- Μια πρόταση... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Καλημέρα σας.
Αγαπητή silverwhisper αναφέρομαι στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, μήπως έκανα λάθος ; Αν ναι, συχωρείστε το γέρο με το Αλτζχάιμερ.
Διαβάζω λοιπόν τα post και πατάω τα Link και ξαφνικά ανακαλύπτω ότι στις 26/8/2004 το μέλος 2100 ( σε ξεπέρασαν φίλτατε 1900 ) έκανε μια τρομερή ανακάλυψη-αποκάλυψη και έφτιαξε Topic με τίτλο Σπουδαία αποκάλυψη...
quote:
Το ξέρατε ότι Kelsos + Ramoglou = Zadok ;
Μιλάμε έμεινα άναυδος, διότι μου είχε διαφύγει το θέμα.
Τελικά έχει πλάκα να ψάχνεις το Joker !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άντε όμως να βοηθήσω τους αναζητητές να φτιάξουν τα σενάρια συνομοσιολογίας τα οποία μάλλον έχουν τόσο ανάγκη στη Virtual Reality πραγματικότητα τους.
Το κοινό και των τριών μας είναι το αρχικό γράμμα του πραγματικού μας ονόματος.
Το κοινό στοιχείο μεταξύ εμού και του Kelsos είναι πως μένουμε στην ίδια γειτονιά.
Στην ίδια γειτονιά μένει και η Mantis και όπως διάβασα είναι το ίδιο πρόσωπο με την Galadriel.
Άρα μήπως Kelsos + Mantis + Galadriel +Zadok + Ramoglou είναι το ίδιο πρόσωπο ;;;;;;;;;;
Πάντως αν ήταν και η Galadriel και η Zadok σ’ αυτή τη γειτονιά σίγουρα δε θα το ψάχναμε το Joker αλλά θα το είχαμε κερδίσει !!!!!!!!!!
Κάντε τώρα τα σενάρια σας, έρχεται και καλοκαίρι και θα σφίξουν οι ζέστες αρκετά.
TERRIBILIS EST LOCUS ISTE
Εχέμβροτος: Περίφημος αυλωδός εξ Αρκαδίας, ζήσας μεταξύ - Ζ’ και - ΣΤ’ αιώνων
quote:
Άντε όμως να βοηθήσω τους αναζητητές να φτιάξουν τα σενάρια συνομοσιολογίας τα οποία μάλλον έχουν τόσο ανάγκη στη Virtual Reality πραγματικότητα τους.
Mήπως προτρέχεις αγαπητέ Ράμογλου?
Το παρόν τόπικ δεν κάνει εικασίες συνομοσιολογίας και ούτε προσωποποιεί πράγματα και καταστάσεις απλά προσπαθεί να βρει μια λύση σε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα...
Δε νομίζω να αναφέρθηκε πουθενά κανένα σενάριο συνομοσιολογίας αλλά ούτε και ο συγγραφέας του τόπικ να κινήθηκε προς αυτή την κατεύθυνση...
Αλλωστε ο "πλανήτης" esoterica δεν κινείται γύρω από Zadok-Kέλσο-Ράμογλου... νομίζω![]()
![]()
Αν όμως θέλεις να το οδηγήσεις σε αυτή την κατάσταση δε μας βάζεις και το λινκ του εν λόγω τόπικ για να έχουμε και μεις μια άποψη?
...ξέρεις μπορούμε και μόνοι μας να κρίνουμε...
quote:
Α, μη σκάτε... !Έχουν ειπωθεί και χειρότερα....
Ακόμα και μένα έχει πάρει η "μπάλα"...
Τελικά όλα τα κακά παιδιά σε αυτό το τόπικ μαζευτήκαν...![]()
![]()

quote:
Mήπως προτρέχεις αγαπητέ Ράμογλου?
Εδώ καλά καλά δεν τρέχω εσύ μου λές ότι προτρέχω κιόλας ;;;;;;
quote:
Το παρόν τόπικ δεν κάνει εικασίες συνομοσιολογίας και ούτε προσωποποιεί πράγματα και καταστάσεις απλά προσπαθεί να βρει μια λύση σε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα...Δε νομίζω να αναφέρθηκε πουθενά κανένα σενάριο συνομοσιολογίας αλλά ούτε και ο συγγραφέας του τόπικ να κινήθηκε προς αυτή την κατεύθυνση...
