ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΟΝΕΙΡΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΟΝΕΙΡΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

RIR31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
TRiBaL®Νέο Μέλος
15/01/2004, 18:52:37
Eimai edw kai kairo anagnwsths tou esoterica alla einai h prwth fora pou pairnw tin prwtovoulia na grapsw. O logos einai duo oneira pou eida prosfata kai bghkan profhtika.
Sto prwto eida duo polu palies mou files (einai aderfes) tis opoies exw xronia na dw kai na fantasteite oti menoume polu konta. Mou ekane loipon pollh entupwsh pou to yposuneidhto mou tis 'thumithike' mias kai egw eixa ksexasei tin yparksh tous! Tin epomenh mera loipon kathws eixa kollhsei se mpotiliarisma stin Athina, nasou kai tis vlepw na pernoun to dromo! Apisteuto eipa apo mesa mou!
Sto deutero oneiro, eida mia palia geitonissa mas, filh twn goniwn mou h opoia exei metakomisei edw kai xronia. E loipon, tin epomenh mas episkeutike sta ksafnika! Egw vevaia ta exasa mias kai htan to deutero paromoio peristatiko mesa se diasthma to polu 10 hmerwn!
Mhpws tha prepei n'arxisw n'anhsuxw??
15/01/2004, 19:13:44
Δεν χρειάζεται να ανησυχείς.Σκέψου ότι συμβαίνει σε πολλούς ανθρώπους. Πιστεύω πως σου συνέβαινε και παλιότερα, απλά δεν το είχες συνδιάσει. Πολλά όνειρα επίσης δεν τα θυμόμαστε.Σε μένα προσωπικά τα όνειρα που βλέπω το πρωί -λίγο πριν ξυπνήσω - είναι πιο ζωντανά και τα θυμάμαι. Αυτά μάλιστα κατά μεγάλο ποσοστό επιβεβαιώνονται σε λίγες ώρες, έτσι ακριβώς όπως τα είδα.Ακόμα και τα χρώματα.(πχ.να δεις κάποιον με κόκκινη μπλούζα στον ύπνο σου και να τον δεις μετά από λίγο πραγματικά με τα ίδια ρούχα). Και σε μένα πάντως άυτό γίνεται με άτομα που έχω να δω καιρό. Όχι με άτομα που συναναστρέφομαι καθημέρινα.

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

TRiBaL®Νέο Μέλος
16/01/2004, 01:31:09
Pragmati, ta oneira pou vlepw ligo prin ksupnhsw einai polu pio zwntana.
Proxthes eida oti hmoun sto aerodromio kai perimena thn pthsh mou, easy jet gia londino. Gia kapoion agnwsto logo otan hrthe h wra na epivivastoume sto aeroplano egw paremeina stin aithousa amanomhs me apotelesma na xasw thn pthsh mou. To aeroplano apogeiwthike kanonika kai liga deuterolepta meta egine tromerh ekrhksh kai epese sth thalassa. (isws auto thumisei se kapoious thn tainia 'final destination')

Se 3 meres epistrefw Agglia opou spoudazw edw kai 2 xronia. Mhpws n'allaza eisithrio??

Edited by - TRiBaL® on 16/01/2004 01:33:42

16/01/2004, 04:27:17
Φίλη narya σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.... αν και καθυστερημένα.... γιατί δεν είχε τύχει να μπω σε αυτό το topic από τότε που έγραψα τελεταία φορά!!!!!!!!!! και ο λόγος είναι πως δεν θυμόμουνα τον τίτλο του topic για να το ψάξω...... :-))))

ευχαριστώ και πάλι..... πάντα με φιλική διάθεση

Η ομορφιά απλώνεται.....

SIMORIL .......

16/01/2004, 04:37:44
Παιδιά να ζητήσω την ερμηνεία από κάποιον που να ξέρει από ερμηνείες ονείρων για ένα όνειρο που είδα πρόσφατα?

