ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- scientology - διαφημιστικά - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- scientology - διαφημιστικά - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

alain18 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
alainΝέο Μέλος
15/10/2008, 07:29:04
Αγαπητοί συμφορουμίτες, ψάχνοντας στο google για το συγκεκριμμένο θέμα βρήκα το esoterica, το οποίο βρίσκω άκρως κατατοπιστικό και διαφωτιστικό.
Έτσι δημιούργησα αυτό το thread, μήπως έχει κάποιος εμπειρία και καμιά συμβουλή.

Πριν 10ετίας και βάλε, είχα αγοράσει κάποια βιβλία από τους τύπους στην πατησίων και πρέπει να κράτησαν την διεύθυνση, ούτε που θυμάμαι γιατί.
Μου έστειλαν 5-6 αγγλόφωνα διαφημιστικά, μετά στοπ.
Όλα, μαζί με τα βιβλία κατέληξαν στην ανακύκλωση...

Το τελευταίο 4μηνο όμως, έχουν ξεσκιστεί να στέλνουν.
Όλα εξ'αμερικής.

Κάποιος θα παίζει με το computer φαίνεται.
Τα τελευταία, τα στέλνω πίσω στον αποστολέα, με το που έρχονται, πιστεύοντας ότι θα πάρουν το μήνυμα να διαγράψουν την διεύθυνση.

Άν συνεχιστεί το παραμύθι, σκέφτομαι μήπως στείλω κανένα γράμμα, στο παράρτημα τους στην πατησίων.
Άν και δεν με ενθουσιάζει και πολύ η ιδέα της επικοινωνίας, με όσα διαβάζω στο internet.

Είχε κάποιος το ίδιο πρόβλημα?
Συμβουλές από ομοιοπαθείς και όχι μόνο.

----
Άσχετο αλλά το φόρουμ αργεί να φορτώσει ή είναι η ιδέα μου.

15/10/2008, 18:44:09
Αγαπητέ alain καλωσήρθες στο Εσωτέρικα και σου εύχομαι καλή πλοήγηση.

Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι κάποιες οργανώσεις να τις πω? Εταιρείες να τις πω? Εκκλησία της Σαηεντολογίας πάντως ονομάζεται ομοιάζουν κάπως σαν μάρκετινγκ με τα κέντρα αδυνατίσματος.

Και 20 χρόνια να περάσουν κρατάνε τα στοιχεία σου και σε θυμούνται από καιρού εις καιρόν και σου στέλνουν τα σχετικά.

Και πάλι καλωσήρθες.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
ArgouenVampireΝέο Μέλος
16/10/2008, 11:08:42
ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΧΩ ΜΟΝΟ.ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΗ ΤΗΝ ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΙΑ; ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ.....ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΑΙΓΟΜΑΙ ΚΙ ΟΛΑΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ

I will dig your grave

alainΝέο Μέλος
16/10/2008, 22:18:32
thanks gretel και καλώς σας βρήκα.
Όπως το είπες ακριβώς.
Σαν τα κέντρα αδυνατίσματος...απλά θα πρόσθετα στο τέλος την λέξη 'πορτοφολιών'.

ArgouenVampire, τι να παίζει με το μαγαζί?
Τα μαρούλια. Άλλο ένα προιόν-φούσκα, made in usa. Money,money,money.
Ευτυχώς η ευρώπη δεν έχει αμερικανοποιηθεί τελείως ακόμα.
Με ένα search στο google θα βρεις 'παπάδες'.
Ζήτω το internet!!
Τα μισά να ισχύουν...θα πρέπει να πάρουμε τα βουνά.
Στην Ελλάδα πρέπει να έχουν φάει πόρτα, αλλά δεν ξέρω ακριβώς.