Είπα εγώ ότι το παρόν τόπικ κάνει κάτι από τα παραπάνω ;;;;;
Μάλλον προτρέχεις !!!!!!!
Κάποιοι που διαβάζουν τα Topic, μπορεί να κάνουν τα παραπάνω.
Βζίίίίίζ ….. Βζίίίίίζ ……. PaaaaF !!!! 
quote:
Αλλωστε ο "πλανήτης" esoterica δεν κινείται γύρω από Zadok-Kέλσο-Ράμογλου... νομίζω
Ούτε εγώ το νομίζω αγαπητή μου, αλλά δε κατάλαβα γιατί το αναφέρεις.
Ας μην κάνω υποθέσεις ……………..
quote:
Αν όμως θέλεις να το οδηγήσεις σε αυτή την κατάσταση δε μας βάζεις και το λινκ του εν λόγω τόπικ για να έχουμε και μεις μια άποψη?
quote:
...ξέρεις μπορούμε και μόνοι μας να κρίνουμε...
No Comment !
Κι από μέλι, γάλα να ’ν' του ονείρου του η σκάλα, πλατιά
Βλέφαρό μου, σφαλιστό, αχ τυχερό μου
Μη χαράζεις άστρο της αυγής μη μου τρομάζεις
Έλα ύπνε πάρ’ το, σε μετάξι απάνω βάλ' το, σιγά
Κι από μέλι, γάλα να ’ν' του ονείρου του η σκάλα, πλατιά
Βλέφαρό μου, σκαλιστό, αχ τυχερό μου
Μη χαράζεις άστρο της αυγής μη μου τρομάζεις
σσσσσσς.... σιγά... θα χυθεί το γάλα...
Galadriel

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
quote:
Συμπεριλμαβάνεσαι στο πακέτο-προσφορά ????
Eεε... μα για ποιά με περάσατε κύριε Vril?
Φυσικά και συμπεριλαμβάνομαι...![]()
Κύριε Ράμογλου... φεύγοντας μη ξεχάσετε τη
σας ή για την ακρίβεια ότι απέμεινε από αυτή αν κρίνω από το "ζουμερό" PaaaaF !!!!
Galadriel παιδί μου τι είναι τούτο πάλι?
Δε μας φτάναν οι συνομωσίες τώρα έχουμε και νανουρίσματα?![]()

Edited by - Avallon on 20/04/2005 18:41:34
απλά εγώ βοήθησα όσοι κοιμούνται τουλάχιστον να έχουν ευχάριστο ύπνο!
τώρα βέβαια, δεν ξέρω αν το έκανα εγώ αυτό ή η Mantis, ή ο ramoglou, ή η Zadok, ή ο Κelsos....![]()
![]()
![]()
![]()
Galadriel

Επίσης θα κυκλοφορήσει μέσα στον επόμενο μήνα το νέο μου CD με τίτλο ''σαν τσιγάρο εσύ με καις ''. Περιέχει και ένα remix σε μια dance εκδοχή της παλιότερης επιτυχίας μου ''αβέρτα κουβέρτα δεν θέλω σούρτα φέρτα, θα πιάσω την φαρέτρα''. Θα διαλύσει όλα τα dancefloors αυτό το Καλοκαίρι!!!
Καλή σας νύχτα.
**Αύριο στο METROPOLIS στην μια το μεσημέρι θα υπογράφω αυτόγραφα μαζί με την Σιμόνα Τρικολόρε (κάνουμε ντουέτο στο δικό της άλμπουμ)
Οσο για τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα κανείς δε τα αμφισβήτησε όπως και το ταλέντο της Galadriel να μας νανουρίζει...
Υ.Γ. Αυτοί στους οποίους πρέπει να απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα είναι αυτοί οι "ελεϊνοί" που τολμούν και τρώνε μπακαλιαράκια χωρίς σκορδαλιά!![]()
![]()

quote:
Η απορία μου είναι πως τόσο καιρό εδώ μέσα ψάχναμε τους Μασόνους με το φακό και επειδή δε τους βρίσκαμε κρεμάγαμε ταμπέλες δεξιά και αριστερά και τώρα όπου και να κοιτάξεις υπάρχει και ένας μασόνος που εναντιώνεται σε κάποιο άλλο μασόνο !!!!
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1012&whichpage=33&ARCHIVE=
To esoterica όλο επαναλαμβάνεται και ταμπέλες δεν χρειάζονται...
Η ουσία μετράει...