Δεν είναι κανένα όνειρο Πομπώδες.. αλλά με ενδιαφέρει γιατί είδα κάποιον πολύ σημαντικό άνθρωπο για εμένα.. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν πως αυτός ο άνθρωπος ( μία φίλη ) αρνιότανε να έχει οποιαδήποτε σχέση μαζί μου αλλά δεν μου έλεγε και τον λόγο.. και σίγουρη πως δεν είχα κάνει το παραμικρό λάθες απεναντί της την είχα καθίσει κάτω να μου πει τί συμβαίνει.. Δεν δεχότανε με τίποτα.. (Είμασταν σε ένα τραπέζει εγώ - αυτή και μία φίλη της την οποία δεν ξέρω) Αναμείχθηκε και η φίλη της για να με βοηθήσει και να την κάνει να μιλήσει.. και τελικά όταν αποφάσισε να μου πει τον λόγο, αναφέρθηκε σε μία μπλούζα που μου είχε δώσει η γιαγιά ενός πολύ αγαπημένου μου φίλου και πως τσαντίστηκε μαζί μου (η φίλη μου) γιατί δεν σεβάστηκα αυτή την μπλούζα!!!
Δεν ξέρω ούτε χρώμα της μπλούζας ούτε γενικά πως ήταν... αλλά θυμάμε πολύ έντονα το γεγονός της μπλούζας..
Έχει να μου πει κάτι κανείς γι αυτό?

Η ομορφιά απλώνεται.....

SIMORIL .......

18/01/2004, 16:31:40
Μήπως αυτή η φίλη σου, σου δίνει πολλά?
Μήπως εσύ δεν μπορείς να ανταποδώσεις στον ίδιο βαθμό?
Πάντως το όνειρο αφήνει ένα παράπονο που έχει η φίλη σου για σένα.
Αφού σε προβλημάτισε τόσο, ίσως αυτό το παράπονο να υφίσταται,
ή εσύ να μη νιώθεις αντάξια της φιλίας της.Ακόμα μπορεί να φοβάσαι μήπως τη χάσεις.
Ψάξε μέσα σου.Θα το βρεις!

Φιλικά.

RIRΝέο Μέλος
18/01/2004, 18:47:49
Sorry που δεν απαντησα sansationf πιο πριν. Δεν μπορω να πω πως μου δινονται στοιχεια απο το μελλον αλλα καποια στοιχεια που συμπληρωνουν την συζητηση που ειχα κανει για καποιο θεμα. Τις περισσοτερες φορες ειναι ατομα τα οποια δεν εχω ξαναδει.

18/01/2004, 20:09:06
Μπορεί όμως αυτά τα άτομα, άγνωστα σε σένα ως τώρα, να τα συναντήσεις στο μέλλον.
Μην το αποκλείεις.
Κάποια φορά έτυχε να γνωρίσω ανθρώπους που τους έβλεπα για πρώτη φορά.
Ένιωθα όμως πως τους έχω ξανασυναντήσει.Είχα μεγάλη οικειότητα μαζί τους.
Αργότερα θυμήθηκα το όνειρο στο οποίο τους είχα ξαναδεί...