ArgouenVampireΝέο Μέλος
17/10/2008, 12:05:16
ΗΕΥ Alain ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΤΟ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΜΩΣ ΤΠΤ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΩΡΑ BLOCK :) UA PRVSPAUHSV JANA AN EINAI TY :)KAI ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ

I will dig your grave

alainΝέο Μέλος
17/10/2008, 19:35:06
ArgouenVampire να είσαι καλά, ευτυχώς το 'πρόβλημα' μου είναι απλά ένα ενοχλητικό spamming, μαζί με τα υπόλοιπα των τραπεζών.
'Ελάτε να πάρετε το προεγκεκριμμένο σας δάνειο, των 20000 ευρώ!'

Ας είναι καλά ο σκουπιδοντενεκές.

Όσον αφορά πληροφορίες που αναζητάς, νομίζω υπάρχουν και στο forum, καναδύο σχετικά threads.

Seek and you'll find.

17/10/2008, 21:16:37
Χαιρετώ το τόπικ.

Όταν μία "οργάνωση" σου λέει ότι για να πάρεις μύηση πρέπει να πληρώσεις 100.000 ευρώ πιστεύω ότι πρέπει να είσαι κάτι παραπάνω από καχύποπτος!!!

alainΝέο Μέλος
17/10/2008, 23:53:04
και άντε και τα έχεις σε κανένα ντιβάνι, και τα δίνεις.
Άντε μετά να πεις ότι πιάστηκες κότσος.
Το λες ή το κάνεις γαργάρα.

Ας είναι καλά ο tom, το hollywood, τα golden boys, τα δομημένα ομόλογα, οι πυραμίδες, τα αεροπλανάκια, οι ΄human rights΄ μ.κ.ο και πάσης φύσεως άλλα 'u.s.a made' σχήματα.

Show me the money ...

scientistΝέο Μέλος
21/10/2008, 01:47:23
kaluspera paidia!Eimai neo melos sthn parea sas kai elpizw na antalla3oume apopseis kai idees. Apla 8elw plhroforiaka na sas pw oti spoudazw Material science kai auto to lew gia na mhn me pare3hghsete an kati to 8esw or8ologika.Na eiste oloi kala kai pame gera!!!!!!

D.D.k

samuel1974Μέλος
21/10/2008, 03:43:38
Νομίζω, άμα θυμάμαι καλά, ότι είχα ανοίξει παλιότερα ένα ανάλογο θέμα, αλλά αφού εδώ γίνεται το θέμα πιο συγκεκριμένο γύρω απο τις διαφημίσεις της σαϊεντολογίας, θα προσπαθήσω να πω κι εγώ τη γνώμη μου.

Η θρησκεία τους υποστηρίζει ότι το αθάνατο κομμάτι του ανθρώπου το Thetan μετενσαρκώνεται σε διαφορετικές μορφές ζωής, και ότι αυτό έχει πληγωθεί και ότι πρέπει να κάνουνε μια συνέντευξη για να δούνε πόσο πληγωμένο είναι το Θετάν. Και αφού δούνε πόσο πληγωμένο είναι μπορούνε να το θεραπευσουνε, ώστε να μπορεί ο άνθρωπος μετά την κάθαρση να αποδίδει τα μέγιστα.

Επίσης υποστηρίζουνε ότι κάποιος εξωγηϊνος ο Ξενου είχε μια γαλαξιακή αυτοκρατορία και ότι έφερε πριν απο 75 εκατομμύρια χρόνια πολλά Θετάν στη γή και τα πλήγωσε και ότι πολλοί άνθρωποι (νομίζω όλοι) κρατάνε το Θετάν τους απο εκείνα τα Θετάν. Συγκεκριμένα ο Ξενού αφού έβαλε τους ανθρώπους μέσα σε ηφαίστεια τους σκότωσε όλους και μετά πήρε τα Θετάν τους και τα εμφύτευσε αναμνήσεις για θεότητες. Έτσι εξηγεί η σαϊεντολογία τη δημιουργία των διαφόρων θρησκειών στη γη. Η ανάμνηση της γενοκτονίας καθώς και η εμφυτευμένες αναμνήσεις που κουβαλάει ο άνθρωπος μέσα στο αθάνατο του Θετάν πρέπει να φύγουνε με τρόπους, που μόνο η σαϊεντολόγοι γνωρίζουνε και πρέπει ασφαλώς να πληρωθούνε αδρά για να τους εφαρμόσουνε.

