- Μια πρόταση... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Καλώς όρισες στο esoterica pyramid.
Άλλα είναι ή ήταν αν θέλεις τα προβλήματα και όχι ο αριθμός μηνυμάτων (τουλάχιστον για μένα). Είναι μια παλιά μεγάλη ιστορία η οποία απλά βρήκε την λύση της με μια απλή απλούστατη παραδοχή.
Μην ασχολείσαι και μην σε χαλάει κάτι απ’ αυτά, υπάρχουν πολλά εδώ μέσα που μπορούν να σε κάνουν να χαρείς και να περάσεις ευχάριστα.
Και πάλι καλώς όρισες.
TERRIBILIS EST LOCUS ISTE
quote:
Λέω τώρα εγώ ως αδαής και μην με βαρέσετε όλοι μαζί.
Μπάααααα.....
Ένας-ένας, να το φχαριστιθούμε ΟΛΟΙ .... !
Μια ερώτηση, προς το ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
Απ όόοοολα τα χιλιάδες θέματα που ασχολείται καθημερινά το φόρουμ Esoterica, τι είναι αυτό που τράβηξε το ενδιαφέρον σε ένα ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ να ασχοληθεί ΕΙΔΙΚΑ με αυτό εδώ ????
( Απορία παλαιότερου μέλους, που τουλάχιστον είχε διαβάσει ΚΑΠΟΤΕ και το "αρχικό", το οποίο αναφέρθηκε πιο πάνω. )
quote:
Και ανοίγουμε ΤΟ ΘΕΜΑ και βλέπουμε την ποιό τέλεια παραδοχή !!!!
Θέλεις ακόμα Avallon να μιλάμε για διπλούς λογαριασμούς και παιχνίδια εδώ μέσα ;;;;;;Απο εμένα ενα απλό εύγε για την Παραδοχή σου !!!!!!!!!!
Δεν έχω κανένα άλλο σχόλιο, η αλήθεια έλαμψε !!!!!!
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΡΑΜΟΓΛΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ?
ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΜΙΛΑΣ![]()
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΜΟΥ ΛΕΣ?![]()
ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ?![]()
ΕΓΩ ΔΕ ΤΟ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΞΑΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ... ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ... ![]()
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ?
ΕΓΩ,
Η AFMA,
ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΗΣ ΦΩΛΙΑΣ,
ΟΙ ΔΙΠΛΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ...
Η ΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...
quote:Αγαπητέ Vril εκείνη τη στιγμή το σκέφτηκα και γω αλλά δε μ΄αρέσει να είμαι τόσο πολύ καχύποπτη και αρνητική με ανθρώπους που δε μου έχουν δώσει τέτοιο δικαίωμα οπότε και δε στάθηκα σε αυτό...
Απ όόοοολα τα χιλιάδες θέματα που ασχολείται καθημερινά το φόρουμ Esoterica, τι είναι αυτό που τράβηξε το ενδιαφέρον σε ένα ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ να ασχοληθεί ΕΙΔΙΚΑ με αυτό εδώ ????
Δυστυχώς τώρα βλέπω ότι δεν ήταν παρά μια καλοστημένη παγίδα... για κάποιους που θέλουν να διαιωνίζουν το κακό κλίμα...και γω έπεσα εύκολα μέσα σε αυτή...![]()

Μάλλον εσύ αναφέρεσαι στο μέλος pyramid ενώ εγώ στο μέλος "Αλκης Κούρος" που άνοιξε το θέμα για το Μπαλάνο και αναμόχλευσε το τόπικ της φωλιάς του παγωνιού...

Ότι εγώ δεν είμαι εγώ, αλλά κάποιος παλιός που γράφει με άλλο nickname?
Συγγνώμη αλλά αυτό είναι παραλογισμός.
Και εάν εννοείται αυτό πέστε το καθαρά.
VRILL
Στο συγκεκριμένο θέμα έχω 2 post
Το πρώτο το έγραψα για να πω απλά την γνώμη μου
Το δεύτερο γιατί ξαναδιάβασα σήμερα την ίδια ιστορία (ο ένας εναντίον του άλλου) ξεκινώντας από το topic που ανέφερε για τον Γιώργο Μπαλάνο. Εκεί βρήκα παραπομπή της AVALLON σε άλλο topic που έλεγε για την φωλιά του παγωνιού.