alexeyev1970Μέλος
18/01/2004, 21:14:10
Κι εγώ έχω να πω κάτι περίεργο που μου συνέβη μία και μοναδική φορά. Κοιμήθηκα και στον ύπνο είδα ένα φίλο μου. Την επόμενη μέρα το πρωί , πηγαίνοντας να πληρώσω το λογαριασμό της ΔΕΥΑΛ , τον πέτυχα στη γέφυρα , στην αριστερή πλευρά της οποίας βρίσκεται το κτίριο.Το παράξενο είναι ότι αυτόν το φίλο είχα να δω ΧΡΟΝΙΑ και μάλιστα πριν τον δω στον ύπνο μου πίστευα ότι είχε διαγραφεί από τη μνήμη μου. Να όμως που αυτό δε ίσχυε.
Πάνω σ'αυτά να προσθέσω και κάτι άλλο. Αυτό μου συνέβαινε στην Αθήνα όπου ζούσα για λίγα -ευτυχώς!-χρόνια.Το τηλέφωνό μου (εννοώ το σταθερό πάντα γιατί κινητό δεν έχω)λειτουργούσε επί 24ώρου βάσεως. Το παράξενο είναι ότι τις περισσότερες φορές καταλάβαινα ότι την στην άλλη άκρη θα άκουγα τη φωνή κάποιου από τους γονείς μου.Ήξερα από πριν δηλαδή ότι "αυτός είναι ο πατέρας μου". Ίσως να μη συμφωνεί τόσο με τα όνειρα που συζητάμε εδώ αλλά το συναίσθημα είναι το ίδιο.
Και κάτι επιστημονικό. Τα όνειρα που θυμόμαστε με τόσες λεπτομέρειες το επόμενο πρωινό είναι μερικά μόνο απο τα εκατοντάδες που βλέπουμε και η διάρκειά τους συνήθως δεν υπερβαίνει τα χιλιοστά του δευτερολέπτου. Παρ'όλα αυτά εμείς έχουμε την εντύπωση ότι βλέπουμε ταινία .

19/01/2004, 00:16:26
quote:
Δεν χρειάζεται να ανησυχείς.Σκέψου ότι συμβαίνει σε πολλούς ανθρώπους. Πιστεύω πως σου συνέβαινε και παλιότερα, απλά δεν το είχες συνδιάσει. Πολλά όνειρα επίσης δεν τα θυμόμαστε.Σε μένα προσωπικά τα όνειρα που βλέπω το πρωί -λίγο πριν ξυπνήσω - είναι πιο ζωντανά και τα θυμάμαι. Αυτά μάλιστα κατά μεγάλο ποσοστό επιβεβαιώνονται σε λίγες ώρες, έτσι ακριβώς όπως τα είδα.Ακόμα και τα χρώματα.(πχ.να δεις κάποιον με κόκκινη μπλούζα στον ύπνο σου και να τον δεις μετά από λίγο πραγματικά με τα ίδια ρούχα). Και σε μένα πάντως άυτό γίνεται με άτομα που έχω να δω καιρό. Όχι με άτομα που συναναστρέφομαι καθημέρινα.

Να προσθέσω ακόμη πως αυτό είναι πιο έντονο και συνηθισμένο σε παιδάκια κάτω των 5 ετών.Και σιγά σιγά όσο περνούν τα χρόνια εξασθενεί.Το θεωρώ φυσιολογικό.
Ας αναλόγιστούμε όμως και πόσα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ.
Προχτές σε ένα πρωινό ολοζώντανο όνειρο(εφιάλτη)έβλεπα κάποιο δικό μου
άτομο να κινδυνεύει.Ξύπνησα και αρχικά ήμουν σίγουρη πως κάτι κακό θα συμβεί.Αργότερα κι ενώ είχε περάσει ή επιρροή του ονείρου,κατάλαβα πως ήταν μια ανησυχία που είχα από μέρες,ένας φόβος δηλ. για το ταξίδι
που ετοιμαζόταν να κάνει το συγκεκριμμένο άτομο.Ήταν φυσιολογικό να δω τέτοιο εφιάλτη αφού για μέρες σκεφτόμουν το ταξίδι του...

MistiriosΜέλος
27/01/2004, 05:49:21
ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΤΙΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ. ΕΓΩ ΣΠΟΥΔΑΖΩ ΑΜΕΡΙΚΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 3 ΜΕΡΕΣ ΕΙΔΑ ΟΝΕΙΡΟ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝΑ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ PARKING. ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΤΥΠΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΙΓΟ ΝΑ ΠΕΣΙ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΟΠΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ?? ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.