ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Γενικές ερωτήσεις και Θεουργία . - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Γενικές ερωτήσεις και Θεουργία . - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Panos99935 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
iridavΜέλος
13/06/2006, 13:04:10
Επειδή μάλλον έγραφα συγχρόνως με το φίλο Akris και άργησα να δώσω απάντηση μπορεί η δική μου να θεωρηθεί άκυρη. Δεν ξέρω πώς διαγράφεται. Αν μου πει κάποιος θα τη διαγράψω ευχαρίστως.

:*) Μου αρέσει να ζω!

iridavΜέλος
13/06/2006, 13:13:29
Μέσα στο στριπτιτζάδικο είχε τόσο καπνό που σχεδόν δεν έβλεπες μπροστά σου. Ήταν γεμάτο. Στην μπάρα χόρευε μια καστανή κοπέλα που ήταν πανομοιότυπη με την Άννα. Ήταν αδύνατη με πολύ καλές αναλογίες και υπέροχα μεγάλα μάτια. Τα μαλλιά της ήταν λυτά και έπεφταν ανέμελα στους ώμους της. Η κοπέλα πλησίασε τους πελάτες και έκλεισε σε μερικούς το μάτι ενώ συγχρόνως συνέχισε το χορό της. Ο Jack σκούντηξε τον Bill και έδειξε τη χορεύτρια. Πλησίασαν. Η χορεύτρια δε φάνηκε να τους αναγνωρίζει. "Χα! Τελικά δεν στέρησα από τον κόσμο την ομορφιά της. Φαίνεται υπήρξε εις διπούν.", γέλασε ο Bill.

14/06/2006, 00:01:01
με το που τελιωσε τον χορο της εκαναν νοημα και η κοπελα πηγε και εκατσε μαζι τους

-για σου αννα ειπε ο τζακ
-αα οχι λαθος κανεις εμενα με λενε τζοαν η αννα εχει ενα μικρο εκ γεννετης σημαδι στον αριστερο τις γλουτο
-σαν καρδια; ρωτισε ο μπιλ ενω του ετρεχαν τα σαλια ψαχνοντας τους γλουτους της

-ναι που το ξερεις;;ειπε η τζοαν
την απαντηση την περιμενε και ο τζακ γιατι ουτε αυτος δεν ειχε δει το σημαδι στην νεκρη ποσο μαλον ο μπιλ
-μα ενα τετοιο εχεις κι εσυ ειπε ο μπιλ εκτος και αν δανειστικες τους γλουτους της αδερφης σου
η τζοαν κοιταξε τον αριστερο γλουτο της και ειπε
-τι ανοητη εγω ειμαι η αννα παλι καλα που υπαρχει αυτο το σημαδι
μια ζωη μας μπερδευα

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

iridavΜέλος
14/06/2006, 11:27:13
"Δε μου λες, κοπέλα μου" ,είπε ο Τζακ, "μήπως είσαι ξανθιά και τα έχεις βάψει καστανά;" Η κοπέλα φάνηκε να συλλογίζεται. Μετά από μισό λεπτό. "Καλέ ναι! Πού το κατάλαβες;" Ο Τζακ ψιθύρισε στο αφτι του Μπιλ: "Αυτή ή μας δουλεύει ψιλό γαζί ή είναι καθυστερημένη" Εκείνη τη στιγμή έγινε φασαρία μέσα στο μαγαζί. Άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί και το πλήθος έντρομο προσπαθούσε να βγει ουρλιάζοντας. Οι πυροβολισμοί ερχόντουσαν κάπου από τα παρασκήνια. Σε λίγο κάποιος πέτυχε την Άννα στο πόδι. Εκείνη άρχισε να κλαίει με λυγμούς και κρατούσε σφιχτά το χέρι του Τζακ. "Θα επιζήσω; Πες μου, μη με αφήνεις μόνη μου εδώ... ΟΧΙ! ΜΗ ΦΕΥΓΕΙΣ!!!"