HOME SWEET HOME
Χμ...αρκετά καλούδια λείπουν η μάλλον θα ήθελα να δω, σε αυτά τα forums. Ένα από αυτά, είναι και αυτό που προτείνεις, την λίστα με τα online μέλη. Αρκετά χρήσιμο. Μια χρησιμότητα είναι η αποφυγή των διπλών και τριπλών λογαριασμών. Ναι, υπάρχει δυνατότητα να κάνει κάποιος όλα αυτά που προαναφέρθηκαν, ώστε να μπορεί να κάνει login με πάνω από δύο nick.αλλά πόσοι γνωρίζουν αυτά τα κόλπα; Άλλο πάλι που δεν μου αρέσει και τόσο, είναι το.....Interface των forums, είναι λίγο παλιομοδίτικο και χρειάζεται αλλαγή....συγγνώμη admin…![]()
είναι πάρα μα πάρα πολύ σημαντικό το παρουσιαστικό ενός forum… θα πρέπει με την ανάλογη αισθητική να σε εμπνέει κατά κάποιο τρόπο.
+Η αναζήτηση θέλει ρεκτιφιέ...
+Ποια μηνύματα έχει στείλει κάποιο μέλος (όχι μόνο πόσα)![]()
Είμαι κουρασμένος και νυστάζω οπότε δεν δύναμαι που λέει και ο AVATAR(GR = γκου ρου) χεχε
Όσον αφορά τους διαξιφισμούς που έχετε μεταξύ σας , είστε ώριμοι άνθρωποι φαντάζομαι (φαντάζομαι = για όσους δεν γνωρίζω). Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω.
Α) μου προκαλεί γέλιο (μην φαντάζεστε και κανένα ξεκάρδισμα)
Β) με εντυπωσιάζει (αρνητικά)
Γ) μου θυμίζετε έφηβους που προσπαθούν να σκοτωθούν με το γάντι.
Ντροπή σας αλήτες!!
Εάν δεν πάει ο ένας τον άλλο, μην συνομιλείτε και μην πετάτε μπηχτές σε ύφος....''αναφέρομαι σε κάποιον αλλά δεν λέω όνομα'' αλλά είναι ολοφάνερο σε ποιόν αναφέρεστε. Με λίγα λόγια μην κάνετε τους χαζούς διότι δεν είστε. Μην συμπεριφέρεστε σαν **ΠΑΙΔΑΚΙΑ
**(όχι παϊδάκια)
Κλίνοντας να σας υπενθυμίσω για αύριο το μεσημέρι στο METROPOLIS
Θα χαρώ πολύ να σας δω και από κοντά ![]()
Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 21/04/2005 02:25:52
quote:
Όσοι χρησιμοποιούν διπλές ταυτότητες είναι καθάρματα και θα έπρεπε να τους απαγορευτεί η έξοδος από την χώρα. Επίσης θέλω να δηλώσω πως σήμερα έφαγα μπακαλιαράκια τηγανητά με τοματοσαλάτα και λίγες πατάτες τηγανητές. Κανένας δεν είχε το δικαίωμα να στερήσει το δικό μου στο να φάω αμέσως μετά το γεύμα, παγωτό μπισκότο-σοκολάτα-κρέμα, πράγμα που έκανα παρακολουθώντας ένα διπλό DVD που αγόρασα σήμερα και είναι ουσιαστικά 8 επεισόδια ( 7 ώρες και!) παραγωγής του BBC με θέμα τους ωκεανούς ‘the blue planet’.Επίσης θα κυκλοφορήσει μέσα στον επόμενο μήνα το νέο μου CD με τίτλο ''σαν τσιγάρο εσύ με καις ''. Περιέχει και ένα remix σε μια dance εκδοχή της παλιότερης επιτυχίας μου ''αβέρτα κουβέρτα δεν θέλω σούρτα φέρτα, θα πιάσω την φαρέτρα''. Θα διαλύσει όλα τα dancefloors αυτό το Καλοκαίρι!!!
Καλή σας νύχτα.
**Αύριο στο METROPOLIS στην μια το μεσημέρι θα υπογράφω αυτόγραφα μαζί με την Σιμόνα Τρικολόρε (κάνουμε ντουέτο στο δικό της άλμπουμ)
Ελπίζω να μην είμαι ο μόνος που έπιασε το νόημα. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΜΟΝΟ Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ...
Edited by - Τσανάκαλος on 21/04/2005 02:11:34
Καλημέρα σας.
