- Η ιστορία της ανθρώπινης ηλιθιότητας - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
ΠΡΟΣΕΧΕ....
Θα "κοπείς"...
Πέραν της πλάκας, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ, είναι που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ (ειδικά η αφεντομουτσουνάρα μου) να "καταντήσει" ο ποιοτικότερος χώρος συζήτησης του Ελληνικού Διαδυκτίου για τη ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ και τον ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ...
quote:
Πριν αρχίσω να συμμετέχω σε αυτό, ήμουν σε ένα άλλο γνωστό forum (ονόματα δε λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε.....), στο οποίο κάποια στιγμή όλοι ( και εμού συμπεριλαμβανομένου ), ανεβάζαme TA ΑΣΧΕΤΑ!!!! και δε γράφαμε τίποτα ή κάτι μηδανηνό για το παραφυσικό....
Ο χώρος αυτός ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ και ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΣΑΕΙ, ένας ΚΑΘΑΡΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ χωρίς "παρατράγουδα", "αυπνίες" και "χυσό κουφέτο", κοινός ΑΧΛΑΔΟΤΥΡΟ...
Κέλσος ο Φιλαλήθης
Συνήθως λέμε "εξηγούμεθα για να μην παρεξηγούμεθα". Πολλές φορές στην πράξη όμως ισχύει και το... "Παρεξηγούμεθα για να εξηγούμεθα".
Δηλαδή μέσα από τις παρεξηγήσεις και τις έντονες παρεμβάσεις των Διαχειριστών και των Συντονιστών κάποιο μέλος που είναι νέο και δεν ξέρει να κρατήσει το "μέτρο", μαθαίνει έστω και με πιο απότομο τρόπο το "μέτρο", μετά την... παρεξήγηση.
Η γνώμη του Admin είναι ότι αυτή η κατηγορία του forum μετά από κάποιες απαραίτητες αλλαγές (που χρειάζονται, δυστυχώς, μεγάλη τεχνική προετοιμασία) μπορεί προς το παρόν να "επιβιώσει" και στην ζυγαριά να δώσει περισσότερα θετικά από αρνητικά. Υπάρχει ένα σημαντικό και ολοκληρωμένο σκεπτικό για αυτήν του την απόφαση, που με βρίσκει, προς το παρόν σύμφωνο κι εμένα. Κάποιοι συμφωνούν, κάποιοι διαφωνούν, βέβαια.
Είναι στο χέρι του κάθε μέλους να διατηρήσει το επίπεδο συμμετοχής υψηλό και να χρησιμοποιεί αυτήν την κατηγορία για τις λίγες αυτές στιγμές που θέλει να μοιραστεί πιο προσωπικές και ανθρώπινες απόψεις και στιγμές με τα άλλα μέλη. Όμως πάντα με "μέτρο"
Οι παλιότεροι οφείλουμε να δείξουμε μεγαλύτερη υπομονή και καρτερικότητα με τα νέα μέλη.

Στο εξής θα αναφέρομαι μόνο στο αντικείμενο του forum...
Όχι τίποτα άλλο, αλλά να μην καταντήσει το esoterica κανένα ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ και χαμένος διαδικτυακός χώρος...
Κρίμα θα είναι...![]()
-------------------------
Μώρε κάτι θέλει να μου πει η ζωή...... Αλλά τί είναι αυτό;;;;
Η παρουσιάστρια των εκπομπών που αναφέρεις, έχει ασχοληθεί κατά καιρούς με τον χώρο του παραφυσικού...
(Άσχετο αν το αποτέλεσμα ακροβατούσε ανάμεσα στην αμφισβήτηση και η γελοιοποίηση.....)
Οπότε σωστό και επιτυχημένο το παράδειγμα που ανέφερες....![]()
-------------------------
Μώρε κάτι θέλει να μου πει η ζωή...... Αλλά τί είναι αυτό;;;;