- Αθανασία - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Προσωπικά, δεν πιστεύω στην ύπαρξη αθάνατων ανθρώπων ούτε στο ελάχιστο. Ακόμα και σαν ιδέα μου φαίνεται "κάπως". Θα συμφωνήσω με τον φίλο matrix.

* Irene *
~ Love is the only truth ~
'Το μονο που ξερω ειναι πως δεν ξερω τιποτα'
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΟ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ (ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ)ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΒΑΡΗΦΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΗΤΕ.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΙΟ ΑΠΙΘΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΦΙΛΕ matrix_ghost.
ΟΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΤΟ 99%ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΑΣΑ.
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΝΑΣΑ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΟΣΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ.
ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΒΑΣΙΜΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ Η ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΣΑΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΟΜΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΣΗ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.
quote:
Συγχωρήστε με αν κάνω κάτι λάθος αλλα γράφω για πρώτη φορά.Θέλω να σχολιάσω τo θέμα του φίλου μας ΑΘΑΝΑΤΟΣ που ειναι πολύ ενδιαφέρον.
Να το ξεκινήσουμε από μια επίσκεψη του Σόλωνα στην Αιγυπτο οπου του είπαν οι ιερείς εκεί.
Εσείς ξέρετε μόνο εναν κατακλυσμό αυτό του Δευκαλίωνα εμείς ομως εχουμε καταγράψει περισσότερους, οπου και αναφέρθηκαν και στη Ατλαντίδα και την κατατάσσουν κάπου στο 10.000 ΠΧ. Αναφέρεται οτι οι Ατλάντιοι είχαν κατακτήσει πολλές χώρες της Μεσογείου και οτι βρίσκονται σε πόλεμο με την Ελλάδα. Κατά την διάρκεια του πολέμου και ενώ υπερείχαν οι Ελληνες η Ατλαντίδα βυθίστηκε μαζί με τους Ελληνες σε μία νύκτα.
Οπότε εχουμε εναν κατακλυσμό??? Πιθανόν. Το 10.000 ΠΧ.
Βέβαια οι ιερείς μιλούν για πολλούς κατακλυσμούς.Πιθανόν να αναφέρονται ακόμα σε πιο παλιούς κατακλυσμούς από το 10.000 ΠΧ.Ας πάμε τώρα σε εναν αλλο κατακλυσμό. Αυτόν του Νώε.
Η κιβωτός του Νώε βρέθηκε στο Αραράτ στην Τουρκία. Η μάλλον εντοπίστηκε απο δορυφόρο και εγινε σάρωση της περιοχής απο scanner. Αποτέλεσμα ήταν να δείξει η σάρρωση οτι απο κάτω βρίσκεται ένα τεράστιο πλοίο καθώς και ένα πολύ μικρότερο.
Από τη στιγμή που η κιβωτός ερθει στην επιφάνεια σενάρια όπως , ο κατακλυσμός ήταν τοπικός, ή ότι οι Εβραίοι τον ξεσήκωσαν από τους Βαβυλώνιους και αλλα φυσικά δεν θα ευσταθούν.
Ο Νώε ομως γενεολογικά χρονολογείται γύρω στο 2.500 ΠΧ.
Αρα εχουμε και δεύτερο κατακλυσμό? Αυτό αποκλείεται. Ακόμα αν τον χρονολογήσουμε και στο 4.000 ΠΧ δεν ανακόπτεται η πορεία κανενός πολιτισμού λόγω κατακλυσμού και εκείνες τις χρονολογίες αναπτύσονται ραγδαία ο Βαβυλωνιακός, ο Μινωικός, ο Αιγυπτιακός , ο Κυκλαδίτικος κα πολλοί.Στην Βίβλο αναφέρεται οτι ο Αδάμ πλάστηκε να να είναι αθάνατος κάτοπιν όμως του αμαρτήματος εζησε 1.000 χρόνια περίπου, ο Νώε 700 περίπου. Εφόσον η Βίβλος αναφέρεται σε τόσες λεπτομέρειες κάποια σημασία θα εχει το οτι εζησαν τόσα χρόνια.
Αν εζησαν τότε τόσα χρόνια ο Αδάμ και οι απόγονοί του καθώς και οι απόγονοι του Νώε ,τότε εχουμε έναν και μόνο έναν κατακλυσμό κατά το 10.000 και ο Νώε χρονολογείται κάπου στο 10.000 ΠΧ αφού εζησαν τόσα χρόνιαΤώρα στην Ελληνική μυθολογία ο όρος αθάνατος είναι ευρύτατος. Από πού να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε.
Ξεκινάμε από τους θεούς οπου ήταν αθάνατοι ή μάλλον ζούσαν πολλά χρόνια.
Εχουμε μάλιστα και το μυστικό της αθανασίας οπου ήταν μάλλον επίπονο.
(βουλόμενη δε αυτό αθάνατον ποιήσαι, τας νύκτας εις πυρ κατετίθει το βρέφος και περιήρει τας θνητάς σάρκας αυτού) Απολλόδωρος β.31 σ. 22.
Αναφέρεται στον μικρό Δημοφώντα γιό του βασιλιά Κελεού και προστατευόμενο της θεάς Δήμητρας οπου η θεά κάθε βράδυ για να τον κάνει αθάνατο τον παράχωνε στο πύρ αφού πρώτα του εδινε αμβροσία . Ανάλογα η Θέτιδα με τον Αχιλλέα η Αθηνά με τον Περσέα και τον Εριχθόνιο.Τώρα το κατά πόσο ευσταθούν όλα αυτά.
Αν σε περίπτωση υπήρχε αθανασία κάτι θα είχε διαρρεύσει. Ο Μ. Αλέξανδρος έψαχνε απεγνωσμένα να βρεί τα αθάνατα μήλα. Οι Φαραώ, Πέρσες βασιλιάδες, Ρωμαίοι αυτοκράτορες , Αδόλφος Χίτλερ , Αινστάιν, μεγαλοεφοπλιστές και αλλοι.
Ολοι έζησαν σαν θνητοί. Αν υπήρχε το μυστικό της αθανασίας κάποιοι από αυτούς δεν θα το είχαν ανακαλύψει? Εκτός αν υπάρχει και είναι τόσο καλά καμουφλαρισμένο ώστε να είναι προσιτό μόνο για εκλεκτούς.
Το μύνημα τροποποιήθηκε από τον Διαχειριστή ΤΗΟΤΗ
Μετέφερα το κείμενο του μηνύματός από το topic που άνοιξες στο παραπάνω σου μήνυμα.
Είναι σωστό να μην ανοίγει μια παράλληλη συζήτηση για το ίδιο θέμα.
Συνεχίστε την συζήτηση εδώ.

