάβει για τη στήριξη των προγραμμάτων ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης για τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος, όπως για παράδειγμα το πρόγραμμα «HELP-Για μια ζωή χωρίς τσιγάρο».

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

loukritiaΜέλος
05/02/2008, 10:26:34
Ρε παιδιά, σας ορκίζομαι, εγώ άλλη φωτογραφία έβαλα!

Τέλος πάντων, δε βαριέστε, τώρα κρατήστε αυτή...

05/02/2008, 11:00:05
loukritia καλημέρα .

Πως πάνε τα υπέροχα ματάκια……χα, χα, σε καλοπιάνω γιατί τώρα που βλέπεις καλύτερα δεν μας σώνει τίποτε….

Φίλε PREDATOR θα προτιμήσω την γλυκιά… κράτα τη ζεστή και έρχομαι…

loukritiaΜέλος
05/02/2008, 11:03:01
quote:
καλημερα Λουκριτια! που εισαι?
Καλημέρα αγαπημένε μου Predator! Τί ενννοείς πού είμαι; Εδώ είμαι βεβαίως βεβαίως, πανταχού παρούσα!

quote:
ενα "νεο" για αυτους που καπνιζουν... (οι ιδιοι θα κρινουν αμα ειναι καλο ή οχι)
Μωρέ το παλεύουν από δω, το παλεύουν από κει. Είπαμε: το θέμα είναι να το κόψουμε για πάρτη μας και για δικό μας καλό γιατί το τσιγάρο είναι η αιτία για πολλά δεινά.
Αν πάλι θέλουμε να καπνίζουμε - με την προϋπόθεση πάντα ότι σεβόμαστε τους μη καπνιστές - μεγειά μας και χαρά μας!

05/02/2008, 11:19:55
Καλημέρα και καλές δουλείες εύχομαι στο νέο κατάστημα πλέον μιλάμε για
Αλυσίδα καταστημάτων καθώς έφτασαν τα 4
loukritiaΜέλος
05/02/2008, 12:08:23
quote:
elo-Πως πάνε τα υπέροχα ματάκια……χα, χα, σε καλοπιάνω γιατί τώρα που βλέπεις καλύτερα δεν μας σώνει τίποτε

Καλά πάνε τα ματάκια, αν και τρώνε κάτι κολλήματα ώρες ώρες και ψιλοτρομάζω, αλλά εσύ να 'χεις το νου σου γιατί ΟΛΑ τα βλέπω!!!