- Υπάρχουν πνεύματα??????? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Τώρα φυσικά θα αρχίσουμε να σου λέμε πόσο επικίνδυνο είναι κάτι τέτοιο και πως αν έκανες τον κόπο να κάνεις μία αναζήτηση, θα έβρισκες ένα σωρό θέματα με την ίδια ερώτηση. Μάλλον δίκιο θα έχουμε... Αυτά για να ξέρεις τι να περιμένεις. Δεν νομίζω πάντως ότι θα πάρεις απάντηση.
'Η έκφραση "γυμνή αλήθεια" έχει εφευρεθεί για να μπορεί ο καθένας να την ντύνει όπως τον συμφέρει'

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

'Η έκφραση "γυμνή αλήθεια" έχει εφευρεθεί για να μπορεί ο καθένας να την ντύνει όπως τον συμφέρει'

Αυτοί ξέρουν καλύτερα και έχουν περισσότερες επαφές μαζί τους.
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
quote:
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ.
Ποιά είναι η διαφορά τους ???

quote:
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΑ αλλα ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ.
Αυτοί ξέρουν καλύτερα και έχουν περισσότερες επαφές μαζί τους.
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
Δεν νομίζω να είμαι ψυχοπαθής ή δαιμονισμένη επειδή πιστεύω ότι υπάρχουν πνεύματα
Υπάρχουν σχετικά topics πολύ κατατοπιστικά.
Το καλύτερο είναι να τα αφήσουμε στην ησυχία τους εφόσον (και εάν) και αυτά μας αφήνουν στην δικιά μας.

quote:
ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ Μ......? ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΑ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΛΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΑΝΩ Σ ΑΥΤΟ. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΕΙ ΓΝΩΣΕΙΣ. Η ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ E-MAIL ΣΤΟ forgotten_past_1969@yahoo.gr ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ...
Η έννοια της ξεροκεφαλιάς είναι υποκειμενική για τον καθένα. Ίσως εγώ να υποδυκνύω εσένα ξεροκέφαλο που θες να βγάλεις τα μάτια σου με τα ίδια σου τα χέρια και εσύ εμένα ξεροκέφαλη που δεν βάζω τα δικά μου χέρια να σου βγάλω τα μάτια.
Εγώ τουλάχιστον για εμπειρία δεν μίλησα.
Αν θες υποδείξεις για να καλέσεις πνεύμα χωρίς όπως λες να έχεις γνώσεις τότε σίγουρα σε λάθος forum το ζητάς. Δεν νομίζω κάποιος από εδώ σε βοηθήσει να κάνεις μια τέτοια χαζομάρα για να διασκεδάσεις ίσως.
Φιλικά και συνεργατικά

Super Ταινία!
Όποιος στο φως ζεστάθηκε, είδε κι έζησε στο φως...
όποιος στο φως τυφλώθηκε, αξιώθηκε αιώνιο σκοτάδι...
quote:Υπάρχουν πνεύματα? Και αν ναι πως μπορεί να καλέσεις ένα. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να ξέρω.
θα σου απαντησω στα ισα φιλε μου: ναι και οχι!
ναι, υπαρχουν πνευματα στη Φυση.
οχι ομως οπως τα φανταζεσαι.
γιατι θελεις να καλεσεις καποιο?
για να το γνωρισεις ή για να το ελεγξεις?
αν θελεις να το γνωρισεις, βγες στην Φυση και αφεσου.
αν θελεις να το ελεγξεις, ελεγξε πρωτα τον σκοπο σου και τα ενεργειακα σου αποθεματα...
νασαι καλα
.
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
Εάν δηλαδή εγώ σου γράψω ακριβώς τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να κάνεις μιά επέμβαση ανοικτής καρδιάς(δεν είμαι γιατρός παράδειγμα είναι) εσύ θα πιάσεις δουλειά στο Ωνάσειο και θα κάνεις εγχειρήσεις?
Το ψευδώνυμό σου, πάντως, δείχνει ότι δεν έχεις "τετράγωνη" λογική ! Θα σου δώσω μία φιλική συμβουλή. Άσε τα πνεύματα εκεί που κάθονται ! Αυτά που έρχονται, όταν τα καλείς, βρίσκονται σε χαμηλό επίπεδο. Τα άλλα, τα "προχωρημένα" δεν νομίζω να πολυασχολούνται με εμάς εδώ. Άσε, δε, που μετά δεν μπορείς και να τα ξεφορτωθείς ! Πες μας, όμως, γιατί είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις ;
Φιλικά karma
quote:
Πίστεψε με έχω αρκετά ενεργειακά αποθέματα και το μόνο που θέλω από τα «ψεύτικα» πνεύματα που λέτε είναι να το ελέγξω για να σας αποδείξω πραγματικά το πόσο ισχύει αυτό. Οποίος «θαρραλέος» ας απάντηση…

Εγώ θα σου πω.. Be prepared...
...
Και θα σου προτείνω...

Δηλαδή εσύ είσαι σίγουρος ότι εάν δεν καταφέρεις να καλέσεις "πνεύμα" όλα είναι ψέματα και με αυτό τον τρόπο θα έχεις απόδειξη ότι δεν υπάρχει τίποτα.
Δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις, για να δεις/νοιώσεις κάτι πρέπει να έχεις και ανοικτούς δέκτες εάν είσαι εκ των προτέρων σίγουρος για το αποτέλεσμα δεν θα μάθεις κάτι.
Και ως τελευταίο λέω, ευτυχώς υπάρχει μιά ανώτερη δύναμη που προστατεύει όλους εμάς τους αδαείς από τον Αόρατο κόσμο, όλους εμάς που μόνο προς χάρην διασκέδασης προσπαθούμε να φτάσουμε αυτά που δεν καταλαβαίνουμε και που κατ΄επέκταση δεν μπορούμε να "ελέγξουμε".
Έλεγχος, άσχημη λέξη δεν έβρισκα άλλη για να καταλάβεις τι εννοώ, η σωστή λέξη είναι σεβασμός.
Ακολούθησε την συμβουλή του jbg, πήγαινε στην φύση, παντού υπάρχουν πνεύματα, δεν χρειάζονται κάποιο ειδικό κάλεσμα εκεί είναι και σε περιμένουν και εάν καταφέρεις να ελέγξεις ένα, έλα να μας πεις και εμάς πως το έκανες.
quote:
Φίλε ΚΥΚΛΟ αυτό που έγραψες μου θυμίζει την χήρα Μήτση στους Δέκα μικρούς Μήτσους που όταν ήθελε μιά επιβεβαίωση σε αυτά που λέει φώναζε "παράααλογοοοο?" "δεν μου απαντάει κανείς άρα λογικό".
Αγαπημένη ατάκα!! ![]()
![]()

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~