Βλέπω οτι το θέμα σε εχει επηρεάσει πολύ. Ισως και για αυτό να διάλεξες το ψευδώνυμο αυτό.
Πολλοί μεγάλοι βασιλιάδες θέλησαν να αποκτήσουν την αθανασία.Πρώτοι είναι οι Φαραώ , Μ. Αλέξανδρος , Νέρωνας και πολλοί αλλοι.
Ανθρωποι με τρομερές εξουσίες και περιουσίες. Οσο σφραγισμένο μυστικό και να είναι κάποιος απο ολους αυτούς τους επώνυμους θα το είχε αποκτήσει. Τώρα θα μου πείς οτι ισως να σκηνοθετούν το θάνατό τους και να ζουν ανώνυμα?
Δεν ξέρω αν εχεις δεί την ταινία ``ο θάνατος σου πάει πολύ`` .
Τίποτα λοιπόν δεν είναι άτρωτο σε αυτή τη διάσταση.
Φαντάσου να είσαι αθάνατος και να χάσεις το κεφάλι σου ή κάτι αλλο. Πώς θα λυτρωθείς?
Πολύ φοβάμε οτι στο μέλλον το να ζεί κάποιος πολλά χρόνια θα είναι συνηθισμένο φαινόμενο. Θα γίνει σταδιακά βέβαια αλλα σκέψου τα επακόλουθα.
Τι θα γίνει με τον υπερπληθυσμό?
Με τις συντάξεις?
Αλλα το κυριώτερο τι θα γίνει οταν θέλεις πλέον να φύγεις απο αυτόν τον κόσμο.
ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΑΜΕ.
quote:
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΤΡΙΧ GHOST.
ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΑΜΕ.
ΙΣΩΣ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ
ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΑΝΝΗΣ!

ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΓΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ.ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΑΙΤΙΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΤΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ..ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ..
RESPECT IS EARNED, NOT GIVEN
RESPECT IS EARNED, NOT GIVEN