...Νομίζω ότι η δήλωση του Ron Hubbard: "ο καλύτερος τρόπος για να πλουτίσεις είναι να ιδρύσεις μία θρησκεία"... τα λέει όλα.

“Why do my eyes hurt?”

“You’ve never used them before.”

ArgouenVampireΝέο Μέλος
22/10/2008, 11:45:39
ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ALIEN ΑΠΟ ΠΙΣΩ.....Ο ΧΡΙΣΤΟΣ Κ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΟΙΑ.....ΕΧΩ ΒΑΡΕ8ΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΩ.ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΔΗΠΟΤΕ Κ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΗ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΩΝ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.Ε Λ Ε Ο Σ ΡΕ ΠΑΔΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΚΑΣΩ 100,000 ΕΥΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΕ ΦΘΑΡΜΕΝΟ Thetan.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΘΑ ΕΠΙΖΗΣΩ ΑΗΑΗΗΑΗΑΗΑΗΑ

I will dig your grave

22/10/2008, 16:38:21
Μα άμα πιστεύει κανείς ότι πληρώνοντας 100.000Ευρώ θα "εξαγοράσει" μύηση και καθαρισμό του Θετάν, μάλλον φθαρμένο μυαλό "αυτό που είναι μέσα στο κεφάλι του" στην παρούσα διάσταση έχει.

alainΝέο Μέλος
22/10/2008, 20:45:32
Να και ένα ελληνικό domain http://www.unchain.gr/, για τους φίλους μας τους 'σαινολόγους'.
Αλλά όλα είναι στα αγγλικά...που είναι τα ελληνικά οεοεο.

Έχω 100 χιλιάρικα στην άκρη...τι να τα κάνω?
Πως λέγετε ένας πεθαμένος 'Θήταν'?
Ήταν.

samuel1974Μέλος
23/10/2008, 01:54:28

Μερικά διαφημιστικά της οργάνωσης

Για την μέθοδο.

"In Scientology an assist is an action undertaken to help a person confront physical difficulties. If a child has fallen and hurt himself, an assist can help him overcome the trauma. If a person has a toothache or has had a tooth pulled, an assist can help relieve the pain. When people are ill, assists can ease the discomfort and speed recovery. Even broken bones respond to assists. These and many other conditions can be improved by application of procedures classified under this heading of “Assists.”"

Πηγή: http://www.scientologyhandbook.org/SH6_1.HTM

Ο Τζων Τραβόλτα καθώς "καθαρίζει" το Θετάν του

Και αυτά παθαίνει όποιος το "καθαρίσει" πολύ...

Επίσης πρέπει να ειπωθει ότι ο Τομ Κρουζ θέλει να βγάλει ένα έργο με τον τίτλο Θετάν, αλλά λόγω του ότι το τελευταίο σενάριο του Hubbard το Battlefield Earth, στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο Τραβόλτα έπιασε πάτο, δεν θέλει κανένας παραγωγός να το χρηματοδοτήσει. Για αυτό ο Κρουζ σχεδιάζει να το χρηματοδοτήσει ο ίδιος και να έχει για συμπρωταγωνίστρια την Βικτώρια Μπεκχαμ.

Αλλά δεν πρέπει να απελπιζόμαστε. Οι ερευνητές της σαϊεντολογίας θα βρούνε τελικά την άκρη.

“Why do my eyes hurt?”

Edited by - samuel1974 on 23/10/2008 01:56:12

samuel1974Μέλος
23/10/2008, 02:22:00
Μετά απο αυτήν την συνάντηση...

Άρχισε και ο Will Smith να έχει "ξεκάθαρο" βλέμμα

“Why do my eyes hurt?”