AkrisΜέλος
15/06/2006, 18:57:51
Tότε σηκώθηκε ο Jack και βγάζοντας το όπλο του έκανε κίνηση προς τους πυροβολισμούς....

Ο Bill είχε καρφωθεί στα ΄θεσπέσια πόδια της και δεν έλεγε να ξεκολίσει...

-Άστη την ηλίθια φώναξε ο JAck, το τσαντακί της χτυπήθηκε γι αυτό κάνει έτσι....

Ο Bill έριξε αυτό το αποκρουστικό και ανατριχιαστικό γελάκη του και ακολούθησε βγάζωντας το όπλο του....

iridavΜέλος
16/06/2006, 00:07:22
Την ίδια ώρα σε κάποιο μέρος της Έλλάδας, λίγο έξω από τα Χανιά, ο Χ. Παρασκευόπουλος έκανε ένα τηλεφώνημα. Το δωμάτιο στο οποίο είχε μπει για να μην τον ακούσει κανείς ήταν σκοτεινό και μύριζε μούχλα.

"Μα φυσικά... Φυσικά... Έχω όλα όσα χρειάζονται. Τη σακούλα με το πράγμα, τα όπλα και τα δίδυμα... Όχι, δεν είναι δίπλα μου. Παίζουν στο σαλόνι... Φυσικά και δεν έχουν καταλάβει τίποτα. Η Αναστασία τα νταντεύει από το πρωί... Ένα θα σου πω, στο παιδί πρέπει να δίνεις, και αν του δίνεις σε θεωρεί Θεό... Φυσικά όχι... Είσαι τρελός; Μεγαλύτερη δόση θα τα σκότωνε. Ναι... Πρέπει να κλείσω τώρα... Κι όπως είπαμε. Την Κυριακή στις 7.30 το απόγευμα"

iridavΜέλος
20/06/2006, 13:10:22
H Nastasia μπήκε στο δωμάτιο και έκλεισε την πόρτα πίσω της. "Είσαι τρελή;" της ψιθύρισε αυτός. "Πού είναι τα παιδιά;" "Τους έδωσα λίγο κακάο..." είπε χαμογελώντας και του έκλεισε το μάτι. Από το σαλόνι δεν ακουγόταν τίποτα. Τα πιτσιρίκια είχαν κοιμηθεί. "Σε πόσην ώρα φεύγει το αεροπλάνο;" τον ρώτησε κοιτάζοντάς τον με νόημα.

mariha2912Μέλος
17/07/2006, 20:45:18
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
silverwhisperΜέλος
18/07/2006, 14:24:10
λιγο εξω απο το κακοφημο κλαμπακι της νεβαδας,ο τζακ χαμογελουσε με νοημα σε εναν κατσουφη μπιλ.
"καλα,αυτη την ηλιθια βρηκες?"
"ηλιθια,ξεηλιθια ηταν θεογκομενα..."
"ελα,μια χαρα εισαι.θα σου βρω μια εξυπνη...μελαχρινη...!"
"οκ,οκ...οτι πεις"συνεχισε το ιδιο κατσουφης ομπιλ,και οι δυο φιλοι μπηκαν στο αμαξι τους αφηνοντας πισω τους το αχνιζον κλαμπ.
"τι λες να ηθελε ο μικι?"ρωτησε ο τζακ τον μπιλ.
"αυτο που ηθελα και εγω..."

Do you hear the people sing, lost in the valley of the night? It is the music of a people who are climbing to the light. For the wretched of the earth there is a flame that never dies. Even the darkest night will end and the sun will rise.

