- Ένα μικρό διάλειμμα στην τεκμηριωμένη γνώση. - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
Αυτο ειδικά για σένα,με αγάπη.
Δεν έχει ακόμη κάσκα,αλλά μάλλον δεν την χρειάζεται!!![]()
![]()
![]()
http://extraterrestrials-aliens.com/tag/phd-ronald-breslow
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Θεωρείς ότι:1. Η σελήνη είναι κατασκευασμένη?
2. Αν είναι, κατασκευάστηκε στην τροχιά που βρίσκεται?
3. Είναι με κάποιον τρόπο ακόμα ενεργή?
1.Δυσκολεύομαι αρκετά να το δεχθώ αυτό.Με λίγη μελλοντική τεχνογνωσία όμως,θα ήταν εφικτό.Ισως και με ¨αρχαία"!!Δηλαδή θα μπορούσε να είναι ένα σώμα,που κατασκευάστηκε εξ αρχής,ή διαμορφώθηκε κατάλληλα.Αυτη η αντήχηση,δεν μπορεί να εξηγηθεί με άλλο τρόπο.Θα μου πείς δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση και κανείς απο εμας εδω,δεν πήγε να πετάξει εκεί κάποιο αντικείμενο.Ναι...αλλά...!!Πάντως το σίγουρο κατα την γνώμη μου είναι ο μεταλλικός φλοιός.
2.Πιθανότερο είναι να τοποθετήθηκε εκεί.Ισως για προστασία της Γης.
3.Θα έλεγα ναι.Συνηγορούν διάφορα σε αυτο,όπως η περίεργη κλίση των 5 μοιρών και η "απαγόρευση" αποστολών μετά το Αpollo 17.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Μπορεί και απο "αντίπαλα" στρατόπεδα.
Πόλεμος υπερόπλων έγινε.Τιτάνες-Γίγαντες.
Δεν μπορούμε να φανταστούμε πώς σκέπτεται ένας πολιτισμός μερικών εκατομμυρίων ετων,τεχνολογικής ανάπτυξης,αν πρόκειται περι τέτοιου.
Λέμε και καμμιά χονδρή...να περνά η ώρα,αλλά ποτε δεν ξέρεις!![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Ομως η κοτρώνα που έφεραν οι αστροναύτες για ανάλυση,θα μπορούσε να έχει πάει εκεί απο οπουδήποτε.
Οταν θέλουν να κρύψουν κάτι,οι τρόποι είναι πολλοί.
Τι θα έλεγες εσυ,άν ήθελες να μην κοινοποιηθεί μια κάποια αλήθεια,στο πόπολο?
Τι θα γινόταν άν υπήρχε μια επίσημη ανακοίνωση,που να λέει ότι η Σελήνη είναι τεχνητή?Τι θα άλλαζε?Τα πάντα όλα.Απο θρησκείες,ιστορία,αρχαιολογία,φυσική,χημεία,ενα μπάχαλο πλανητικού μεγέθους.Μια παγκόσμια ανησυχία του ποιός,πότε,γιατι,εχθρός ή φίλος.
Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν για κάτι που κι εγώ απλώς έχω μια υποψία πάντα στα πλαίσια,της σύγκρισης των επιστημονικών δεδομέμων,της αληθινής τους παρουσίασης και της παρα-φιλολογίας.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Γιατι σταματήσαμε τις επανδρωμένες αποστολές στη ΣΕλήνη.
Φτιάξαμε ενα διαστημικό σταθμό και πηγαινοερχόμαστε σαν το τρόλεϋ Κολιάτσου-Ομόνοια.
Θα μπορούσαμε με την υπάρχουσα τεχνολογία,να έχουμε ήδη βάση στη Σελήνη και να έχουμε ήδη επισκεφθεί και 2-3 άλλους πλανήτες.
Γιατι?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
http://eleftheri-epistimi.blogspot.gr/2009/02/blog-post_11.html
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.