- Χώρος επίλυσης ιδιαίτερων διαφωνιών Νο.2 (Ας πλακωθούμε λιγάκι!) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
και την πατσαβούρα την panpam?
Μπραβο ρε συ ΝΙΚΟΜΑΧΕ
Τιποτις αλλο μονο μπραβο
quote:
Ο εγωισμοs τραβαει τιs αρπαχτικεs δυναμειs τηs φυσηs και ακομη δεν το εχειs καταλαβει>
Το κανειs συνεχεια>Προσπαθειs να μειωσειs τουs αλλουs>Θεωρειs οτι
ειναι κατωτεροι απο σενα εκ των προτερων>
Μεσα στην παγιδα τηs αυτοεκτιμησηsσου δνε εχειs κανει κατι αλλο απο καταναλωση θεωριων αλλων !!@χαχαχα
Αρα μην παλευειs να αλλαξειs ενα ηδη καταναλωτικο κοσμο!
Δεν γεννηθηκεs σε λαθοs κοσμο οπωs o ιδιοs αναφερειs>Tον συντηρειs o ιδιο ακομη και νοητικα>Νομιζειs κερδιζειs κατι με το να μειωνειs τουs αλλουs>
O ανοητοs πιστευει οτι το επιβλαβεs ειναι επωφελεs για αυτον>Δεν εχειs δημιουργησει κατι>Οποτε ξεκολλα απο την απατη του υπερ εγω σου>
Γιατι αν ειχεs δημιουργησει κατι δεν θα εκανεs ετσι>
Το συμπαν ανταμειβει αυτουs που δημιουργουν και το κανει με εναν τροπο
που δεν αντανακλαται σε σενα>
Οχι πως εχει και μεγαλη σημασια ,ουτε και προκειται να αλλαξει κατι [τουναντιον μαλιστα ] αλλα δεν θα αλλαζα ουτε μια κουβεντα
Ξερω ομως οτι ειναι
Φωνη βοωντως εν το'' Χώρος επίλυσης ιδιαίτερων διαφωνιών Νο.2 (Ας πλακωθούμε λιγάκι!'')
Ο δρομος ξεκιναει στο σωμα με τις 5 αισθησεις δρομος
Να ξυπνας σημαινει να τις χρησιμοποιεις χωρις να τις μπερδευεις με εσενα
quote:
Οχι πως εχει και μεγαλη σημασια ,ουτε και προκειται να αλλαξει κατι [τουναντιον μαλιστα ] αλλα δεν θα αλλαζα ουτε μια κουβεντα
Και γιατί να άλλαζες? Εσύ μια χαρά ψάρια ψαρεύεις εδώ μέσα. Και μάλιστα τζάμπα. Λέγοντας τα πάντα, χωρίς να λες τίποτα.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:
Λέγοντας τα πάντα, χωρίς να λες τίποτα.
Αν εκτος απο το κονσερβακι που μας τραταρισες ,θα μπορουσες να γινεις και λιγακι πιο συγκεκριμενος , μπορει να ηταν και καλυτερα
quote:
Όταν διαβάζεις κάτι, διάβασέ το. Μην κάνεις τον κόπο τζάμπα. Εκτίμησε τον χρόνο που του αφιέρωσες.
Οσο για την απαντηση σου την ''σοβαρη ''εγω εχω να προσθεσω οτι το διαβασμα δεν αποτελει ,παρα μονο ,ενα ελαχιστο μερος του δρομου για την αποκτηση μιας γνωσης
quote:
Αν εκτος απο το κονσερβακι που μας τραταρισες ,θα μπορουσες να γινεις και λιγακι πιο συγκεκριμενος , μπορει να ηταν και καλυτερα
Αναφερόμουν στην ανορθόγραφη και συνήθως ασύντακτη ανατολικοπρεπή μπαρουφοθολούρα που πλασάρεις.
Άνοστη, άοσμη, απαθή και ανούσια.
Ελπίζω να σε κάλυψα, μιας και δεν έχω πρόθεση να επεκταθώ περαιτέρω. Τα έχουμε ξαναπεί αυτά άλλωστε.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:
Αναφερόμουν στην ανορθόγραφη και συνήθως ασύντακτη ανατολικοπρεπή μπαρουφοθολούρα που πλασάρεις.
ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!!!!!!
quote:
το διαβασμα δεν αποτελει ,παρα μονο ,ενα ελαχιστο μερος του δρομου για την αποκτηση μιας γνωσης
αχ ρε Χρίστο.
Ξεκίνα απ' αυτό το ...ελάχιστο πρώτα.
Ας μην τα βρίσκουμε στο ...ποσοστό.
Δεν καταλαβαίνεις ότι από την θέση που βρισκόμαστε όλοι(την ανθρώπινη ντε) είναι μια καλή αρχή?
Όταν απαξιώνεις, με αυτόν τον τρόπο, το διάβασμα, πως να σε πάρει κανείς στα σοβαρά?
Και μπορεί να μη με χωνεύεις,αλλά καλωσύνη έχεις.Ειλικρινά το λέω.
Περισσότερη από τη δική μου ίσως.
Ανασύνταξε τη σκέψη σου και τις προτεραιότητες σου.
Προλαβαίνεις χαλαρά κατά την γνώμη μου.
Και αν διαβάζεις Χαλίλ Γκιμπράν, διαβασέ τον τουλάχιστον ολόκληρο.Αξίζει.
Αν όχι,πες ότι δε το είπα καν.
-Τέλος ...ανακωχής- ![]()
DSM,
Κάνε λίγο διάλειμμα αδερφέ.
Χρέωσέ με.
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
quote:
Αιθεροβαμων επελεξε:
Η αποκλειειs το Νικομαχο επειδη μιλαει σαν υπανθρωποs στουs αλλουsη τον κραταs οποτε εχειs μεριδιο στην "υπανθρωπια">
Για δείτε ρε σεις έναν μέγα διδάσκαλο που θα κάνει και υποδείξεις στους συντονιστές.
Όλοι οι παπαρολόγοι μαζεύτηκαν και κάνουν κυρήγματα, κατα τα άλλα όποιος δε συμβαδίζει με τα θέλω τους είναι υπάνθρωποι και μας κάνουν και μάθημα υπέρβασης του "ΕΓΩ".
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
quote:quote:
Αιθεροβαμων επελεξε:
Η αποκλειειs το Νικομαχο επειδη μιλαει σαν υπανθρωποs στουs αλλουsη τον κραταs οποτε εχειs μεριδιο στην "υπανθρωπια">
Για δείτε ρε σεις έναν μέγα διδάσκαλο που θα κάνει και υποδείξεις στους συντονιστές.
Όλοι οι παπαρολόγοι μαζεύτηκαν και κάνουν κυρήγματα, κατα τα άλλα όποιος δε συμβαδίζει με τα θέλω τους είναι υπάνθρωποι και μας κάνουν και μάθημα υπέρβασης του "ΕΓΩ".
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
χαχαχαχα
Ξέρεις τι έλεγαν οι παλιοί?
Γέλα - γέλα, κλάψε - κλάψε.
![]()
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!