Μπές στο topic για τον Μπαλάνο να δεις τις εντυπώσεις μου.
Μετά διαβάζοντας διάφορα είδα και την συνέχεια στο συγκεκριμένο για τους διπλούς κωδικούς.
Και πες μου γιατί δεν κατάλαβα ποιό είναι το "αρχικό" που αναφέρεις.
AVALLON
Δεν ξέρω τι εννοείς με το "καλοστημένη παγίδα" και πως συνδιάζεται με το ότι δεν θέλεις να είσαι καχύποπτη
γιατί χωρίς να ξέρω τον RAMOGLOU λέω ότι λογικά αναρωτιέται κατά πόσο εσύ και το άτομο που άνοιξε το θέμα με την φωλιά του παγωνιού είστε το ίδιο πρόσωπο.
Πρόσεξα και εγώ αυτά που έγραφες και μου έκαναν εντύπωση(εννοώ αυτό που λέει ο ramoglou για την παραδοχή σου)
Απλώς εγώ θεώρησα ότι λανθασμένα αναφέρθηκες σε πρώτο πρόσωπο.
Είπα και άλλες φορές σε post μου ότι δεν ξέρω καλά όλα τα θέματα που συζητάτε δεν θυμάμαι ποτέ όμως να είπα ότι είμαι χαζή ή ότι δεν προσέχω τι διαβάζω.
quote:
Δεν ξέρω τι εννοείς με το "καλοστημένη παγίδα" και πως συνδιάζεται με το ότι δεν θέλεις να είσαι καχύποπτη
γιατί χωρίς να ξέρω τον RAMOGLOU λέω ότι λογικά αναρωτιέται κατά πόσο εσύ και το άτομο που άνοιξε το θέμα με την φωλιά του παγωνιού είστε το ίδιο πρόσωπο.
Γιατί να είμαι εγώ?
Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις που οδηγούν προς αυτή την κατεύθυνση?
quote:
Πρόσεξα και εγώ αυτά που έγραφες και μου έκαναν εντύπωση(εννοώ αυτό που λέει ο ramoglou για την παραδοχή σου)
Απλώς εγώ θεώρησα ότι λανθασμένα αναφέρθηκες σε πρώτο πρόσωπο.Είπα και άλλες φορές σε post μου ότι δεν ξέρω καλά όλα τα θέματα που συζητάτε δεν θυμάμαι ποτέ όμως να είπα ότι είμαι χαζή ή ότι δεν προσέχω τι διαβάζω.
Αντιθέτως η ΑΦΜΑ η συγγραφέας δηλαδή του τόπικ για να λύσει όποια παρεξήγηση είπε ότι θα χαιρόταν πολύ να συναντούσε κάποιους πριν αναχωρήσει για το ταξίδι της και είπε ότι όσοι θέλουν μπορούν να πιούν ένα καφέ μαζί της στον Πειραιά πριν φύγει και να λυθεί έτσι η όποια παρεξήγηση...
Και τώρα απάντησέ μου αν θέλεις αγαπητή μου:
ΠΗΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΌ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΑΠΌ ΚΟΝΤΑ??? ΕΚΕΙΝΗ ΕΘΕΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΩΣ ΔΙΠΛΟ ΚΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΜΗ ΥΠΑΡΚΤΟ ΑΤΟΜΟ ΔΕ ΠΗΓΕ...
Ετσι λοιπόν αγαπητή pyramid προς ενημέρωσή σου αφού πρόλαβες και διάβασες το τόπικ του Παγωνιού και είχες και απορίες... (μόνο που είχες τις λάθος απορίες...)
Tέλος της παράστασης το θέμα αυτό δε θα ξανασυζητηθεί εδώ μέσα...
Αν κάποιος θέλει να το συνεχίσει ας ανοίξει άλλο τόπικ!![]()

Ο Ραμόγλου δεν αναφέρθηκε σ'αυτα που ειπώθηκαν στο τοπικ "Η φωλιά του παγωνιού. Απλά έκανε την εξής παρατήρηση, παραθέτοντας μάλιστα δικό σου ποστ από άλλο τοπικ:
Εσύ η ίδια λες πως άνοιξες το τοπικ "η Φωλιά του παγωνιού"
ενώ συγγραφέας του τόπικ είναι ενα μελος με το ψευδώνυμο "AFMA"
δηλαδή
Avallon = Συγγραφευς του τοπικ "Η Φωλιά Του Παγωνιού" &
AFMA = Συγγραφευς του τοπικ "Η Φωλιά Του Παγωνιού"
άρα το συμπέρασμα που βγαίνει απ' αυτό
Avallon = Συγγραφευς του τοπικ "Η Φωλιά Του Παγωνιού" = AFMA
Εσύ τι έχεις ν' απαντήσεις πανω σ' αυτό μιας που το θέμα ετουτο ασχολείται με διπλούς κωδικούς

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
Τώρα μόλις είδα αυτό που ανέφερες ότι εννοούσες άλλο μέλος γιατί έκλεισα το topic μετά την αποστολή της απάντησής μου.