Αγαπητή μου δεν ήταν δική μου, εγώ απλά τη φόνευσα.
Στα υπόλοιπα τώρα.
Είναι λίγο άτοπο άνθρωποι οι οποίοι ασχολούνται με το internet να μη γνωρίζουν βασικά πράγματα για τη λειτουργία του.
Οι νέοι είναι γνωστό πως λύνουν και δένουν έναν υπολογιστή πάρα πολύ εύκολα διότι οι καιροί έχουν αλλάξει και το «παιχνίδι» της εποχής είναι αυτό και όχι τα πεντόβολα που παίζαμε εμείς. Αν προσπαθήσετε να παίξετε Play Station μ’ ένα παιδί θα καταλάβετε τη διαφορά.
Άρα το πόσοι ξέρουν αυτά τα τόσο απλά πράγματα είναι μάλλον ουτοπική ερώτηση.
Είμαι από αυτούς που τάσσομε υπέρ της μιας και μοναδικής ταυτότητας αλλά δε μπορώ να επιβάλω σε κανέναν άλλο να ενστερνιστεί αυτή την άποψη.
Είναι καθαρά θέμα συνείδησης το να μην προσπαθείς να παραπλανήσεις τους συνομιλητές τους οποίους διαλέγεις.
Από την άλλη θα μπορούσε ο κωδικός μέλους (password) να μην δίνεται κατ’ ευθείαν από κάποια γεννήτρια κωδικών αλλά κατόπιν εγκρίσεως του Admin ή της ομάδας συντονιστών με ένα έλεγχο πρώτα σε IP ή mail. Αυτό θα απέτρεπε τους επίδοξους να κλειδώνονται τη μια στιγμή και σε 10 λεπτά να έχουν άλλο όνομα χρήστη. Ακόμα θα βοηθούσε στον περιορισμό των κλώνων.
Αν η συνειδησιακή κατάσταση των μελών ήταν σε υψηλά επίπεδα τότε είμαι σίγουρος πως δε θα χρειαζόταν να μιλάμε τώρα για διπλές-τριπλές-κλπ ταυτότητες, αλλά θα ασχολούμασταν με τα θέματα που πρέπει να συζητούνται με βάση τη θεματολογία του Forum.
φαντάζομαι αγαπητή, μια που εγώ έχω αναλύσει διεξοδικά τις απόψεις μου πάνω σ'αυτό το θέμα των ζητημάτων ταυτοποίησης ή μη χρηστών/λογαριασμών, σε τόπικ του οποίου το λινκ παρέθεσα σε προηγούμενο μήνυμα μου, να μου επιτρέψετε να κάνω χιούμορ τουλάχιστον... ![]()
![]()
![]()
τώρα βέβαια, το θέμα με τα μπακαλιαράκια χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, μια που σαφέστατα προσδιορίζει το εάν και κατά πόσο μπορεί κάποιος να παραμείνει στην χώρα ή να "δραπετεύσει" απ' αυτήν....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αγαπητέ ΕΧΕΜΒΡΟΤΕ, να ελπίζουμε πως θα υπογράψετε και στο METROPOLIS της Πάτρας κάποια στιγμή?![]()
![]()
![]()
και ααααχ....!
μη μας μπερδεύετε με επιπλέον ταυτότητες .... θα χάσω τα αυγά και τα πασχάλια του ποιος είναι ποιος βρε παιδιά! ![]()
ποια είναι αυτή η Τατιάνα πάλι?
Τζίμης (κατά κόσμον Galadriel)

quote:
Είναι λίγο άτοπο άνθρωποι οι οποίοι ασχολούνται με το internet να μη γνωρίζουν βασικά πράγματα για τη λειτουργία του.
Aτοπο είναι να νομίζεις ότι γνωρίζουν τα κόλπα αυτά όλοι όσοι ασχολούνται με το ίντερνετ..
Για να καταλάβω... θεωρείς "βασικά πράγματα" όλα αυτά τα κολπάκια?
Βασικά πράγματα για μένα είναι να ξέρει να χειρίζεται κάποιος τα προγράμματα του Office και για το ίντερνετ να γράφει ποστ και να ανεβάζει εικόνες... από κει και πέρα τα υπόλοιπα είναι ανάλογα κατά πόσο έχει ο καθένας μεράκι με το κομπιούτερ...
quote:Aπόλυτο δίκιο... όχι για την πλειοψηφία όμως των παιδιών αλλά για τα παιδιά που έχουν αυτό το μικρόβιο - και είναι αρκετά τα άτιμα-...
