- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο13!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
ΛΟΓΩ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΛΑΘΟΥΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ Έχει κερδίσει κανείς κάτι από την σολωμονική? ΣΕ Έχει κερδίσει κανείς κάτι από την Σολομωνική?.

In anticipation of my resurrection...
Odysseus_nemoΜέλος
Ναι φίλε μου! Υπήρξαν κάποιοι, οι οποίοι κέρδισαν αυτό που ήθελαν με την Σολωμονική.
Το ερώτημα μου είναι: ξέρεις τι έχασαν με αυτό που κέρδισαν; Αν έχασαν την ψυχή τους, άξιζε να είναι αόρατοι, πλούσιοι, βασιλάδες κτλ;
Το ερώτημα μου είναι: ξέρεις τι έχασαν με αυτό που κέρδισαν; Αν έχασαν την ψυχή τους, άξιζε να είναι αόρατοι, πλούσιοι, βασιλάδες κτλ;
Μην ρωτάς τι θα κερδίσεις ή αν θα κερδίσεις. Ρώτα τι θα χάσεις για να πάρεις αυτό που θες!!
Αυτό που λέει ο AVATARGR λάβε το σοβαρά. Μην κοιτάς την παιδεία σαν Ιστορία, Φυσική, Χημεία, Μαθηματικά, αλλά σαν τον τρόπο που θα μάθεις να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου και τις αποφάσεις σου (οπότε μην ξυνίζεις!!). Η απόφαση δεν κρίνεται από το τελικό και συχνά χειροπιαστό όφελος, αλλά από τον τρόπο που θα καταφέρεις να αποκτήσεις αυτό το όφελος.
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
Odysseus_Nemo
GonzalezΜέλος
Κανείς ουσιαστικά δεν έχει κερδίσει τίποτα απ’ τη Σολομονική, γιατί κέρδος σημαίνει παίρνω κάτι χωρίς αντάλλαγμα, αν για να αποκτήσεις όλα αυτά έχεις αντάλαγμα την ψυχή σου, τι να λέει, θα ζεις μια ζωή με δυσάρεστες σκέψεις
Ότι γράφει δεν ξεγράφει