- Υπάρχουν πνεύματα??????? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
artemis.Νέο Μέλος
καλημερα παιδια..
γραφτηκα αποψε. με ενδιαφερουν ολα αυτα που συζητατε και λιγο θα ελεγα οτι με απασχολουν. θα τολμησω να σας πω γιατι..
τον σεπτεμβριο λοιπον που περασε, ειχα ενα πολυ ασχημο τροχαιο και σκοτωθηκε ο φιλος μου. ειχαμε σοβαρη σχεση και, μου λειπει πολυ. προσπαθω να το κανω να τον δω στον υπνο μου, αλλα ολο χαζα βλεπω. θελησα πολλες φορες να μαθω πως γινεται να καλεσω το πνευμα του, ομως ολοι με πηραν απ'τα μουτρα οταν το ειπα. βρισκομαι λιγο σε απογνωση. θελω καπως να επικοινωνησω μαζι του. τρελλο? μπορει.. αλλα περναω δυσκολα.. πιστευω στα πνευματα. καπου ειναι ολες αυτες οι ψυχες. δεν μπορει.. εγω νιωθω οτι ειναι ο αγγελος μου..
γραφτηκα αποψε. με ενδιαφερουν ολα αυτα που συζητατε και λιγο θα ελεγα οτι με απασχολουν. θα τολμησω να σας πω γιατι..
τον σεπτεμβριο λοιπον που περασε, ειχα ενα πολυ ασχημο τροχαιο και σκοτωθηκε ο φιλος μου. ειχαμε σοβαρη σχεση και, μου λειπει πολυ. προσπαθω να το κανω να τον δω στον υπνο μου, αλλα ολο χαζα βλεπω. θελησα πολλες φορες να μαθω πως γινεται να καλεσω το πνευμα του, ομως ολοι με πηραν απ'τα μουτρα οταν το ειπα. βρισκομαι λιγο σε απογνωση. θελω καπως να επικοινωνησω μαζι του. τρελλο? μπορει.. αλλα περναω δυσκολα.. πιστευω στα πνευματα. καπου ειναι ολες αυτες οι ψυχες. δεν μπορει.. εγω νιωθω οτι ειναι ο αγγελος μου..
θα χαρω να μου πειτε κατι.. φιλια πολλα..
an den koitas ekei pou thes na pas, na pas ekei pou koitas...
CybeleΝέο Μέλος
Ρε παιδια..εγω πιστευω οτι υπαρχουν πνευματα αλλα αυτα που ερχονται στις επικλησεις κτλ ειναι κακα πνευματα,σε καμια περιπτωση δε θα φωναξεις το πνευμα της γιαγιας σου πχ και θα ερθει.. κατι θα ερθει αλλα δε θα ειναι καλο. Τα καλα πνευματα δεν ερχονται ετσι για την πλακα, ουτε απλα επειδη το φωναξε καποιος..
KDP1980Νέο Μέλος
ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΑ. ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΧΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ. ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΕΧΕΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ, ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ.
ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ, ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΜΕ ΕΠΗΡΡΕΑΣΕ ΠΟΛΥ ΑΡΝΗΤΙΚΑ, ΚΟΝΤΕΥΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΡΙΨΕΙ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ
ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ, ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΜΕ ΕΠΗΡΡΕΑΣΕ ΠΟΛΥ ΑΡΝΗΤΙΚΑ, ΚΟΝΤΕΥΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΡΙΨΕΙ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ
ΚΔΠ?
prophet_indigoΜέλος
Πνεύματα υπάρχουν...και μάλιστα υπάρχουν πολλά που δεν γνωρίζουμε...μερικοί λένε ότι είμαστε τα μόνα όντα που ζούνε στον γαλαξια(!)

...είναι λίγο εγωιστικό αυτό!Εγώ από μικρός είχα καλή σχέση με πνεύματα ,φαντάσματα και πάντα με προστάτευαν...κάποιες φορές μάλιστα όταν δεν ήξερα κάτι έλεγα την απάντηση χωρίς να την σκεφτώ.Συγκεκριμένα είχαμε αγώνα μπάλας(φυσικά νικήσαμε) θυμάμαι πριν αρκετό καιρό και ένας φίλος μου,μου κάνει μια ερώτηση λυκείου...τι ήταν η παναγία και τι έγινε...του απαντάω σωστά σε ένα θέμα που δεν έχω ασχοληθεί ποτέ και δεν κάθησα να ψάξω...υπάρχουν μερικές φορές οι σκεπτικιστές και κάθε φορά συγκρουόμαστε για να καταλήξουμε σε μια λογική απάντηση...αλλά το τι συμβαίνει στο καθένα μας δεν μπορεί να το ξέρει παρά μόνο ο ίδιος και ο θεός!Όποις έχει παρόμιες ικανότητες και όσοι ξέρουν να πιστεύουν την αλήθεια σίγουρα θα με καταλάβουν..ευχαριστώ!
focus12Νέο Μέλος
ας γράψω λοιπόν και εγώ την γνώμη μου, πιστεύω πώς υπάρχουν και ναι έχω προσπαθήσει να καλέσω με φίλους και με την γνωστή σε όλους μέθοδο, ευτυχώς δεν ήρθε κανένα.
το θέμα όμως είναι γιατί να καλέσεις ένα πνεύμα;;; και τι γνώσεις πρέπει να έχεις για να καλέσεις ένα πνεύμα;;;
εγώ προσωπικά θα έλεγα όπως προείπε κάποιοσ φίλος να αφήσουμε τα πνεύματα στην υσηχία τους όπως και αυτά συνήθως κάνουν και μεμάς.
το θέμα όμως είναι γιατί να καλέσεις ένα πνεύμα;;; και τι γνώσεις πρέπει να έχεις για να καλέσεις ένα πνεύμα;;;
εγώ προσωπικά θα έλεγα όπως προείπε κάποιοσ φίλος να αφήσουμε τα πνεύματα στην υσηχία τους όπως και αυτά συνήθως κάνουν και μεμάς.
prophet_indigoΜέλος
Τα πνεύματα δεν πρέπει να τα <<ξυπνάς>>...λοιπόν τα φαντάσματα εμείς δεν μπορούμε να τα καταλάβουμε και ας είναι απο πάνω μας,τα πνεύματα μπορούμε μόνο με την την αίσθηση της ακοής και κάποιες φορές της όρασης...όποιος προσπαθήσει να καλέσει πνεύμα με πίνακα Ουίγια(με το ποτηράκι όπως λέτε στο φόρουμ)πρέπει να είναι και κάποιος ειδικός μαζί σας γιατί μπορεί να σας κάνει κακό το πνεύμα και ο ειδικός θα μπορέσει να το διώξει...οπότε υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι περί της επίκλησης...
quote:Η απάντηση είναι εύκολη: Τόσες γνώσεις ώστε να μην σε ενδιαφέρει να το κάνεις.
και τι γνώσεις πρέπει να έχεις για να καλέσεις ένα πνεύμα;
quote:Και πολύ σωστά λες.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 14/09/2010 12:05:47