Οπότε οφείλω μιά συγγνώμη αφού δεν αναφερόσουν σε εμένα, το εαν έχεις δίκιο ή όχι για το "καλοστημένη παγίδα" δεν το ξέρω ας απαντήσει αυτός που τον αφορά.
Για τα άλλα που ρωτάς δεν ξέρω εάν κάποιος πήγε να την συναντήσει ας απαντήσουν οι τότε συμμετέχοντες.
Όσον αφορά για τις απορίες δεν είπα κάτι τέτοιο είπα "μου έκαναν εντύπωση"
και δεν χρειάζεται να εξηγήσω κάτι επιπλέον με κάλυψε ο/η 1900 στο τι εννοούσα
Και βεβαίως θέλω να σου πω ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου ούτε και με κανέναν άλλο (το λέω επειδή ο τόνος σου είναι επιθετικός/εκνευρισμένος ή έτσι νομίζω).
RAMOGLOU
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και συγγνώμη που δεν αναφέρθηκα πρώτα σε αυτό.
Το έχω καταλάβει ότι το πρόβλημα δεν ήταν ο αριθμός μηνυμάτων ούτε και οι διπλοί κωδικοί νομίζω.
quote:
Εσύ η ίδια λες πως άνοιξες το τοπικ "η Φωλιά του παγωνιού"
ενώ συγγραφέας του τόπικ είναι ενα μελος με το ψευδώνυμο "AFMA"
δηλαδή
Avallon = Συγγραφευς του τοπικ "Η Φωλιά Του Παγωνιού" &
AFMA = Συγγραφευς του τοπικ "Η Φωλιά Του Παγωνιού"
άρα το συμπέρασμα που βγαίνει απ' αυτό
Avallon = Συγγραφευς του τοπικ "Η Φωλιά Του Παγωνιού" = AFMA
1900...Πάντα με τον καλό λόγο!!
Αστυνόμος = όργανο
Μπουζούκι = όργανο
Αρα ο Αστυνόμος είναι Μπουζούκι...![]()
![]()
Σωστός ο συνειρμός σου - δεν λέω - πλην όμως δικαιούμαι σαν άνθρωπος και γω να κάνω ένα λάθος... Ιδιαίτερα αν έχεις τόσο πολύ ταυτιστεί με το θέμα (ε.. βέβαια μετά από τόση ένταση και τέτοια μπινελίκια που ριχτήκανε εκεί μέσα το πήρα προσωπικά) τότε είναι λογικό...
Αλλωστε, το θέμα το είδα 3 ολόκληρες μέρες από τότε που ανοίχτηκε και πόσταρα το πρώτο μου μήνυμα όταν είχαν ήδη γράψει τόσα μέλη.
Τώρα αν εσύ και οι όποιοι άλλοι θέλουν να νομίζουν ότι ήμουν εγώ πίσω από το θέμα θα ήθελα λιγάκι να το συζητήσουμε... τι είχα να κερδίσω... τι στο καλό ήταν αυτό το περιβόητο θέμα Η ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΩΝΙΟΥπου πάτησε τους κάλους κάποιων... και που ιδέα δεν είχα και το μόνο στοιχείο που ανέφερα ήταν από το βιβλίο του Μπαλάνου. Στο κάτω κάτω δε νομίζω να είχα υποστηρίξει ότι είναι στα ΣΙΓΟΥΡΑ υπαρκτή... Μόνο εικασίες έκανα. Περισσότερο με πείραξε ο δογματισμός κάποιων γιατί αφού δήλωσαν ότι δεν ξέρουν είπαν ότι το παγώνι είναι σύμβολο του κακού.
Tι λες λοιπόν?
Βγάζεις τίποτα από ΟΛΟ ΑΥΤΟ??