Οι νέοι είναι γνωστό πως λύνουν και δένουν έναν υπολογιστή πάρα πολύ εύκολα διότι οι καιροί έχουν αλλάξει και το «παιχνίδι» της εποχής είναι αυτό και όχι τα πεντόβολα που παίζαμε εμείς. Αν προσπαθήσετε να παίξετε Play Station μ’ ένα παιδί θα καταλάβετε τη διαφορά.
quote:
Αρα το πόσοι ξέρουν αυτά τα τόσο απλά πράγματα είναι μάλλον ουτοπική ερώτηση.
Oυτοπικό αγαπητέ Ramoglou είναι να κάνουμε γενικεύσεις και να βάζουμε όλα τα αυγά στο ίδιο καλάθι.
quote:
Είμαι από αυτούς που τάσσομε υπέρ της μιας και μοναδικής ταυτότητας αλλά δε μπορώ να επιβάλω σε κανέναν άλλο να ενστερνιστεί αυτή την άποψη.
Είναι καθαρά θέμα συνείδησης το να μην προσπαθείς να παραπλανήσεις τους συνομιλητές τους οποίους διαλέγεις.
Να που κάπου συναντιόμαστε!
quote:
Από την άλλη θα μπορούσε ο κωδικός μέλους (password) να μην δίνεται κατ’ ευθείαν από κάποια γεννήτρια κωδικών αλλά κατόπιν εγκρίσεως του Admin ή της ομάδας συντονιστών με ένα έλεγχο πρώτα σε IP ή mail. Αυτό θα απέτρεπε τους επίδοξους να κλειδώνονται τη μια στιγμή και σε 10 λεπτά να έχουν άλλο όνομα χρήστη. Ακόμα θα βοηθούσε στον περιορισμό των κλώνων.
Oτι πεις αρκεί να ελαχιστοποιηθεί το πρόβλημα αυτό...
quote:
Αν η συνειδησιακή κατάσταση των μελών ήταν σε υψηλά επίπεδα τότε είμαι σίγουρος πως δε θα χρειαζόταν να μιλάμε τώρα για διπλές-τριπλές-κλπ ταυτότητες, αλλά θα ασχολούμασταν με τα θέματα που πρέπει να συζητούνται με βάση τη θεματολογία του Forum.
To πρώτο σκέλος σωστό... όσο για το δεύτερο θες να πεις ότι το συγκεκριμένο θέμα είναι εκτός θεματολογίας? Αν δεν κάνω λάθος το φόρουμ ονομάζεται Απόψεις-Προτάσεις...
Η αλήθεια βέβαια είναι ότι χαλάμε πολύ ενέργεια να συζητάμε για άσχετα θέματα (μια βόλτα στο τυράχλαδο θα σας πείσει για του λόγου το αληθές) αλλά είπαμε: "αναγκαίο κακό"
quote:
Ναι, υπάρχει δυνατότητα να κάνει κάποιος όλα αυτά που προαναφέρθηκαν, ώστε να μπορεί να κάνει login με πάνω από δύο nick.αλλά πόσοι γνωρίζουν αυτά τα κόλπα;
EXEMBΡΟΤΕ σε προειδοποιώ έτσι και προσπαθήσεις να σαμποτάρεις το τόπικ με τις σκορδαλιές σου και τα μπισκοτοπαγωτά σου δε ξέρω και γω τι θα γίνει... Η μάλλον ξέρω... θα έρθω στον ύπνο σου με το αστρικό μου σώμα και θα φας το ξύλό της αρκούδας... τι στο καλό κάνουμε τόσα μαθήματα εδώ μέσα...![]()
![]()

quote:
Oυτοπικό αγαπητέ Ramoglou είναι να κάνουμε γενικεύσεις και να βάζουμε όλα τα αυγά στο ίδιο καλάθι.
quote:
Mόνο που ... εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι το μέτρο αυτό θα βοηθούσε στην εξυγνίανση του χώρου από τέτοιες καταστάσεις γιατί κακά τα ψέμματα νομίζω ότι τουλάχιστον 80% των χρηστών με διπλούς κωδικούς δεν έχουν την τεχνική κατάρτιση που ειπώθηκε από κάποιους από δω μέσα για να κάνουν τα "κολπάκια" αυτά...