stemixΜέλος
19/07/2006, 10:25:21
"Γιατί έχω την εντύπωση ότι κάτι ξεχάσαμε;" είπε ο Jack.
"Αμάν. Ρε ηλίθιε παλιολιγούρη Bill, στο μπαράκι δεν πήγαμε για να δούμε τα μπούτια της γκόμενας, αλλά μπας και βρούμε κανένα στοιχείο για την τύπισα που κοψοχόλιασες και τα τίναξε. Γύρνα πάλι πίσω".
Ήταν κακή επιλογή όμως.
Η αστυνομία που είχε ήδη φτάσει, δεν χάρηκε και πολύ βλέποντας τον Jack να μπαίνει. Ίσως έφταιγαν τα δύο "μωρά" του, που κρέμονταν κάτω από τις μασχάλες του, ενώ αυτός τα έψαχνε στο σάκο και στο αμάξι.
"Πρέπει ή να πίνω λιγότερο ή να θυμάμαι να παίρνω τα χάπια μου ή να μην συνδυάζω αυτά τα δύο" σκέφτηκε ο Jack, καθώς τον μπουζουριάζανε μέσα στο περιπολικό.
"Ελπίζω να μην ψάξουν και το σπίτι του" σκέφτηκε ο Bill. "Αν το κάνουν, δεν βλέπω να τελειώνει η ιστορία"
stemixΜέλος
24/07/2006, 12:23:50
Στην ψειρού, τα πράγματα δεν ήταν ωραία για τον Jack. Εκτός του ότι του έλειπαν τα "μωρά του", υπήρχαν και πολλοί μέσα εκεί που τον χαρακτήριζαν ως "ωραίο και τρυφερό αγόρι".
"Ξέρασέ τα ρε και πες μας πρώτα από όλα που έθαψες τον Jimmy Hoffa, κάθαρμα", του πέταξε ξερά ο ανακριτής.
"Ο βαλλιστικός έλεγχος που έγινε στα όπλα σου, είναι αδιαμφισβήτητος. Ευθύνεσαι για τις δολοφονίες 24 ατόμων, μεταξύ των οποίων, οι 12 ήταν στελέχη της μαφίας".
"Άρχισε να κελαηδάς, γιατί είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να σε προστατέψουμε, μέχρι να ψηθείς στην ηλεκτρική καρέκλα. Ότι έκανες αποτελεί Casus Beli για τους νονούς".
"Σας επαναλαμβάνω, ανάθεμά σας!!! Δεν τον γνωρίζω αυτόν τον Casus Beli. Δεν τον σκότωσα εγώ. Ίσως τον ξέρει ο φίλος μου ο Bill. Μπορώ να βρω ποιος τον σκότωσε και αυτόν, μαζί με τον φονιά της γυναίκας μου. Είμαι σε καλό δρόμο".
stemixΜέλος
24/07/2006, 18:57:14
Όχι ότι με πολυνοιάζει, αλλά αν δεν γράψει κανένας άλλος, θα τον καθίσω στην ηλεκτρική τον Jack...
stemixΜέλος
04/08/2006, 18:02:17
Στενεύουν τα περιθωρία του. 16 του μήνα που θα γυρίσω από την άδεια, θα τον εκτελέσω...
(Εκτός αν γυρίσω με κέφια )
stemixΜέλος
19/10/2023, 12:43:07
Ύστερα από αλλεπάλληλες εφέσεις ο Jack ψήθηκε στη ηλεκτρική καρέκλα σήμερα, αφού ζήτησε και έφαγε 17 σουβλάκια και μια γύρο πίτα απ'όλα.
20/10/2023, 12:45:35
quote:
Ύστερα από αλλεπάλληλες εφέσεις ο Jack ψήθηκε στη ηλεκτρική καρέκλα σήμερα, αφού ζήτησε και έφαγε 17 σουβλάκια και μια γύρο πίτα απ'όλα.

Μετά από 17 χρονάκια θυμήθηκες τι έγινε με τον Jack?

Ασε τον Jack και πιάσε την Πισπιρίγκου καλύτερα.

Αυτή να δούμε πότε θα ψηθεί στην ηλεκτρική καρέκλα γιατί το έχει παρατραβήξει με το σήριαλ και τα κόλπα.

Μέχρι και ο πισπιρίγκος ο Κούγιας την παράτησε, τώρα που σφίγγουνε τα γάλατα, για φαντάσου....

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "