ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 4ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 4ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

alex2230 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
28/09/2009, 10:26:51
quote:
pyramid
Έλα ρε άπαιχτε alex με την αυτογνωσία σου.

Για να μήν παρεξηγηθείς,δέν το είπα για σένα.Γενικά μιλούσα.(Ειλικρινά)

Χαχα,όποιος έχει την μύγα...

28/09/2009, 10:39:54
Ειλικρινά, ειλικρινέστατα?
Δηλ. πολύ ειλικρινά, κάτι παραπάνω από ειλικρινά, αντικειμενικά ειλικρινά?

Φίλε αυτό με την μύγα έπαιζε σωρηδόν στο φορουμ πριν 4 χρόνια, βρες κάτι άλλο.

28/09/2009, 10:48:12
quote:
Ειλικρινά, ειλικρινέστατα?
Δηλ. πολύ ειλικρινά, κάτι παραπάνω από ειλικρινά, αντικειμενικά ειλικρινά?

Δέν με νοιάζει να σου αποδείξω τίποτα,γιατί θεωρώ οτι είσαι πολύ φτηνός άνθρωπος.

28/09/2009, 15:21:35
alex είπε
quote:
Δέν με νοιάζει να σου αποδείξω τίποτα,γιατί θεωρώ οτι είσαι πολύ φτηνός άνθρωπος.

Άρα φίλτατε δεν το είπες γενικά αυτό που επισήμανα αλλά ειδικά.

O παλιός αγοράκι μου είναι αλλιώς....
Άντε να παίξεις με τα στρατιωτάκια σου τώρα

28/09/2009, 15:32:07
Και για να μην το παρακουράσουμε απαντώ και στο επόμενο (αυτό που σκέφτεσαι να γράψεις) πνευματώδες post σου με αυτό

http://www.youtube.com/watch?v=1OqfmpM5EZE

28/09/2009, 15:49:04
Συμφωνώ να μήν το κουράσουμε.Απλώς θέλω να σου πώ,οτι ο τρόπος σου δέν είναι ο καλύτερος,διακρίνω πάντα ειρωνία(τις περισσότερες φορές).

Ο παλιός είναι αλλιώς,γιατί υπήρχε καί νέος.Βλέπει και τα δύο.Όταν παλιώσω και γώ, το σίγουρο είναι οτι δέν θα με διακατέχει ειρωνία και φτήνια.Το θεωρώ τεράστια αποτυχία.

Δέν μπαίνω στον κόπο να δώ το βίντεο σου.

mimosaΜέλος
28/09/2009, 17:09:23
quote:
άλλη όρεξη και δουλειές δεν έχει να κάνει ο εγκέφαλος, παρά να παίζει παιχνιδάκια και ν'αναστατώνει τους ιδιοκτήτες του.

Κι όμως, δε έχει...
Μόλις χαλαρώσεις λίγο αρχίζει τα παιχνίδια του...
Οι ασήμαντες σκεπτομορφές σου γίνονται δρακονιανοί, εξωγήινοι κλπ κλπ...

28/09/2009, 17:36:30
Μην μου πεις ότι δεν σου αρέσει η Πρωτοψάλτη!!!

vezyroΝέο Μέλος
29/09/2009, 10:39:41
Γεια χαρά σε όλο το forum και από εμενα.Εχω διαβάσει αρκετές σελίδες από το section της αστρικης προβολης αλλα όχι όλες.Eχτές βίωσα την δεύτερη αστρική προβολή(η έτσι τουλάχιστον νομίζω)αλλα έχω 2 απορίες τις οποιες ας μου τις λύση κάποιος έμπειρος με γνώση στο θέμα.
1 Tην πρώτη φορα υπήρχε το γνωστό βουητό αλλα την ώρα που έβγαινα απ το σώμα μου σερνόμουν προς τα πλαγια του κρεβατιού μου σα να με τραβούσε κάποιος και ένιωθα βαρύς σαν μολύβι.Γιατι??