Πες μου λοιπόν αγαπητέ τι είχα να κερδίσω από την όλη ιστορία...
Η μόνη απάντηση που έχω να σου δώσω είναι ότι η συνείδησή μου είναι καθαρή κι αν έχετε ακόμη απορίες θα έπρεπε να αρπάξετε την ρημάδα την ευκαιρία και να πάτε να γνωρίσετε την ΑΦΜΑ όταν σας το πρότεινε.
Λυπάμαι για τον αγαπητό Οαννες που ενώ ξέρει πολύ καλά αυτή μου την ακεραιότητα (περί διπλών κωδικών) όπως μου είπε σε συζήτηση που είχαμε δε βγαίνει να το διαβεβαιώσει ανοιχτά...![]()
![]()

Θα με συγχωρήσετε που δεν θα ακολουθήσω την εκνευρισμένη τακτική της αγαπητής Avallon, ούτε βέβαια τις απειλές του τύπου «θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα».
Επί του προκειμένου λοιπόν.
Το Post σου στο θέμα του Μπαλάνου έκανες ΣΑΦΗ αναφορά στο ποιος άνοιξε το θέμα και ότι κάποιοι κακοί στο έκαναν μπάχαλο.
Ο λογικός συνειρμός λοιπόν είναι αυτός ο οποίος έκανε ο αγαπητός 1900 και τα υπόλοιπα μέλη τα οποία γνωρίζουν την Ελληνική γλώσσα.
Δήλωσες περίτρανα λοιπόν πως εσύ και η AFMA είσαστε το ίδιο και το αυτό πρόσωπο.
Εκτός και αν δεν ξέρεις τι γράφεις ή οικειοποιείσαι θέματα και Post.
Το ότι η AFMA έγραψε αυτό που ανέφερες είναι αλήθεια, αλλά επίσης αλήθεια είναι πως σε επικοινωνία με το μέλος Kelsos (μέσω e-mail) δεν του έδωσε το χρονικό περιθώριο της συνάντησης !?!?!?!?!
Διότι είπε πως έφευγε ταξίδι κλπ κλπ …………..
Αυτό δείχνει ότι το συγκεκριμένο άτομο (αν ήταν υπαρκτό) είπε ότι είπε χάριν εντυπώσεων και όχι διότι πραγματικά ήθελε να λυθούν οι όποιες παρεξηγήσεις.
Το υπόλοιπο story εκείνης της εποχής είναι γνωστότατο στους παλαιότερους και ο καθένας μπορεί να εξάγει τα δικά του συμπεράσματα πλέον.
Από εκεί και πέρα δεν καταλαβένω τον εκνευρισμό σου. Επειδή σου ξέφυγε και παραδέχθηκες ότι η ταυτότητα μέλους AFMA ανήκει σε σένα θα έπρεπε να συνεχίσεις να αντιδράς έτσι σπασμωδικά και υβριστικά ;
Ε εντάξει ! Το είπες, προδόθηκες και τελείωσε. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα απέναντι σου τώρα ποια και δεν σε αντιμάχομαι, διότι δεν υπάρχει κάποια αξία σε μια τέτοια αντιπαλότητα.
Χαλάρωσε λοιπόν και απόλαυσε το esoterica.gr και μίλησε μας για ότι θέλεις, είτε σαν Avallon είτε σαν AFMA είτε σαν όπως θέλεις εσύ.
Αυτό που μετράει είναι η άποψη και όχι ποιος τη γράφει.
Βγες από το σκεπτικό πως όλοι σε κυνηγάνε, πως όλοι θέλουν να σε μειώσουν και να σε λοιδορήσουν.
Σ’ αποδεχόμαστε όπως είσαι πλέον με τα λάθη σου και τα πάθη σου.
Μη λοιδορείς άλλα μέλη και φαντάζεσαι παγίδες εκεί που δεν υπάρχουν, θέλοντας να δικαιολογήσεις, το ότι απλά, είπες την αλήθεια για το διπλό σου λογαριασμό και για το ότι τότε ήθελες να επιτεθείς με κάλυψη σε κάποια μέλη.
Ότι έγινε έγινε πάει πέρασε, ξεπέρασε το κι εσύ. Εμείς είπαμε σε αποδεχόμαστε όπως είσαι.
Καλό απόγευμα. ![]()
TERRIBILIS EST LOCUS ISTE