ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τελικά λάβαμε ή δεν λάβαμε σήμα από εξωγήινους;! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Τελικά λάβαμε ή δεν λάβαμε σήμα από εξωγήινους;! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Ostria24 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
08/09/2004, 12:35:19
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΟΣΤΡΙΑ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΥΡV ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΙΚΡΕΣ..

ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΘΕΩΡΟΥΝΤΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ..

ΙΣΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΔΗ ΥΛΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ..

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΙ....
ΑΠΛΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΣΗΜΑΤΩΝ ΕΧΟΥΜΕ..
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

10/09/2004, 13:44:43
quote:

quote:
Επίσης πολλές φορές έχω επισημάνει ότι πρέπει να προσέχουμε κάποια πράγματα στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας.

οτι παντα μα παντα οι αμερικανοι ειναι αυτοι που εχουν της επαφες με διαστημικους επισκεπτες

επισης οτι εχουν την τεχνολογια να επικοινωνησουν

Είναι παρα πολύ λογικό να έχουν οι αμερικανοί τις επαφές με τους διστημικούς επισκέπτες ! Για σκεφτείτε το καλά !

Αφοί όλοι γνωρίζουν πολύ καλά, οτι όλοι οι διαστημικοί επισκέπτες ομιλούν άπταιστα την .... αμερικανική !!! Ποιόν θα διάλεγαν να μιλήσουν ????
Ε ????

Έχετε δεί ποτέ κανέναν διαστημάνθρωπο να μιλά π.χ. την αρχαία ???

Ακόμα και στο (παλιό) Star Trek, ο Απόλλων μιλά την .... (ε, τι να σας το πώ, αφού το ξέρετε...)

11/09/2004, 10:26:34
"Είναι παρα πολύ λογικό να έχουν οι αμερικανοί τις επαφές με τους διστημικούς επισκέπτες ! Για σκεφτείτε το καλά !

Αφοί όλοι γνωρίζουν πολύ καλά, οτι όλοι οι διαστημικοί επισκέπτες ομιλούν άπταιστα την .... αμερικανική !!! Ποιόν θα διάλεγαν να μιλήσουν ????
Ε ????

Έχετε δεί ποτέ κανέναν διαστημάνθρωπο να μιλά π.χ. την αρχαία ???"

Χαχαχα αφού και μεις βρε Vril, γιατί νομίζεις ότι μαθαίνουμε αγγλικά;!!! Για να μιλήσουμε με τους εξωγήινους, μην τους πάρουν μονότερμα οι αμερικάνοι!

Πάντως μου έχει μείνει μία παλιά περίπτωση εμφάνισης εξωγήινου (από ufo) κάπου στην Αμερική, όπου μίλησε με τον γήινο και όταν τον ρώτησε αυτός "που πάτε τώρα;" ο εξωγήινος απάντησε "σήμερα εδώ, αύριο θα είμαστε στην Ελλάδα"!

Αμέ τι νομίζετε! Οι Εψιλον γύρισαν αλλά χάθηκαν λίγο στον δρόμο!

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

11/09/2004, 13:33:36
quote:

αφού και μεις βρε Vril, γιατί νομίζεις ότι μαθαίνουμε αγγλικά;!!! Για να μιλήσουμε με τους εξωγήινους, μην τους πάρουν μονότερμα οι αμερικάνοι!

Δεν είναι καθόλου αστείο !!!

Σίγουρα δεν ξέρεις, οτι όλες οι προφητείες και τα ορόσημα, όπως πουχου η έλευση του Αντιχρηστου ή η συντέλεια του κόσμου, εκπληρόνονται ΠΑΝΤΑ στη Νέα Υόρκη και σε ώρα της λεγομ. Δυτικής Ακτής.

ΑΡΑ, και το τονίζω, οι εξωγήινοι, οι Μάγιας, οι Βαβυλώνιοι κουλουπου ΗΞΕΡΑΝ οτι θα υπάρξει η Πλατεία Time Square στο Νου Γιόρκ, αλλιώς πώς στο διάολο θα συνέβαιναν όλα αυτά τα μύρια κακά στις φιλήσυχους και καλοκάγαθεους αμερικάνους ????

ΕΜ, εδώ σε θέλω 'Οστρια.
Να μου το εξηγήσεις αυτό, ΠΩΣ γίνεται να είναι πάντα οι αμερικάνοι στο επίκεντρο....

*Σημείωση.
Καλά που ήταν και ο Γκουβερνείτορ ο Άρνι στο Νου Γιόρκ την παραμονή του 2000. Αλίως θα είχαμε γίνει μερίδες γύρο κοτόπουλο (ή χοιρινό, ανάλογα με την τοποθέτηση του καθενός).
Θα μας είχε κάνει όλους ψητούς ο κακός μεγάλος δαίμονας.
Το έλεγε εξάλλου η αρχαία αραμαϊκη γραφή: Στην αρχή του 2000 μ.Χ. !

Οτι η Αραμαία βρισκόταν κάπου στην Παλαιστίνη, και οτι όταν στην Παλαιστήνη έχουν Μεσάνυχτα της 31.12 προς 1.1. στη Νέα Υόρκη έχουν ακόμα απόγευμα, έ καλά τώρα, ψιλά γράμματα και λεπτομέρεις.

Τώρα, ΠΟΤΕ ακριβώς είναι τα μεσάνυχτα της 31.12.1999, σε ποιό ημερολόγιο και με ποιά χρονολόγηση, ε, καλά τώρα, μη ζητάτα και πολλά !
Γκουβερνείτορ έγινε ο άθθθρωπος, δεν έγινε και Αϊνσταϊν ...

Αυτά.
Με περισσή κακία,
Βρίλ