2 Την δεύτερη φορα βγήκα από το σώμα μου με συνείδηση ότι έχω βγει και πετάω στο δωμάτιο μου.Απο ψιλά που βρίσκομαι επιχειρώ να περάσω μέσα από την πόρτα και χτυπάω το κεφάλι μου στην πόρτα .δοκιμάζω να περάσω το χέρι μου και πάλι χτύπησα την πόρτα!
Το παράξενο είναι ότι ένιωθα τον πόνο αλλα και το ξύλο.Ενας θόρυβος από την κούνια του γιου μου με φέρνει αμέσως στο σώμα μου και βλέπω τον γιο μου να μου μιλάει σαν να είναι ενήλικας ενώ είναι 15 μηνώνΕνιωθα ότι μπορούσα να βγω ξαναβγω αλλα δεν με άφηνε να συγκεντρωθω η πολυλογία του γιου μου ώσπου ξύπνησα για τα καλα.Τι συμβαινει???
Ευχαριστω

29/09/2009, 11:20:41
Γεια σου φίλε vezyro

Δεν έχω χρόνο να σου απαντήσω τώρα όλες σου τις ερωτήσεις αλλά θα το κάνω στην πορεία.

quote:
1 Tην πρώτη φορά υπήρχε το γνωστό βουητό αλλά την ώρα που έβγαινα απο το σώμα μου σερνόμουν προς τα πλαγια του κρεβατιού μου σα να με τραβούσε κάποιος και ένιωθα βαρύς σαν μολύβι.Γιατι??

Συμβαίνει συχνά αυτό το φαινόμενο. Όταν έχεις περάσει στο αστρικό επίπεδο και παραμένεις μέσα στο φυσικό σου σώμα τότε το αστρικό είναι σαν να πλέει στον αέρα. Για αυτό τον λόγω νιώθεις ότι πλέεις προς το πλάι ή ότι βουλιάζεις μέσα στο κρεβάτι ή ότι ανεβαίνεις προς το ταβάνι.

quote:
2 Την δεύτερη φορα βγήκα από το σώμα μου με συνείδηση ότι έχω βγει και πετάω στο δωμάτιο μου.Απο ψιλά που βρίσκομαι επιχειρώ να περάσω μέσα από την πόρτα και χτυπάω το κεφάλι μου στην πόρτα .δοκιμάζω να περάσω το χέρι μου και πάλι

Δεν προλαβαίνω να σου την απαντήσω ,αλλά την επόμενη φορά που θες να περάσεις το χέρι σου μέσα από ένα αντικείμενο σκέψου ότι αυτό το αντικείμενο είναι σαν διάφανο. Βάλε το δάκτυλο σου και με την πρόθεση.. σκέψου ότι το δάκτυλο σου θα το διαπεράσει. Θα δεις ότι αυτό το πέρασμα μέσα από ένα αντικείμενο έχει μια αίσθηση. Δεν στην λέω για να μην σε προκαταβάλω με κάτι.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

Edited by - ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ on 29/09/2009 11:22:08

29/09/2009, 18:19:01
Φίλε vezyro πολύ ενδιαφέρουσες εμπειρίες.

Φίλε ΥΠΗΡΕΤΗ περπατώντας στα εξάρχεια πριν λιγες μέρες κοιτώντας τους τοιχους.. μου θύμησαν κάτι που έπρεπε να είχαμε συζητήσει..
Θα βρίσκομαι σε εγρήγοση λοιπόν αυτές τις μέρες και ελπίζω να βρίσκεσαι και εσύ.. ειδικά τα μεσημέρια και τα βράδια

"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα

tyxaiosperastikosΝέο Μέλος
30/09/2009, 19:25:48
Φορέστε κράνη, ζώνες ασφαλείας και πανοπλίες και ελάτε να αφεθούμε στη μαγεία των γνώσεων που προσφέρει ο έγκριτος Φυσικός ΖΙΡ.

ZIP: 14/09/2009, 10:48:52 “Ο χρόνος αγαπητοί μου, ΔΕΝ είναι φυσικό μέγεθος”

ΣΧΟΛΙΟ: Το σωστό είναι… ο χρόνος είναι η ίδια η Φυσική, αφου τα τρία θεμελιώδη μεγέθη της είναι μάζα, χρόνος, μήκος. Από τις αντίστοιχες μονάδες τους (kg, sec, m) προκύπτουν ΟΛΕΣ οι υπόλοιπες μονάδες της Φυσικής.

ZIP: 14/09/2009, 11:18:08 “Η θεώρηση του χρόνου ως διάσταση είναι ΛΑΘΟΣ”
ΣΧΟΛΙΟ: Newton, συγχώρεσέ με (Einstein) - Einstein, συγχώρεσέ με (zip)

ZIP: Μετράμε τον χρόνο βάσει της κίνησης. Αν δεν υπάρχει κίνηση, δεν υπάρχει χρόνος.

ΣΧΟΛΙΟ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ. Επομένως υπάρχει χρόνος.

ZIP: Ασχέτως αν στους υπολογισμούς μιας ευθύγραμμης ομαλής κίνησης [ όπως είναι αυτή του χρόνου ]

ΣΧΟΛΙΟ: Ευθύγραμμη ομαλή κίνηση ο χρόνος; Δηλαδή ο χρόνος κινείται; Και που πάει; Στην Α’ Γυμνασίου ξανά, γρήγορα! Παρόλα αυτά, αν πάρω στα σοβαρά το “μαργαριτάρι” που πέταξες, σκέψου ότι μόλις έκανες το χρόνο μέρος του χώρου, πράγμα για το οποίο βρίζεις εδώ και κανα μήνα…

ZIP: Η ταχύτητα ενός σώματος στην ευθύγραμμη ομαλή κίνηση είναι ο λόγος της μετατόπισής του (dx) προς την χρονική διάρκεια μονάδων χρόνου (dt), δηλ. u = dx/dt.

ΣΧΟΛΙΟ: Η τελευταία εξίσωση δίνει την ταχύτητα ΚΑΘΕ κίνησης και όχι μόνο της ευθύγραμμης ομαλής….

ZIP: Αυτό το dt, στην πραγματικότητα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΣΧΟΛΙΟ: Δηλαδή αυτό που έβλεπα τόσα χρόνια στα βιβλία Φυσικής είναι μια αυταπάτη;

ZIP: 14/09/2009, 14:15:19 “Την έννοια αυτή μας την δίνουν τα χρονόμετρα τα οποία μετράνε την μετατόπιση ενός υλικού σώματος.”

ΣΧΟΛΙΟ: Κι εγώ ο βλάκας μετρούσα τη μετατόπιση με μεζούρα…. Πάνε 2 λεπτά πιο πίσω να χωρέσεις στη φωτογραφία…

ZIP: 14/09/2009, 14:43:04 “Τα μόνα φυσικά μεγέθη που υπάρχουν στο σύμπαν είναι το μήκος [L] και η δύναμη [F]”

ΣΧΟΛΙΟ: And what about mass and time?

ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ 14/9 !!!!!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:
1. Στο Τμήμα Φυσικής παίρνουν τώρα όποιον να ‘ναι.
2. Ο ZIP πρέπει πρώτα να πάρει απολυτήριο λυκείου πριν το πτυχίο Φυσικού.
3. Αφού θυμάμαι πως ήμουν και που ήμουν χθες, ο χρόνος υπάρχει. Το ότι δεν τον αντιλαμβανόμαστε γεωμετρικά δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει.
4. Σκεφτείτε κάποιον που κατέληξε στο esoterica, μετά από αναζήτηση στο google για αστρική προβολή. Τι φταίει που θα κάτσει να ξεχωρίσει τις πραγματικά ενδιαφέρουσες απόψεις μερικών, από τις καμαρωτές παπαριές του ΖΙΡ;
Προτείνω άμεση διαγραφή των δηλώσεων του ΖΙΡ και τις απαντήσεις προς αυτόν, ώστε να ελαφρύνει το θέμα. Και η δημοκρατία έχει όρια.

geostatΜέλος
01/10/2009, 17:32:37
Τα σεβη μου!
mimosaΜέλος
02/10/2009, 07:11:35
Αν δεν μετρούσαμε τον χρόνο, θα πεθαίναμε άραγε;
Ιδού η απορία.
Mi_KiΜέλος
02/10/2009, 10:00:50
φυσικα θα πεθαιναμε...

