- Εωσφόρος και Ιησούς:ποια η σχέση τους; - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
quote:Παιδεία δεν είναι τα πτυχία μας, αλλά η αισθητική μας (Αντρέ Μπρετόν)
Σε ευχαριστώ που με ανακάλυψες!
quote:quote:quote:quote:quote:
Ωχ παιδιά κατάλαβα ποιός είναι. Δεν ξέρω αν το όνομα είναι αληθινό αλλα πρέπει να είναι ένας μαλάκας που λέει οτι έχει σπουδάσει μεταφυσική σε πανεπιστήμιο(;) Στο εξωτερικο και βλέπει αγγελους κατά την θεία λειτουργία. Αν θυμάμαι καλά του μιλάνε κιόλας....Εξ' ου και το πολύ πυροβολημένος ... κοντόκαννη έπεσε, μεγάλη ζημιά.
Δες τώρα ...
Αυγερινέ,
α) έχεις σπουδάσει μεταφυσική σε πανεπιστήμιο στο εξωτερικό ;
β) βλέπεις αγγέλους κατά την θεία λειτουργία ;
γ) σου μιλάνε (οι άγγελοι) ;"Να θυμάσαι οτι ήρθες εδώ γιατί κατάλαβες την ανάγκη να παλαίψεις με τον εαυτό σου - και μόνον με τον εαυτό σου. Έτσι, να ευχαριστείς οποιονδήποτε σου προσφέρει αυτήν την ευκαιρία."
Δυστυχώς και για μένα και για σας είναι όχι και στα τρία
Είσαι καρμπόν ο ariesz απο το μεταφυσικό.
Ενημερωτικά, πανεπιστήμιο μεταφυσικής δεν υπάρχει. Έτσι για να σου φύγει ο καημός....
Χαρίζουν το γέλιο, ζωή και χαρά! :
Ο καραγκιόζης!
Ο xristosxatz!
Ο Λουκάς Αυγερινός!
Ενημερωτικά: το ήξερα ότι δεν υπάρχει και δεν είχα κανένα καημό. Μήπως είμαι ο ariesz ; Ποιος ξέρει...μπορεί
Ε τότε προς τι η προσδοκία για κάτι που ξέρεις οτι είναι ανύπαρκτο;
Πάνε μια βολτα είπαμε... Την διεύθυνση την ξέρεις....
Σουλίου 62 Αγία παρασκευή...
Ο καραγκιόζης!
Ο xristosxatz!
Ο Λουκάς Αυγερινός!
Edited by - Peronosporos on 21/06/2019 14:19:26
quote:
Μήπως είμαι ο ariesz ; Ποιος ξέρει...μπορεί
Όποιος και να 'σαι στ' αρχiδια μας ... ![]()
"Να θυμάσαι οτι ήρθες εδώ γιατί κατάλαβες την ανάγκη να παλαίψεις με τον εαυτό σου - και μόνον με τον εαυτό σου. Έτσι, να ευχαριστείς οποιονδήποτε σου προσφέρει αυτήν την ευκαιρία."
quote:quote:
Μήπως είμαι ο ariesz ; Ποιος ξέρει...μπορείΌποιος και να 'σαι στ' αρχiδια μας ...
"Να θυμάσαι οτι ήρθες εδώ γιατί κατάλαβες την ανάγκη να παλαίψεις με τον εαυτό σου - και μόνον με τον εαυτό σου. Έτσι, να ευχαριστείς οποιονδήποτε σου προσφέρει αυτήν την ευκαιρία."
Συμφωνώ και επαυξάνω. Δεν μας νοιάζει ποιός είσαι. Μας νοιάζει τι στο καλό νομίζεις οτι κάνεις εδώ μέσα.
Ο καραγκιόζης!
Ο xristosxatz!
Ο Λουκάς Αυγερινός!
Μήπως είμαι ο ariesz ; Ποιος ξέρει...μπορείΌποιος και να 'σαι στ' αρχiδια μας ...
Επίπεδο!!!
quote:quote:quote:
Συμφωνώ και επαυξάνω. Δεν μας νοιάζει ποιός είσαι. Μας νοιάζει τι στο καλό νομίζεις οτι κάνεις εδώ μέσα.Χαρίζουν το γέλιο, ζωή και χαρά! :
Ο καραγκιόζης!