Αυτό δεν είναι γενίκευση ;
Πως γίνετε από τη μια να δηλώνουμε πως ξέρουμε και από την άλλη πως δε ξέρουμε ;
Θα σου υπενθυμίσω απλά πως :
1) Υπάρχουν πάρα πολλά περιοδικά τα οποία έχουν άρθρα για οτιδήποτε αφορά τέτοια θέματα.
2) Οι νέοι διδάσκονται υπολογιστές στο σχολείο.
3) Σχεδόν κάθε σπίτι έχει και ένα υπολογιστή.
4) Οι περισσότεροι έχουν στη δουλεία τους PC και ασχολούνται αρκετά με το πώς θα μπορέσουν να βρούν τρικ να ξεπεράσουν τα εταιρικά Firewall και να ανοίξουν τις πόρτες 6667 (chat) ή κάποια άλλη παρεμφερή.
5) Δεν είναι όλες οι IP σταθερές.
6) Δεν έχουν όλοι την διάθεση να ασχολούνται ΜΟΝΟ με ότι τους ενδιαφέρει αλλά μπαίνουν και σε χώρους που δε γουστάρουν ή που δεν ξέρουν μόνο και μόνο για να καλύψουν τις ψυχαγωγικές τους ανάγκες.
Υπάρχουν λοιπόν πολλά πολλά παραδείγματα για το πώς μπορεί κάποιος να κάνει πράγματα στο internet και για το αν είναι εύκολο να ξέρεις πράγματα ή όχι.
Αυτό λοιπόν που μετράει είναι η «συνείδηση του πράττειν καλώς», από εκεί και πέρα το χάος !
Πατάω λοιπόν και το σύνδεσμο και η αποκάλυψη ήταν εκεί !!!
Ιδού λοιπόν το μεγαλείο της απαστράπτουσας αλήθειας !!! Ναι αυτής που θέλει να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει !!!!!!!
quote:
Avallon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"Greece
2977 ΜηνύματαΑπεστάλη: 21/04/2005, 01:14:50
Αγαπητέ Αλκη πρέπει να αναφέρεται στη φωλιά ... είχα ανοίξει ένα τόπικ προ πολλού για τη "φωλιά του παγωνιού" αλλά κάποιοι έσπευσαν να το καννιβαλίσουν το θεματάκι μόνο και μόνο γιατί έθεσα ως αξιόπιστη πηγή τα γραφόμενα του Μπαλάνου σε ένα βιβλίο του.
Ωστόσο αν σε ενδιαφέρει το θέμα ρίξε του μια ματιά...http://www.esoterica.gr/forums/link.asp?TOPIC_ID=4381
Και ανοίγουμε ΤΟ ΘΕΜΑ και βλέπουμε την ποιό τέλεια παραδοχή !!!!
quote:
AFMA
Μέλος 1ης Βαθμίδας
124 ΜηνύματαΑπεστάλη: 19/07/2004, 06:21:58
γνωριζετε κατι για το παναρχαιο συστημα "πνευματικης" ζωης με την ονομασια: Η ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΩΝΙΟΥ;
αρκετες φορες υπαρχουν αναφορες σε διαφορα βιβλια μα δεν μπορω να βρω μια ακρη
παρακαλω καποια ,η, καποιων που γνωριζει ας ανταλλαξουμε αποψεις.
ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ..
ΚΡΙΣΝΑ
Θέλεις ακόμα Avallon να μιλάμε για διπλούς λογαριασμούς και παιχνίδια εδώ μέσα ;;;;;;
Απο εμένα ενα απλό εύγε για την Παραδοχή σου !!!!!!!!!!
Δεν έχω κανένα άλλο σχόλιο, η αλήθεια έλαμψε !!!!!!
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΣΚΟΡ
ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΝΙΚΑΕΙ
AVALLON ή RAMOGLOU
Ήμαρτον βρε παιδιά, γιατί τόσο κακό για το τίποτα
Τι σημασία έχει ποιός έχει δίκιο, ο καθένας έχει δίκιο για τον εαυτό του.
Δηλαδή εάν κάποιος αποδειχθεί ότι έχει 50 διαφορετικα nickname τι θα γίνει? Θα μας παρασύρει όλους μαζί ότι είναι καλός ή κακός ότι ξέρει τα πάντα ή λίγα ή ως άλλον ηγέτη θα τον προσκυνήσουμε.
Λέω τώρα εγώ ως αδαής και μην με βαρέσετε όλοι μαζί.