εις χρονον ανυποπτον!

john131Μέλος
02/10/2009, 16:31:05
καταρχην ο χρονος μετριεται ωσ διασταση αλλα οχι χωρικη μετριεται ως χρονικη

Let the Object
of Objection
Become but
a Dream
As I Cause
the Seen
To Be Unseen

mimosaΜέλος
03/10/2009, 04:43:54
Αυτό το σβήσιμο του κεριού στην τούρτα γενεθλίων, δεν είναι λίγο μακάβριο ρε συ Μι Κι;
Mi_KiΜέλος
03/10/2009, 14:27:48
ε, ειναι!

"Δεν θέλω να γυρίσω να μη διω και φρίξω" που λεει κι ο καβαφης...?

αλλα αυτο δεν αλλαζει τιποτα!

θανατος, ο μονος αθανατος οστις θετει τον χωροχρονο εις τις πραγματικες αυτου διαστασεις!

03/10/2009, 15:38:57
Φιλε john131

quote:
Διάσταση

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Γενικά διάσταση ονομάζεται η απόσταση μεταξύ δύο οριακών σημείων και συνεκδοχικά η οποιαδήποτε ενάντια θέση. Η λέξη προέρχεται από το αρχαίο ελληνικό ρήμα διίσταμαι (=ίσταμαι κεχωρισμένα, στέκομαι ενάντια). Εξ αυτού και οι σύγχρονες ελληνικές εκφράσεις: "διάσταση απόψεων" και "εν διαστάσει" βίος έναντι τού πρότερου έγγαμου.

Ειδικότερα όμως στη Γεωμετρία η έννοια της διάστασης αποτελεί την μέτρηση μεγέθους. Υπό αυτή την έννοια υφίστανται η διάσταση του μήκους, που είναι η απόσταση σημείου από σημείο, του πλάτους, που είναι κάθετη απόσταση στο μήκος και δίδεται έτσι η έννοια του επιπέδου καθώς και του ύψους, που είναι η κάθετη απόσταση σε επίπεδο και προσδιορίζεται ως τρίτη διάσταση των στερεών και του χώρου. Εξ αυτών θεωρείται ότι γενικά ο χώρος έχει τρεις διαστάσεις: το μήκος, το πλάτος και το ύψος.

Στη διαφορική γεωμετρία ερευνώνται επίσης στο χώρο οι ν διαστάσεις που είναι όμως κατασκευάσματα της ανθρώπινης λογικής, που δεν υποπίπτουν στην ανθρώπινη αντίληψη. Έτσι αν τη λέξη χώρος την παραστήσουμε με το λατινικό γράμμα R τότε το "σημείο" (επειδή δεν έχει διάσταση) παρίσταται ως Ro και αποκαλείται "χώρος μηδενικής διάστασης". Η δε γραμμή = R1, ως "χώρος μιας διάστασης", το επίπεδο = R2 ως "χώρος δύο διαστάσεων" και ο όγκος = R3, ως "χώρος τριών διαστάσεων".

Κατά τη Θεωρία της σχετικότητας οι τρεις διαστάσεις του στερεού εξαρτώνται και από τη κίνησή του στο χώρο. Κατ΄ αυτή την έννοια υφίσταται η τέταρτη διάσταση στο χώρο = R4 που είναι ο χρόνος, και που λέγεται "χώρος τεσσάρων διαστάσεων".

Εκ της γεωμετρικής χρήσης αποδίδεται στο όρο διάσταση και η έννοια του μεγάλου μεγέθους π.χ. σε πυρκαγιές, κινητοποιήσεις,

η τέταρτη διάσταση στο χώρο = R4 που είναι ο χρόνος, και που λέγεται "χώρος τεσσάρων διαστάσεων".

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

Edited by - ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ on 03/10/2009 15:39:53

john131Μέλος
03/10/2009, 17:30:35
τα ξερω αυτα

Let the Object
of Objection
Become but
a Dream
As I Cause
the Seen