Edited by - samuel1974 on 23/10/2008 02:22:53

samuel1974Μέλος
23/10/2008, 16:01:50
Ένα ενδιαφέρον άρθρο στο Έθνος σχετικό με το θέμα:

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11381&subid=2&pubid=28861

Ένα απόσπασμα απο το άρθρο:

"...Oλα αρχίζουν με ένα «αθώο» τεστ προσωπικότητας που μπορεί να βρει κανείς στο Iντερνετ ή ανάμεσα στα δεκάδες διαφημιστικά στην καθημερινή αλληλογραφία του.
Aφότου συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο, το υποψήφιο θύμα καλείται να επικοινωνήσει με κάποιο από τα κέντρα της σαϊεντολογίας, όπου θα αναλυθούν τα αποτελέσματα. Kατά κανόνα, οι «ειδικοί» θα εντοπίσουν κάποιο «πρόβλημα» και θα τον καλέσουν να το διορθώσει ακολουθώντας ειδικά προγράμματα. Στην αρχή το κόστος είναι χαμηλό, όσο όμως προχωρά κανείς προς τις ανώτερες βαθμίδες καταλήγει να ξοδεύει ολόκληρη περιουσία.
Eνα πρόγραμμα σωματικού και πνευματικού εξαγνισμού κοστίζει 2.400 ευρώ. Περιλαμβάνει αποτοξίνωση, σάουνα, βιταμίνες, συνεδρίες. Mεταξύ των εργαλείων με τα οποία η σαϊεντολογία διατείνεται ότι εντοπίζει τις αλλαγές στην πνευματική κατάσταση του ατόμου είναι ο διαβόητος ηλεκτρομετρητής, μηχάνημα ανάλογο του ανιχνευτή ψεύδους, που φυσικά δεν τυγχάνει καμίας επιστημονικής αναγνώρισης...."

“Why do my eyes hurt?”

23/10/2008, 16:10:53
που βρίσκουμε αυτό το τεστ θα το κάνω και θα με βγάλει ότι είμαι ο ξενου

θα τους κοπούν τα γόνατα

υ.γ. βρήκα τα smilies

υ.γ.2 βάλτε και κανένα άλλο smilies βρε παιδιά

alainΝέο Μέλος
23/10/2008, 21:04:11
Ένα ακόμα ενδιαφέρον άρθρο από το Esquire, με τίτλο:
-------
Η Απατηλή Λάμψη της Σαϊεντολογίας

Επικίνδυνη αίρεση, σατανική παγκόσμια συνωμοσία, ή πολύ κακό για το τίποτα; Μια ψύχραιμη έρευνα σ’ αυτό που είναι η περιβόητη Σαϊεντολογία σήμερα.
Esquire, Μάιος 2006
-------

http://www.georgakopoulos.org/?page_id=202

Απόσπασμα από το άρθρο.
--------
Το 1986, κι αφού πέρασε κάμποσα χρόνια χαμένος σε άγνωστη τοποθεσία, ο Λ.Ρον Χάμπαρντ έπαθε μια καρδιακή προσβολή, και μια εβδομάδα αργότερα πέθανε. Στο αίμα του βρέθηκε το Vistaril, ένα από τα πολλά ψυχοφάρμακα που έπαιρνε τότε, στα τελευταία του. Στη διαθήκη του, η οποία είχε αλλάξει μια μέρα πριν πεθάνει, άφηνε τα πάντα στην οργάνωση, και όχι στη γυναίκα του ή τα πέντε του παιδιά. Σύμφωνα με τον διάδοχό του στην κορυφή της οργάνωσης, Ντέιβιντ Μισκάβιτζ, ο Χάμπαρντ πέρασε σε ένα νέο επίπεδο ύπαρξης, άγνωστο μέχρι σήμερα, και είναι ακόμα κάπου εκεί έξω. Σήμερα, κάθε οργάνωση της Σαϊεντολογίας διαθέτει ένα γραφείο κενό, επιπλωμένο, με βιβλία και γραφική ύλη, έτοιμο να τον υποδεχτεί σε περίπτωση που επιστρέψει από το υπερπέραν.
--------