Ο xristosxatz!
Ο Λουκάς Αυγερινός!
Αποκαλύπτω το επίπεδό σας!
quote:quote:quote:quote:
Συμφωνώ και επαυξάνω. Δεν μας νοιάζει ποιός είσαι. Μας νοιάζει τι στο καλό νομίζεις οτι κάνεις εδώ μέσα.Χαρίζουν το γέλιο, ζωή και χαρά! :
Ο καραγκιόζης!
Ο xristosxatz!
Ο Λουκάς Αυγερινός!
Από αύριο στη Νικολούλη, αργόσχολε...
Ο καραγκιόζης!
Ο xristosxatz!
Ο Λουκάς Αυγερινός!
quote:
Δεν αποκαλύπτεις τίποτε. Έχεις μια ικανότητα να κάνεις νταούλια τ' αρχiδια των συνομιλητών σου και να τους φτάνεις σε σημείο (το ίδιο σημείο με εκείνο που ήσουν κι εσύ όταν με έβρισες, θυμάσαι ;) να σου ρίχνουν καντήλια. Προς το παρόν, δεν έχεις δείξει ότι αξίζεις μία ως άνθρωπος με τον οποίον μπορεί κάποιος να έχει έναν ειλικρινή (όσο γίνεται μέσω διαδικτύου), ευχάριστο και φιλικό διάλογο, πέραν κάποιων περιορισμένων γνώσεων που μπορεί να έχεις και που μπορεί ο οποιοσδήποτε να έχει. Βάζεις περιορισμούς στον συνομιλητή σου, δεν αναφέρεις τις πηγές στα θέματά σου, δεν λες την δική σου γνώμη και άποψη στα θέματα τα οποία εσύ ανοίγεις, θεωρείς πως οι ερωτήσεις που σου γίνονται έχουν κάποιον ιδιαίτερο λόγο, μιλάς με ύφος 100 καρδιναλίων, σε ρωτάμε κάτι απλό και μας αραδιάζεις τρίχες και θεωρείς αυτονόητα μονάχα όσα σε συμφέρουν. Τι μπορείς να αποκαλύψεις λοιπόν ; Τίποτε απολύτως.
Αποκαλύπτω το επίπεδό σας!Δεν αποκαλύπτεις τίποτε. Έχεις μια ικανότητα να κάνεις νταούλια τ' αρχiδια των συνομιλητών σου και να τους φτάνεις σε σημείο (το ίδιο σημείο με εκείνο που ήσουν κι εσύ όταν με έβρισες, θυμάσαι ;) να σου ρίχνουν καντήλια.
Άρα είμαι καλός μαθητής!!!
quote:
Προς το παρόν, δεν έχεις δείξει ότι αξίζεις μία ως άνθρωπος με τον οποίον μπορεί κάποιος να έχει έναν ειλικρινή (όσο γίνεται μέσω διαδικτύου), ευχάριστο και φιλικό διάλογο, πέραν κάποιων περιορισμένων γνώσεων που μπορεί να έχεις και που μπορεί ο οποιοσδήποτε να έχει. Βάζεις περιορισμούς στον συνομιλητή σου, δεν αναφέρεις τις πηγές στα θέματά σου, δεν λες την δική σου γνώμη και άποψη στα θέματα τα οποία εσύ ανοίγεις, θεωρείς πως οι ερωτήσεις που σου γίνονται έχουν κάποιον ιδιαίτερο λόγο, μιλάς με ύφος 100 καρδιναλίων, σε ρωτάμε κάτι απλό και μας αραδιάζεις τρίχες και θεωρείς αυτονόητα μονάχα όσα σε συμφέρουν. Τι μπορείς να αποκαλύψεις λοιπόν ; Τίποτε απολύτως.
OK ευχαριστώ για τις ειλικρινείς σου επισημάνσεις που προέρχονται από μια ειλικρινή επιθυμία να βελτιωθώ, όπως φάνηκε από την αρχή που ήταν γεμάτη ειλικρίνεια.
Edited by - Λουκάς Αυγερινός on 21/06/2019 15:49:15
Ο καραγκιόζης!
Ο xristosxatz!
Ο Λουκάς Αυγερινός!